Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Celyad stopt met CYAD-101
Beeld: Euronext

Celyad stopt met CYAD-101

(ABM FN) Celyad Oncology zet het klinische programma CYAD-101 stop en richt zich nog uitsluitend op CYAD-211. Dit werd woensdag gemeld in een strategische update van het biotechbedrijf.

Het CYAD-101-programma is stopgezet na een strategische, financiële en medische evaluatie, waarbij rekening is gehouden met de kosten van voortzetting van het programma en de vertragingen die zijn ontstaan nadat de klinische studie eerder tijdelijk werd opgeschort. 

De Fase I IMMUNICY-1 studie met CYAD-211 zal wel worden voortgezet, aldus Celyad, en een klinische update hiervan zal naar verwachting eind dit jaar worden verstrekt. 

Ook wil Celyad de waarde van zijn intellectuele eigendommen maximaliseren door onderzoek en nieuwe ontwikkelingen, vooral rondom patenten in de VS op CAR T en NKG2D gebaseerde therapieën. Daarbij worden ook partners gezocht.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Verlies Celyad Oncology flink gedaald
  2. Celyad heeft voldoende middelen voor minimaal 12 maanden

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Celyad kopen verkopen