Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Technische Analyse Terug naar discussie overzicht

De Kip

279 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 mei 2012 11:07
    Net met minimale winst positie gesloten. Markt is idd te choppy. Ik ga vandaag verder stooien met PRT en wat van de oude gelinkte docs doornemen. Ik kijk eind vanmiddag of ik positie in. Rustig dagje dan maar. succes Noach
  2. [verwijderd] 9 mei 2012 11:12
    Zet even een Alert op die koers. Komt er een queeze dan wil je die toch meemaken.
    Maar nooit vergeten er komt altijd een tweede kans. Tweede kansen zijn vaak beter dan eerste kansen. Laat de gekken en de moedigen maar de eerste kansen oppikken. Zijn vaak en steeds anderen die de eerste kansen oppikken. De enige manier om te winnen is de tweede kans.
  3. [verwijderd] 9 mei 2012 11:24
    Alert ingesteld. Verder rustig aan doen en wuiven vanaf de waranda weer eens oppakken. Staat te lang op mijn bureau.

    Later nog winst op jouw Disney innen en c'est fini.Mijn dank aan jou voor die.

    Ad augusta per angusta

  4. [verwijderd] 9 mei 2012 16:16
    Zou persoonlijk wachten op juli. Maar alles is een kwestie van perceptie. Als je nu koopt en verkoopt in december 2013 dan ben je spekkoper. De vraag is dan natuurlijk waarmee stap je dan in?

    Er zijn zoveel verschillende manieren waarop je kan traden of geld kan verdienen. En er zijn nog meer manieren om geld te verliezen. En tussen die twee liggen dan de fouten, de verkeerde aannames, het ongeduld, de hebzucht, mevr Noach IX, de feeks, de heks en duizend andere gevaren.

    Denk nog even wachten.

    wacht op de paarse krokodil: tiny.cc/nno1dw
  5. A_A 9 mei 2012 16:20
    Kapitein, op welke tijdsframe trade je nu het meest? >1 uur of <1uur?
  6. [verwijderd] 9 mei 2012 16:24
    Gebruik er altijd twee. De dag voor de trend. En de kwartier voor de instap. Het kwartier was het enige wat ik nog moest schrijven voor Hurst. Daarvoor gebruikte ik de uur maar die is weer te langzaam in dit soort markten. Dus nu zit ik op de kwartier. Probleem met de kwartier dat je veel meer verkeerde trades krijgt.

    Signaal moet komen van de kwartier en dan bevestigen in het uur.

    293 bodem en top 320 dat is de trading range tot juli

  7. A_A 9 mei 2012 16:32
    Das wel een interessante, kwartier voor instappen. Ik ga daar eens naar kijken, dank. Word er altijd zo zenuwachtig van, 15/30 minuten frame.
  8. [verwijderd] 9 mei 2012 16:36
    Probeer voor ogen te houden en dat is moeilijk he 2013 is hoger dan nu. Als je iets doet ga er dan vanuit dat je nooit op een bodem kan instappen en dat je nooit op een top kan verkopen.

    Of je nu instapt op 280 of 250 wat kan je schelen als de aex eind 2013 op 370 staat.

    Kijk strikt genomen heeft Bas gelijk met zijn 370. Probleem is iedereen zit met hefboom en daarom probeert iedereen te timen. Nu kan je twee dingen doen omdraaien dus het probleem bij iemand anders leggen dus hefboom verkopen. Of je bent gewoon slim en je koopt zet je scherm uit en je verkoopt op de volgende dip volgend jaar.

    Al dat geklooi met die hefboomdingen zou verboden moeten worden. Ook al worden ze aangeboden door kortgerokte slimme wiskundemeisjes.

    Maar ja is een beetje ouderwetse opvatting natuurlijk.

    Een aanmelding voor het modulair wokken zeg. Willem je mag alle zes geisha's hebben moet je wel al het gewokte eten opeten.

    Jammer zo'n mooi seminar

    tiny.cc/jzp1dw

    paarse muts nu
  9. [verwijderd] 9 mei 2012 17:20
    quote:

    DushiKorsow schreef op 9 mei 2012 16:24:

    Handen
    tiny.cc/cer1dw Je hebt van die mensen die hebben aangeboren marktgevoel. Jij bent daar een van. Vergeet alles wat je hier hebt gezien. Doe je ogen dicht voortaan handel je alleen op marktgevoel.
    Een op de 10.000 mensen hebben marktgevoel dat zijn de beurstalenten. Nu geen indicatoren meer die gaan je in de weg zitten. Je bent een talent koester je gave je bent uitverkorene. Spiegel niet meer. Je bent geroepen nu de muntjes.

    En dat is oprecht gemeend.
  10. [verwijderd] 9 mei 2012 19:10
    Nee, ik raadpleeg zo ver beschikbaar jouw stukken. Dat is 1 van de bouwpilaren voordat ik een trade-plan op papier uitwerk. Indien mijn ingeving aansluit met wat jij tussen de regels schrijft, beschouw ik dat een GO om positie in te nemen. Maar, ik voel voor mezelf een minder succesvolle periode aankomen...

    Noach, Fortes creantur fortibus. Mijn dank daarvoor.
  11. The Entrepreneur 9 mei 2012 19:31
    Beste wolkwokkoning,

    Ik zou heel graag een hapje mee-eten, maar beschik niet over het juiste gerei.

    Veel plezier morgen en kom misschien toch even dag zeggen.

    Mooie hapjes vandaag hoor!

    Gegroet!
  12. [verwijderd] 10 mei 2012 07:44
    Steur of het verhaal van het Postuum Dopen
    www.deezer.com/nl/music/track/10265243

    Vruchtbaar: tiny.cc/gbn2dw
    In een artikel (S&C Oktober 2010) reageert Dennis Noach Peterson op een artikel van Robert Minor specialist op het analyse terrein van Gann. Wie Gann zegt zegt Robert Minor wie nog nooit heeft gehoord van Minor is een steur en dat is een vis welke uitgestorven is.

    Op 7 mei raakt de AEX het Fibonacci niveau aan op 295.37 vervolgens stijgt de AEX naar het weerstand waarna een terugval ontstaat naar het Gann Extension Level van 296 Toeval?
    Toeval bestaat niet in de natuur alles is volgens de wetmatigheid van Leo Fibonacci de muzikale monnik uit Pisa welke 55 kinderen kreeg bij 11 verschillende vrouwen en 133 achterkleinkinderen zelfstandig ten doop hield. Leo at uitsluitend vis en wel steur en dronk in plaats van water wijn en wel Chianti. De wijngaard waarvan Fibonacci zijn wijn betrok bestaat helaas niet meer. Toen ik vorig jaar de wijngaard bezocht lag er damesondergoed in plaats van bloemen op de gedenksteen waar volgens de traditie het hart van de monnik begraven zou zijn. Zelf is Fibonacci begraven in Santa Maria della Spina. Geloof niet de reisgidsen Galileo Galilei is niet geboren in Pisa en dus ook niet de beroemste inwoner van Pisa het stadje wat zo vriendelijk ligt onder de heuvels van Montalcino.

    Christie: tiny.cc/npo2dw
    Beroemste inwoner van Pisa is Keith Haring kunstschilder welke ten doop werd gehouden op 13 april 1959 in kerkje Santa Maria della Spina. De prijzen van kunst van Haring bereiken nieuwe hoogtepunten deze week werd de Three of Live(TOL) uit 1990 voor 1.7 miljoen dollar in New York afgeslagen en dat is toch exclusief de veilingkosten van 15% Van het TOL schilderij zijn 5 verschillende versies. De conditie was goed bijna Mint van de vijf was dit toch echt de mindere maar goed blijft een Haring natuurlijk. Wie in 1990 een TOL had gekocht voor 25.000 dollar zou nu toch een uitstekkend rendament hebben behaald. Leuk is dan te zien wie de vooruitziende blik had m.a.w. wie was de verkopende partij of anders gezegd wie was er zo slim toen te kopen wat nu achteraf zo goed belegd bleek te zijn. Sla open het boek van John Cruen "The Authorized Biography" en op bladzijde 173 begin ik te lezen. Een CEO van Pixar krijgt een afscheidscadeau Pixar werd overgenomen door Walt Disney. Steve Jobs was de grootste verzamelaar van het werk van Keith Haring visserszoon van ouders geboren in Scheveningen.

    Putti: tiny.cc/f0o2dw
    Opvallend is dat prijzen van de 16e tot 17e eeuwse schilderkunst blijven dalen. Een schilderij van de in Pisa geboren Agostino Ciampelli (Pisa 1565-1630 Rome) werd afgeslagen voor $ 12.000 en dat is toch 25% onder de taxatieprijs. De voorstelling is nu niet iets waar je erg vrolijk van wordt en 55% de overschilderingen en restauraties moet worden verwijderd om het enigszins toonbaar te krijgen. Veronderstel dat het paneel ooit op notenhout is geschilderd en bij de coupage behoorlijk gedoubleerd is geraakt. De lacunes zijn slordig gevuld en bovendien ook nog slecht uitgevoerd. Broddelwerk en wellicht onomkeerbaar. Spanraam los en de bedoeking ook nog eens met pap uitgevoerd. Edoch wie beter kijkt zal bijna over hoofd zien de prachtige gestoken lindehouten lijst met putti die putti achtervolgen en daarbij de schaarse kleren laten vallen. Sommige hebben elkaar al ingehaald en zijn met dingen bezig waar engeltjes zich eigenlijk niet bezig moeten houden. Tel het aantal putti welke volgen en welke buiten adem hangend de achtervolging hebben gestaakt. Twaalf al zou je er een eigenlijk als twee moeten tellen zo innig is omstrengeling. Koopwaardig alleen niet aan te raden of na te volgen de exercities der putti.

    Sotheby: tiny.cc/z8o2dw
    Verkoopwaardig patroon : Rada do mita nochi ni katsu

    Sotheby Hurst: tiny.cc/3fp2dw
    Verkoopwaardig sedert 7 februari 2012 Koersdoel 35 Koopwaardig in correctie.

    Walt Disney: tiny.cc/cas2dw
    Verkoopwaardig koersdoel bereikt.

    Walt Disney Wolk: tiny.cc/jcs2dw
    Patroon : Koko de jui-ko o kuso

    Gann: tiny.cc/hot2dw
    1:3 Angles worden gebruikt om een koerskanaal of een prognose te tekenen

    Gann: tiny.cc/ryt2dw
    In tijd gemeten dan maar

    Elliott
    AEX : tiny.cc/kct2dw
    Koersdoel 316.65 Wave 5 niet compleet en failure

    Katoen: tiny.cc/p6s2dw
    Koersdoel 95 Wave C

    Zink: tiny.cc/o9s2dw
    Koersdoel 2.100 Wave C

    Hurst

    AEX
    Dag: tiny.cc/lxg2dw
    Steun 293 50% 302 Weerstand 314

    Uur: tiny.cc/jfh2dw
    Steun 290 50% 298 Weerstand 307

    Kwartier: tiny.cc/2kt2dw
    Gann Rolling Dice

    Nederland: tiny.cc/uji2dw

    Akzo: tiny.cc/98h2dw
    Trend is dalend/ Herstel binnen dalende Trend. Koersdoel 43.90

    Brunel:
    Koopwaardig binnen stijgende Trend Koersdoel 38

    Vopak: tiny.cc/54h2dw
    Verkoop signaal binnen stijgende trend 44.30

    Portefeuille: tiny.cc/mhs2dw
    De winst is uitgekomen op € 5.175,00
    Aan analisten welke ieder jaar in staat waren een visie en ook nog een seminar te presenteren maar niet beter te presenteren dan de norm werd gevraagd een portefeuille samen te stellen. Het te besteden bedrag was € 25.000 Niet gevraagd en daarom ook niet getreurd werden opties verkocht en gedwongen puts door de strot geduwd te krijgen. De winst komt wat af van het hoogtepunt welke op € 8.175,00 lag.

    Sentiment

    CPR: tiny.cc/unp2dw
    Kopers kopen meer en meestal te veel zekerheid op een bodem en koper te veel hefboom op een top. De Call Put Ratio is een Inversie grafiek dus waar een top is wordt een bodem verondersteld in de onderliggende grafiek. Het stijgt waar waar indices dalen divergentie dus. Klaar om te dalen.

    Dow Jones Transport Marine: tiny.cc/ysp2dw
    Wat verkocht is moet worden vervangen. Dit is een van de vertrekpunten in de Dow Theorie. Daalt de Transport Index beleggers wees dan gewaarschuwd. Het daalt en is bijna op de plaats van bestemming. Klaar om te stijgen.

    Fear BaroMeter: tiny.cc/oxp2dw
    Schrijvers van opties weten als eerste en als beste hoe komende ontwikkelingen in te schatten. Vergeet alles over de VIX en de volatiliteit het is niets en slechts een vals spoor getrokken door zotten en dwazen. Dit is een inversie grafiek. Het daalt dus eisen de schrijvers meer geld voor het Delta Neutraal maken van de posities. Bijna op bodem.

    Pisa: tiny.cc/jnr2dw

    Pisa: tiny.cc/ihr2dw

    Pisa: tiny.cc/jkr2dw

    Pisa: tiny.cc/err2dw

    Links:
    tiny.cc/4ur2dw
    store.traders.com/ind.html
    www.traders.com/documentation/FEEDbk_...
    www.traders.com/documentation/feedbk_...
  13. [verwijderd] 10 mei 2012 15:18
    Noach, goede dag vandaag. Short mee gepakt en nu long. Die sluit ik vandaag. Vraag is wanneer, afhankelijk van VS. Tomorrow a new day en zoek nog naar richting. Wat zie jij in jouw charts?
  14. [verwijderd] 11 mei 2012 07:44
    Titanic of het verhaal van de IJsBerg
    www.televisiontunes.com/Titanic.html

    IjsBerg
    Eigenaar van de Titanic was J.P. Morgan Gek genoeg heeft iedereen het over de Titanic welke zonk na een aanvaring tegen een ijsberg alleen de naam van het passagiersschip was niet Titanic maar de "Olympic" Wie wil lezen leest het adembenemende boek over J.P. Morgan en hoe de Olympic de Titanic werd en de manier waarop de bankier ternauwernood gevangenis ontliep door een grootschalige fraude. tiny.cc/2lf4dw

    Veiling: tiny.cc/sjj4dw
    Meer dan 5.500 nummers werden ter tafel aangeboden en alles had betrekking op de S.S. Titanic de kwaliteit was slecht en soms hemeltergend zielsnijdend. Alles was afkomstig van een beursgenoteerd bedrijf wat was opgericht om geld te sluizen en rondreizende tentoonstellingen over de Titanic te organiseren. Na de tentoonstelling wordt het vertoonde verkocht. Alles was illegaal verkregen uit het wrak van de gezonken Titanic.
    Premier Exhibitions: tiny.cc/p7i4dw
    Verkoopwaardig

    Prison Coach: tiny.cc/s7k4dw
    Steeds meer witte boorden criminelen belanden in de gevangenis. Hoe moet je als nette bankier nu gedragen achter de muren met prikkeldraad. Waar laat je zeepje vallen en raap je een zeepje op als je het hebt laat vallen en waar koop je eigenlijk zeepjes in de gevangenis. Goed voorbereid is het halve werk moeten consultants hebben gedacht een bedrijf wordt opgericht om lessen te geven aan veroordeelden. Beroemde klanten heeft Larry Jay Levine te denken valt aan Berny Madoff, Mike Tyson, Martha Stewart, and Leona Helmsley en nu dus J. P. Morgan. Levine is ervaringsdeskundige en weet alles over leven en te overleven in de gevangenis. tiny.cc/mgl4dw

    Een IJsberg dus: tiny.cc/98o4dw

    Hurst

    AEX Dag: tiny.cc/39c4dw
    Steun 292 Weerstand 314

    AEX Uur: tiny.cc/bcd4dw
    Steun 292 Weerstand 307

    AEX Sinus: tiny.cc/70l4dw
    Er is een Verkoopsignaal Sinus

    Nederland: tiny.cc/vse4dw

    Akzo: tiny.cc/r3d4dw
    Koopwaardig binnen dalende trend

    Fugro: tiny.cc/uyd4dw
    Correctief Koopsignaal Trend Sterk

    Royal Dutch: tiny.cc/t6d4dw
    Correctief KoopSignaal Trend Zwak

    Grondstoffen
    Crude: tiny.cc/39d4dw
    Take Profit Signaal Short

    Benzine: tiny.cc/pde4dw
    Take Profit Signaal Short

    Sentiment: tiny.cc/tvf4dw
    Op donderdag wordt vertrouwen bekend gemaakt van de consument. Zijn ze bereid te kopen en de schoorsteen te laten roken en de kachel der economie te laten branden. Het vertrouwen daalt en is op dieptepunt aangeland. Nooit eerder werd een daling gezien in zo'n korte tijd.
    tiny.cc/i6h4dw

    Fear BaroMeter: tiny.cc/22f4dw
    De index daalt waardoor schrijvers van opties meer geld willen. Onrust neemt toe en de kosten van opties gaan stijgen. Het laatste is natuurlijk goed voor de handelshuizen.

    Dow Jones Materials: tiny.cc/n6f4dw
    Wat verkocht wordt is eens gemaakt. Wat verkocht is moet worden vervangen. De snelheid waarmee dit gebeurd zegt iets over de gezondheid van de economie. Hoe er geproduceerd wordt hoe sneller het vliegwiel der economie. Bodem en klaar om te stijgen. Deze index loopt gemiddeld 5 weken voor op de onderliggende index.

    JP Morgan: tiny.cc/rle4dw
    Duikt de Wolk uit om te worden gewokt
    Patroon: Atsu-sa no tawagoto

    Elliott

    Nasdac 100 : tiny.cc/aqh4dw
    Wave C Correctief koersdoel 2.700

    Olympic: tiny.cc/h5h4dw

    Olympic: tiny.cc/d8h4dw

    Titanic: tiny.cc/1gi4dw

    Links:
    tiny.cc/k9m4dw
    tiny.cc/oie4dw
    www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?...
    www.titanic-whitestarships.com/Histor...
    en.wikipedia.org/wiki/Prison_consultant
279 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.304
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.951
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.026
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.600
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.310
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.777
ageas 5.843 109.782
Agfa-Gevaert 13 1.888
Ahold 3.536 74.015
Air France - KLM 1.024 34.385
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 13 16.851
Allfunds Group 3 1.234
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 340
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.771
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.464
AMG 965 126.454
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.182
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.628
Arcelor Mittal 2.024 318.756
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 269
arGEN-X 15 9.175
Aroundtown SA 1 184
Arrowhead Research 5 9.305
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.763
ASML 1.762 77.500
ASR Nederland 18 4.161
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 335
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.773
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
    3. Brunel €0,55 ex-dividend
    4. HAL €2,85 ex-dividend
    5. UMG €0,27 ex-dividend
    6. Alfen Q1-cijfers
    7. Zoom Video Communications Q1-cijfers
  2. 21 mei

    1. Fagron €0,30 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht