Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Bone Therapeutics behandelt eerste patiënt in studie over behandeling van scheenbeenfracturen

Bone Therapeutics behandelt eerste patiënt in studie over behandeling van scheenbeenfracturen

(ABM FN) Bone Therapeutics heeft de eerste patiënt in de Fase IIb studie die ALLOB evalueert voor de behandeling van tibiafracturen behandeld. Dit kondigde het Waalse biotech dinsdagochtend aan.

"De lancering van de ALLOB klinische studie in moeilijke scheenbeenbreuken is een belangrijke strategische stap in de ontwikkeling van Bone Therapeutics”, commenteerde CEO Miguel Forte in een toelichting.

Verwacht wordt dat de inschrijving van de patiënten in de eerste helft van 2022 zal worden afgerond, met de belangrijkste resultaten die in de tweede helft van 2022 worden verwacht. "Deze data zijn aan verandering onderhevig, afhankelijk van de evolutie van de coronapandemie en de daaruit voortvloeiende lockdownmaatregelen", waarschuwde Bone. 

De studie is goedgekeurd in 7 Europese landen: België, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Polen en Spanje, en omvat de rekrutering van 178 patiënten op meer dan 40 klinische locaties. 

Bron: ABM Financial News ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. BioSenic dient herstructureringsplan in
  2. BioSenic presenteert succesvolle studiedata op het Systemic Sclerosis World Congress 2024

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BIOSENIC kopen verkopen