Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,670
  • Verschill

    +0,126 +3,56%
  • Volume

    1.302.845 Gem. (3M) 1,6M
  • Bied

    3,650  
  • Laat

    3,692  
+ Toevoegen aan watchlist

BAM juni 2017

1.339 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 67 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 A3aan 13 juni 2017 22:59
    Niet de kop in het zand stoppen. BAM loopt helemaal niet zoals het zou moeten gaan, dus met 5,00 euro moet men de handen dicht knijpen. Ik zie zelf wel 4,50 eerder op de borden komen. Die garage zal een bouwfout zijn en dat gaat de verzekering echt niet betalen en dat grappie met dat koraal gaat ze ook geld kosten.
  2. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 13 juni 2017 23:07
    Beurs, je beledigt hier een aantal forumleden die slechts reageren op de actualiteit en realiteit aangedragen door de telegraaf. Hier wordt ALLES geplaatst welgevallig of niet en zonodig gepareerd. Dat heet transparantie.
    Stort je op je eigen verkleurde positieve Bam draadje. En nu alsnog je mond spoelen.
  3. forum rang 5 bartbas 13 juni 2017 23:12
    Inderdaad een ongelegen bericht op dit moment. Echte beleggers zullen daar wel doorheen kijken. En die paar kleine mannekes en vrouwtjes, die er wel op reageren zullen de koers nauwelijks beïnvloeden. Overigens heeft ze wat betreft de marges wel een punt. Bam heeft nog aardig wat werk onderhanden met flinterdunne marges. Wanneer je de gemiddelde prognoses van degene die het wat beter kunnen beoordelen bekijkt, dat zijn de marges voor onderhanden werk nog lang geen 2 %. In het eerste kwartaal leden ze zelfs verlies op infra en verdienden ze slechts een paar miljoen euro over het hele concern. Ten opzichte van het AMX gemiddelde is de koers dit jaar nog meer dan 10 % achtergebleven. Maar dat zal voor iedereen die de cijfers bestudeerd geen verrassing zijn. Het lange termijn perspectief ziet er redelijk gunstig uit en het gemiddelde koersdoel (6,80) beloofd ook wel wat.

    bartbas
  4. [verwijderd] 13 juni 2017 23:29
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 13 juni 2017 23:07:

    Beurs, je beledigt hier een aantal forumleden die slechts reageren op de actualiteit en realiteit aangedragen door de telegraaf. Hier wordt ALLES geplaatst welgevallig of niet en zonodig gepareerd. Dat heet transparantie.
    Stort je op je eigen verkleurde positieve Bam draadje. En nu alsnog je mond spoelen.
    Ed jij bent de laatste die hierover mag vallen want jouw indoctrinatie / vocabulaire / bashergedrag bestaat uit termen als foute marketmakers, mafiosi, schurftige hedgefunds , complottheorien, beursmaffia, een slapende afm, het k*taandeel BAM, rukzooi en dergelijke.
    Door mij wordt niemand beledigd. Ik hoop alleen dat forumgangers stoppen met jou verstandloos nablaten en ook eens een eigen mening durven uiten te weten de positieve zijde van het aandeel / bedrijf belichten. Als ze die aspecten niet gevonden krijgen vraag ik me af waarom ze uberhaupt in BAM beleggen. Dat continue afgeven ben ik een beetje beu. Dat je met je schaapjes afgeeft op mij daar heb ik geen moeite mee; daar zit kennelijk een stuk frustatie bij (lees te hoog gekocht) maar zet BAM niet continue in een onterecht kwaad daglicht.
  5. [verwijderd] 13 juni 2017 23:33
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 13 juni 2017 23:07:

    ...realiteit aangedragen door de telegraaf.
    Oh ja, hier moest ik wel ff om lachen, "realiteit en Telegraaf".
  6. Geurtvana 13 juni 2017 23:58
    Ik volg het forum nu al een tijdje zonder te reageren, maar wou toch even reageren op Beurs2020.

    Als ik de berichten van €d_Modus Vivendi lees, dan heeft hij het inderdaad over MM en andere zaken. In de perfecte wereld zouden deze niet bestaan, maar de realiteit is helaas anders. Graag zou ik Beurs2020 willen vragen na te denken.

    AB voor jou €d.

    En ik zit nog altijd in BAM natuurlijk, hou het voor langere termijn aan.

  7. Vai 14 juni 2017 00:27
    quote:

    Beurs2020 schreef op 13 juni 2017 23:33:

    [...]Oh ja, hier moest ik wel ff om lachen, "realiteit en Telegraaf".
    Wederom: "Begrijpend lezennnnnnn"
    Maar daar werk je nog aan denk ik en hoop ik ;-)

    Anyways, de realiteit is dat we een positieve dag hebben gehad en dat smaakt naar meer. We staan echter nog net zo laag als op 24/5 en toen was iedereen in mineur. We moeten alles dus wel in perspectief blijven zien.
    Heel veel succes allen. Ik verwacht een verdere stijging en pas na 5,10 vind ik een juich stemming wat meer gerechtvaardigd.
  8. Utreg1960 14 juni 2017 04:51
    quote:

    ChrisMat schreef op 13 juni 2017 22:24:

    [...]

    Ik heb van die Y. de Jong nog geen enkel zinnig en sterk stuk over de bouw gelezen. Over Heijmans wist ze onzin van hetzelfde kaliber te produceren als nu met dit artikel over Bam. Artikels die van geen kanten kloppen, de diepgang hebben van een platbodem en voornamelijk (onjuiste) negatieve informatie over het verleden herkauwen. De relevatie van dit artikel op dit moment ontgaat me volledig. De nieuwswaarde is nul komma nul. Veder hoop ik dat die De Jong nog veel leert tijdens haar loopbaan.
    Ze moest stoppen bij het FD dus dat zegt genoeg!

    www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/catego...
  9. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 14 juni 2017 07:17
    quote:

    Beurs2020 schreef op 13 juni 2017 23:29:

    [...]Ed jij bent de laatste die hierover mag vallen want jouw indoctrinatie / vocabulaire / bashergedrag bestaat uit termen als foute marketmakers, mafiosi, schurftige hedgefunds , complottheorien, beursmaffia, een slapende afm, het k*taandeel BAM, rukzooi en dergelijke.
    Door mij wordt niemand beledigd. Ik hoop alleen dat forumgangers stoppen met jou verstandloos nablaten en ook eens een eigen mening durven uiten te weten de positieve zijde van het aandeel / bedrijf belichten. Als ze die aspecten niet gevonden krijgen vraag ik me af waarom ze uberhaupt in BAM beleggen. Dat continue afgeven ben ik een beetje beu. Dat je met je schaapjes afgeeft op mij daar heb ik geen moeite mee; daar zit kennelijk een stuk frustatie bij (lees te hoog gekocht) maar zet BAM niet continue in een onterecht kwaad daglicht.
    Als er één niet basht ben ik het wel. Ik zet me al jaren 100% van de tijd in om met wetenswaardigheden zonder indoctrinatie Bam te promoten en daarbij ga ik minder welgevallig nieuws NIET uit de weg. Bovengenoemde termen worden sporadisch gebezigd, en niet dagelijks zoals jij dagelijks/wekelijks beweert, om de sfeer en emotie rondom de koersvormingen door derden te duiden. Niemand blaat mij hier verstandloos na op één na die de krenten verdraaid uit de pap haalt om zijn eigen draadje te promoten.
    Leer eens begrijpend lezen en accepteer dat niet alles rozengeur en hallelulja is. (toevoegen aan vocabulair en vergeet 'false positive' niet).
    De maanddraad is een draad die het wel en wee van het moment weergeeft zoals het zich aandient. Jouw continue verstoren van de draad door af te geven op personen en de inhoud ben ik meer dan zat en niet ik alleen.
    Je hebt je eigen draadje om je pluggedrag te bevredigen en dat ook nog eens grotendeels bezijden de feiten.
  10. Putrided 14 juni 2017 08:04
    Gaat het nu beter met BAM? De analisten van ING gaan er vanuit dat de marge van het resultaat voor rente, afschrijving, afboekingen en belastingen (ebitda) dit jaar uitkomt op 2,8%, gevolgd door een gestage groei naar 3,5% in 2018 om vervolgens in 2019 op 3,9% te eindigen.
    Hahaha die de Jong....ken niet rekene dus!
    2.8% van een omzet van 4 miljard? Is meer dan 100 miljoen
    3.6% komt in de buurt van 200 miljoen....
    Zie je de headlines al aan het einde van dit boekjaar?
    "BAM maakt 300% meer winst"
    Geen wonder dat er koersdoel worden gegeven van 7,50 en hoger met een significant upwards potential.
    Met die moers komt het echt wel goed. De hedgefondsen zitten met elkaar aan de telefoon om gezamelijk te pennypinchen.zowel up als down. Lekker aan elkaar kopen en verkopen. Zetten zo de koers dagelijks met een marge van 1.5 % fluctuatie. Gaat bij vele AM fondsen zo. Laat maar kloten. Zou intelligenter zijn om nu volop in te slaan. Zouden ze misschien dit jaar eindelijk eens winst gaan maken. ??
  11. marcel13 14 juni 2017 09:23
    CURAçAO
    ’17 jaar nodig voor herstel koraalschade bouw mega-pier Curaçao’

    WILLEMSTAD – 52 procent van de totale oppervlakte van een groot koraalrifgebied op Curaçao is in april beschadigd tijdens de werkzaamheden om onderwater een barge te verankeren. De Nederlandse hoofdaannemer BAM is bezig met de bouw van een tweede mega-pier op het eiland.

    “71 procent van de grote koralen heeft een ernstige klap gehad. Er is geconstateerd dat ankers en ankerkabels het koraal hebben doorgesneden, verbrijzeld of losgetrokken. Volgens berekeningen zal het ruim 17 jaar duren voordat het aangetaste koraal weer aangegroeid is.” Dat staat in het eindrapport van milieu-consultancybedrijf EcoVision. Het rapport is gemaakt in opdracht van Curaçao Ports Authority (CAP).

    EcoVision heeft de ankerplannen van BAM en de schade die in het gebied is geregistreerd geanalyseerd. De geconstateerde schades zijn verdeeld over twee gebieden: een klein gebied van 400 vierkante meter en een groot gebied met een diepte van tussen de 2 en 30 meter. Op een diepte van tussen de 4 en 10 meter is de waarde van de koraalbedekking het hoogst. “Het koraalrif dat buitengewoon goed ontwikkeld was met een grote diversiteit aan koraalsoorten, heeft veel van zijn aantrekkelijkheid verloren”, staat in het rapport.

    Schade berekenen
    Het milieu-consultancybedrijf heeft niet de geldwaarde van de schade berekend, maar heeft zich beperkt tot het gebruik van de parameters van het lokale onderzoeksinstituut Carmabi om de schade te omschrijven. Volgens die berekeningen meet het schadegebied één hectare waar tussen de 42 en 52 procent van het koraal beschadigd is.

    In het rapport staat dat de betrokkenen zich niet volledig hebben gehouden aan de voorwaarden van de vergunningen, die aan CAP zijn verleend om de mega-pier te bouwen. In de vastgelegde voorwaarden staat dat een anker uitsluitend gebruikt mag worden bij een diepte van meer dan 30 meter. Ook moet er een zogeheten ‘silt screen’ gebruikt worden om het koraal te beschermen; dit is niet gebeurd. Bouwbedrijf BAM is hoogstwaarschijnlijk degene die de schade heeft veroorzaakt, al wijst dit rapport geen veroorzaker aan. BAM doet zelf ook intern onderzoek naar de vernieling van het koraal.

    CPA beschikt over drie vergunningen voor de bouw: een bouwvergunning en een vergunning die gebaseerd is op de Nationale Maritieme Verordening uitgegeven door het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Ordening (VVRP), en een ontheffing gebaseerd op de Verordening van het Koraalrif, uitgereikt door het ministerie van Volksgezondheid, Milieu en Natuur.

    Fonds voor restauratie
    Om de schade te vergoeden beveelt EcoVision twee methodes van compensatie aan. De eerste is een financiële compensatie gebaseerd op de totale economische waarde van het gebied. De tweede is een fonds voor de restauratie van het koraal in het aangetaste gebied. Het fonds moet dan door Carmabi beheerd worden, in samenwerking met lokale duikondernemingen. De voorkeur van EcoVision gaat uit naar de tweede methode.

    caribischnetwerk.ntr.nl/2017/06/13/17...
  12. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 14 juni 2017 09:30
    en voor de positieve beeldvorming deze nog maar even

    €d_Modus Vivendi schreef op 13 jun 2017 om 16:37:

    Aannemers werken samen met exploitanten voor 5 miljard Britse en Wales franchise-biedingen

    Vier van de grootste spoorwegondernemingen in Groot-Brittannië hebben samengewerkt met treinbedrijven als onderdeel van een bod voor het franchise-contract van 5 miljard GBP en Wales.

    Amey, Bam Nuttall, Carillion en Costain maken deel uit van de vier bedrijven die op korte termijn actief zijn als infrastructuurpartners op het contract, waaronder het toezicht op de ontwikkeling van een metrostation van 700 miljoen South Wales.

    Bam Nuttall zal samenwerken met Hong Kong-gebaseerde firma MTR Corporation.

    Vervoer voor Wales is momenteel aan het tenderen van de franchise voor spoorbedrijven, die voor maximaal 15 jaar kan duren en bedraagt ??5 miljard pond.

    Onder de franchise-modellen die momenteel in het Verenigd Koninkrijk-spoornetwerk actief zijn, zijn de treinbedrijven verantwoordelijk voor het uitvoeren van diensten, met Network Rail verantwoordelijk voor verbeteringen en vernieuwingen.

    11-4-2017

    Er zit dus waarschijnlijk tzt nog veel meer spoor/metrowerk aan te komen
  13. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 14 juni 2017 09:40
    en voor de verdere positieve inbreng:

    BAM Construction has won a 34€m contract to redevelop Lancaster University Management School.

    The scheme, part refurbishment and part rebuild, has been designed by architect Feilden Clegg Bradley Studios, which won a RIBA design competition for the project back in December 2015.

    The current management school, on Lancaster University’s Bailrigg Campus, consists of several buildings. The redevelopment will refurbish three of the buildings and consolidate the school into newly built east and west Pavilions with a new building with two lecture theatres and café.
  14. [verwijderd] 14 juni 2017 09:49
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 14 juni 2017 09:40:

    en voor de verdere positieve inbreng:

    BAM Construction has won a 34€m contract to redevelop Lancaster University Management School.

    The scheme, part refurbishment and part rebuild, has been designed by architect Feilden Clegg Bradley Studios, which won a RIBA design competition for the project back in December 2015.

    The current management school, on Lancaster University’s Bailrigg Campus, consists of several buildings. The redevelopment will refurbish three of the buildings and consolidate the school into newly built east and west Pavilions with a new building with two lecture theatres and café.
    Ja €d, BAM in 2017 is POSITIVITEIT ;-)))))
  15. forum rang 8 Wilbar 14 juni 2017 10:05
    Ter aanvulling op Eds bericht over een mogelijk contract voor aanleg/onderhoud van het Welsh regionale spoorvervoer:

    Hier nog even een link naar het (Engelstalige) bericht op de website van constructionnews.co.uk.
    www.constructionnews.co.uk/markets/se...

    BAM Nuttal zelf heeft geen commentaar gegeven op het bericht ("Bam Nuttall and Costain declined to comment").
1.339 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 67 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
    8. VS ondernemersvertrouwen MKB april
    9. Home Depot Q1-cijfers
    10. Maandrapport OPEC
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht