Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 1178 1179 1180 1181 1182 ... 1308 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 De dagkoers 19 mei 2023 19:48
    quote:

    A Mao schreef op 19 mei 2023 19:39:

    Vroeger waren de media de vijfde macht, een schaduwmacht, maar inmiddels zijn ze verworden tot schaamteloze roeptoeters van Rutte en zijn claque, het Vlaamse mediakartel en Brussel. In alle Nederlandse en Belgische kranten (De Telegraaf wellicht uitgezonderd) wordt dezelfde woke onzin gepredikt. De content van de dagbladen van Mediahuis en DPG Media is volkomen inwisselbaar en de neuzen staan allemaal dezelfde kant op. Of het nu over de zegeningen van de Europese Unie, Oekraïne, vaccinaties, migratie, islam, het klimaat en ‘extreem-rechts’ gaat: nergens in de mainstream media lees je nog een dissident geluid. De columnisten en opiniemakers van de dagbladen zijn lakeien, hofnarren, buttplugs en laven die allemaal braaf naar their masters voice in Vlaanderen luisteren.

    Het is te bizar voor woorden dat de Nederlandse pers al deze weerzinwekkende kille feiten volkomen negeert. D66 is volgens de peilingen gedegradeerd tot een marginaal partijtje maar heeft Nederland nog steeds in een wurggreep, zo blijkt nu weer bij D66’s gedram over het stikstofakkoord dat er gelukkig niet komt. Hup boeren! Een octopus, piovra in het Italiaans, heeft acht tentakels. De kop van de D66-octopus (Van Drimmelen) is er afgehakt, maar de tentakels spartelen vrolijk door.

    www.hpdetijd.nl/2023-05-19/palermo-aa...
    Weer zo iemand die al jaren zelf weg is uit Nederland (in Portugal sinds 2010) en z'n internetwerkelijkheid zit te becommentariëren.
    Net als de hier vaak aangehaalde Harry Verwegen, vroeger in Nederland overal tegenaan geschopt en die nu als conservatieve pensionado vanuit Spanje commentaar levert.
    Heel irritant. Het lijken net Turken die vanuit het buitenland op Erdogan stemmen, mijmerend over het bestaan van 50 jaar geleden waar ze zelf uit weggevlucht zijn.

    Op dit forum zelf zitten er ook een paar, trouwens.
  2. forum rang 8 GakGak 19 mei 2023 21:46
    @zwaard
    ¨Een echt intelligente belegger is nooit een opschepper . Zie Warren Buffett ¨
    .
    En andersom natuurlijk, zoals ook een opschepper als trump nooit een echte president of vastgoedman kan zijn.
  3. forum rang 9 josti5 20 mei 2023 09:44
    Hier de complete, uitermate informatieve lijst van de Bilderberg-deelnemers, en de agenda:

    petersweden.substack.com/p/bilderberg...

    Wie de moeite neemt om de lijst nauwgezet te doorlopen, zie uiteindelijk een 'prachtige mengeling' van bedrijfsleven, politiek en pers.

    En natuurlijk is ook het WEF aanwezig...

    De Nederlanders: Rutte, Kaag, van Beurden, van den Brink, Halberstadt, Rolly van Rappard, Wennink.

    De koning schijnt er ook weer te zijn, maar komt niet op de lijst voor:

    www.telegraaf.nl/nieuws/3659382/konin...

    Maar ondanks de ruim aanwezige pers blijft het besprokene achter gesloten deuren...

    Dus die pers zit er niet, om verslag te doen...

    Kijk vooral ook naar de agenda, met als uitsmijter: 'US leadership'.

    Nou ja: er zijn natuurlijk niet voor niets maar liefst 29 Amerikanen komen overvliegen!
  4. forum rang 7 leek2018 20 mei 2023 09:47
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 19 mei 2023 10:21:

    Premier Rutte in oud barrel met cd-speler naar topoverleg

    In zijn oude Saab verlaat Rutte Villa Ockenburgh na een overleg over het landbouwakkoord. „Die gaat pas weg als hij echt op is.”

    ANP / ANP
    Telegraaf
    Die gedachte had hij waarschijnlijk ook met betrekking tot de Groningse gasbel.
    Met zo'n houding los je dus de problemen niet op. Innovaties zijn aan hem niet besteed. Maar wel de burger op kosten jagen om nog goed werkende apparatuur te vervangen.
  5. forum rang 7 rene l 20 mei 2023 10:28
    quote:

    ffff schreef op 19 mei 2023 10:46:

    [...]

    Rene en ik zijn in topberaad hoe wij IEX op zijn Elon Musks kunnen overnemen.

    Peter
    Ik moet er niet aan denken Peter, ik zou niet weten hoe ik al die ongecontroleerde posters in bedwang zou moeten houden, en bovendien, jij zou met het geld over de brug moeten komen en dus grootaandeelhouder worden.

    Je moet het volgens mij ook niet meer willen, het is ook een sector die zeer afhankelijk is van het beursklimaat.
    Zie het verleden, vorige eeuw was er het beursblad Beursplein 5, volgens mij de voorganger van IEX, het ging ook over de kop.
    Net als Beleggingsexpres, vorige eeuw de opstart met beleggen voor mij, een fantastisch blad, maar het ging ook kopje onder.

    Tja, IEX, je kunt zeggen wat je wilt, maar in feite is de site onbetaalbaar, en dat meen ik werkelijk.

    Er waar verdien je het geld mee, met abonnees en adverteerders, maar het is algemeen bekend, mensen zijn gek op gratis nieuws maar willen er eigenlijk niet voor betalen, dat is gewoonweg een feit.
    Van wat ik nu zo bekijk draait IEX redelijk goed, ze maken winst, ze kunnen het personeel betalen, dus volgens mij geen zorgen.
    Hoe het zich in de toekomst ontwikkelt, ik heb geen idee, een echte groei in betalende klanten lijkt mij lastig, maar volgens mij lijkt er in Belgie nog wel wat te halen.
    Adverteerders die d.m.v. het klikken op hun advertenties ook weer extra inkomsten genereren, ja, posters klagen wel eens over al die advertenties, maar je hebt ze gewoon nodig om de site te laten draaien.
    En ik moet ook zeggen, ik heb in het verleden wel eens wat gekocht bij een bedrijf die op IEX adverteerde.

    Wat jaren terug stond ik op de Beleggingsfair met Nico Inberg wat te kletsen, we kennen elkaar van een eerder beursevent, en Nico werkte toen nog bij IEX.
    Jammer dat hij weg is bij IEX, een goeie vent, een echte kartrekker die veel georganiseerd heeft ook buiten vaste werktijden om.

    En toen, toen kwam Peter de Vries er aan lopen en kwam bij ons staan en hij mengde zich in het gesprek.
    Na een tijdje vroeg ik aan hem, meneer de Vries, wanneer organiseert IEX nu eens een feestje voor de leden.
    Peter de Vries stamelde wat, hij liep rood aan, en hij zei, ik heb haast, ik moet nu verder en ging er in rap tempo van door.
    's Avonds lees ik dan dat IEX 's morgens met cijfers naar buiten gekomen is die niet echt positief waren.

    Arend Jan Kamp, 's morgensvroeg bijna altijd aanwezig, een heel verhaal met al het beursnieuws, hij krijgt niet veel waardering, maar ik vraag mij wel eens af hoe vroeg hij opstaat.
    Wel moet ik zeggen, persoonlijk is het met Arend Jan wel een beetje moeilijk communiceren, hij luistert niet echt.
    Tostrams is dan weer anders, een hele rustige en aardige man, ik herinner mij nog de mooie stukjes die hij in het beleggingsblad van mijn huisbankier Isnietgoed schreef in de vorige eeuw.
    Vooral zijn tips volgens de B.O.B. methode, niks geen korte termijn gedoe, beleggen voor de wat langere termijn.

    Maar ja, de beleggingswereld is ook aan het veranderen, een nieuwe generatie die geen PC meer heeft, die geen fysieke tijdschriften meer leest, en die alles op de smartphone doet.
    Tja, een heel klein scherm, heel weinig informatie, en je ziet het ook, de vermogensbeheerders en banken sturen ook steeds meer aan op indexbeleggen.
    Persoonlijk moet ik er niet aan denken, het lijkt me saai, het is ook niet mijn methode, en je krijgt steeds minder nieuws binnen.
    Maar dit is ook de bedoeling, je ziet en hoort het overal, zelf moet je niks meer doen, je moet alles door anderen laten doen.
    Maar ik vraag mij dan af, wat moet je straks in vredesnaam dan zelf nog wel doen als je niks meer mag.
    Er moet tenslotte ook nog geld verdiend worden en dat kan wel eens heel erg lastig worden in de toekomst.

    Morgen komt Peter de Vries op bezoek bij Harry Mens in Business-Class, nou ja, hij zal er nu wel zitten, ik ben benieuwd wat hij te vertellen heeft en of hij een creatieve manier bedacht heeft om geld te verdienen.

    Eind juni is er de IEX Beleggersdag, best nog ver weg, ik heb in ieder geval de intentie om er naar toe te gaan mits er niks tussenkomt.
    Vorig jaar ben ik ook geweest, en of ik er wat van opgestoken heb, in ieder geval wel van de mensen waar je direct nog mee kunt communiceren.
    Ik heb bijvoorbeeld een hele tijd met Nico Bakker staan te praten over de beurs toen de zalen vol zaten en het rustig was op zijn stand.
    Nico Bakker lijkt ook heel wat, het is echter in werkelijkheid een doodgoeie man die in het echte leven zeker geen turbo belegger is.

    En met de vroegere optiehandelaren is het niet veel anders gesteld, velen zijn berooid teruggekeerd naar huis na een mislukt beursavontuur op Beursplein 5, de gemiddelde optiehandelaar is er ook niet rijk van geworden.
    Net zoals Harry Klip mij wel eens verteld heeft, 's avond zaten ze feestend aan de bar en waanden zich miljonair, maar toen ze 's morgens wakker werden uit hun roes waren ze alles kwijt.
    Kijk maar naar Han Vemeulen, op een bepaald was hij ook alles kwijt en heeft zelfs ook nog een nacht in de bak gebivakkeerd wegens nooit bewezen fraude.
    Rienk Kamer was ook zo'n rijzende ster, ja, je bent jong, je wilt carriere maken, en dan stellen ze je voor de keuze, je mag wel meedoen met de grote jongens, grof geld verdienen, en dan kun je snel het schip in gaan.
    Zo werkt dat nu éénmaal, de honger naar veel geld is groot bij velen, en niets is dan te gek.

    Argeloze klanten financieel een poot uittrekken, dat is geen probleem en dat hoort er bij.
    Vraag het maar aan 9-teen van de Palmeilanden.

    En de beurs, er is altijd onzekerheid, dat is ook nog nooit anders geweest, nog steeds gerommel met banken, het schuldenplafond in de States, normale bedrijven draaien volgens mij nog steeds goed en durven nog steeds een outlook te geven voor de wat langere termijn.
    Tevens lopen de werkeloosheidscijfers ook nog niet op, voor zover dit wat waard is, want het is een feit, vroeger werkte je namelijk standaard minimaal 40 uur in de week, maar tegenwoordig...

    www.youtube.com/watch?v=QtXby3twMmI
  6. forum rang 6 A Mao 20 mei 2023 10:29
    quote:

    josti5 schreef op 20 mei 2023 09:44:

    Hier de complete, uitermate informatieve lijst van de Bilderberg-deelnemers, en de agenda:

    petersweden.substack.com/p/bilderberg...

    Wie de moeite neemt om de lijst nauwgezet te doorlopen, zie uiteindelijk een 'prachtige mengeling' van bedrijfsleven, politiek en pers.

    En natuurlijk is ook het WEF aanwezig...

    De Nederlanders: Rutte, Kaag, van Beurden, van den Brink, Halberstadt, Rolly van Rappard, Wennink.

    De koning schijnt er ook weer te zijn, maar komt niet op de lijst voor:

    www.telegraaf.nl/nieuws/3659382/konin...

    Maar ondanks de ruim aanwezige pers blijft het besprokene achter gesloten deuren...

    Dus die pers zit er niet, om verslag te doen...

    Kijk vooral ook naar de agenda, met als uitsmijter: 'US leadership'.

    Nou ja: er zijn natuurlijk niet voor niets maar liefst 29 Amerikanen komen overvliegen!
    Omtzigt er over….
    twitter.com/PieterOmtzigt/status/1659...
  7. forum rang 9 objectief 20 mei 2023 10:37
    quote:

    A Mao schreef op 20 mei 2023 10:29:

    [...]

    Omtzigt er over….

    Omtzigt heeft het CDA in de steek gelaten, toen het even moeilijk werd. Dat is geen plus.
  8. forum rang 6 A Mao 20 mei 2023 10:43
    Whahahaha, grapjas.
    Het onderdeel functie elders is je zeker ontgaan.

    Oja , en het sensibiliseren van hem
  9. [verwijderd] 20 mei 2023 10:44
    quote:

    josti5 schreef op 20 mei 2023 09:44:

    Hier de complete, uitermate informatieve lijst van de Bilderberg-deelnemers, en de agenda:

    petersweden.substack.com/p/bilderberg...

    Wie de moeite neemt om de lijst nauwgezet te doorlopen, zie uiteindelijk een 'prachtige mengeling' van bedrijfsleven, politiek en pers.

    En natuurlijk is ook het WEF aanwezig...

    De Nederlanders: Rutte, Kaag, van Beurden, van den Brink, Halberstadt, Rolly van Rappard, Wennink.

    De koning schijnt er ook weer te zijn, maar komt niet op de lijst voor:

    www.telegraaf.nl/nieuws/3659382/konin...

    Maar ondanks de ruim aanwezige pers blijft het besprokene achter gesloten deuren...

    Dus die pers zit er niet, om verslag te doen...

    Kijk vooral ook naar de agenda, met als uitsmijter: 'US leadership'.

    Nou ja: er zijn natuurlijk niet voor niets maar liefst 29 Amerikanen komen overvliegen!
    Henry Kissinger was er ook. Op 27 mei wordt hij 100 jaar!
    nl.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger
  10. forum rang 8 GakGak 20 mei 2023 10:56
    quote:

    objectief schreef op 20 mei 2023 10:37:

    [...]

    Omtzigt heeft het CDA in de steek gelaten, toen het even moeilijk werd. Dat is geen plus.
    .
    Feiten en aannames (meningen) door elkaar husselen naar eigen(wijs) goeddunken, dat is geen plus.

    CDA heeft Omtzigt jarenlang beschouwd als lastige (hoewel hardwerkende en populaire) persoon.
    Op een niet verkiesbare plaats gezet, maar ja...die voorkeurstemmen he.
    Toen richting de verkiezing voor partijleider maakten ze het heel bont.
    Er waren inmiddels twee stromingen binnen de CDA,1 voor en 1 tegen Omtzigt en zoals het gaat binnen een
    regentenpartij won de 2e stroming met de sterkste ellebogen waarmee driftig gewerkt werd.

    Omtzigt exit en we weten allemaal hoe.

    Heer o. durft hier ronduit te stellen (en dat is zelfs meer dan gezagsgetrouw, het is veel ernstiger) dat
    heer O. (met een grote O) het CDA in de steek liet.

    Is dat durf, of toch iets minder heldhaftigs ?
  11. forum rang 7 leek2018 20 mei 2023 11:05
    quote:

    objectief schreef op 20 mei 2023 10:37:

    [...]

    Omtzigt heeft het CDA in de steek gelaten, toen het even moeilijk werd. Dat is geen plus.
    Hij heeft juist goed gehandeld door het CDA in de steek te laten. Daardoor kreeg hij juist veel meer spreektijd in de 2e kamer. Nu kan hij overal over mee debatteren en in beeld komen. Was hij bij het CDA gebleven dan had hij maar spreektijd voor een beperkt aantal specifieke/specialistische onderwerpen gehad
    Feitelijk heeft Rutte bewust of onbewust voor het verval van het CDA gezorgd, wat misschien nu hem zelf zijn kop gaar kosten.
  12. forum rang 7 JP Samosa 20 mei 2023 11:10
    quote:

    objectief schreef op 20 mei 2023 10:37:

    [...]

    Omtzigt heeft het CDA in de steek gelaten, toen het even moeilijk werd. Dat is geen plus.
    Pieter was niet de kapitein hè.
    Dus, groot gelijk om het zinkende cda schip te verlaten.
    Hij is weer een vrij man.
    ( en mocht hij willen, zou hij zomaar de nieuwe premier kùnnen worden. Iets wat ik hem sterk zou afraden)
  13. forum rang 9 objectief 20 mei 2023 11:15
    quote:

    JP Samosa schreef op 20 mei 2023 11:10:

    [...]

    Pieter was niet de kapitein hè.
    Dus, groot gelijk om het zinkende cda schip te verlaten.
    Hij is weer een vrij man.
    ( en mocht hij willen, zou hij zomaar de nieuwe premier kùnnen worden. Iets wat ik hem sterk zou afraden)
    Het schip verlaten als er problemen zijn, dat doe je niet dan moet je juist harder werken.
    (de man heeft helaas mentale problemen, die kan beter naar de gemeenteraad in zijn woonplaats overstappen.)
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 20 mei 2023 11:17
    quote:

    JP Samosa schreef op 20 mei 2023 11:10:

    [...]Pieter was niet de kapitein hè.
    Dus, groot gelijk om het zinkende cda schip te verlaten.
    Hij is weer een vrij man.
    ( en mocht hij willen, zou hij zomaar de nieuwe premier kùnnen worden. Iets wat ik hem sterk zou afraden)
    Als hij was gekozen tot partijleider (i.p.v. Wopke), dan zat hij nog steeds bij het CDA (mits hij niet overspannen geraakt zou zijn).
  15. forum rang 10 DeZwarteRidder 20 mei 2023 11:21
    quote:

    ffff schreef op 19 mei 2023 19:28:

    Het Zwaard,

    Ik maak enkel en alleen aan DZR duidelijk dat hij zich alweer gruwelijk vergist met zijn veronderstelling dat IEX binnen een maand failliet zou zijn, als het in mijn bezit zou zijn. En weet je, Het Zwaard, ik onderbouw die opmerking dan ook nog eventjes grandioos met een resultatenvergelijking van wel degelijk 25 lange jaren.

    . En dat noem jij dan weer opscheppen. Ik noem dat even stevig onderbouwen!!!! Tja, het Zwaard, hoe moet je iemand als DZR duidelijk maken dat hij het alweer totaal verkeerd ziet......?

    Nog wat met beleggen gedaan, het Zwaard?

    Peter
    Ik ken jouw duistere geheimen over je beginkapitaal en ik weet ook waarom je eerst naar België en later naar Luxemburg gevlucht bent.
  16. forum rang 7 leek2018 20 mei 2023 11:47
    quote:

    objectief schreef op 20 mei 2023 11:15:

    [...]

    Het schip verlaten als er problemen zijn, dat doe je niet dan moet je juist harder werken.
    (de man heeft helaas mentale problemen, die kan beter naar de gemeenteraad in zijn woonplaats overstappen.)
    Volgens mij is hij over de reling geduwd.
  17. forum rang 10 DeZwarteRidder 20 mei 2023 12:43
    Britse boodschappen het duurst, kartelwaakhond doet onderzoek
    1 uur geleden
    in FINANCIEEL

    LONDEN (ANP/BLOOMBERG/DFT) Britten betalen meer voor hun dagelijkse boodschappen zoals melk en babyvoeding dan andere inwoners van grote Europese landen. Dat concludeert marktonderzoeksbureau Circana in een studie waarin verkoopcijfers van supermarkten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje, Frankrijk en Duitsland met elkaar werden vergeleken.

    De prijzen van melk en kaas gingen het afgelopen jaar het hardst omhoog. Maar ook diervoeding, wasmiddel, babyvoeding en luiers stegen harder dan in de andere onderzochte Europese landen.

    Hoe Nederland het er exact van afbrengt vergeleken met andere landen komt niet naar voren. Uit onderzoek van de Rabobank bleek recent dat een deel van de prijsstijging van producten niet verklaarbaar is door kostenstijgingen.

    De Britten krijgen te maken met de scherpste prijsstijgingen sinds 1977. Boodschappen hebben inmiddels de energiekosten vervangen als de grootste aanjager van inflatie. De Britse premier Rishi Sunak is een reeks onderzoeken begonnen om te kijken of alles wel eerlijk verloopt in de voedselketens. Ook doen de Britse mededingingsautoriteiten onderzoek naar de kosten van boodschappen.

    Brexit
    De Brexit heeft de Britten tot dusver niet geholpen. Sinds begin 2020, toen het land geen deel meer uitmaakte van de EU, hebben consumenten daar zeker 5 miljard euro meer moeten neertellen voor boodschappen, becijferde de London School of Economics eerder. Dat komt onder meer omdat Groot-Brittannië relatief veel levensmiddelen moet invoeren. En dat is door het vertrek uit de EU duurder geworden.


    Volgens marktkenners kunnen de prijsverschillen in Europese landen beleidsmakers ertoe aanzetten om verdere stijgingen onder controle te houden. In Frankrijk gebeurt dit al. Daar kwamen voedselproducenten onlangs overeen om prijsonderhandelingen met supermarkten te heropenen om het leven van de Fransen goedkoper te maken. Ze gaven daarmee gehoor aan de eisen van de overheid om de inflatiedruk op consumenten te verlichten.

    Europese supermarkten en leveranciers liggen al maanden in de clinch over de prijsontwikkelingen. Er wordt onder andere gesteggeld over winstmarges. Die zijn bij de supers veel kleiner dan bij de grote voedingsmiddelenfabrikanten zoals Unilever.
  18. forum rang 10 luchtschip 20 mei 2023 13:12
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 20 mei 2023 11:21:

    [...]

    Ik ken jouw duistere geheimen over je beginkapitaal en ik weet ook waarom je eerst naar België en later naar Luxemburg gevlucht bent.
    En toen bekend werd dat geld bevroren kon worden in de EU, een groot deel van het kapitaal naar het niet bij de EU aangesloten Zwitserland is verkast
26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 1178 1179 1180 1181 1182 ... 1308 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.854
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.287
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.055
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.731
Aedifica 2 844
Aegon 3.257 320.420
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.803
ageas 5.843 109.790
Agfa-Gevaert 13 1.901
Ahold 3.536 74.034
Air France - KLM 1.024 34.396
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.529
Allfunds Group 3 1.240
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 342
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.567
AMG 965 126.759
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.209
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.630
Arcelor Mittal 2.024 318.790
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.195
Aroundtown SA 1 190
Arrowhead Research 5 9.316
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.789
ASML 1.762 77.894
ASR Nederland 18 4.166
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 347
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.820
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.686

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 mei

    1. Consumentenvertrouwen juni (Dld)
    2. Consumentenvertrouwen mei (Fra)
    3. ASR jaarvergadering
    4. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    5. Inflatie mei, vlpg (Dld)
    6. OCI jaarvergadering
    7. Federal Reserve - Beige Book (VS)
    8. HP Q2-cijfers (VS)
    9. Salesforce Q1-cijfers (VS)
  2. 30 mei

    1. Azerion Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht