Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Toezichthouder onderzoekt overname door Ter Beke
Beeld: Euronext

Toezichthouder onderzoekt overname door Ter Beke

(ABM FN) Ter Beke Group heeft maandag de beslissing van de Belgische Mededingingsautoriteit ontvangen om in een tweede fase verder onderzoek te verrichten naar de voorgenomen overname van de activiteiten van Sigma in België en Nederland. Dit meldde het bedrijf uit Lievegem maandagavond.

Ter Beke kondigde de overname in oktober vorig jaar aan. Het bedrijf wil van Sigma Imperial Meat Products in België en Stegeman in Nederland overnemen. 

Het dossier bij de Nederlandse mededingingsautoriteit is eveneens ingediend en verder onderzoek wordt verwacht, zei Ter Beke maandag.

"De afronding van de overname is onderhevig aan de gebruikelijke voorwaarden, waaronder de definitieve goedkeuring door zowel de Belgische als de Nederlandse Mededingingsautoriteiten", aldus het bedrijf.

Ter Beke verwacht in de komende maanden "definitieve beslissingen en blijft met de autoriteiten samenwerken om het onderzoek tot een goed einde te brengen."

Het bedrijf zal te zijner tijd verdere mededelingen doen.

Bron: ABM Financial News ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Degroof en KBC verhogen koersdoel What's Cooking
  2. What's Cooking onderzoekt strategische opties

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
WHAT''S COOKING GP kopen verkopen