Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
EVS haalt contract binnen van groot sportevenement
Beeld: ABM Financial News

EVS haalt contract binnen van groot sportevenement

(ABM FN) EVS heeft een contract gekregen voor een mondiaal sportevenement dat in 2022 in Azië plaatsvindt. Dat liet de speler in livetechnologie voor onder meer sportuitzendingen en nieuwe mediaproducties dinsdagavond weten.

Het gaat vermoedelijk om de Olympische Winterspelen die in Peking gehouden zullen worden.

EVS zegt geselecteerd te zijn om oplossingen te bieden voor de opname, het beheer en de distributie van zijn media-inhoud. EVS zal ook verantwoordelijk zijn voor een uitgebreide mediaserverinfrastructuur.

"Dit evenement is een spannende mijlpaal voor EVS, omdat het ons opnieuw de kans biedt om onze nieuwste innovaties in te zetten voor de live-verslaggeving van een groot sportevenement dat door miljarden kijkers zal worden bekeken”, aldus CEO Serge Van Herck van EVS in een toelichting.

Financiële details van de opdracht werden niet gemeld.

Bron: ABM Financial News ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. ING verhoogt koersdoel EVS
  2. Olympische boost voor EVS Broadcast

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
EVS kopen verkopen