Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

CEO ASIT Biotech vertrekt na mislukte zoektocht naar partner

(ABM FN) CEO Michel Baijot van ASIT Biotech vertrekt en wordt door CFO Frank Hazevoets  opgevolgd. Dit kondigde het Waalse biotechbedrijf aan, waarna toezichthouder FSMA de handel in het aandeel weer toeliet. 

ASIT probeerde een deal te bereiken met een mogelijke partner, zoals ook in september werd aangekondigd, maar dat is mislukt. 

Baijot vertrekt omdat er nu geen twee seniors in het bedrijf nodig zijn. Asit zag onlangs de bescherming tegen schuldeisers worden verlengd tot 11 februari volgend jaar.

Vorig jaar in november bleek uit een studie dat het middel voor de behandeling van graspollenallergieën amper werkte. Sindsdien heeft ASIT zijn kosten drastisch moeten verlagen en vroeg het ook om bescherming tegen schuldeisers. 

Bron: ABM Financial News ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. DMS Imaging slachtoffer van een cyberaanval
  2. DMS Imaging ziet omzet fors stijgen dankzij grote order

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DMS IMAGING kopen verkopen