Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Poetin

29 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 september 2015 13:30
    “In Rusland leven we als Russen. Elke minderheid, van overal, die wil leven in Rusland, om te werken en te eten in Rusland, spreekt Russisch, en moet de Russische wetten respecteren.

    Als ze de sharia prefereren, en het leven leiden van een moslim, dan adviseren wij hen om naar die plaatsen te gaan waar dat is de staatswet. Rusland heeft geen islamitische minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen ze geen speciale privileges toekennen, of proberen om onze wetten te veranderen om beter bij hun wensen te passen.

    Het maakt niet uit hoe hard ze roepen ‘discriminatie’. We tolereren geen gebrek aan respect voor onze Russische cultuur. We kunnen beter leren van de zelfmoord van Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk, als we willen overleven als natie. De moslims zijn die landen aan het overnemen en dat zal ze niet lukken met Rusland.

    De Russische gewoontes en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve manier van sharia wetgeving en moslims. Wanneer dit eervolle wetgevend lichaam denkt aan het maken van nieuwe wetten, moet het in gedachten hebben de Russische nationale belangen voorop te stellen, in acht nemend dat de moslims minderheden zijn en geen Russen.”

    zet bij het lijstje, Duitsland...
  2. forum rang 9 josti5 4 september 2015 14:01
    En het zelfmoord plegende Westen maar afgeven op Poetin...
    Nou, Rutte/Samsom/Pechtold/BEN: durf eens vierkant achter Poetin te gaan staan -:)
  3. [verwijderd] 4 september 2015 14:05
    quote:

    josti5 schreef op 4 september 2015 14:01:

    En het zelfmoord plegende Westen maar afgeven op Poetin...
    Nou, Rutte/Samsom/Pechtold/BEN: durf eens vierkant achter Poetin te gaan staan -:)
    Jij zit dan als eerste in een werkkamp gezien je historie met boetes en overtredingen en het vele commentaar op de overheid.
  4. forum rang 9 josti5 4 september 2015 14:11
    Liever levend in een Poetin-werkkamp dan mijn hele familie en mijzelf in de IS-staat Europa laten uitmoorden, geniet...
  5. [verwijderd] 4 september 2015 14:13
    quote:

    josti5 schreef op 4 september 2015 14:11:

    Liever levend in een Poetin-werkkamp dan mijn hele familie en mijzelf in de IS-staat Europa laten uitmoorden, geniet...
    Je zou ook kunnen terugvechten, maar dat is te vermoeiend begrijp ik.
  6. forum rang 9 josti5 4 september 2015 14:19
    quote:

    geniet schreef op 4 september 2015 14:13:

    [...]

    Je zou ook kunnen terugvechten, maar dat is te vermoeiend begrijp ik.
    Jazeker, ik ben vermoeid van het tientallen jaren vechten tegen de diefstallen en roverijen van de Nederlandse overheid...
    Heb geen zin meer in vechten tegen de bierkaai.
    Mijden (fiscale optimalisatie) bevalt mij véél beter!
  7. [verwijderd] 4 september 2015 16:42
    quote:

    josti5 schreef op 4 september 2015 14:01:

    En het zelfmoord plegende Westen maar afgeven op Poetin...
    Nou, Rutte/Samsom/Pechtold/BEN: durf eens vierkant achter Poetin te gaan staan -:)
    in mijn scenario zitten de Yanks hierachter alles doen om de Euro te ontwrichten cq de landen tegen elkaar op te zetten en zodoende de aandacht afleiden van hun eigen misere...(lukt aardig)
  8. gerrit 69 27 november 2015 00:23
    www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/24797...

    do 26 nov 2015, 20:29
    'Poetin is een gevaar voor Rusland'
    LONDEN -
    President Vladimir Poetin is een gevaar voor Rusland. En hoe langer hij aan het roer staat, des te groter de kans dat het land uiteindelijk ineen zal storten. Dat stelt de voormalig topman van oliebedrijf Yukos, Michail Chodorkovski donderdag in een interview met persbureau Reuters.
    Volgens Chordorkovski kunnen Rusland en Poetin een olieprijs van 45 dollar per vat nog wel aan. En ook de westerse sancties zijn te behappen. "Maar Rusland is onder Poetin in een situatie beland vergelijkbaar met die van de Sovjet-Unie in de laatste jaren onder Leonid Brezjnev, een periode van stagnatie", zo zei hij.
    Yukos Oil kwam in problemen, nadat topman Chodorkovski kritiek had geuit op de Russische president Vladimir Poetin. In 2003 viel de belastingdienst bij het bedrijf binnen en Chodorkovski werd wegens fraude veroordeeld tot een gevangenisstraf.
  9. [verwijderd] 27 november 2015 16:04

    De idioten.

    Rusland heeft recht op militair antwoord'

    BOEKAREST -
    Rusland heeft het recht met een militair antwoord te komen na het neerschieten van een Russisch gevechtsvliegtuig eerder deze week door NAVO-lid Turkije. Dat zei de voorzitter van het Russische parlement Sergej Naryshkin vrijdag tegen het Roemeense televisiestation Digi24.

    Foto: AFP
    "Dit is opzettelijke moord van onze militairen en die daad moet worden bestraft", aldus Naryshkin. "We weten wie dit hebben gedaan. Een reactie van Russische zijde zal zeker volgen, in lijn met het internationale recht. Los hiervan heeft Rusland het recht van een militair antwoord", dreigde hij. Naryshkin was in Boekarest om een parlementaire vergadering bij te wonen over economische samenwerking van landen rond de Zwarte Zee.
    Het neerschieten van het Russische gevechtsvliegtuig was een van de ernstigste botsingen tussen een lid van de NAVO en Rusland. Het incident compliceert de toch al ingewikkelde internationale inspanningen in de strijd tegen terreurorganisatie Islamitische Staat.

    www.telegraaf.nl/buitenland/24801082/...
  10. whammy 2 maart 2016 20:57
    De moord op BORIS NEMTSOV een jaar na dato. Niemand in alle media herdenkt of verdenkt. Verlijden tijd opgevreten door ongedierte dat vreet je helemaal leeg.
  11. [verwijderd] 4 maart 2016 16:18
    BY CHRISTOPHER MILLER
    18 HOURS AGO
    In Vladimir Putin's Russia, you may not be allowed to question God's existence — at least not on social media.

    Russian Viktor Krasnov, 38, could be jailed over an Internet exchange with two strangers in an online community during which he said that God doesn't exist.

    SEE ALSO: Russia sentences blogger to 5 years in Siberian prison as Internet crackdown intensifies

    On Wednesday, Krasnov appeared in court in the southern city of Stavropol, where he stands accused of violating a 2013 law that made it a crime to offend the sentiments of religious people, news site Meduza reported. Lawmakers introduced the ban after Pussy Riot's infamous punk protest inside a Moscow cathedral and the trial that followed.

    If convicted, Krasnov could be sentenced to one year in a Russian prison.

    mashable.com/2016/03/03/prison-man-go...
  12. whammy 11 mei 2016 19:58
    "Alles voor het volk maar niets door het volk"en zo komt iedereen aan de beurt.
    Vanuit Spanje bericht Derk Sauer.
    Derk Sauer-ondernemer Derk Sauer, die al decennia in Rusland woont en werkt, maakt zich zorgen over de beschuldigingen van fraude die hem in Rusland ten deel zijn gevallen. Volgens hem passen die naadloos in een patroon, waarbij de regering-Poetin kritische media steeds harder aanpakt.

    ‘De beschuldigingen zijn buitengewoon verontrustend’, verklaarde Sauer donderdag telefonisch vanuit Spanje. Volgens hem betreft het een doelbewuste aktie om hemzelf en uitgeverij RBK, waar hij gewerkt heeft, te beschadigen. ‘Je ziet de afgelopen twee jaar steeds vaker de regering in Rusland op deze manier kritische media monddood probeert te maken.’

    Beschuldiging door oud-aandeelhouder

    Donderdag meldde de Russische nieuwssite Slon dat een voormalige aandeelhouder van RBK Sauer heeft beschuldigd van fraude. RBK is een multimediabedrijf dat onder meer een van de grootste onafhankelijke nieuwssites van Rusland verzorgt. Tot augustus 2015 gaf Sauer leiding aan het bedrijf.

    Het vertrek van Sauer als directeur van RBK vorig jaar was ook al het gevolg van het mediabeleid van president Poetin, dat steeds minder ruimte laat aan buitenlandse invloeden. De media-ondernemer, die al sinds begin jaren negentig actief is in Rusland, schoof in augustus door naar de functie van adjunct-directeur bij de Oneksim Groep. Dat is het financieringsfonds van oligarch Michail Prochorov, de eigenaar van RBK.

    Sauer was donderdag alleen nog maar via berichten in de media op de hoogte gebracht van de aantijgingen tegen hem. De aandeelhouder die met de beschuldiging van fraude kwam, is al enige jaren geleden uitgekocht.
    Bron:FD
  13. [verwijderd] 11 mei 2016 20:58
    Natuurlijk kan Sauer nu beter in Spanje blijven. Of in Sexbierum. Overal behalve in Poetin's Rusland. Want die vent valt wel door de mand als hij "god" verheerlijkt.
    Hoe is het anno 2016 mogelijk dat zelfs lieden met prof. dr. voor de naam nog geloven in sprookjesfiguren?
  14. whammy 6 juni 2016 22:17
    man,man,man je kunt niet anders jouw volk begint te klagen en er staan verkiezingen voor de deur en jij Angela ga je volgen om jouw volk tevreden te houden omdat de export naar China met hoeveel percent is verminderd? wat een soap.
    Ook niet al het handelswaar mag weer de exportmarkt op. Rusland wil alleen bepaalde producten importen zoals kip, kalf en conserveergroenten. En dat mag dan weer alleen geleverd worden door geselecteerde bedrijven. Vermoed wordt dat Hak en Van Drie de gelukkigen zijn voor de levering van respectievelijk Hollandse groenten en kalfsvlees.
    www.bnr.nl/nieuws/politiek/10306358/r...
  15. whammy 8 juni 2016 19:21
    Nada sanctievermindering zegt de 'Boss' van Europa.
    BERLIJN (ANP/DPA) - Als het aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel ligt worden de Europese sancties tegen Rusland niet versoepeld. Zij ziet daar geen aanleiding toe, zei de bondskanselier dinsdag.
    De strijd tussen pro-Russische separatisten en het leger in het oosten van Oekraïne - een van de redenen voor de sancties - woedt nog altijd. In het politieke proces tussen de kemphanen is maar weinig voortgang geboekt, zei Merkel. Wat haar betreft is er dan ook geen reden om iets te veranderen aan de sancties tegen Rusland.
    De EU stelde de sancties niet alleen in vanwege de strijd in Oekraïne, waarbij Rusland volgens het Westen de rebellen in woord en daad steunt, maar ook de Russische annexatie van schiereiland de Krim.
  16. whammy 8 februari 2017 13:55
    Zo kom je ook van je opponent af. De zege bijna in de pocket. De enigste oppositie komt nog uit St.Petersburg maar dat is tikken voor Poetin.
    - de ene achter de tralies vanwege vermeende corruptie.
    - de ander ligt op apegapen vanwege een mysterieus vergif.

    www.bnr.nl/nieuws/internationaal/1031...
  17. whammy 24 maart 2017 19:31
    Eerder het omgekeerde zou het geval moeten zijn. Intense dankbaarheid naar je gulle gever.
    Marine Le Pen, de leider van het extremistische Front National in Frankrijk, is vrijdag met alle egards ontvangen in het Kremlin. Haar ontmoeting met president Vladimir Poetin wordt in Frankrijk met gefronste wenkbrauwen gevolgd. Le Pen staat er om bekend dat zij Poetin bewondert. Volgens haar vormen Poetin, de Amerikaanse president Donald Trump en zijzelf een ‘nieuwe wereldorde’. Le Pen is een belangrijke kanshebber voor de Franse presidentsverkiezingen voor april en mei. Tot nu toe bestaat het beeld dat zij de eerste ronde in april zou kunnen winnen, maar het in de tweede en beslissende ronde moet afleggen tegen de rechts-liberaal Emmanuel Macron.
  18. whammy 29 mei 2017 20:25
    Zo te lezen heeft Macron vandaag dictator Poetin op een niet zachtzinnige wijze op z'n nummer gezet. Geen flauwe kul met de roddelverhalen in Sputnik en op RT
    (staatsmedia) en steun aan Marine Le Pen, steeds duidelijker wordt dat dictators hun heerschappij aan het verliezen zijn en hoe zou dat komen?
29 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.163
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.876
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.151
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.022
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.740
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.978
Air France - KLM 1.024 34.304
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.689
Alfen 12 16.078
Allfunds Group 3 1.128
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.204
AMG 965 125.599
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.107
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.580
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.097
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.252
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.540
ASML 1.762 76.637
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.638
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
    4. Dui inkoopmanagersindex diensten april (voorlopig) volitaliteit verwacht
    5. Dui samengestelde inkoopmanagersindex april
    6. EU samengestelde inkoopmanagersindex april
    7. VK samengestelde inkoopmanagersindex april
    8. 3M Q1-cijfers
    9. GE Aerospace Q1-cijfers
    10. General Motors Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht