Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Antonov Terug naar discussie overzicht

Beter goed gejat dan slecht bedacht!

22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 april 2005 16:21
    Uit de Fred Toupet show: CEO John Moore blijkt Gung Hos voorspellingen mbt mogelijke productie wel degelijk te hebben gelezen en seriues te nemen in tegenstelling tot de believers destijds gebruikt hij mijn argumenten nu als leidraad voor de toekomst van Antonov. Beter goed gejat dan slecht bedacht, dat zou trouwens een mooie slogan voor een Antonov reclamecampagne kunnen zijn.
    www.iex.nl/forum/topic.asp?forum=143&...

    Zolang de Duitse notering maar blijft bestaan blijft het lachen geblazen voor de grootaandeelhouders die onbeperkt short kunnen gaan of leuke trucs bedenken zoals met Quivest. Al met al is de muziek uit dit aandeel wel verdwenen en het is nu alleen nog maar wachten op wat beleggings rattenvanger Fred Toupet nu weer uit zijn hoge Weena hoed gaat goochelen.
    Ik mis eerlijk gezegd die multiinterpretabele nietszeggende maar wel erg entertaining infomercials van Antonov wel.

    Succes
    GH

    Gung Ho - 2-9-04, 12:27 Reageer | Quote | Zoek | Aanbevolen: 1

    EP Paradox schreef:

    Hi EP,

    Bedankt voor de reactie maar ik heb toch nog wat op en aanmerkingen.

    >>>Op sommige punten van je wil ik best reageren, op andere niet, ik weet ook niet alles ;)Heads of Agreement betekent niets: in juridische zin betekent het niets, heb je gelijk in. Ik zou het willen vertalen in: "overeenstemming op hoofdlijnen" en zoals iedereen weet zit de duivel vaak in de details.Inhoudelijk vind ik het wel veel meer dan niets: als jij (directeur van bedrijf A) geen zaken wilt doen met mij (directeur van bedrijf B), ga je echt geen Heads of Agreement met me sluiten.Er is dus een reële kans dat uit het gesloten "Heads of Agreement" een volwaardig contract groeit (in dit geval zou dit bekendgemaakt gaan worden rond de autosalon in Parijs met openbaarmaking van de naam van de partner).<<

    In deze tijden probeert niemand mogelijke deals uit te sluiten onder het mom van je weet immers nooit hoe een haas een koe vangt. Maar er zijn echter wel deglijk intentie contracten die wel duidelijk en inzichtelijk zijn zoals bv Right of first refusal. Het blijft IMO dan ook maar zeer de vraag en afgaande op het bericht zeker na 2007/08 of er er baten gaan binnen stromen. Het implementeren van techniek zeker van derden is altijd tijdrovend en kostbaar. Onderhandelingstechnisch gezien heeft A niets te willen en is afhankelijk en zou eigenlijk the launching customer zoals gebruikelijk dienen te betalen en daar gaan we weer dan in bv welke vorm en de gedane en continue ontwikkelings en introdukie kosten blijven hoe dan ook een financiele wild card. Dan wordt er nu zoals ik al eerder hier zei naar mijn beste weten bijna niets voor technische productadapties betaald. Al met al alleen maar onzekerheid.

    >>Hoe de verdeelsleutel is tussen Antonov en Rotrex weet ik niet (blijft waarschijnlijk ook geheim, wij zien straks alleen een omzetbedrag verschijnen in de Antonov-boekhouding). Met Rotrex is er overigens al wel een juridisch bindend contract, geen Heads of Agreement.<<

    Men doet gezamelijk product simulaties en presentaties en ook daar indien succesvol pas in 2007/08 op de markt en ook daar spelen de ontwikkelingskosten en een launching customer de wild card rol met niet direct uitzicht op korte termijn baten die ook hier weer gedeeld moeten worden en ook hier is A weer afhankelijk van het wel en wee van Rotrex.

    >>Wat betreft die lock-up op 25 miljoen A-aandelen: ik houd niet precies bij van wie die zijn, ik ben als belegger altijd blij met veel lock-up aandelen, aangezien daar niet in gehandeld mag worden.<<

    Normaliter wordt de grootaandeelhouder gedurende een bepaalde periode verplicht de Free Float beperkt te houden dmv van een lock up. Die is aanzienlijk en ik ben dan ook zeer benieuwd wanneer deze lock up periode voor deze aandelen verstrijkt. Dit kan IMO wel eens een zeer bepalende factor worden voor alle wat er met A nog staat te gebeuren. In samenhang met controle van het huidige management en bv een grote onderhandse PP kan er aardig gegoocheld worden bv door verkoop. Ik vrees dat de overige aandeelhouders daar dan weinig aan kunnen doen.
    De huidige beurswaarde van pak hem beet 50.000.0000 euro en een top van netto in 2008 1.000.000 euro ( winst zeer positief ingeschat) geeft grofweg een K/W van 50 en dan nog een paar jaar wachten/overleven.
    De koers is IMO veels te hoog en zou pas weer wat mij betreft een uiterst speculatiev basis hebben zo rond de 0,20 en lager.
    IMO voor mij teveel onzekerheden en er zijn veel betere en lucratievere props dan A. A zou interessant zijn om aan deel te nemen als er bv 2 a 3 miljoen in zou zitten en men in de huidige situatie zou zitten maar dan niet als beursgenoteerd fonds. Het fenomeen om een dergelijk idee in een beursgenoteerd fonds om te zetten en daarmee kapitaal op te halen is succesvol gebleken en blijft geniaal. Normaliter doen venture capital bedrijven dergelijke investeringen en die stappen hier maar niet in. De hamvraag blijft dan waarom niet voor sommigen in geval van A is het antwoord al heel en breed bekend.

    Indien er wel feiten of cijfers zijn die ik heb gemist of onjuist interpreteer zie ik de correcties of prognoses wel tegemoet.

    In ieder geval succes
    GH
  2. [verwijderd] 27 april 2005 22:32
    Beste Gung Ho,

    De uitvindingen van Antonov hebben een marktwaarde van circa een miljard €uro. Je hebt nu nog de mogelijkheid om voor een dubbeltje op de voorste rij te gaan zitten.

    Dus straks niet gaan klagen als het treintje gaat rijden he? Ik heb je immers gewaarschuwd! (De slotkoers is € 1,26 vandaag)

    Je kunt (op een eerlijke manier) met twee dingen stinkend rijk worden. Aandelen of uitvindingen. Met Antonov krijg je -als énige aandeel op de NMAX- in principe beide, dus kun je er dubbel zo rijk mee worden.

    He who wants to be rich in a day, will be hanged in a year.

    Met vriendelijke groeten,
    Uitdebrandtonov
  3. [verwijderd] 28 april 2005 00:32
    quote:

    Uitdebrandtonov schreef:

    Beste Gung Ho,

    De uitvindingen van Antonov hebben een marktwaarde van circa een miljard €uro. Je hebt nu nog de mogelijkheid om voor een dubbeltje op de voorste rij te gaan zitten.

    Dus straks niet gaan klagen als het treintje gaat rijden he? Ik heb je immers gewaarschuwd! (De slotkoers is € 1,26 vandaag)

    Je kunt (op een eerlijke manier) met twee dingen stinkend rijk worden. Aandelen of uitvindingen. Met Antonov krijg je -als énige aandeel op de NMAX- in principe beide, dus kun je er dubbel zo rijk mee worden.

    He who wants to be rich in a day, will be hanged in a year.

    Met vriendelijke groeten,
    Uitdebrandtonov
    De uitvindingen van Antonov hebben een marktwaarde van 0 (nul). Je hebt nu nog kans om nog iets voor je aandeeltjes terug te krijgen.

    Dus niet gaan klagen als het treintje uit de rails loopt. Ik heb je immers gewaarschuwd. (de slotkoers is € 1,26 vandaag)

    Je kunt natuurlijk stinkend rijk worden door emissies uit te schrijven voor een kansloze onderneming. Als je in Antonov stapt draag je in ieder geval bij aan het stinkend rijk worden van een paar mensen.

    If you speak not so good English, you must a Antonov believer be.

    qyph
  4. [verwijderd] 28 april 2005 09:36
    Hoi Qypt,

    Je hebt nog steeds een goed gevoel voor humor. LMAO

    Toch staat de koers van Antonov ietsiepietsie te laag voor mijn gevoel. De markt streept (IMO terecht) Powertrain Ltd. weg uit de koers.

    Maar vergeet niet dat Antonov Plc. vorig jaar ook een partner is geworden met 1 van de grootste ondernemingen van Scandinavie, kijk nog maar eens:

    www.maersk.com/default.asp

    Rotrex en Antonov zijn partners geworden. Zo slecht zijn de uitvindingen van Antonov dus niet, met je NUL euro. Of denk jij soms dat de ingenieurs bij Rotrex op hun achterhoofd gevallen zijn? Ze hebben immers niet zomaar een deal met Antonov gesloten. Nope. Ze zijn PARTNER geworden!

    "He who wishes to be rich in a day will be hanged in a year"
    Leonardo da Vinci quote

    Groeten,
    Uitdebrandtonov

  5. [verwijderd] 28 april 2005 12:00
    Beste Uitdebrandtonov,

    Tot nu toe is de rotrex deal van het zelfde kaliber als de honda deal. We weten niet wat, wanneer en hoeveel. Misschien wordt het wel helemaal niets.

    Groet,

    Frenkel
  6. [verwijderd] 28 april 2005 12:35
    quote:

    frenkelnl schreef:

    Beste Uitdebrandtonov,

    Tot nu toe is de rotrex deal van het zelfde kaliber als de honda deal. We weten niet wat, wanneer en hoeveel. Misschien wordt het wel helemaal niets.

    Groet,

    Frenkel
    Hoi Frenkel,

    Dat zie je volgens mij verkeerd:

    Met Honda is een licentie-overeenkomst afgesloten, en dat is iets anders dan een Joint Venture zoals met Rotrex.

    Ik geloof dat Antonov Plc. niet altijd pech kan hebben. Na zoveel schoten volgt er vanzelf een keer een voltreffer. Daar kun je op wachten. Maar het is -en blijft voorlopig- toch een gokaandeel.

    Dat dan weer wel!

    Hoeveel auto's produceerd Honda eigenlijk op jaarbasis?

    Groeten,
    Uitdebrandtonov

  7. [verwijderd] 28 april 2005 13:35
    quote:

    Uitdebrandtonov schreef:

    Beste Uitdebrandtonov,

    >>>>De uitvindingen van Antonov hebben een marktwaarde van circa een miljard €uro.<<<<

    Een miljard euro maar? Geintje, wat zijn ze toch dom he in de automotive
    zo maar voor nakkes volautomatisch geldpersen die maar door blijven draaien. Ik wist niet dat As uitvinding nu ook al in de drukpers wordt toegepast.

    Ik laat de de A beker aan mij voorbijgaan. Geloof me Fred Toupet maakt niemand rijk!

    >>>>Je hebt nu nog de mogelijkheid om voor een dubbeltje op de voorste rij te gaan zitten. Dus straks niet gaan klagen als het treintje gaat rijden he? Ik heb je immers gewaarschuwd! (De slotkoers is € 1,26 vandaag)
    Je kunt (op een eerlijke manier) met twee dingen stinkend rijk worden.<<<

    Ik ben nog steeds blij net als mijn (toenmalige) partners dat ik meer dan 13 jaar geleden niet met eigen geld in A hierin gestapt ben. Het blijft overigens natuurlijk wel geniaal dat je met OPM gedateerde nog steeds niet werkende adapties uberhaupt op een beurs genoteerd staat en daar nog geld mee weet te verdien ook!

    >>>>Aandelen of uitvindingen. Met Antonov krijg je -als énige aandeel op de NMAX- in principe beide, dus kun je er dubbel zo rijk mee worden.
    He who wants to be rich in a day, will be hanged in a year.
    Met vriendelijke groeten,Uitdebrandtonov<<<<

    Ik kan je verzekeren dat je met uitvindingen normaliter over het algemeen zeker wanneer het technische toepassingen/adapties en je hebt geen infingement budget en geen eigen productielijn noch internationale aansprakelijksheidverzekerings claim je bijna altijd verliest.

    Iedereen die ooit een IPO met de heer Toupet heeft meegedaan weet dat in ieder geval dat die aandelen in grote aantallen niet bankable zijn of uiterst moeizaam te slijten. Het is niet anders.
    Maar hoe dan ook succes, ik ben dan ook wel benieuwd hoe A hier weer een draai aan zal geven. Fred blijft een geval apart.
    succes
    GH

  8. [verwijderd] 28 april 2005 13:51
    Beste Fred,

    quote:

    4179spook schreef:

    Beste Gung Ho,Antonov heeft geen notering meer op de Duitse beurs.
    Hoe denk jij daar over?Mvg Fred
    Zonder een echte check te doen rolt er bij Yahoo nog steeds het volgende uit.
    Berlijn 1,18 finance.yahoo.com/q?s=ATV.BE&d=t
    Xetra o,46 finance.yahoo.com/q?s=ATV.DE&d=t blijkbaar geen update
    Frankfurt 1,22 finance.yahoo.com/q?s=ATV.F&d=t
    Stuttgart 1,03 finance.yahoo.com/q?s=ATV.SG&d=t

    In Stuttgart kun je in ieder geval of aardig goedkoop inslaan of redelijk risicoloos shorten.

    Hoe ik hierover denk moge inmiddels wel duidelijk zijn en ik ben overigens gelukkig geen aandeelhouder van A maar dit verdient geen schoonheidsprijs en er ligt zo wel altijd een short bom onder de belangen van de LT beleggers. Ik krijg overigens niet echt de indruk dat de ziitende aandeelhouders wat uitmaakt.

    succes
    GH
  9. [verwijderd] 28 april 2005 15:56
    quote:

    Uitdebrandtonov schreef:

    Met Honda is een licentie-overeenkomst afgesloten, en dat is iets anders dan een Joint Venture zoals met Rotrex.

    Groeten,
    Uitdebrandtonov

    Uitdebrandtonov

    Misschien is er een verschil, maar de uitkomst is vooralsnog het zelfde.

    Stilte, absolute stilte!!!

    Gr,

    Frenkel
  10. [verwijderd] 28 april 2005 21:26
    quote:

    Uitdebrandtonov schreef:

    Stille wateren hebben diepe gronden
    Uitdebrandtonov,

    Misschien kun je kontakt met Antonov opnemen, volgens mij hebben ze nog geen potentiele klanten die onderzeeers produceren. Nog dit jaar naar de 10 euro, het feestje van de fanclub kan toch doorgaan.

    Groeten Automaatje
  11. [verwijderd] 28 april 2005 21:52
    Honda set a new all-time fiscal year record for global auto production with more than 3.25 million units in FY05.

    Jammer dat er nog geen Antonovbakken in zitten, maar wat niet is kan nog komen. Honda heeft een licentie-overeenkomst met Antonov Plc. gesloten.

    Just think about it: 3 miljoen automaten (OOK de handgeschakelde modellen van Antonov!!!) en dan misschien nog wat Honda grasmaaiertoepassingen. Oh jah: En wat dacht je van de Marine-toepassingen van Honda?

    50% fantasie, 50% werkelijkheid (de handtekening van Honda)

    En dan niet piepen!

    Groeten,
    Uitdebrandtonov
  12. [verwijderd] 28 april 2005 21:58
    quote:

    Uitdebrandtonov schreef:

    50% fantasie, 50% werkelijkheid (de handtekening van Honda)

    En dan niet piepen!

    Groeten,
    Uitdebrandtonov
    Goh, als ik het dan goed begrijp is de handtekening werkelijkheid, en dat er ooit een Antonovbak in een Honda komt fantasie. Nu begrijp ik ook beter waarom er niet wordt verteld waarvoor de handtekening nu precies was.

    Groeten Automaatje
  13. marblesthegame 23 november 2007 16:03
    De 8 lessen over bashers:

    Les 1.
    Onthoud dat bashers nooit een slecht aandeel bashen. Controleer maar eens de fora van aandelen met geen potentieel. Daar zie je nooit bashers. Basher gaan alleen achter aandelen aan die omhoog aan het bewegen zijn, of potentieel hebben om dat te gaan doen. Bashers werken om de prijs van het aandeel omlaag te brengen om zodoende hun eigen positie uit te breiden ten koste van anderen of om een short positie te coveren.

    Les 2.
    Bashers komen altijd met oud nieuws dat je al meerdere malen hebt gehoord. De basher zal het blijven herhalen en posten. Naïeve bashers zullen proberen oud nieuws op te frissen met een nieuwe datum erboven, om je zodoende te misleiden

    Les 3.
    Bashers posten meerdere malen per dag. Ze proberen je af te matten. Ze geven overal commentaar op, op iedere post en ze hebben antwoorden op alle vragen. ZE WETEN ALLES! Er is gewoon geen positief commentaar waarop ze niet zullen reageren. Ze proberen de controle te krijgen over het forum. De long-zitters zullen de bashers moeten confronteren met zijn/haar uitspraken of de basher zal door nieuwkomers gezien worden als de persoon met alle informatie. Dit is het beste te doen door positief te posten met goed onderbouwde data over het bedrijf en dit te blijven herhalen. Ondertussen moet men proberen niet de directe confrontatie aan te gaan. DENK ERAAN LONG-ZITTERS…. LAAT JE NIET VERLEIDEN TOT HET GEBRUIKEN VAN DE BASHERS ALIAS.

    Les 4.
    Bashers liegen recht in je gezicht. Vertrouw nooit een basher. De basher zal het bedrijf vergelijken met andere bedrijven op het gebied van financiën / deals / management enz om je vervolgens te verleiden tot het appels met peren vergelijken. Onthoud dat ieder bedrijf uniek is. Als er al vergelijkingsmateriaal gezocht moet worden, doe dat dan zelf en vertrouw daarin niet zomaar op de woorden van anderen. Streef ernaar om met minstens een zestal indicatoren van een bedrijf te starten zodat je visie op het bedrijf niet afhankelijk wordt van 1 enkele barometer. Als je dat niet doet kun je net zo goed naar het casino gaan en je geld op rood zetten. BASHERS WILLEN IN JE OOR FLUISTEREN – EEN ZAADJE ANGST PLANTEN, EN HOPEN DAT JE NIET MANS GENOEG BENT OM DE WAARHEID ZELF UIT TE ZOEKEN. Op deze wijze boeken ze hun grootste successen.

    TWIJFEL + ANGST + LUIHEID = IEMAND VAN ZIJN GELD AF HELPEN!

    Dit is jouw investering…. Werk ervoor, bescherm het en raak niet in paniek door de woorden van een of andere vaag figuur dat “het beste met je voor heeft”. Denk aan het volgende: Iemand die je nooit gezien hebt, geen lid van je familie, is nu ineens uit de goedheid van zijn hart jou van gratis advies aan het voorzien (waar je waarschijnlijk niet om gevraagd hebt). Het enige motief dat ze hebben is €€€€€€€€€€€€€

    Les 5.
    Bashers weten dat je hun uitspraken niet kunt verifiëren. Daarom maken ze altijd van die vage opmerkingen. Ze rekenen erop dat jij te lui bent om het uit te zoeken, behalve door andere fora te lezen. Dit is met name gevaarlijk als je in ogenschouw neemt dat bashers in groepen werken en vaak elkaars onzin bekrachtigen. Laten we nu eens eerlijk zijn naar onszelf en constateren dat we geconditioneerd zijn om alles wat geschreven wordt voor waar aan te nemen. Als andere dit geloof bevestigen d.m.v. hun posts, dan zijn we onderbewust verdoemd om de haak, lijn en het lood in te slikken. BASHERS 1 – EERLIJKE BELEGGER 0

    Les 6.
    De basher SPEELT IN OP JOU TEKORT AAN KENNIS. Ze kunnen over informatie liegen en je weet dan niet of het klopt (tenzij je wel je eigen onderzoek over het bedrijf gedaan hebt, en wel de waarheid en feiten weet)

    Les 7.
    Bashers spelen in op jou tekort aan geduld. Je hebt het aandeel al een tijdje in bezit. Je weet dat het een groot aandeel wordt op een dag, maar de BASHER KAN JE BEREIKEN OMDAT JE MOE BENT VAN HET WACHTEN OP DE WINST. Dan is de basher op zijn best. Jij bent moe. Jij bent je doel vergeten dat je het aandeel een jaar zou vasthouden. De basher is irritant, dus je dumpt het aandeel op een slechte dag. Anderen dumpen ook. Dan wordt je kwaad om je verlies en keert terug om dit aan anderen te vertellen. Op dat moment wordt je zelf een semi-basher. DE BASHER HEEFT GEWONNEN EN HEEFT ER EEN COMPAGNON BIJ – JIJ!

    Les 8.
    Breng de prijs omlaag. Dat is het werk van de basher. De waarheid is niet belangrijk. Liegen is de norm. Post continue op het forum, iedere dag weer. Ze proberen de nieuwkomers af te schrikken. Ze proberen de believers af te matten en krijgen daardoor controle over het forum.

    Hieronder staat het HANDBOEK VAN DE BASHER, leer ervan of je doneert straks je zuurverdiende geld aan ze.

    1. Ben anoniem
    2. Gebruik 10% feiten en 90% suggestie, de feiten zullen je suggestieve opmerkingen onderbouwen.
    3. Laat andere je helpen met leren over het aandeel. Zorg voor voldoende achtergrond informatie alvorens te beginnen met bashen.
    4. Start met humor en reageer op iedereen die op jou reageert.
    5. Gebruik meerdere internet providers en aliassen
    6. Gebruik 2 of meer aliassen om een discussie te simuleren
    7. Begin nooit direct met een zeer negatieve posting over het aandeel, bouw het langzaam op.
    8. Identificeer degene die long zitten en de forum guru. Gebruik ze in je voordeel, leid ze, maar volg ze niet als leiders.
    9. Bash alleen tot het tij / momentum keert. Laat de twijfel en angst de rest van het werk doen.
    10. Kweek de indruk dat je open staat voor discussie.
    11. Ben duidelijk in je statements. Mensen houden van leiders en kracht.
    12. Schrijf belangrijke delen met hoofdletters en zorg voor pakkende toevoegingen.
    13. Zit er niet over in als ze je een basher noemen. Nieuwelingen kennen je verleden toch niet.
    14. Als je ontdekt bent ga dan een kort gevecht aan en trek je daarna terug. Keer pas terug na een uur, tenzij je opponent niet sterk is in redevoering.
    15. Je doel is om het momentum te limiteren. Niet om het bedrijf/aandeel over de kop te helpen. Ben subtiel en consistent
  14. [verwijderd] 28 november 2007 13:35
    Waar is Laurusman/Uitdebrandtonov toch gebleven...

    Niemand heeft tot op heden ondanks herhaalde verzoeken Antonov's mogelijke IPV gegeven...

    We zullen zien

    GH

    quote:

    Laurusman schreef:

    Beste Gung Ho,

    De uitvindingen van Antonov hebben een marktwaarde van circa een miljard €uro. Je hebt nu nog de mogelijkheid om voor een dubbeltje op de voorste rij te gaan zitten.

    Dus straks niet gaan klagen als het treintje gaat rijden he? Ik heb je immers gewaarschuwd! (De slotkoers is € 1,26 vandaag)

    Je kunt (op een eerlijke manier) met twee dingen stinkend rijk worden. Aandelen of uitvindingen. Met Antonov krijg je -als énige aandeel op de NMAX- in principe beide, dus kun je er dubbel zo rijk mee worden.

    He who wants to be rich in a day, will be hanged in a year.

    Met vriendelijke groeten,
    Uitdebrandtonov
  15. [verwijderd] 26 augustus 2009 12:21
    UPDATE

    quote:

    Gung Ho schreef:

    Update!

    [quote=Gung Ho]

    Niets aan toe te voegen.......

    [quote=Gung Ho]
    Nog steeds niet veel veranderd.

    succes
    GH
    [/quote]
    [/quote]
22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.308
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.995
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.029
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.605
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.313
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.777
ageas 5.843 109.782
Agfa-Gevaert 13 1.895
Ahold 3.536 74.015
Air France - KLM 1.024 34.389
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 13 16.885
Allfunds Group 3 1.235
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 340
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.771
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.466
AMG 965 126.471
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.188
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.628
Arcelor Mittal 2.024 318.757
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 269
arGEN-X 15 9.175
Aroundtown SA 1 184
Arrowhead Research 5 9.306
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.764
ASML 1.762 77.530
ASR Nederland 18 4.161
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 335
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.774
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
    3. Brunel ex €0,55 dividend
    4. HAL ex €2,85 dividend
    5. UMG ex €0,27 dividend
    6. Alfen Q1-cijfers
    7. Zoom Video Communications Q1-cijfers
  2. 21 mei

    1. Envipco Q1-cijfers
    2. Fagron ex €0,30 dividend
    3. Euronext ex €2,48 dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht