Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Verkiezingen 2023

7.617 Posts
Pagina: «« 1 ... 137 138 139 140 141 ... 381 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 JP Samosa 29 november 2023 17:14
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 29 november 2023 16:01:

    Kremlin duimt voor Wilders

    Als eerste werd PVV-leider Geert Wilders op de verkiezingsavond van de 22ste november gefeliciteerd door de Hongaarse premier Viktor Orbán. Al vrij snel volgden de andere geestverwanten aan de politieke rechterzijde met hun gelukwensen aan de Nederlandse politicus. Maar ook buiten de EU kan de verkiezingswinst op warme belangstelling rekenen. In Moskou reageren ze voorzichtig opgetogen op de zevenendertig zetels winst van Wilders. De stille hoop is dat Nederland zich aansluit bij het Europese blok dat het Kremlin gunstiger gezind is. Ruslandkenner Hubert Smeets over de Russische reactie op de Nederlandse stembusgang.
    www.nporadio1.nl/fragmenten/bureau-bu...
    Belachelijk.
    Gaat nooit gebeuren. Nooit, ook niet onder n eventuele Wilders.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 29 november 2023 17:56
    Verkennerskwestie maakt al snel pijnlijk duidelijk: PVV beschikt niet over bak aan bestuurservaring

    Oud-PvdA-minister Plasterk is de beoogde nieuwe verkenner namens de PVV. Partijleider Wilders had eerst PVV-senator Van Strien aangewezen, maar die bleek verwikkeld in een fraudezaak en stopt al na drie dagen. De wissel toont pijnlijk snel de achilleshiel van de PVV: er zijn amper bestuurders. ,,Er is ook geen vol adressenboek waar je uit kunt putten.”
    Niels Klaassen 27-11-23, 18:34 Laatste update: 27-11-23, 18:48

    PVV-verkenner Gom van Strien kwam, zag, bleek verwikkeld in een fraudezaak en vertrok weer. De PVV-senator wordt beticht van oplichting en kan dus niet langer geloofwaardig optreden, concludeerde hij maandag zelf na contact met PVV-leider Geert Wilders.

    Van Strien houdt vol dat hij onschuldig is, maar erkent dat hij beter plaats kan maken. Opvallend: de PVV-leider geeft zelden fouten toe, maar Wilders spreekt van ‘een valse start’. ,,Dit is mijn verantwoordelijkheid, het is niet goed gegaan, het had beter gemoeten’’, zei de PVV-leider in een gang van het Tweede Kamergebouw.

    Wilders heeft oud-PvdA-minister Ronald Plasterk gestrikt om het stokje over te nemen. Plasterk is een opmerkelijke keuze. Hij was jarenlang minister namens de PvdA, maar toont zich in zijn wekelijkse Telegraaf-column tegenwoordig vooral scherp criticaster van klimaatbeleid en de EU.

    Plasterk haalt geregeld uit naar links-progressieve partijen en meent dat de volgende coalitie ‘over rechts’ moet, met PVV, VVD, BBB en NSC. Wel zou Wilders dan afscheid moeten nemen van de anti-islam-retoriek: ‘De gelijkstelling van godsdienst geldt in ons land sinds 1796, de Bataafse Republiek, en die zou de PVV moeten accepteren vóór regeringsdeelname’. In Plasterks laatste column schrijft de oud-minister dat een regering over rechts moet worden verkend: ‘Er moet recht worden gedaan aan de verkiezingsuitslag’.

    Dinsdag komen de nieuw gekozen fractieleiders samen in de Tweede Kamer, zij geven dan een klap op de keuze voor Plasterk. Daarna kan de verkenning echt beginnen. PVV-leider Wilders houdt vertrouwen dat een coalitie mogelijk is: ,,We moeten om tafel. Dan kan er echt binnen een paar weken een nieuw regeerakkoord zijn. Dat deden we in 2010 ook, toen waren we er vlot uit.”

    Andere partijen aarzelen of weigeren vooralsnog. De VVD bedankt voor deelname aan een klassieke regering met de PVV. VVD-partijleider Dilan Yesilgöz wil hooguit zo’n coalitie gedogen.

    Nieuw Sociaal Contract van Pieter Omtzigt lijkt verdeeld over eventuele samenwerking, na fractieberaad vorige week gaat NSC deze dinsdag opnieuw in conclaaf. Omtzigt en de partijvoorzitter herhalen dat de grondwet en rechtstaat belangrijke ‘pijlers zijn onder NSC’: ,,Als je daar aan knaagt, ben je weg”, zei partijvoorzitter Bert van Boggelen.

    Daar komt nog bij dat Omtzigt een fundamenteel punt maakt van macht en tegenmacht bij de regering, maar bij de PVV is één man praktisch de baas. Dat zal wringen. En al zegt Wilders premier voor alle Nederlanders te willen zijn, dinsdagavond is hij bij een inloopavond om Haagse inwoners ‘een hart onder de riem te steken’ in hun verzet tegen de komst van een asielopvang.

    Aan de andere kant zal Wilders met instemming geluisterd hebben naar de woorden van Omtzigt op zondag, toen de NSC-leider zei dat grote partijen ‘met 20 of 24 zetels’ wel een grote verantwoordelijkheid dragen om ‘het gesprek’ over besturen op zijn minst aan te gaan.
  3. forum rang 8 GakGak 29 november 2023 17:59
    quote:

    josti5 schreef op 29 november 2023 17:08:

    [...]
    ------------------
    Dat zal eens tijd worden.
    .
    Knap hoor, binnenkomen met je partijtje op een zetelaantal, groter dan D66 plus CDA plus SP.

    En door alleen maar te verkondigen dat je het anders wilt gaan doen....;O)
  4. forum rang 8 GakGak 29 november 2023 18:26
    Het zand op de wadplaten rondom Ameland wordt steeds fijner. Dat komt doordat de bodem zakt door de gaswinning in het gebied.
    Dat blijkt uit een onderzoek van het NIOZ (Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee). Het fijne zand heeft invloed op bodemdieren die op de wadplaten leven.

    Het NIOZ houdt al sinds 2008 de toestand van de wadplaten in de gaten. Op een kleine 5000 plekken worden monsters genomen. Dat heeft laten zien dat de gemiddelde grootte van de korrels van waddenzand in het gaswinningsgebied 10 procent kleiner is geworden.
    Door de gaswinning ontstaan 'kommen' in de bodem, die nu met steeds dunner zand worden gevuld. Zandzaagers, een soort wormen, vinden dat fijn, maar waddenslakjes voelen zich minder thuis, volgens NIOZ-onderzoeker Allert Bijleveld.

    .
    Omrop Fryslân, Remco de Vries
    Bij de vergunning voor mijnbouwactiviteiten - zoals gaswinning - in het werelderfgoedgebied Waddenzee is afgesproken dat de winning moet worden afgeremd als blijkt dat de natuurwaarden van het gebied aangetast raken.

    "Natuurwaarden zijn echter lastig te meten, maar de kwaliteit van de bodem niet", volgens het NIOZ. Het onderzoek liet ook zien dat in de gaswinningsgebieden meer slib op de bodem ligt. Maar omdat er niet wetenschappelijk gemeten is voordat de gaswinning begon, kan niet gezegd worden of de winning voor meer slib zorgt.

    Bijleveld pleit voor een uitgebreider onderzoek over meerdere jaren in gebieden waar bodemactiviteiten zijn, zoals zoutwinning bij Harlingen. De samenstelling van de bodem en het bodemleven moeten een maatstaf worden voor mijnbouw onder water, vindt hij
    .
    Onderzoeksresultaten worden uiteraard weersproken door weer andere onderzoeken...

    Los zand ?
  5. forum rang 8 Freemoneyforever 29 november 2023 18:38
    Kiezersgedrag Op sociale en traditionele media ging het rond: heel veel Turkse- en Marokkaanse Nederlanders en moslims zouden op de PVV hebben gestemd. Uit onderzoek blijkt dat niet. „We zien geen enkele indicatie dat het aandeel PVV-stemmers in die groepen gigantisch groot zou zijn.”
    www.google.com/search?client=firefox-...
  6. forum rang 7 JP Samosa 29 november 2023 18:52
    AD:
    De gesprekken over de vorming van een nieuw kabinet laten op zich wachten. Verkiezingswinnaar Geert Wilders van de PVV wil snel praten met VVD, NSC en BBB over rechtse samenwerking. Maar NSC-leider Pieter Omtzigt gooit vooralsnog de deur dicht.

    Hans van Soest 29-11-23, 18:42
    Volgens Omtzigt ligt het ‘voor de hand’ dat er gekeken wordt naar een kabinet met daarin de PVV als grootste partij. Maar hij voegt er direct aan toe dat zijn partij ‘geen basis ziet om onderhandelingen te starten met de PVV over een meerderheidsregering of een minderheidsregering’. De standpunten van Wilders stuiten de NSC tegen de borst en druisen volgens Omtzigt in tegen de grondwet.
  7. forum rang 8 GakGak 29 november 2023 18:55
    Een kwart van de potentiele kiezers hebben helemaal niet gestemd.

    Een kwart van de rest heeft voor Wilders gekozen.

    Meer kiezers zijn ongeinteresseerd of hebben om andere redenen niet gestemd.
    Maar het PVV kwart krijgt onnoemelijk veel meer aandacht (positief en negatief) en wordt helemaal
    stukgeevalueerd hoe dat zo gekomen is.

    Je zou er haast ontstemd door raken...;O)
  8. forum rang 6 leonardus65 29 november 2023 19:03
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 29 november 2023 15:32:

    [...]
    Naar Zwitserland?
    Moet je wel een auto met een gestolen nummerbord, of een geschreven interrailticket hebben, anders kunnen ze je alsnog vinden, en, in de trein heb je douane, en anders nog.

    Bovendien mag je scheurijzer geen GPS bevatten, want dan kunnen ze je ook in de kraag vatten.

    Een smartwatch is in deze ook niet slim...

    Kijk maar uit, voor je het weet, heeft Big Brother je in de gaten ;))
    De chip zit al in je nieuwe auto...
  9. forum rang 6 Fender bass 29 november 2023 19:20
    quote:

    leonardus65 schreef op 29 november 2023 19:03:

    [...]

    De chip zit al in je nieuwe auto...
    Je kunt het ook gewoon in een openbaar forum melden dat je gaat. Met je beperkte anonimiteit waar je claimt dat je gemakkelijk traceerbaar bent.
    Maar goed, het hoort bij het spel om je voor te doen als miljonair.
    Moet je wel een beetje consequent zijn.

    Bijvoorbeeld niet de ene keer zeggen dat je vermogensbeheerder bent en de andere keer zeggen dat op VRH bespaart alsof het je eigen vermogen is.
  10. forum rang 8 Freemoneyforever 29 november 2023 19:32
    quote:

    leonardus65 schreef op 29 november 2023 19:03:

    [...]
    De chip zit al in je nieuwe auto...
    Een nieuwe auto is de slechtste investering die je ooit kan maken.
    Als je de garage uit rijdt ben je in een paar seconden zomaar 5% van de waarde kwijt....

    Maar ieder zijn meug, alle nieuwere auto's hebben inderdaad chips.

    Een kennis van mij, met een vermogen van meerdere miljoenen, kreeg ooit de opmerking van een belastinginspecteur: Het wordt wel eens tijd, dat u een nieuwe auto koopt. Hij reed in een BMW van 15 jaar oud. Wat is er mis met een BMW van 15?
  11. forum rang 6 Fender bass 29 november 2023 19:38
    Dit vind ik wel duidelijke vragen van Omtzigt. En op papier dus niet mondeling in een onderhandelingskamertje.

    Omtzigt: NSC niet klaar om kabinetsonderhandeling te starten

    NSC, de partij van Pieter Omtzigt, is niet klaar om te onderhandelen over de formatie van een kabinet. Dat heeft partijleider Omtzigt tegen verkenner Ronald Plasterk gezegd, vertelt hij na afloop van dat lange gesprek aan de verzamelde pers. Omtzigt ziet nog steeds belemmeringen bij de PVV, onder meer op het gebied van de rechtsstaat. Hij wil dat twee informateurs worden aangesteld die gaan kijken naar overeenkomsten bij partijen. Hoe dat er precies zal uitzien, werd niet duidelijk.

    In een brief die Omtzigt aan Plasterk heeft overhandigd, wordt meer duidelijk over het standpunt van NSC. "Wij vinden het van belang dat de PVV eerst ondubbelzinnig aangeeft welke omstreden punten uit haar verkiezingsprogramma niet langer actueel zijn", schrijft de NSC-lijsttrekker in zijn brief. Kort gezegd wil hij weten wat er straks gebeurt met de standpunten, onder meer over de islam, die PVV-leider Geert Wilders in de "ijskast" zegt te zetten.

    Omtzigt ziet ook "politiek-inhoudelijk veel obstakels om met de PVV tot overeenstemming te komen". Hij noemt specifiek de steun aan Oekraïne en het op orde houden van de overheidsfinanciën. NSC verwerpt bovendien "speculaties over een Nexit".

    Omtzigt stelt voor om twee informateurs aan te stellen, "die bij alle fracties inventariseren wat de centrale opgaven in de komende jaren zijn". Dit levert volgens hem een beeld op van "prioriteiten, beleidsvoorkeuren en mogelijke meerderheden per thema", waarna naar oplossingen kan worden gezocht. Maar hoe een eventueel nieuw kabinet eruit zal zien, blijft ongewis. Tegenover de pers oppert Omtzigt "een minderheidskabinet of een extra-parlementair kabinet of een zakenkabinet". (ANP)
  12. forum rang 5 DurianCS 29 november 2023 19:58
    quote:

    Fender bass schreef op 29 november 2023 19:38:

    Dit vind ik wel duidelijke vragen van Omtzigt. En op papier dus niet mondeling in een onderhandelingskamertje.

    Omtzigt: NSC niet klaar om kabinetsonderhandeling te starten

    NSC, de partij van Pieter Omtzigt, is niet klaar om te onderhandelen over de formatie van een kabinet. Dat heeft partijleider Omtzigt tegen verkenner Ronald Plasterk gezegd, vertelt hij na afloop van dat lange gesprek aan de verzamelde pers. Omtzigt ziet nog steeds belemmeringen bij de PVV, onder meer op het gebied van de rechtsstaat. Hij wil dat twee informateurs worden aangesteld die gaan kijken naar overeenkomsten bij partijen. Hoe dat er precies zal uitzien, werd niet duidelijk.

    In een brief die Omtzigt aan Plasterk heeft overhandigd, wordt meer duidelijk over het standpunt van NSC. "Wij vinden het van belang dat de PVV eerst ondubbelzinnig aangeeft welke omstreden punten uit haar verkiezingsprogramma niet langer actueel zijn", schrijft de NSC-lijsttrekker in zijn brief. Kort gezegd wil hij weten wat er straks gebeurt met de standpunten, onder meer over de islam, die PVV-leider Geert Wilders in de "ijskast" zegt te zetten.

    Omtzigt ziet ook "politiek-inhoudelijk veel obstakels om met de PVV tot overeenstemming te komen". Hij noemt specifiek de steun aan Oekraïne en het op orde houden van de overheidsfinanciën. NSC verwerpt bovendien "speculaties over een Nexit".

    Omtzigt stelt voor om twee informateurs aan te stellen, "die bij alle fracties inventariseren wat de centrale opgaven in de komende jaren zijn". Dit levert volgens hem een beeld op van "prioriteiten, beleidsvoorkeuren en mogelijke meerderheden per thema", waarna naar oplossingen kan worden gezocht. Maar hoe een eventueel nieuw kabinet eruit zal zien, blijft ongewis. Tegenover de pers oppert Omtzigt "een minderheidskabinet of een extra-parlementair kabinet of een zakenkabinet". (ANP)
    Tja, je kunt gemakkelijk kritiek op de VVD hebben, maar opeens zie je welke problemen er zijn met de PVV en dan begrijp je wellicht de VVD-overwegingen.
  13. Beukenootje 29 november 2023 21:23
    quote:

    DurianCS schreef op 29 november 2023 19:58:

    [...]
    Tja, je kunt gemakkelijk kritiek op de VVD hebben, maar opeens zie je welke problemen er zijn met de PVV en dan begrijp je wellicht de VVD-overwegingen.
    En niet alleen de VVD-overwegingen, maar ook van andere partijen. Zoals NSC, GroenLinks-PvdA etc.
    Wat je dan weer niet snapt is dat BBB met open armen op PVV staat te wachten.
  14. forum rang 6 marique 29 november 2023 21:29
    quote:

    ffff schreef op 29 november 2023 13:59:

    (...)
    En als laatste: Ik las ook al jullie opmerkingen over het afgeven van je Iphone-nummer. Zou het zin hebben om aan IEX gewoon rechtuit te vragen, waarom ze plots met deze voorwaarde zijn afgekomen en wat zij met die gegevens gaan doen. Want ik heb nergens kunnen lezen over het waarom van de maatregel. Ik ben daar toch wantrouwend over. Wellicht overdreven, maar als ik met de auto naar Zwitserland ga voor........... dan laat ik toch mijn Iphone gewoon thuis! Waarom? Omdat ik die controlerende, bemoeizuchtige overheden simpelweg niet vertrouw en ik blijf op het standpunt staan , dat ook al doe ik niets verkeerds, zij niet alles van mij hoeven te weten.....

    Het is dus een principekwestie.

    Peter
    dan laat ik toch mijn Iphone gewoon thuis!

    Peter,
    Geen gek idee.
    Voor een paar tientjes neem je een 'ouderwetse' Nokia mee. Dan ben je in geval van nood altijd bereikbaar voor je naasten of kun je bijvoorbeeld de wegenwacht bellen.
  15. forum rang 6 kassa! 29 november 2023 21:31
    quote:

    Beukenootje schreef op 29 november 2023 21:23:

    [...]

    En niet alleen de VVD-overwegingen, maar ook van andere partijen. Zoals NSC, GroenLinks-PvdA etc.
    Wat je dan weer niet snapt is dat BBB met open armen op PVV staat te wachten.
    BBB is echt een probleem, tussentijds nieuwe Provinciale Staten verkiezingen uitschrijven is er niet bij. Dus tot mid 27 blijft BBB een machtsfactor in de 1e kamer.
  16. forum rang 6 marique 29 november 2023 21:37
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 29 november 2023 19:32:

    [...]
    Een nieuwe auto is de slechtste investering die je ooit kan maken.
    Als je de garage uit rijdt ben je in een paar seconden zomaar 5% van de waarde kwijt....

    Maar ieder zijn meug, alle nieuwere auto's hebben inderdaad chips.

    Een kennis van mij, met een vermogen van meerdere miljoenen, kreeg ooit de opmerking van een belastinginspecteur: Het wordt wel eens tijd, dat u een nieuwe auto koopt. Hij reed in een BMW van 15 jaar oud. Wat is er mis met een BMW van 15?
    Niks mis met BMW van 15 jaar oud, tenzij tot op de draad versleten.
    In mijn tijd schreef ik de auto boekhoudkundig in 4 jaren volledig af. Dan was het fiscaal aantrekkelijk om regelmatig een nieuwe aan te schaffen. Overigens deed ik dat al na 1 á 1,5 jaar.
  17. forum rang 8 Freemoneyforever 29 november 2023 21:38
    quote:

    kassa! schreef op 29 november 2023 21:31:

    [...]
    BBB is echt een probleem, tussentijds nieuwe Provinciale Staten verkiezingen uitschrijven is er niet bij. Dus tot mid 27 blijft BBB een machtsfactor in de 1e kamer.
    Dat probleem is wel ontstaan, doordat de partijen, die prachtige familieboerenbedrijven tot wanhoop dreven, doordat Nederland op slot is gezet door onverantwoord beleid.....
    Je weet wel welke schandalen nog meer.

    Die partijen mogen zich dat ten volle aanrekenen.

    Derhalve: BBB is geen probleem, ze zijn gewoon democratisch gekozen.
  18. forum rang 8 Freemoneyforever 29 november 2023 21:42
    quote:

    marique schreef op 29 november 2023 21:29:

    [...]
    dan laat ik toch mijn Iphone gewoon thuis!

    Peter,
    Geen gek idee.
    Voor een paar tientjes neem je een 'ouderwetse' Nokia mee. Dan ben je in geval van nood altijd bereikbaar voor je naasten of kun je bijvoorbeeld de wegenwacht bellen.
    Ze kunnen die ouderwetse Nokia ook terugvinden, via de zendmasten, waarmee die verbonden is. Maar: koop een goedkope sim-only, cash, en stop die erin, anders kunnen ze nog zien, dat je sim-kaart in Der Schweiz war.....

    Valse nummerplaat erbij? ;)
    (oh, mag dat wel op het forum?)
  19. forum rang 5 DurianCS 29 november 2023 21:47
    quote:

    Beukenootje schreef op 29 november 2023 21:23:

    [...]

    En niet alleen de VVD-overwegingen, maar ook van andere partijen. Zoals NSC, GroenLinks-PvdA etc.
    Wat je dan weer niet snapt is dat BBB met open armen op PVV staat te wachten.
    Ja, eigenlijk een beetje verbazend dat wilders dacht dat het voldoende was om de meeste zetels te hebben voor een regering, terwijl hij niet doorhad dat hij volstrekt onacceptabele standpunten in het partijprogramma had staan.
  20. forum rang 8 Freemoneyforever 29 november 2023 22:39
    Als je vragen hebt dan kom aan tafel Pieter. Dan zal ik je netjes proberen te antwoorden. Maar speel geen Haagse spelletjes met allemaal eisen vooraf. Dat is de oude bestuurscultuur en het machtsdenken van CDA 2.0. De kiezer heeft gesproken en wil ‘n PVV/VVD/NSC/BBB-kabinet!
    twitter.com/geertwilderspvv/status/17...

    Zou Wilders nu al een functie elders voor Omtzigt in het vizier hebben?
    (Omtzigt heeft het grootste recht voorwaarden voor samenwerking te stellen, net als andersom)
7.617 Posts
Pagina: «« 1 ... 137 138 139 140 141 ... 381 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.858
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.514
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.060
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 33
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.857
Aedifica 2 847
Aegon 3.257 320.517
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.873
ageas 5.843 109.790
Agfa-Gevaert 13 1.904
Ahold 3.536 74.041
Air France - KLM 1.024 34.418
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.602
Allfunds Group 3 1.242
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.248
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 343
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.614
AMG 965 126.916
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.222
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.631
Arcelor Mittal 2.025 318.836
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.211
Aroundtown SA 1 190
Arrowhead Research 5 9.333
Ascencio 1 21
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.803
ASML 1.762 78.135
ASR Nederland 18 4.183
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 348
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.830
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.701

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 05 juni

    1. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (Jap)
    2. Inkoopmanagersindex diensten Caixin mei (Chi)
    3. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (Dld)
    4. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (EU)
    5. Inkoopmanagersindex diensten mei def. (VK)
    6. Producentenprijzen april (eurozone)
    7. Campbell Soup Q3-cijfers
    8. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    9. Banenrapport ADP mei (VS)
    10. Air France-KLM jaarvergadering
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht