D'Ieteren drukt Bel20 dieper in het rood

D'Ieteren drukt Bel20 dieper in het rood

(ABM FN) De Brusselse beurs kleurde maandagmiddag roder en roder. Rond de klok van twee uur daalde de Bel20 index met 0,9 procent tot 3.678 punten.

Binnen de Bel20 noteerden Ackermans en Proximus heel kleine plussen en wist Argenx de schade te beperken. Jefferies verhoogde het koersdoel voor Argenx van 583,00 naar 605,00 dollar en handhaafde de koopaanbeveling voor het biotechaandeel.

Onderaan de tabel noteerde D'Ieteren op een verlies van van 2,7 procent. Melexis verloor 2,4 procent. Ook in Amsterdam stonden de chipaandelen onder druk.

Buiten de hoofdindex kelderde VGP met 5,7 procent. Immobel daalde bijna 4,0 procent. Berenberg verlaagde het koersdoel voor Immobel stevig van 76,00 naar 52,00 euro, maar handhaafde het koopadvies.

Gimv, dat zijn meerderheidsbelang in Groupe Claire wil verkopen aan Crédit Mutuel Equity, steeg met 0,2 procent. EVS, dat een nieuwe overeenkomst tekende met het Britse bedrijf Cloudbass, daalde 0,4 procent.

Pennystock Crescent waarschuwde dat de eerste jaarhelft in het rood werd afgesloten, maar dat het wel de outlook handhaafde, verloor 6,0 procent.

ING verlaagde het koersdoel voor Avantium van 10,95 naar 9,57 euro en herhaalde de koopaanbeveling voor het aandeel, dat 1,1 procent won.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BEL 20 kopen verkopen
BEL Mid kopen verkopen
BEL Small kopen verkopen

Macro & Bedrijfsagenda

 1. 28 september

  1. ECB economisch bulletin
  2. Duitsland inflatie CPI sep +4,5% YoY volitaliteit verwacht
  3. VS BBP Q2 (laatste herziening) +2,2% QoQ
  4. VS wekelijkse jobless claims
  5. VS pending Home sales aug volitaliteit verwacht
  6. Nike Q1-cijfers (gebroken boekjaar)
  7. Powell spreekt volitaliteit verwacht
 2. 29 september

  1. Beurzen China gesloten i.v.m. Mid-autumn Moon Festival
  2. China Caixin manufacturing PMI sep volitaliteit verwacht
  3. Duitsland detailhandelsverkopen aug
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht