Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Lavide Holding NL0010545679

Laatste koers (eur)

0,280
  • Verschill

    +0,008 +2,94%
  • Volume

    3.300
  • Bied

    0,270  
  • Laat

    0,298  
+ Toevoegen aan watchlist

magnus terug bij af????

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. Big Mustage 9 september 2004 17:23
    Alle goede berichten ten spijt, magnus blijft blijkbaar toch een gokfonds morgen weer 0,40???? had beter op mijn gevoel kunnen handelen d.w.z. verkopen op 0,47 en terug kopen op ± 0,40
  2. [verwijderd] 9 september 2004 17:39
    SNOR :

    DAT wat je van plan was verkopen op .47 ( koopje trouwens ) en dan
    wachten tot je lager terug kunt kopen is de reden van de daling !!

    We zagen van de week dit als voorbeeld.

    Koers liep mooi op in de 0.47.
    Toen werd het kopen even een paar uur minder :

    Er worden 200 stukjes op 0.46 gezet. Men heeft geen geduld.

    Heeft weinig animo op dat moment op 0.47 te kopen.

    Pats er volgt een dump op 0.46 ...gevolg :
    Lichte paniek...snel verkopen ..en later terugkopen.., denkt men .
    Dat is de reden van de daling van nu !!

    Ik gaf dit euvel al vele malen eerder aan.

    Tot............. binnenkort het goede nieuws..
    Dan vallen ze over elkaar heen.

    En kun je ook de boot missen !! en moet je er toch vrij duur weer aan !!

    Volgende phase: de 3e kwartaal cijfers .

    Zelf verwacht ik binnen nu en slechts 2 maand en koers-up van
    minstens 30 - 40 % !!!!!!

    We zullen zien.

    Sukses allen

    KING
  3. [verwijderd] 9 september 2004 17:44
    BM

    Waarde vriend. Waarom zo negatief ??

    Twijfel dan toch weer aan je attitude jegens Magnus !!

    Denk zelf intraday op 0.45 of hoger !!

    Magnus heeft potentie op vrij korte termijn ...immers !!

    KING
  4. [verwijderd] 9 september 2004 18:49
    gunstig toch nu zijn de KT beleggers er weer een beetje uit en de hoge laat kant meer verspreid tot aan de 0.45 zo dat de weg naar boven meer aantrekelijk is geworden om te kopen
  5. av 9 september 2004 21:32
    Als de koers morgen de 0,44 houd, dan wordt de gap niet gesloten en is de weg vrij naar de volgende weerstand 0,48.
    Wordt de gap gesloten dan gaan we de 0,41 opzoeken.
    Morgen weten we meer.

    A.V
  6. Big Mustage 9 september 2004 21:45
    Nog een kleine reactie op mijn eerdere bericht.

    Wat voor Magnus geld is ook van toepassing op Rood Testhouse en Tie Holding
    goede berichten resulteren in forse koersdalingen.
    Een oud beursgezegde "bezit van de zaak einde van vermaak" is dan ook volgens mij van toepassing.

    Wat te denken van Rood Testhouse het forum hiervan was de afgelopen periode super positief en dan komt er een berichtje en zakt de koers met ± 30%

  7. [verwijderd] 9 september 2004 21:52
    Dat was natuurlijk niet zomaar een berichtje (CEO manager stapt op, winstverwachting ingetrokken)!
    Is het dan zo vreemd dat de koers, op deze negatieve berichtgeving, daalt?
  8. [verwijderd] 9 september 2004 23:04
    quote:

    av schreef:

    Als de koers morgen de 0,44 houd, dan wordt de gap niet gesloten en is de weg vrij naar de volgende weerstand 0,48.
    Wordt de gap gesloten dan gaan we de 0,41 opzoeken.
    Morgen weten we meer.

    A.V
    dus AV we gaan naar de volgende weerstand want wie zal nu nog gaan verkopen met verlies? is daar een reden voor? we hingen al een lange tijd boven de 0.42 en ook toen wou niemand ze echt voor weg doen is er reden om te kopen? zeker teveel goede berichten om allemaal op te noemen + nog een zekere overname van Weha deze maand.

    ik denk dat de nieuwe bodem uiteindelijk 0.44 zal worden en net als we bij de 0.42 en 0.45 bleven hangen zullen we dat nu net zo gaan doen maar dan een stukje hoger 0.44 / 0.47 waar de weerstand zijn positie zal nemen en dan maar hopen dat er meer LT belegger tijdens de schomelling kopen dab kt ers zodat de laat geleidelijk zal afnemen en een geleidelijke koers naar boven gerealliseert kan worden maar dan moet er natuurlijk ook wel een aanhoudende belangstelling komen.

    de analisten zeggen dat sept de maand zal worden van herstel van de koersen en ik zeg dat het de maand okt de maand van de echte herstel zal worden voor magnus.
    de orders zullen vanaf die maand binnen blijven stromen en steeds een duw naar boven geven waarmee het steeds meer aandacht zal trekken.
    magnus bestond uit meer dan 400 medewerkers en was zowel in NL als buiten NL aktief.
    magnus is terug gegaan naar +/- 120 medewerkers en richte zich alleen op de nederlandse mark nu de vraag weer groeit past magnus zich weer aan en vergroot zijn capaciteit door overname's en heeft nu weer +/- 200 medewerkers in dienst en dat zal de omzet alleen maar vergroten en omdat er niemand door de drukte op zijn kont zit is er niets van die omzet nodig om een gat van een verlies te dichten.

    ik vond het altijd zo overdreven dat forum leden 1 euro riepen maar die tijd komt eraan ik verwacht 12 mnd later een koers van zo een 1.50 en dat we ook nog eens een divident uitgekeerd krijgen eigen vermogen van magnus verwacht ik tegen die tijd op 5 tot 6 miljoen.
  9. [verwijderd] 9 september 2004 23:13
    Vandaag stelde het koersverloop iets teleur. De R1 op 0,45 gaf geen steun. De RSI(14) is nu 50,47 , ik hoop dat hij nu weer omhoog draait (zodat hij boven de 50 blijft), dan moet echter morgen wel de slotkoers minimaal 0,44 zijn.
    Dinsdag geopend met een mini-gap op 0,43 / 0,44. Zoals A.V. ook al stelde: als morgen de bovenkant van de mini-gap op 0,44 het houdt, kan snel een aanval worden verwacht op de 0,48.
    Zo niet, dan mag er op 0,42 steun verwacht worden van de MA (20), die sinds enkele dagen weer stijgend is. Dat laatste betekent in ieder geval dat de KT-trend positief is.
    Duidelijk blijkt: TA is een hulpmiddel, geen automaat om koersen met 100% zekerheid te voorspellen.
    Handelen op je gevoel kan zeer lucratief zijn, maar behaalde winsten kunnen ook snel weer verdampen bij volgende gevoels-transacties.

    Groeten,
    AndreTa
  10. Ronson 10 september 2004 00:05
    Dus alle TA's gelezen hebbend kunnen we stellen dat als de 0,44 houdt de KT range 0,48 opgezocht gaat worden. Houdt de 0,44 niet morgen ochtend dan zal de 0,42 als steun fungeren en wordt de aanval volgende week ingezet. Voor beide scenario's is iets te zeggen. 0,44 en hoger is goed voor het sentiment. Persephone en Sonoco liggen nog vers in het geheugen (toch?), dus het zou terecht zijn als de koers daardoor verder stijgt. Als we weer eerst de 0,42 gaat testen en houden, wordt verder gewerkt aan de orkaan kracht. Deze is nu categorie 3 en de snelheden zullen alleen maar toenemen naarmate de Orkaan 'Magnus' langer boven warm en vochtig water hangt. Ik schat dan ook in dat we met een categorie 4 (mogelijk 5) de aanval gaan inzetten.

    Lees het stukje van Wachten nog maar even (errug goed weer) en het overzicht met beurzen en seminars waar Qurius aanwezig is. Het proof-of-concept project bij een belangrijke referentie in het kader van de "Integrated Innovation Programma" van Microsoft. Integrated Innovation was het thema op Microsoft's wereldwijde partnerconferentie in Toronto. Dit is de nieuwste strategie van Microsoft en Qurius draait hier in mee. Bill Gates en Steve Palmer verwijzen naar Integrated Innovation in hun lezingen. Dit bericht wordt nog niet echt onderkend op de forums, maar dat kan echt heel mooi worden. Qurius was er bij aanwezig als Microsoft Gold Partner. Waar denken jullie dat Sonoco vandaan is gekomen en waarom in het betreffende persbericht naar deze Microsoft strategie wordt verwezen ;-)
    Tot slot hebben we natuurlijk de WEHA-acquisitie die binnenkort wordt bekend gemaakt en waardoor Qurius in één keer de nummer 1 is in het MBS-segment. Dit is echt niet onaardig allemaal hoor. Laat het maar even rustig op je inwerken, dan kom je er vanzelf achter waar het naartoe kan gaan. Succes morgen, ik zal overdag niet veel aanwezig zijn maar kom morgenavond weer even een kijkje nemen.

    Gr. Ron
  11. [verwijderd] 10 september 2004 08:04
    Magnus is een aandeel met potentie,het aandeel staat zeker te laag,en het onrustig koersverloop is er alleen door de korte ritjesmakers,in en uitstappen, mijn overtuiging is rustig blijven zitten en op termijn zal je daar de vruchten van plukken.

    De voorspelde omzetstijging van 30t/m45%(welk bedrijf heeft deze groei)is nog steeds niet in de koers verdisconteerd.

  12. [verwijderd] 10 september 2004 08:05
    goede morgen allemaal,

    av heeft het antwoordt gegeven ,alleen is het 0.42 ipv 0.41 zoals AndreTA al aangaf,dan is de qap gedicht.
    De qap wordt mestaal 9 van de 10 keer gedicht,maar het kan ook zo zijn dat we in een sterke up-trend komen en de dan behoeft de qap niet worden gedicht.

    Met AndreTA ben ik weer volledig eens.

    en AV zo te zien doe jij ook aan ta en sids je lid bent geworden in 2000 heb je weinig postings gedaan,laat je eens wat meer uit over de ta analyse,zodat we gezamelijk ,jij ,AndreTA en ik met elkaar onze visie over Magnus los kunnen laten en zo met een goed oordeel komen.
    Ben benieuwt.
  13. [verwijderd] 10 september 2004 10:06
    de dalingen van de laatste twee dagen staan niet in verhouding met de stijging van drie dagen geleden,die met veel volumes gepaard ging.
    normaliter mag je verwachten dat de stijging zich voortzet en de 0.48 snel op de boarding staat.
    maar vooralsnog zijn het de kleine particuliere die nu de koers kunnen bepalen.
    de omzet vandaag is nog waardeloos,mischien later.

    succes
  14. Ronson 10 september 2004 10:32
    Het is op de hele beurs rustig en Magnus blijkt hier geen uitzondering op te zijn. Voorlopig gaat het naar boven en dat is prettig zo vlak voor het weekend.
  15. [verwijderd] 10 september 2004 16:34
    berekening goed nieuws en we tikten de 0.48 aan 600K verhandeld dag erna 200K neerwaart de dag daarna 100K neerwaarts is al 300K neerwaarts nu de resterende 300K in de wachtstand dus nog een weerstand van minimaal nog 300K en die zal hoger worden als de kt belegger weer op een lagere koers de verkochte gedeelte weer op een lagere koers terug kunnen kopen zo dat we blijven pingelen tussen de 0.44 en de 0.46 net zollang totdat de juiste belegger instapt die voor het echte geld gaat dan pas kunnen we staps gewijs weer omhoog
19 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def)
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht