Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Recticel verkoopt Slaapcomfort
Beeld: ABM Financial News

Recticel verkoopt Slaapcomfort

(ABM FN) Recticel heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van Slaapcomfort aan Aquinos Group, een van de grootste Europese fabrikanten van matrassen en meubelstoffen. Dit maakte Recticel donderdag voorbeurs bekend.

De vergoeding in contanten is gebaseerd op een ondernemingswaarde van 122,4 miljoen euro, op kas- en schuldvrije basis. De netto-opbrengst na transactiekosten zal naar verwachting 97 miljoen euro bedragen.

De Scandinavische slaapcomfortactiviteiten zullen bij Recticel blijven en worden geïntegreerd in het segment Living & Care van Recticel Engineered Foams. 

Alvorens de transactie met Aquinos kan worden afgerond, vermoedelijk in het eerste kwartaal van 2022, moeten onder meer de aandeelhouders nog goedkeuring geven, net als de toezichthouders. 

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel Recticel
  2. In onvoorspelbare bouwsector gaat Recticel voor premium

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Recticel kopen verkopen