Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

OXURION BE0003846632

Laatste koers (eur)

0,000
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    12.601.357 Gem. (3M) 120,1M
  • Bied

    0,000  
  • Laat

    0,000  
+ Toevoegen aan watchlist

Thrombo in 2017

543 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 28 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Diegy 12 september 2017 17:27
    quote:

    Windkracht schreef op 12 september 2017 14:58:

    Zelf volg ik het aandeel ook al lang, en op de een of andere manier blijft het mijn aandacht trekken. Zojuist besloten in te stappen met 8200 stuks. En nu het geduld opbrengen om te blijven zitten;-)
    Op welke koers ben je ingestapt?
  2. x-f 15 september 2017 09:23
    Tzou mooi zijn, dit aandeel heeft bij veel mensen grijs haar gegeven denk ik :)
  3. Windkracht 18 september 2017 08:30
    News & Events ThromboGenics Regains Global Rights to JETREA® (ocriplasmin)
    ThromboGenics Regains Global Rights to JETREA® (ocriplasmin)

    18 Sep 2017
    Leuven, Belgium, ThromboGenics NV (Euronext Brussels: THR), a biotechnology company developing novel treatments for retinal disorders, with a focus on diabetic eye disease, announced today that it will regain full global rights to JETREA® from Alcon, a Novartis company, based on a mutual agreement that the unique characteristics of JETREA make Thrombogenics a better fit for building a sustainable long-term niche business.

    JETREA is the first and only approved pharmacological treatment for symptomatic vitreomacular adhesion (VMA) in the US and vitreomacular traction (VMT) in Europe and elsewhere in the world. First introduced in 2013, JETREA has been approved in 54 countries worldwide, with nearly 30,000 patients being treated in about 20 countries.

    Under the terms of the agreement, Alcon and Novartis will work closely with ThromboGenics to ensure continuity and access to JETREA for existing and future customers.

    Patrik De Haes, MD, CEO of ThromboGenics nv, said “We are pleased to have reached this agreement with Alcon and Novartis in relation to the non-US rights to JETREA. We intend to take time to evaluate how best to capitalize on the global opportunity that we now have with JETREA. In the near term, it is our key priority to secure the continuity of care by ensuring that patients and physicians have timely access to this unique pharmacological treatment for symptomatic vitreomacular adhesion/ traction (sVMA/VMT). We look forward to working with Novartis during this important transition period.”

    Dr. De Haes continued, “We are also pleased to welcome Novartis as a shareholder in ThromboGenics as we are developing our pipeline of novel treatments for diabetic eye disease. The significant funds that we have received today will allow ThromboGenics to develop its pipeline of novel disease-modifying drug candidates which are targeting all of the key segments of the diabetic eye disease market.”

    Under the terms of the agreement, ThromboGenics receives a cash amount of €53.7 million and a forthcoming equity investment of €10 million in ThromboGenics capital.

    Following the agreements announced today, ThromboGenics will have over €120 million in cash
  4. Windkracht 18 september 2017 08:40
    De Zwitserse farmareus wordt de grootste aandeelhouder van het Leuvense biotechtbedrijf.
    Advertentie


    Advertentie


    RECENT ADVIES
    ThromboGenics kopen of verkopen?
    Bekijk hier het advies op belegger.be
    Thrombogenics
    THR 0,00%
    , de Leuvense specialist in de behandeling van oogaandoeningen, komt met belangrijk dubbel nieuws.
    In de eerste plaats krijgt het bedrijf de wereldwijde rechten op het oogmiddel Jetrea weer in handen. In de Verenigde Staten staat Thrombogenics zelf in voor de distributie en verkoop van het (dure) oogmiddel, maar elders in de wereld was dit uitbesteed aan Alcon, een divisie van Novartis. Achter die overeenkomst is nu een punt gezet.
    Jetrea kwam in 2013 op de markt en werd sindsdien in 54 landen goedgekeurd. Tot dusver werden bijna 30.000 patiënten behandeld in een twintigtal landen. Jetrea moest het goudhaantje van Thrombogenics worden, maar een echte doorbraak bleef uit. Dat komt onder meer omdat met de ooginjectie operaties konden worden vermeden, iets waar niet alle oogspecialisten blij mee zijn.
    Vergoeding

    Volgens CEO Patrik De Haes zal Thrombogenics nu tijd nemen om uit te maken hoe het 'het best kan kapitaliseren op de globale opportuniteit' die het krijgt met Jetrea. Op korte termijn wil Thrombogenics vooral de continuïteit van de bevoorrading verzekeren.
    Het Belgische bedrijf ontvangt van Novartis een vergoeding van 53,7 miljoen euro wegens de stopzetting van de distributie-overeenkomst. De Zwitserse groep stapt ook in het kapitaal van Thrombogenics via een investering van 10 miljoen euro. Welk belang Novartis daarmee verwerft, zegt Thrombogenics niet in een persbericht.
    Thrombogenics was vrijdag op Euronext Brussel 122 miljoen euro waard. Tegen die waardering zou Novartis een belang van ongeveer 8 procent in Thrombogenics verwerven. Daarmee zou Novartis Philippe Vlerick onttronen als grootste aandeelhouder van het bedrijf. De Vlaamse ondernemer heeft een belang van 6,4 procent in Thrombogenics.
    Met deze regelingen heeft Thrombogenics nu meer dan 120 miljoen euro in kas.
  5. Windkracht 18 september 2017 08:41
    De kaspositie is nu groter dan de waarde van thrombogenics op basis van de koers van afgelopen week. Ik verwacht straks eigenlijk een stijging van minstens 15%.
  6. forum rang 4 Diegy 18 september 2017 09:06
    Thrombogenics krijgt rechten oogmedicijn terug Gepubliceerd op 18 sep 2017 om 07:58 | (ABM FN) ThromboGenics krijgt de volledige rechten op zijn oogmedicijn JETREA terug van Alcon, een dochterbedrijf van het Zwitserse Novartis. Dit meldde het biofarmaceutische bedrijf uit Leuven maandag voorbeurs. JETREA is het enige middel in Amerika als behandeling tegen de oogaandoening symptomatische vitreomaculaire adhesie en in Europa en de rest van de wereld als behandeling tegen de ziekte vitreomaculaire tractie. De behandeling wordt wereldwijd in circa 20 landen toegepast. Thrombogenics zou beter in staat zijn om het middel op de lange termijn verder te commercialiseren in een nichemarkt, aldus het Leuvense bedrijf. Novartis aandeelhouder Op basis van de voorwaarden om de rechten terug te geven, ontvangt Thrombogenics 53,7 miljoen euro en investeert Novartis 10 miljoen euro in het aandelenkapitaal van het Leuvense bedrijf. Hierdoor stijgt de kaspositie van Thrombogenics tot ruim 120 miljoen euro.
  7. Windkracht 18 september 2017 09:17
    Met dergelijke aandelen druppelt het nieuws en de waarde van het nieuws langzaam door. Ik verwacht vandaag een gestage verdere stijging en zeker door de 4,- vandaag ! op basis van dit nieuws verwacht ik dat we de komende dagen met een paar procent per dag verder gaan stijgen.
  8. Spes 18 september 2017 09:24
    Prachtig nieuws voor Trombo. Als beleggers weer gaan realiseren dat Trombo een paar successen met medicijnen kan krijgen kan de koers snel over de €5.
  9. forum rang 4 Diegy 18 september 2017 09:38
    Hij gaat lekker vandaag. Ik heb thrombogenics op meerdere forum getipt om te kopen. Koers stond toen op 3,05.
  10. Pokerface 18 september 2017 10:01
    quote:

    Diegy schreef op 18 september 2017 09:38:

    Hij gaat lekker vandaag. Ik heb thrombogenics op meerdere forum getipt om te kopen. Koers stond toen op 3,05.
    Alsof jij dit nieuws zag aankomen... Maar gefeliciteerd!
  11. forum rang 4 Diegy 18 september 2017 10:14
    Ga straks mijn stukken verkopen met een enorme winst en in Esperite stappen voor de gok. Die komen over 2 dagen met cijfers. Verwacht dat er vanmmidag en morgen een hoop mensen gaan instappen die in Esperite stappen om een gokje te wagen. Over 2 dagen komen ze met cijfers. En als die ook maar beetje positief zijn schiet de koers flink omhoog.
  12. forum rang 6 haas 18 september 2017 10:24
    quote:

    haas schreef op 18 september 2017 09:05:

    Novartis gaat erin
    4.02 euro

    ABM FN) ThromboGenics krijgt de volledige rechten op zijn oogmedicijn JETREA terug van Alcon, een dochterbedrijf van het Zwitserse Novartis. Dit meldde het biofarmaceutische bedrijf uit Leuven maandag voorbeurs.

    JETREA is het enige middel in Amerika als behandeling tegen de oogaandoening symptomatische vitreomaculaire adhesie en in Europa en de rest van de wereld als behandeling tegen de ziekte vitreomaculaire tractie. De behandeling wordt wereldwijd in circa 20 landen toegepast.

    Thrombogenics zou beter in staat zijn om het middel op de lange termijn verder te commercialiseren in een nichemarkt, aldus het Leuvense bedrijf.

    Novartis aandeelhouder

    Op basis van de voorwaarden om de rechten terug te geven, ontvangt Thrombogenics 53,7 miljoen euro en investeert Novartis 10 miljoen euro in het aandelenkapitaal van het Leuvense bedrijf. Hierdoor stijgt de kaspositie van Thrombogenics tot ruim 120 miljoen euro.
543 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 28 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht