Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

2011/2021: TOTAL economic MELTDOWN

20.965 Posts
Pagina: «« 1 ... 983 984 985 986 987 ... 1049 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 juni 2017 22:07
    quote:

    LIBER8 schreef op 26 juni 2017 21:59:

    [...]

    Cijfers zijn niet je sterkste kant zeker?
    Nou laat jij dan maar eens je rekenkunsten zien wijsneusje...

  2. [verwijderd] 26 juni 2017 23:22
    quote:

    hirshi schreef op 26 juni 2017 21:35:

    Als de nood te hoog wordt in huize BEN de chatter en de dierentuin ten onder dreigt te gaan zorgt Gert Jan de Verlosser wel voor de Ark van Noach voor het gezin met de complete menagerie op papier.
    Het zijn geen papieren tijgers, papegaaitje. Levende have al 15 jaar lang.
  3. forum rang 10 voda 27 juni 2017 19:06
    Cyberaanval raakt Europese multinationals

    Olieprijs fors omhoog vanwege mogelijke impact.

    (ABM FN-Dow Jones) Europese multinationals, zoals het Russische Rosneft, het Deense A.P. Moeller-Maersk en het Britse WPP maakten dinsdag melding van omvangrijke cyberaanvallen tegen hun computersystemen.

    Staatsoliebedrijf Rosneft bevestigde dinsdag dat men last had van een "omvangrijke hacker aanval" die grote gevolgen zou kunnen hebben maar 's werelds grootste beursgenoteerde olieconcern benadrukte dat de olieproductie hierdoor vooralsnog niet wordt geraakt.

    Reder Maersk gaf aan dat een cyberaanval de computersystemen bij de containeroverslagbedrijven had platgelegd en dat men de situatie aan het evalueren is.

    Het Britse reclamebedrijf WPP maakte ook melding van een hackaanval en zei de situatie te evalueren.

    In mei kregen bedrijven wereldwijd te maken met het zogenoemde WannaCry virus, waarmee ransomware op computers werd geïnstalleerd bij grote multinationals en organisaties.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. forum rang 10 voda 27 juni 2017 19:52
    Waarom we mogelijk aan de vooravond staan van een megacrisis

    Onheilsprofeten staan opnieuw in de rij om een financiële crisis te verkondigen. Moeten we ze geloven? Dit keer misschien wel.
    "Ja, natuurlijk krijgen we een derivatencrisis. Wanneer? Dat weet niemand. Ergens in de komende jaren. De financiële productinnovatie is veel te hard gegaan. De markt is opgeblazen. Dit gaat slecht aflopen."
    Beursgoeroe Jim Rogers leek tevreden met zijn antwoord. Zelfgenoegzaam, een vaderlijke blik, met een potsierlijke strik onberispelijk onder zijn kin. 
    Dat was oktober 2007. Zakenbank Bear Stearns was op weg naar de afgrond, de Amerikaanse huizenmarkt was al aan het schuiven. De teller van lokale Amerikaanse banken die gered moesten worden, stond inmiddels op tientallen.
    'Adventure capitalist' Rogers kreeg gelijk: een jaar later barstte op de beurzen de hel los en verdween de grond onder aandelenkoersen.

    Onheilsprofeten zijn eensgezind

    We zijn nu tien jaar verder. En zet je maar schrap, want de wereld zal opnieuw vergaan en dit keer wordt het erger dan de vorige keer; de financiële crisis van 2008 zal verbleken bij de 'epische ineenstorting' die ons te wachten staat. Als je de onheilsprofeten van de markt wil geloven tenminste, want die staan opnieuw in de rij om het einde der tijden te verkondigen.

    Nou krijgen ze altijd wel een keer gelijk, zoals zelfs een kapotte klok wel twee keer per dag de juiste tijd aangeeft. Maar dit keer zijn de zieners wel erg eensgezind. Daarbij komt dat een aantal van hun argumenten hout snijdt én ze bijval krijgen van de BIS, de Centrale Bank der Centrale Banken.

    Waarschuwingen

    Het gaat nogal goed op de financiële markten. Met name aandelen - en dan vooral Amerikaanse - lijken geen plafond te kennen. De S&P500 en de NASDAQ pakken over het afgelopen jaar 20 tot 33 procent rendement. De Duitse DAX 34 procent en onze eigen AEX doet met 23 procent weinig onder voor de rest.
    Tegelijk blijft de risicoperceptie bij beleggers laag: de VIX-index - een index die aangeeft hoeveel volatiliteit beleggers zelf verwachten - staat al maanden op een niveau dat we in de decennia daarvoor niet hebben gezien.

    Maar de waarschuwingen worden steeds luider.
    Val van 40 procent

    Jim Rogers laat ook dit keer weer van zich horen. Zijn analyse: in 2008 hadden we te veel schulden, nu hebben we er nog meer. Ergens dit jaar of volgend jaar gaat het mis, stelt hij, en opnieuw zullen landen in problemen komen.
    Ook zijn vakgenoot Marc Faber, niemand minder dan Dr. Doom zelf, voorspelt een epische val van de markten. Hij wijst op de smalle basis van de huidige koersniveau's. De FAANG-aandelen (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google) vindt hij overgewaardeerd en hij wijst erop dat de NASDAQ omhoog wordt gejaagd door een handjevol aandelen. We hebben acht jaar bull market achter de rug, maar de groei is vooral terechtgekomen bij de grote corporates en de rijken, en dat beperkt het draagvlak voor hoge koersen.
    "Het systeem zal sneuvelen. Dit gaat heel slecht eindigen." Faber voorspelt een val van de Amerikaanse markt met 40 procent.

    Nauwelijks economische groei, toch piekt Wall Street

    Wie moeite heeft met de visie van iemand die zich Dr. Doom laat noemen, moet eens kijken naar de wat serieuzere partijen.
    "Laat je niet hypnotiseren door de blauwe luchten die zijn gecreëerd door centrale banken met hun QE en hun eeuwigdurende lage rentes", waarschuwt obligatiegoeroe Bill Gross van Janus Capital. Hij deelt de analyse van Dr. Doom.
    Volgens hem is er een grote 'disconnect' tussen Main Street en Wall Street: de economie in de VS groeit nauwelijks en toch piekt Wall Street. De risico's zijn nog niet zo groot als voor 2008, maar ze zijn er wel. De opbrengsten zijn laag, de risico's hoog. "Vroeger was het 'buy low, sell high'. Tegenwoordig is het: 'buy high and cross your fingers'", zegt hij.
    Minsky Moment

    Gross waarschuwt voor een Minsky Moment, genoemd naar econoom Hyman Minsky: een ineenstorting van assetprijzen na een lange periode van speculatie en ongebreidelde groei.
    En dat sluit weer naadloos aan bij de waarschuwingen van de BIS - de Bank for International Settlements, de Centrale Bank der Centrale Banken. 'De belangrijkste oorzaak van de volgende recessie zal mogelijk meer lijken op die van de vorige - een neergang in de financiële cyclus', schrijft de BIS in haar jaarverslag.
    Nu is het de taak van de BIS om te waarschuwen. In dit geval zijn de waarschuwingen wel heel concreet én urgent.

    Schuldenberg groeit hard

    De BIS signaleert een sterke groei van de schuldenberg. En dat is precies waar het tien jaar geleden mis ging. Beleidsmakers lijken snel te vergeten welke risico's tot de crisis van 2008 hebben geleid, of het komt hen even niet uit. Mooie cijfers over herstel van de economie en de internationale handel kunnen beleidsmakers blind maken voor de risico's van excessieve kredietverstrekking.

    Financiële markten waren vorig jaar overdreven pessimistisch door de brexit en de verkiezingen in Amerika en Frankrijk, nu schieten ze door naar de andere kant en raken losgezongen van de onderliggende waarden, stelt de BIS.
    Nieuwe kwetsbaarheden

    BIS-hoofdeconoom Claudio Borio waarschuwt voor het bestaan van de 'risico drie-eenheid': lage productiviteitsgroei, ongewoon hoge schulden en ongewoon weinig beleidsruimte voor centrale banken. De beleidsruimte die er is, maakt bovendien weinig indruk.

    Markten blijken gevoeliger voor verkiezingsuitslagen dan voor beleidsbeslissingen van een centrale bank.

    De hervormingen na de vorige crisis zijn nog niet voltooid, of nieuwe kwetsbaarheden dienen zich aan.
    De grote test komt snel, als centrale banken hun verruimende beleid gaan afbouwen. 'Financiële markten zullen zich moeten aanpassen na een uitzonderlijk lange periode van ultra-makkelijke monetaire omstandigheden. En de wereldeconomie wordt bedreigd door een wereldwijde schuldenberg als de schuld-bbp-verhouding blijft stijgen', schrijft de BIS.

    In gewoon Nederlands: als de rente te hard stijgt, storten aandelenmarkten in en komen overheden, bedrijven en particulieren in betalingsproblemen.

    Voor diverse grafieken, zie link:

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/geldzaken/wa...
  5. Belegde boterham 27 juni 2017 19:59
    quote:

    voda schreef op 26 juni 2017 17:29:

    Nou, nou, dat gaat niet goed met onze oude Cees hier!

    De toppers zitten hier, die S. Duijvestijn is nog in aantocht.

    K. Merkx zit hier niet geloof ik, dat scheelt weer voor IEX, ook zo'n geweldenaar....
  6. forum rang 6 hirshi 27 juni 2017 20:03
    Leuke webinar in aantocht

    Beetje kijken of ik gelijk krijg en de grondstoffen terug komen.
  7. [verwijderd] 27 juni 2017 20:19
    quote:

    voda schreef op 27 juni 2017 19:52:

    Waarom we mogelijk aan de vooravond staan van een megacrisis

    Onheilsprofeten staan opnieuw in de rij om een financiële crisis te verkondigen. Moeten we ze geloven? Dit keer misschien wel.
    "Ja, natuurlijk krijgen we een derivatencrisis. Wanneer? Dat weet niemand. Ergens in de komende jaren. De financiële productinnovatie is veel te hard gegaan. De markt is opgeblazen. Dit gaat slecht aflopen."
    Beursgoeroe Jim Rogers leek tevreden met zijn antwoord. Zelfgenoegzaam, een vaderlijke blik, met een potsierlijke strik onberispelijk onder zijn kin. 
    Dat was oktober 2007. Zakenbank Bear Stearns was op weg naar de afgrond, de Amerikaanse huizenmarkt was al aan het schuiven. De teller van lokale Amerikaanse banken die gered moesten worden, stond inmiddels op tientallen.
    'Adventure capitalist' Rogers kreeg gelijk: een jaar later barstte op de beurzen de hel los en verdween de grond onder aandelenkoersen.

    Onheilsprofeten zijn eensgezind

    We zijn nu tien jaar verder. En zet je maar schrap, want de wereld zal opnieuw vergaan en dit keer wordt het erger dan de vorige keer; de financiële crisis van 2008 zal verbleken bij de 'epische ineenstorting' die ons te wachten staat. Als je de onheilsprofeten van de markt wil geloven tenminste, want die staan opnieuw in de rij om het einde der tijden te verkondigen.

    Nou krijgen ze altijd wel een keer gelijk, zoals zelfs een kapotte klok wel twee keer per dag de juiste tijd aangeeft. Maar dit keer zijn de zieners wel erg eensgezind. Daarbij komt dat een aantal van hun argumenten hout snijdt én ze bijval krijgen van de BIS, de Centrale Bank der Centrale Banken.

    Waarschuwingen

    Het gaat nogal goed op de financiële markten. Met name aandelen - en dan vooral Amerikaanse - lijken geen plafond te kennen. De S&P500 en de NASDAQ pakken over het afgelopen jaar 20 tot 33 procent rendement. De Duitse DAX 34 procent en onze eigen AEX doet met 23 procent weinig onder voor de rest.
    Tegelijk blijft de risicoperceptie bij beleggers laag: de VIX-index - een index die aangeeft hoeveel volatiliteit beleggers zelf verwachten - staat al maanden op een niveau dat we in de decennia daarvoor niet hebben gezien.

    Maar de waarschuwingen worden steeds luider.
    Val van 40 procent

    Jim Rogers laat ook dit keer weer van zich horen. Zijn analyse: in 2008 hadden we te veel schulden, nu hebben we er nog meer. Ergens dit jaar of volgend jaar gaat het mis, stelt hij, en opnieuw zullen landen in problemen komen.
    Ook zijn vakgenoot Marc Faber, niemand minder dan Dr. Doom zelf, voorspelt een epische val van de markten. Hij wijst op de smalle basis van de huidige koersniveau's. De FAANG-aandelen (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google) vindt hij overgewaardeerd en hij wijst erop dat de NASDAQ omhoog wordt gejaagd door een handjevol aandelen. We hebben acht jaar bull market achter de rug, maar de groei is vooral terechtgekomen bij de grote corporates en de rijken, en dat beperkt het draagvlak voor hoge koersen.
    "Het systeem zal sneuvelen. Dit gaat heel slecht eindigen." Faber voorspelt een val van de Amerikaanse markt met 40 procent.

    Nauwelijks economische groei, toch piekt Wall Street

    Wie moeite heeft met de visie van iemand die zich Dr. Doom laat noemen, moet eens kijken naar de wat serieuzere partijen.
    "Laat je niet hypnotiseren door de blauwe luchten die zijn gecreëerd door centrale banken met hun QE en hun eeuwigdurende lage rentes", waarschuwt obligatiegoeroe Bill Gross van Janus Capital. Hij deelt de analyse van Dr. Doom.
    Volgens hem is er een grote 'disconnect' tussen Main Street en Wall Street: de economie in de VS groeit nauwelijks en toch piekt Wall Street. De risico's zijn nog niet zo groot als voor 2008, maar ze zijn er wel. De opbrengsten zijn laag, de risico's hoog. "Vroeger was het 'buy low, sell high'. Tegenwoordig is het: 'buy high and cross your fingers'", zegt hij.
    Minsky Moment

    Gross waarschuwt voor een Minsky Moment, genoemd naar econoom Hyman Minsky: een ineenstorting van assetprijzen na een lange periode van speculatie en ongebreidelde groei.
    En dat sluit weer naadloos aan bij de waarschuwingen van de BIS - de Bank for International Settlements, de Centrale Bank der Centrale Banken. 'De belangrijkste oorzaak van de volgende recessie zal mogelijk meer lijken op die van de vorige - een neergang in de financiële cyclus', schrijft de BIS in haar jaarverslag.
    Nu is het de taak van de BIS om te waarschuwen. In dit geval zijn de waarschuwingen wel heel concreet én urgent.

    Schuldenberg groeit hard

    De BIS signaleert een sterke groei van de schuldenberg. En dat is precies waar het tien jaar geleden mis ging. Beleidsmakers lijken snel te vergeten welke risico's tot de crisis van 2008 hebben geleid, of het komt hen even niet uit. Mooie cijfers over herstel van de economie en de internationale handel kunnen beleidsmakers blind maken voor de risico's van excessieve kredietverstrekking.

    Financiële markten waren vorig jaar overdreven pessimistisch door de brexit en de verkiezingen in Amerika en Frankrijk, nu schieten ze door naar de andere kant en raken losgezongen van de onderliggende waarden, stelt de BIS.
    Nieuwe kwetsbaarheden

    BIS-hoofdeconoom Claudio Borio waarschuwt voor het bestaan van de 'risico drie-eenheid': lage productiviteitsgroei, ongewoon hoge schulden en ongewoon weinig beleidsruimte voor centrale banken. De beleidsruimte die er is, maakt bovendien weinig indruk.

    Markten blijken gevoeliger voor verkiezingsuitslagen dan voor beleidsbeslissingen van een centrale bank.

    De hervormingen na de vorige crisis zijn nog niet voltooid, of nieuwe kwetsbaarheden dienen zich aan.
    De grote test komt snel, als centrale banken hun verruimende beleid gaan afbouwen. 'Financiële markten zullen zich moeten aanpassen na een uitzonderlijk lange periode van ultra-makkelijke monetaire omstandigheden. En de wereldeconomie wordt bedreigd door een wereldwijde schuldenberg als de schuld-bbp-verhouding blijft stijgen', schrijft de BIS.

    In gewoon Nederlands: als de rente te hard stijgt, storten aandelenmarkten in en komen overheden, bedrijven en particulieren in betalingsproblemen.

    Voor diverse grafieken, zie link:

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/geldzaken/wa...
    Voda, bedankt voor het plaatsen. Het is een artikel wat gewoon hout snijdt. Bomen groeien tot in de hemel, totdat ze er weer uitvallen...
  8. [verwijderd] 27 juni 2017 20:22
    quote:

    LIBER8 schreef op 26 juni 2017 23:27:

    2439 / 2101 < 1.2
    Ja, inderdaad...

    Maar de strekking van mijn verhaal was natuurlijk wel duidelijk neem ik aan...

    Ik vind de koersen erg hard opgelopen in de V.S. met name, terwijl het schuldenplafond vanwege de opgelopen staatsschuld alweer verhoogd moet worden...

  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 juni 2017 09:03
    Bijgelovige passagier gooit muntjes naar vliegtuig
    34 min geleden

    Sjanghai - De 80-jarige mevrouw Qiu heeft in Sjanghai voor enorm oponthoud gezorgd door vlak voordat ze aan boord van een vliegtuig stapte, muntjes naar de motor te gooien.

    De overtuigde boeddhiste deed dat om een veilige reis te garanderen. De vrouw, die reisde met haar man, haar dochter en haar schoonzoon, gooide bij het bestijgen van de trap negen muntjes in de richting van de vliegtuigmotor. Acht muntjes misten hun doel, maar eentje verdween in de machine, meldt de Daily Mail.

    Andere passagiers zagen het voorval, gaven de vrouw aan bij de luchthavenpolitie en werden vervolgens weer van boord gehaald. Zo’n 150 mensen moesten daarop vier uur wachten totdat de motor helemaal was nagekeken. Mevrouw Qiu heeft op het politiebureau moeten uitleggen waarom zij tot haar daad kwam.

    Het toestel van China Southern Airlines stond klaar voor een binnenlandse vlucht van Sjanghai Pudong International Airport naar Guangzhou. Die vlucht werd, met een flinke vertraging, alsnog uitgevoerd.
  10. forum rang 10 voda 28 juni 2017 16:03
    ECB bekritiseert marktreactie op toespraak Draghi

    Euro onderuit.

    (ABM FN-Dow Jones) De koers van de euro ging woensdagmiddag onderuit, nadat persbureau Bloomberg meldde dat de markt volgens de Europese Centrale Bank de toespraak van voorzitter Mario Draghi over monetaire stimulering van dinsdag verkeerd zou hebben beoordeeld.

    De toespraak van Draghi was bedoeld om enerzijds de economische kracht van de eurozone te erkennen en en anderzijds te waarschuwen dat monetaire steun nog steeds nodig is, meldde Bloomberg op basis van anonieme bronnen.

    Draghi zei dinsdag dat "deflationaire krachten hebben plaats gemaakt voor reflationaire", wat leidde tot een hogere koers voor de euro. De markt leek de woorden van Draghi vooral te zien als een soort vooraankondiging dat de ECB mogelijk later dit jaar bekend zal maken dat men in 2018 begint met de geleidelijke afbouw van de monetaire verruiming.

    De ontkrachting op woensdag liet de euro weer zakken tot net onder 1,13 dollar, nadat deze een dag eerder juist van iets minder dan 1,12 dollar tot een top op 1,1385 was gestegen.

    Vice-voorzitter Vitor Constancio van de ECB zei in een woensdag gepubliceerd video-interview met CNBC dat "het altijd erg moeilijk is om de reactie van markten te interpreteren", maar dat hij in de toespraak van Draghi niets zag dat afweek van zijn twee eerdere toespraken over het monetaire beleid.

    Tegelijkertijd met de abrupte dip in de eurokoers maakte de aandelenindex AEX een sprongetje van twee punten in Amsterdam, van ruim 515 tot ruim 517 punten. Ook elders in Europa liepen de beursindexen op.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  11. forum rang 6 hirshi 29 juni 2017 23:05
    Nou Pietje ik zou er maar niet op rekenen.

    Als je teveel op de muziek vooruitloopt hoor je de fijne tonen niet.
    Veel topvorming en wantrouwen in de markt.
    De volatiliteit neemt toe

    De Fear and Greed index neigt oplaag.
    Dus even dimmen met die aankopen en wachten op kansen.

    money.cnn.com/data/fear-and-greed/
  12. forum rang 6 pietje-2005 30 juni 2017 07:13
    quote:

    hirshi schreef op 29 juni 2017 23:05:

    Nou Pietje ik zou er maar niet op rekenen.

    Als je teveel op de muziek vooruitloopt hoor je de fijne tonen niet.
    Veel topvorming en wantrouwen in de markt.
    De volatiliteit neemt toe

    De Fear and Greed index neigt oplaag.
    Dus even dimmen met die aankopen en wachten op kansen.

    money.cnn.com/data/fear-and-greed/
    Weet het, Hirhi; oppassen nu maar zit toch te loenzen.
    Vandaag wilde ik eens kijken of er een emmer EPO te krijgen is, haha.
    Onderzoekers zeggen dat er (volgens hun wetenschappelijk of zoiets onderzoek) vrijwel geen winst te behalen is voor wielrenners.
    Met dat woordje "vrijwel" geven ze hun eigen onkunde weer aan.
    Medische wetenschap is denk ik iets verder dan die hobbyisten met een paar amateurwielrenners.
    Op de beurs slikken ze nu even niet veel, en we gaan zijwaarts of omlaag?
  13. Kaiser 30 juni 2017 15:59
    Two-Thirds of Americans Could Be Ruined by Another Recession - 24/7 Wall St. 247wallst.com/economy/2017/06/26/two-...

    The World Is Now $217,000,000,000,000 In Debt And The Global Elite Like It That Way disq.us/t/2qfvxzl

    Are Central Bankers Going to Intentionally Crash the System? gainspainscapital.com/2017/06/29/cent...

    Major Crisis of Culture and Economy Coming Soon youtu.be/p28WN6RnRoA

    London Property Bubble Bursting? UK In Unchartered Territory On Brexit and Election Mess www.goldcore.com/us/gold-blog/london-...

    The Fed Just Announced The Final Confirmation That The Economy Is About ... youtu.be/Vth1aVi_s2k

20.965 Posts
Pagina: «« 1 ... 983 984 985 986 987 ... 1049 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.912
AB InBev 2 5.354
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.581 49.620
ABO-Group 1 21
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 262
Accsys Technologies 22 9.700
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 173
ADMA Biologics 1 34
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 17.422
Aedifica 3 885
Aegon 3.257 321.623
AFC Ajax 537 7.051
Affimed NV 2 6.059
ageas 5.843 109.832
Agfa-Gevaert 13 1.950
Ahold 3.536 74.138
Air France - KLM 1.024 34.644
AIRBUS 1 10
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.903
Alfen 15 21.721
Allfunds Group 3 1.303
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.250
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 367
Altice 106 51.197
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.791
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.824 241.076
AMG 965 130.543
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.599
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 414
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.522
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 357
Arcadis 251 8.665
Arcelor Mittal 2.028 319.705
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 278
arGEN-X 15 9.699
Aroundtown SA 1 210
Arrowhead Research 5 9.463
Ascencio 1 24
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 38.310
ASML 1.763 89.756
ASR Nederland 19 4.379
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 373
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 31 11.921
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 60
Azerion 7 2.866

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 20 september

    1. Inflatie augustus (Japan) volitaliteit verwacht
    2. Rentebesluit Bank of Japan volitaliteit verwacht
    3. Consumentenvertrouwen september (NL)
    4. Investeringen juli (NL)
    5. Celyad halfjaarcijfers
    6. Crescent halfjaarcijfers
    7. Producentenprijzen augustus (Dld)
    8. Detailhandelsverkopen augustus (VK)
    9. Sligro ex €0,30 -dividend
    10. Consumentenvertrouwen september vlpg (eur)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht