Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Bone Therapeutics selecteert Rigenerand als partner

Bone Therapeutics selecteert Rigenerand als partner

(ABM FN) Bone Therapeutics heeft met Rigenerand een eerste overeenkomst voor een partnerschap voor procesontwikkeling op het vlak van celtherapie getekend. Dit bleek uit een persbericht van het biotechbedrijf gespecialiseerd in botvorming donderdag voorbeurs.

Rigenerand zal bijdragen aan de verbetering van de processen die betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van de op MSC gebaseerde allogene gedifferentieerde celtherapieproducten van Bone.

“Vooruitgang in de procesontwikkeling om deze therapieën op te schalen kan grote gevolgen hebben voor zowel de goedkeuring als de commerciële levensvatbaarheid ervan. Dit zal essentieel zijn om deze therapieën zo snel mogelijk op de markt te brengen ten gunste van de patiënten", aldus Miguel Forte, CEO van Bone Therapeutics in een toelichting.

Als aanvulling op de MSC-expertise van Rigenerand heeft Bone Therapeutics Rigenerand ook geselecteerd als partner voor de GMP-fabriek van Rigenerand in Italië.

Bron: ABM Financial News ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. BioSenic dient herstructureringsplan in
  2. BioSenic presenteert succesvolle studiedata op het Systemic Sclerosis World Congress 2024

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BIOSENIC kopen verkopen