Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Polygon blijft zich verzetten tegen overnamebod Orange op Orange Belgium
Beeld: ABM Financial News

Polygon blijft zich verzetten tegen overnamebod Orange op Orange Belgium

(ABM FN) Minderheidsaandeelhouder Polygon Global Partners blijft zich verzetten tegen het overnamebod van Orange op Orange Belgium. Dit bleek dinsdag uit een persbericht van de investeerder. 

Polygon heeft een belang van 5,29 procent in Orange Belgium in handen, en is niet van plan dit belang op te geven. Dat betekent dat Orange er niet in slaagt een belang van meer dan 95 procent te bemachtigen en een squeeze-out te kunnen starten, benadrukte Polygon.

De minderheidsaandeelhouder blijft van mening dat het bod van Orange van 22,00 euro per aandeel te laag is. 

De door Polygon ingeschakelde zakenbank Ondra komt op een waardering van 32 tot 36 euro per aandeel, of zelfs tot 45 euro per aandeel als de zendmasten verkocht worden. Polygon denkt zelf dat de aandelen Orange Belgium meer dan 40 euro waard zijn.

Bron: ABM Financial News ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Orange kopen verkopen
Orange Belgium kopen verkopen