Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Ascencio koopt winkelcomplex in Couillet

(ABM FN) Ascencio verwerft in het Waalse Couillet een winkelcomplex dat bestaat uit een supermarkt en 4 kleinere aanpalende winkelunits. Dat liet het vastgoedfonds gespecialiseerd in handelspanden, maandag nabeurs weten in een persbericht.

De supermarkt wordt uitgebaat door Carrefour Market, liet Ascencio weten in het persbericht. “Met deze overname verwerft Ascencio het boegbeeld van de Bellefleursite in Couillet en versterkt zij haar positie zowel in de regio als in het retailpark” aldus Ascencio.

Door de transactie stijgt de blootstelling van Ascencio aan zowel de voedingssector als aan de sector van retailparken. Het totaalbedrag van de investering bedraagt 6,4 miljoen euro waarbij de transactie plaats vond tegen de marktwaarde die door de vastgoeddeskundige werd bepaald.  

Het aandeel Ascencio steeg maandag 1,9 procent naar 45,95 euro per aandeel.

Bron: ABM Financial News ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Herwaarderingen zorgen voor rode cijfers Ascencio
  2. Ascencio verkoopt retailpark in Jemappes

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ascencio SCA kopen verkopen