Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Is de beurs verslaan wel mogelijk?

Webinar 19 december: de eeuwige jacht op het verslaan van de markt

In een markt waar actief en passief beleggen steeds dichter bij elkaar komt, organiseren we een exclusieve Beursduivel Masterclass "De Eeuwige Jacht: Is de Markt Verslaan Wel Mogelijk?". Jurgen Vluijmans zal als onze Beursduivel-host optreden en Andrés Buysse, Wealth Manager bij Easyvest ontvangen. Hij zal zijn uitgebreide expertise in de wereld van beleggen delen.

Vierdelige diepgaande analyse

De inhoud van het webinar belooft meer te zijn dan alleen een basisdiscussie over beleggingsstrategieën. In vier delen wordt een diepgravende analyse gepresenteerd over de essentiële aspecten van actief en passief beleggen. Het eerste deel legt de notie van 'de markt' uit en belicht de uitdaging om beter te presteren dan de indexen.

Het tweede en derde deel nemen respectievelijk actief en passief beleggen onder de loep, waarbij de voordelen en nadelen van beide strategieën worden belicht.

Het vierde en meest cruciale deel van het webinar gaat over de eeuwige vraag: kan iemand op lange termijn echt de markt verslaan? Met een diepgaande blik op de prestaties van actief beheer en de efficiëntie van passief beheer, zal Buysse argumenten aanvoeren waarom passief beheer vaak als superieur wordt gezien.Dit omvat een kritische blik op de impact van kosten, de gevaren van stock picking en market timing, evenals de emotionele biases die beleggers vaak parten spelen.

Interactieve aanpak leidt tot unieke inzichten

Het webinar biedt een unieke kans om inzichten te verkrijgen die vaak verborgen blijven achter de schermen van de beleggingswereld. Met de interactieve aanpak van het webinar, belooft het een informatieve en stimulerende sessie te worden voor zowel ervaren beleggers als nieuwkomers op de markt.

Beursduivel nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze boeiende discussie en uw inzichten te delen. Hoe kijkt u aan tegen de mogelijkheid om de markt te verslaan? Wat zijn uw ervaringen met actief en passief beleggen? 

 

Schrijf u hier gratis in voor de Beursduivel Masterclass

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

 1. 19 juni

  1. Consumenten- en producentenprijzen mei (VK)
  2. Greenyard jaarcijfers
  3. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
  4. Wall Street gesloten vanwege Juneteenth Day
  5. Vertrouwen huizenbouwers juni (VS)
 2. 20 juni

  1. Consumentenvertrouwen juni (NL)
  2. Investeringen april (NL)
  3. Werkloosheid mei (NL)
  4. Producentenprijzen mei (Dld)
  5. Ebusco beleggersdag
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht