Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Banimmo benoemt Laurent Calonne als CEO

(ABM FN) Het bestuur van Banimmo heeft Laurent Calonne aangewezen als nieuwe CEO. Dat maakte het vastgoedbedrijf dinsdag bekend.

Calonne was eerder chief investment officer bij Banimmo, was lid van het investeringscomité van de hoofdaandeelhouder Patronale Life en werkte ook bij vastgoedontwikkelaars Extensa Group en Leasinvest.

Calonne gaat een kernteam van vastgoedspecialisten aansturen om de vennootschap verder te ontwikkelen en te focussen op de kern. Het bedrijf wordt een vastgoedontwikkelaar 'pur sang'. De niet-kernactiviteiten zullen worden gedeeld met Patronale Life.

De huidige CEO Patrick Mertens en financieel directeur Philippe Opsomer treden terug. Het mandaat van Mertens wordt overgenomen door Hendrik Danneels.

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Meer huurinkomsten voor Banimmo
  2. Hogere huurinkomsten voor Banimmo

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Banimmo A kopen verkopen