Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Fiscale optimalisatie

14.402 Posts
Pagina: «« 1 ... 655 656 657 658 659 ... 721 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Opentop 8 december 2023 14:29
    quote:

    ONN schreef op 8 december 2023 10:56:

    [...]
    En jij was er ook weer bij :)

    De dokter heeft er een dag op kunnen broeden dus die zal elk moment wel weer met een fantastisch repliek komen denk je ook niet? Ben jij nou eigenlijk al eens bij de dokter op visite geweest (om de boeken te checken)?
    Volgens mij heeft Marique een diner tegoed .
    EADS 138 eu , gepasseerd een aandeel van de Luxemlander
    Fresenius echter nog niet echt opgelopen, aandeel van Marique.

    Dus de eerste betaalt.
  2. forum rang 5 graham20 8 december 2023 14:30
    quote:

    A3aan schreef op 8 december 2023 12:26:

    [...]

    Let op! Gekochte of verkochte aandelen worden pas 3 dagen later geboekt. Men moet dus als men cash wil staan op 31 december uiterlijk 27 december dat gerealiseerd hebben. Opties worden op dag van aan/verkoop geboekt. Hoe dat belasting technisch zal worden benaderd is nog maar de vraag. Hoe gaat men dat controleren. Zelf zorg ik ervoor dat voor de Kerstmis alle aandelen weg zijn en daarvoor in de plaats ik schrijf ik kortlopende puts januari rond de koers van verkoop van de aandelen. Dus bijvoorbeeld 5000 stuks ING gaat er op 13,50 uit, dan schrijf ik op die koers 50 puts januari. Krijg je nog wat premie ook voor en zou het aandeel na de jaarwisseling stijgen heb je in ieder geval die premie binnen of men krijgt de aandelen iets goedkoper terug . Ook kan men in die 3 weken tot expiratie kijken of men eerder de puts weer sluit en weer aandelen opneemt.
    Ik zal wel weer voor gek verklaard worden maar dat deert mij niet.
    Die geschreven puts tellen als schuld waar je 2.4% rente-aftrek voor krijgt.
  3. forum rang 7 ffff 8 december 2023 15:34
    Het blijft hier toch echt een speciale bende! Fanatiek, uiterst getergd.
    Lees al die reacties toch eens!!!!!!!!

    Ten eerste: Ze kunnen niet lezen! Ik heb er heel duidelijk bij gezet: Voor de Belgische lezers. Het staat er toch heel duidelijk. Fiscale optimalisatie voor Belgen in de schitterende optimalisatiedraad van Peter
    Ten tweede: Ik heb toch het artikel maar weer eens opgezocht ( was al in de oudpapierbak ) , geschreven door een echte specialist en nog wel op pagina drie van een kwaliteitskrant. Het artikel ging nu juist over een VERSCHUIVING van uitbetaalde bonussen van CASH naar warrants. En de grote voordelen daarvan. DAT schreef ik ook.
    Maar Oh God, ze kunnen hier toch zo slecht lezen. Bij CASH gaat er van het oorspronkelijke bedrag van de werkgever, te betalen door werkgever en werknemer zelfs....iets meer dan 65 procent af.....

    En ondanks al die ruziezoekers, ze zitten er echt allemaal naast. Helemaal versuft en vergiftigd door het feit dat ffff in dat fantasche fiscale optimalisatiedraadje eventjes meldt: Beste Belg, laat je voorlichten: Pak een warrant bij een bank en laat je vooral niet door je baas uitbetalen, want van het bedrag dat je baas jou uitbetaalt krijg jij iets minder dan 35 procent.

    En dan is het weer zo heerlijk om de bekende bende hier weer langs te zien komen. Totaal verblind door jaloezie en het kan toch niet waar zijn, terwijl ik toch glashelder, kristalhelder was: Ik had het over de Belgische afdrachten, lijdend naar mijn oprechte mening naar steeds meer zwart kapitaal.

    Want beste Belgische baas: Geef mij nu maar 900 Euro in het zwart, dan heb ik bijna 30 DERTIG procent meer in het handje en betaal jij, beste baas , mij nu absoluut geen 2000 uit, want zowel jij, beste baas als ik worden vakkundig beroofd. En lees nu eens jullie domme reacties.

    Tenslotte is een sinds kort een strategie om Peter ongeloofwaardig te maken. Daar moet dus heel veel jaloezie achter zitten, want ik ben echt goed voor een hele dikke 100 miljoen van mijzelf, dus beheerder van mijzelf en niet van iemand anders, en iedere dag met de huidige beurzen komen er tonnen bij.....

    Als je wel van twee jaar je VRH meeneemt en je paspoort mag je mijn Zwitserse rekening inzien. Bijvoorbeeld een ONN of een CIT en je moet er een hele reis voor ondernemen, maar wat zul je gloreren hier in de KK als je kunt vertellen: Peter heeft helemaal niet dat vermogen... Ik laat je er wel iets voor doen voor jullie grove beledigingen de afgelopen jaren. Jullie zijn toch zo zeker van jullie zaak..... Verwacht geen dinertje, want ik walg van jullie.

    Maar de .......... durven niet. Het is veel leuker lekker te blijven schelden op Peter als je tot één van zijn VIER grote vijandengroepen behoort en die komen dan hier ook steeds terug en zoeken elkaar dan op:
    1 De socialisten met hun nivelleringspolitiek
    2 De vakbonden met hun ellendige stakingen
    3 De monarchielovers die het maar niks vinden dat monarchieën dienen te verdwijnen
    4 De fanatiekste groep sinds redelijk recent, sinds pakweg twee4 jaar: De Ruslandhaters, de haters van mensen die gewoon Russische aandelen bezitten en het liefst alle handel met Rusland voortzetten en beseffen dat die sancties nauwelijks iets uithalen.. Ook die komen plotsklaps in deze draad te voorschijn terwijl ze eigenlijk nog nooit iets belegd hebben.

    AL DEZE VIER GROEPEN kunnen al jaren mijn bloed drinken en verenigen zich hier keer op keer om een domme , lullige posting van een CIT, van een ONN, van een Graham, van een sektelid van de Oekraïnedraad waaruit blijkt dat er niet goed gelezen is, aan te bevelen. Over belastingheffing, over successierechten, over de bouw van schitterende villa's, over diamanten, over goud....Ze worden gek en zien hun verpamperende verzorgingsmaatschappij bedreigd door ultra-liberale typen als Peter.

    Maar beste sekteleden: Jullie zaten er weer helemaal naast. Het artikel ligt nu voor mijn snufferd en het klopt voor de volle honderd procent.

    Ik heb jullie weer lekker bezig gehouden. Ga me nu weer bezighouden met.....een uitnodiging voor een hoorzitting in Den Haag ( waarvoor ik uitgenodigd ben.) Door een Ministerie. Tja....... Maar jullie kunnen wat mij betreft allemaal......... Stelletje zieligers.
    Zo constateer je in de KK van IEX hoe dom gepeupel van verschillend allooi te weten socialisten, fanatieke
    vakbondsleden, Ruslandhaters, Prinsessenkwijlers elkaar vinden......om Peter te beledigen.

    Peter
  4. forum rang 6 Fender bass 8 december 2023 15:46
    Haha, bestaat er ook zoiets als 'groepsbelediging' in fora?
    Hier spreekt de man die zich niet druk maakt om andermans mening, ahum.

    Groeten uit groep 4, ook wel 'De Sekte'.
  5. forum rang 4 CIT 8 december 2023 15:57
    De drek van dokter zet me aan het denken:

    - Ben ik een socialist, een fanatiek vakbondslid, een kwijlende prinsessenlover, een Ruslandhater, stupide, een gluiperd? Wellicht 'all of the above'...? En dan geeft de dokter aan dat hij zich beledigd voelt... Iets met projectie misschien...
    - Waarom moet de dokter voor een hoorzitting naar Den Haag? Moet hij zich melden bij het Internationaal Strafhof? Het is duidelijk dat hij niet kan wachten om nog wat meer details te geven om duidelijk te maken hoe interessant zijn leven wel niet is...
    - Waarom zou iemand de dokters fantasievermogen willen checken? En daar nog een dinertje aan over willen houden? Lijkt me veel verstandiger om 1. met een grote boog om Luxemburg heen te rijden... 2. Uit Den Haag weg te blijven wanneer de dokter zich daar meldt... en 3. Met vrienden iets te gaan eten ipv een verzuurde dokter.

    Fijn weekend allemaal!
  6. forum rang 6 Opentop 8 december 2023 16:25
    Ik ben blij dat ik er niet bij sta.
    Zat eens logisch te denken. Een vermogen van 120mln, zou met een jaarlijks rendement van 15% (incl dividend).
    10 jaar terug 34 mln zijn geweest
    20 jaar terug 8,4 mln
    30 jaar terug 2,0 mln
    40 jaar terug 0,5 mln
    45 jaar terug 256000 EU dat is zeg maar 550.000 Gulden.

    Het kan dus best, de dokter is begonnen op zijn 30ste met een kapitaal van 550K guldens en heeft nu 120 mln euro.
    De prestatie is dan ook meer de lange adem en de begin inleg, dan het weten te selecteren van de juiste aandelen.

    Als je de S&P 500 , 45 jaar terug had gekocht stond die op 468 , nu doet die 4230,
    Dus de ander is 45 jaar terug begonnen met 256000 en heeft nu 120000000
    Berkshire doet ook zo'n beetje 460 keer meer in 40 jaar.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 december 2023 16:43
    quote:

    Opentop schreef op 8 december 2023 16:25:

    Ik ben blij dat ik er niet bij sta.
    Zat eens logisch te denken. Een vermogen van 120mln, zou met een jaarlijks rendement van 15% (incl dividend).
    10 jaar terug 34 mln zijn geweest
    20 jaar terug 8,4 mln
    30 jaar terug 2,0 mln
    40 jaar terug 0,5 mln
    45 jaar terug 256000 EU dat is zeg maar 550.000 Gulden.

    Het kan dus best, de dokter is begonnen op zijn 30ste met een kapitaal van 550K guldens en heeft nu 120 mln euro.
    De prestatie is dan ook meer de lange adem en de begin inleg, dan het weten te selecteren van de juiste aandelen.

    Als je de S&P 500 , 45 jaar terug had gekocht stond die op 468 , nu doet die 4230,
    Dus de ander is 45 jaar terug begonnen met 256000 en heeft nu 120000000
    Berkshire doet ook zo'n beetje 460 keer meer in 40 jaar.
    Jaarlijks 15% rendement gedurende 45 jaar is natuurlijk onzin.
  8. forum rang 5 graham20 8 december 2023 17:02
    Peter is uitgenodigd voor een hoorzitting zoals de wet voorschrijft dat je wordt uitgenodigd voor een hoorzitting als je bezwaar hebt gemaakt tegen een belastingaanslag. Zoals Peter schreef heeft hij onlangs een aangetekende brief naar de fiscus gestuurd. Kennelijk klopt het verhaal van Peter over het vermijden van Nederlandse belasting niet helemaal. Met 100 miljoen zou ik een advocaat naar die hoorzitting laten gaan, maar misschien kan Peter die niet betalen.
  9. forum rang 5 graham20 8 december 2023 17:06
    De intellectuele capaciteiten van Peter liggen niet helemaal op het niveau van Buffett en Munger. Het beleggingsresulltaat zeker niet, anders had hij zich wel vrijwillig aangemeld bij Quote.
  10. forum rang 7 A3aan 8 december 2023 17:09
    Ik heb mijn belegginsgeschiedenis op een van de forums wel eens verteld. Ik ben in 1970 begonnen met ons spaargeld van 10.000 gulden. Waarom? Je moest toen de ontvangen rente (op een klein vrijgesteld bedrag na) opgeven als inkomen bij je gewone inkomen als werknemer. Dan was je daar 40% van kwijt. De enige methode om van iedere gulden die je ontving geen 40% af te dragen was gaan beleggen in aandelen. En zo ben ik begonnen. Overigens in 1970 was 10.000 gulden spaargeld best veel voor de meeste gewone mensen. Ik ging beleggen in Verkade, Dessau Tapijt, HCS, Goudsmit en een soort filmkrant (weet de naam niet meer). Bestaan allemaal niet meer, overgenomen of faulliet. Binnen 1 jaar had ik een ton, omdat de Bank mij opbelde en vertelde dat ik met mijn portefeuille als onderpand wel 3 keer zo veel aandelen kon kopen. Daar ben ik toen ingetrapt. Het liep als een tierelier. Kocht heel balorig mijn eerste huis voor 72.000 gulden uit de put eind 1972. Ging op vakantie in augustus 1973 en toen ik terug kwam bleek de beurs ingestort te zijn en ik was niet te bereiken en de Bank had alles verkocht. Nog maar een paar gulden over. In Oktober werd mijn huis opgeleverd en zijn uit nood begonnen om op een betonnen vloer te leven. Wij hadden geen cent meer te makken. Mijn vrouw beloofd nooit meer in aandelen te gaan want het was haar spaargeld wat zij met werken verdiend had.
    Die belofte tot 1986 gehouden en toen toch weer in aandelen gegaan. Ook opties die ik toen ontdekte. Het liep weer als een trein en in 1998 kocht ik een vrijstaande woning contant door alle aandelen te verkopen en met de overwaarde van het eerste huis. Het geluk bleek achteraf mij goed gezind te zijn. In 2000 stortte de beurs in van 706 naar 230. Ja, ja zo hard ging het toen. Daarna weer begonnen met zo'n 20.000 euro in aandelen en ontdekte de hefbomen van opties en dat is met vallen en opstaan goed gegaan. Wel jaarlijks soms grote uitslagen naar beneden en naar boven, maar in totaal ruim positief resultaat. Ik heb wel heel veel min der dan ffff opgebouwd, maar gezien het feit dat hij een veel groter bedrag zal hebben ingezet geloof ik 100% wat dat kapitaal is geworden door het beleggen. Ook bij mij een heel mooi bedrag en ik geef het toe, daar ben ik als simpele jongen best trots op.
    Mijn kinderen zullen het nooit arm hebben als wij er niet meer zijn. En ik ben ook ruimhartig geweest voor anderen. Jullie ook?
    En heb ik dan niet geleefd. Nou echt wel, Altijd mooie auto, veel gereisd en altijd alles gekocht wat wij wilden. Ja soms is het geluk met de dommen is het spreekwoord. Alhoewel zou k echt dom zijn? Lachen!
  11. forum rang 4 alexnr75 8 december 2023 17:20
    Wat een afgunst hier.

    Hebben jullie niet door dat julie eigenlijk over jullie zelf schrijven?

    Zulke "kleine" geesten. :)

    Jammer voor dit toch wel interessante draadje.
  12. forum rang 6 Opentop 8 december 2023 17:48
    quote:

    graham20 schreef op 8 december 2023 17:06:

    De intellectuele capaciteiten van Peter liggen niet helemaal op het niveau van Buffett en Munger. Het beleggingsresulltaat zeker niet, anders had hij zich wel vrijwillig aangemeld bij Quote.
    Het kan dus wel zie Buffett en Munger , in 45 jaar je inleg 465-468 verdubbelen.
    Maar dat zijn mensen die wereldberoemd zijn , juist omdat ze uitzonderlijk zijn.
    Het aardige aan hen is ook dat ze gewoon vertellen, hoe ze denken.
    Kan dit bedrijf , 10% meer winst maken , kunnen ze over 5 jaar nog steeds 10% meer winst maken? Slechts een ding wat in mij opkomt.
    Dat is het enige dat ik bij de Luxemburger mis. Zijn visie op aandelen. Waar wel in waar niet in, welke criteria etc daar leren we van namelijk het is toch de bedoeling dat we elkaar een beetje de bal toespelen.

    Ik zal de quote eens inlichten wellicht kunnen die een interview doen met de Luxemburgse Buffett
    Intussen is de beurs niet tegen ons.
  13. forum rang 6 Opentop 8 december 2023 17:56
    quote:

    A3aan schreef op 8 december 2023 17:09:

    Ik heb mijn belegginsgeschiedenis op een van de forums wel eens verteld. Ik ben in 1970 begonnen met ons spaargeld van 10.000 gulden. In 2000 stortte de beurs in van 706 naar 230. Ja, ja zo hard ging het toen. Daarna weer begonnen met zo'n 20.000 euro in aandelen en ontdekte de hefbomen van opties en dat is met vallen en opstaan goed gegaan.

    Mooi verhaal, eerlijk ook. Ik denk wel dat een voorwaarde is dat je op een andere manier, geld beschikbaar hebt om als het mis is
    gegaan weer opnieuw te kunnen beginnen. Geluk en pech liggen bij elkaar, maar zolang je liquide genoeg bent denk ik dat je de kans houd weer terug te komen. Dat kan ook betekenen dat je jaren moet wachten. Geld groeit niet aan een boom.
  14. forum rang 4 alexnr75 8 december 2023 18:06
    quote:

    Opentop schreef op 8 december 2023 17:48:

    [...]

    Het kan dus wel zie Buffett en Munger , in 45 jaar je inleg 465-468 verdubbelen.
    Maar dat zijn mensen die wereldberoemd zijn , juist omdat ze uitzonderlijk zijn.
    Het aardige aan hen is ook dat ze gewoon vertellen, hoe ze denken.
    Kan dit bedrijf , 10% meer winst maken , kunnen ze over 5 jaar nog steeds 10% meer winst maken? Slechts een ding wat in mij opkomt.
    Dat is het enige dat ik bij de Luxemburger mis. Zijn visie op aandelen. Waar wel in waar niet in, welke criteria etc daar leren we van namelijk het is toch de bedoeling dat we elkaar een beetje de bal toespelen.

    Ik zal de quote eens inlichten wellicht kunnen die een interview doen met de Luxemburgse Buffett
    Intussen is de beurs niet tegen ons.
    Sorry Opentop, ik heb even tijd over.

    Jij schrijft " het enige wat ik bij de Luxemburger mis. ( is Peter FFFF een Luxemburger?)

    Vertel mij waarom zou "de Luxembuger" de door jou gewenste visie op aandelen hier delen?
    1. Offtopic. Dit draadje gaat over belasting optimalisatie.
    2. Parels voor de zwijnen. Ieder die zijn gedachtes op dit draadje deelt zal er de rest van zijn leven op worden afgerekend.
    3. Serieus, vertel jij nu dat "we" op dit draadje de bedoeling hebben om van elkaar te leren? In dat geval zouden we toch iedere bijdrage hier moeten respecteren en verwelkomen en niet direct op de persoon moeten reageren?

    Heb jij echt nagedacht voordat jij jouw bijdrage postte?
  15. forum rang 6 Opentop 8 december 2023 21:02
    Ja zeker. Ik heb al eerder gezegd dat ik graag zou willen leren hoe, welke methode, parameters iemand gebruikt.
    Ik heb geen enkele jaloezie of twijfel over onze dokter.
    Ik kan er echter niet veel van opsteken.

    Dat vind ik jammer.
    Over de fiscale oplossing, ik begrijp dat je het best naar Luxemburg
    Kan emigreren. Ik lees gelukkig ook andere suggesties.
    Uiteindelijk helpen we elkaar.
    We zijn toch niet hier met de bedoeling elkaar verkeerd advies
    Te geven of om af te zeiken .

    Dus ja over nagedacht open mind en geen jaloezie.
  16. forum rang 5 graham20 8 december 2023 21:12
    quote:

    alexnr75 schreef op 8 december 2023 18:06:

    [...]

    1. Offtopic. Dit draadje gaat over belasting optimalisatie.
    2
    Er is in deze draad nog nooit iets geschreven over “belastingoptimalisatie”. Die term ziet op de vraag hoe je je onderneming of beleggingen binnen de grenzen van de wet fiscaal optimaal structureert, dwz welke rechtsvorm je kiest. Peter heeft het alleen over het ordinair ontduiken om vermeende communisten te ontlopen (zoals nu de zgn warrantbonus) en over belastingvlucht voor die zelfde communisten obv een standaardadvies van een of meer accountants. Maar vooral over de enorme successen die hij heeft geboekt met obscure aandelen en villa’s. Goed dat je zijn ego streelt. Goed dat de fiscus in een hoorzitting zijn klachten gaat aanhoren. De fiscus zal het wel bijzonder vinden dat de man van €100 tot 180 miljoen (de foutmarge is indrukwekkend) geen deskundige inhuurt.
  17. forum rang 6 Opentop 9 december 2023 15:19
    quote:

    voda schreef op 8 december 2023 17:15:

    Mooi verhaal A3aan, zwaar aanbevolen.
    Hier nog mijn beleggings verslag.

    www.iex.nl/Forum/Topic/1234067/Koffie...
    Leuk die oude draad weer eens terug te lezen . Je vraagt je af hoe het nu is met de
    Posters van toen. Bonbon Gerrit Handyman Brievenbus Kaiser en natuurlijk met jou Hans
  18. forum rang 6 marique 9 december 2023 15:49
    quote:

    Opentop schreef op 8 december 2023 14:29:

    Volgens mij heeft Marique een diner tegoed.
    EADS 138 eu , gepasseerd een aandeel van de Luxemlander
    Fresenius echter nog niet echt opgelopen, aandeel van Marique.

    Dus de eerste betaalt.
    Er mankeert niks aan je geheugen, @Opentop.
    Ik heb inderdaad enkele jaren Fresenius in porto gehad. Om precies te zijn van november '16 tot november '21. Deze ongelukkige 'relatie' tenslotte beëindigd op een koersverlies van -39%, helaas. Nadelig effect op de totale porto slechts -0,5%, dankzij brede spreiding. Mijn posities in individuele bedrijfsaandelen zijn meestal niet meer dan 1 á 2%.
    Wat je verder in bovenstaande bijdrage schrijft is voor mij een raadsel.

    Verder lees ik in een andere posting van jou dat je benieuwd ben naar de beleggingsstrategie van @ffff. Voor zover ik dat uit zijn talrijke bijdragen heb begrepen, is zijn beleggingsstrategie voor aandelen eenvoudig en juist daardoor effectief:
    - gespreid (ik schat zo'n 60 á 80 Europese bedrijven);
    - B&H;
    - verkoop uiterst zelden;
    - dividend consequent inzetten dmv 'diporders';
    - doorlopend analyseren wat bedrijven doen en laten.
  19. forum rang 5 graham20 9 december 2023 16:27
    quote:

    marique schreef op 9 december 2023 15:49:

    [...].

    Voor zover ik dat uit zijn talrijke bijdragen heb begrepen, is zijn beleggingsstrategie voor aandelen eenvoudig en juist daardoor effectief:
    - gespreid (ik schat zo'n 60 á 80 Europese bedrijven);
    - B&H;
    - verkoop uiterst zelden;
    - dividend consequent inzetten dmv 'diporders';
    - doorlopend analyseren wat bedrijven doen en laten.
    Als geen enkel fonds meer dan 1% van je portefeuille uitmaakt doe je exact hetzelfde als wat een indexfonds doet en behaal je per definitie middelmatige - want gemiddelde - resultaten, maar tegen hogere kosten. Kan je ongetwijfeld €180 miljoen mee bij elkaar sprokkelen. Moet je ofwel 250 jaar doorgaan, ofwel met €90 miljoen beginnen. Opentop kan het preciezer uitrekenen uitgaande van de historische groei van MSCI EU van zo’n 7.5% per jaar bruto, dwz voor bekastingen en kosten. Is overigens het tegendeel van wat Buffett deed.
14.402 Posts
Pagina: «« 1 ... 655 656 657 658 659 ... 721 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.854
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.392
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.056
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.790
Aedifica 2 847
Aegon 3.257 320.448
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.819
ageas 5.843 109.790
Agfa-Gevaert 13 1.904
Ahold 3.536 74.037
Air France - KLM 1.024 34.407
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.551
Allfunds Group 3 1.241
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.248
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 343
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.595
AMG 965 126.803
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.220
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.630
Arcelor Mittal 2.024 318.812
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.206
Aroundtown SA 1 190
Arrowhead Research 5 9.327
Ascencio 1 21
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.795
ASML 1.762 77.984
ASR Nederland 18 4.181
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 347
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.825
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.701

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 juni

    1. Vergadering OPEC+
  2. 03 juni

    1. Inkoopmanagersindex industrie mei, def. (Jap)
    2. Inkoopmanagersindex industrie Caixin mei (Chi)
    3. Omzet detailhandel april (NL)
    4. DSM-Firmenich Beleggersdag
    5. Inkoopmanagersindex industrie mei, def. (Jap)
    6. Inkoopmanagersindex industrie mei def. (Dld)
    7. Inkoopmanagersindex industrie mei def. (VK)
    8. Inkoopmanagersindex industrie mei def. (eur)
    9. Inkoopmanagersindex industrie (S&P) mei def. (VS)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht