Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Valuta

BTC/USD

Laatste koers (usd)

63.979,87
  • Verschill

    -2.392,12 -3,60%
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Nieuw Bitcoin Forum

15.657 Posts
Pagina: «« 1 ... 83 84 85 86 87 ... 783 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 december 2017 00:41
    A down klaar.

    B up klaar.

    C down target 10k$

    Allicht wel lager.
    Afstand met SMA is erg groot nog.

    Denk dat een het dip wordt naar de 9000.
    Een echte correctie zou gemakkelijk naar de 7000 kunnen gaan.
    Gemiddeld gaan we namelijk iedere maand 1 keertje naar de onderkant van de BB lijnen.
    Dit zitten nu rond de 6k, maar beginnen al relatief snel op te lopen.

    Maar goed, kan ook zo weer omgedraaid worden.
    Het kana llemaal in crypto wereld.
  2. [verwijderd] 4 december 2017 01:38
    quote:

    MJansen schreef op 4 december 2017 00:41:

    A down klaar.

    B up klaar.

    C down target 10k$

    Allicht wel lager.
    Afstand met SMA is erg groot nog.

    Denk dat een het dip wordt naar de 9000.
    Een echte correctie zou gemakkelijk naar de 7000 kunnen gaan.
    Gemiddeld gaan we namelijk iedere maand 1 keertje naar de onderkant van de BB lijnen.
    Dit zitten nu rond de 6k, maar beginnen al relatief snel op te lopen.

    Maar goed, kan ook zo weer omgedraaid worden.
    Het kana llemaal in crypto wereld.
    Dit is interessant leesvoer ;)
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 4 december 2017 07:49
    Venezuela introduceert eigen cryptomunt: de petro
    Gisteren, 23:20 in BUITENLAND

    CARACAS - UPDATE - De Venezolaanse president Nicolás Maduro heeft zondag eigen cryptogeld aangekondigd. De socialistische regeringsleider wil met de introductie van de ’petro’ de financiële blokkade die is opgeworpen tegen zijn olierijke maar door crises geteisterde land doorbreken.

    Maduro zei dat de nieuwe digitale munt van Venezuela, lid van de OPEC, gesteund wordt door de natuurlijke rijkdommen. De bodemschatten zijn behalve olie en gas ook goud en diamanten. „De 21e eeuw is gearriveerd”, zei de president in een toespraak op tv, onderdeel van een vijf uur durende show. Hij gaf geen logistieke details over het op de markt brengen van de Venezolaanse variant op de succesvolle bitcoin.

    De presentatie van de ’petro’ laat zien hoezeer de sancties van de regering-Trump de mogelijkheden van Venezuela voor geldverkeer via de internationale banken hebben bemoeilijkt. Gezagsgetrouwe afdelingen houden financiële transacties met Venezuela nauwgezet in de gaten. Dat zorgt voor vertraging van de betalingen en complicaties in de olie-export.

    Tegenstanders van Maduro geloven niet dat het gaat lukken de kreupele economie van Venezuela op gang te helpen met cryptovaluta. Deze wordt wereldwijd juist gekenmerkt door het ontbreken van elke invloed door overheden of centrale banken. „Maduro hangt weer eens de clown uit”, reageerde de kritische parlementariër en econoom Angel Alvarado. „Dit is totaal ongeloofwaardig.”

    Aan de vrij val van de bolivar lijkt geen einde te komen. Vorige maand daalde de officiële munt 57 procent in waarde ten opzicht van de dollar op de zwarte markt. Voor de bevolking wordt het steeds moeilijker aan eten te komen
  4. [verwijderd] 4 december 2017 08:44
    quote:

    tampi schreef op 1 december 2017 12:42:

    [...]

    Beste Crypto700,

    Excuus voor mijn late reactie. Ik zal proberen het iets helderder toe te lichten.

    Bitcoin is in mijn beleving nog niet geschikt voor snelle supermarkt betalingen vanwege de lange confirmatietijd van 10 minuten. En is ook niet geschikt voor micro betalingen vanwege de hoge transactie fee.

    De transactie fee van Bitcoin is een prioriteits fee. Je moet begrijpen dat:
    - Wanneer een transactie wordt gedaan, wordt deze nog niet direct verwerkt, maar wordt eerst op de wachtlijst gezet.
    - Bitcoin verwerkt momenteel ongeveer 2000 transacties per 10 minuten
    - Er zijn op dit moment 40000+ onbevestigde transacties, zie ook: blockchain.info/nl/charts/mempool-count

    Omdat er 40000+ onbevestigde transacties staan op de wachtlijst, kun je door wat extra fee toe te voegen hoger op de wachtlijst komen te staan. Zit je met je transactie fee bij de hoogste top 2000 transacties, dan wordt je transactie binnen 1 à 2 blocks uitgevoerd. Omdat er ongeveer 2000 transacties in een block kunnen, zit jouw transactie hoogstwaarschijnlijk bij de volgende verwerking.

    Doe je er iets minder fee bij, dan duurt de verwerking dus langer omdat er andere transacties zijn die meer fee betalen, dus hogere prioriteit hebben. Je transactie fee staat helemaal los van de hoogte van het bedrag dat je stuurt.

    Je begrijpt nu zelf wel dat wanneer alle transacties van de wachtlijst in één block zouden passen, dat je dan nauwelijks transactie fee betaalt. Omdat je niet hoeft te concurreren met andere transacties. Voor zover ik weet is dit het geval bij ALLE andere coins. Je transactie fee is dan geen prioriteits fee meer, maar een fooi voor de miner. Zelfs de transacties zonder fee worden dan nog verwerkt, maar het is niet zo netjes om geen fee te geven.

    BCH is een fork van Bitcoin. BCH heeft de blocksize opgerekt, en heeft zelfs plannen om het verder op te rekken. Er passen momenteel ruim 15000 transacties in een BCH block. BCH heeft dus helemaal geen wachtlijst en is daarom wel geschikt voor kleine micropayments omdat de fee erg laag is.

    Daarnaast moet je begrijpen dat transacties flink kunnen verschillen in grootte in bytes. Wanneer je een transactie doet moet je namelijk bewijslast meesturen dat je ook echt daadwerkelijk over de Bitcoins beschikt. Dit doe je door de voorgaande transacties mee te sturen die bevestigen dat je BTC hebt ontvangen. Deze bewijstransacties heten ook wel inputs. Zo kan iedereen op het Bitcoin netwerk eenvoudig toetsen of jij wel een valide transactie doet.

    Het mooie van de blockchain is dat je elke transactie kunt inzien. Ik heb een voorbeeld opgezocht.

    Voorbeeld:

    Deze transactie stuurt als bewijslast 12 inputs mee:
    blockchain.info/tx/cd4ea6e0e0650effd5...

    En deze stuurt als bewijslast 1 input mee:
    blockchain.info/tx/42c69f2a6be403d055...

    Het bedrag dat wordt gestuurd is in beide gevallen ongeveer: 0.104 BTC
    Maar de transactie met 12 inputs kost meer opslagruimte in een block, dus is hier meer fee voor betaald (kun je zien in de rechter kolom).

    Vuistregel 1: wanneer de blocksize groot genoeg is voor alle transacties die op de wachtrij staan, dan blijft de fee laag.
    Vuistregel 2: wanneer je transactie veel inputs heeft, dan betaal je dus meer fee voor dezelfde prioriteit
    Beste Tampi,

    Opnieuw vriendelijk bedankt voor deze uitleg. Jij zou hier een column moeten schrijven. Ik snap nu dat de hoogte van het bedrag niets te maken heeft met de fee maar dat het gaat om het aantal bytes in de transactie waar de inputs dus grote invloed op hebben.

    1) Als er bij BHC 15000 in een block passen, waarom wordt dan bij BTC het block ook niet 'opgerekt'? Ik neem aan dat dit te maken heeft met de techniek en dat de miners het hierover eens moeten zijn. Vandaar dus de fork naar BHC?

    Even terug naar jouw voorbeeld; Hoe zit dat met die inputs? Ik neem aan dat dit volledig automatisch berekend wordt? Beide transacties zijn voor ~ 0.104 BTC, transactie 1 is 1812 Bytes vanwege de 12 inputs en transactie 2 is 191 Bytes vanwege 1 input. Alles duidelijk so far...

    2) Betekent dit dat, als de ontvanger (receiver) van transactie 1 deze ~ 0.104 BTC (onmiddelijk) verder zou doorsturen, automatisch deze 12 inputs opnieuw meegestuurd worden? Of wordt dit automatisch weer 1 input? Of zijn dat nu 13 inputs geworden? En betekent dit dan niet dat het aantal bytes maar blijft groeien elke keer als deze ontvangen bitcoins doorgestuurd worden?

    Ik hoop ik heb mijn vraag duidelijk genoeg geformuleerd.
    Bedankt.

  5. tradebox 4 december 2017 09:58
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 3 december 2017 17:52:

    Mijn tip : koop de Ripple staat aan de vooravond van vette klim aangzien deze Bicoin veel goed doet binnen het zakelijk verkeer
    Waar kun je deze kopen? Ik las dat deze bij Plus500 een expiratie datum hebben en je deze dus daar niet voor de lange termijn kunt kopen?
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 4 december 2017 10:00
    quote:

    tradebox schreef op 4 december 2017 09:58:

    [...]Waar kun je deze kopen? Ik las dat deze bij Plus500 een expiratie datum hebben en je deze dus daar niet voor de lange termijn kunt kopen?
    Bitstamp of Kraken.
  7. [verwijderd] 4 december 2017 10:26
    Ik heb besloten om ook maar in te stappen, ben even benieuwd naar jullie bevindingen;
    Ik wil graag 3 á 4 verschillende cryptocurrency kopen en zat zelf te denken aan:
    1. Ripple
    2. Litecoin
    3. Bitcoin (klein bedrag, wie weet wat er gebeurt)
    4. ?

    Wat denken jullie hiervan, wat zouden jullie zelf doen (aanhouden voor een langer termijn)
  8. Mr_Baldy 4 december 2017 10:36
    quote:

    Opstapelen schreef op 4 december 2017 08:36:

    Steeds hogere dalen en herstel gaat steeds sneller na een correctie. Weg naar $12500 kan genomen worden.
    zolang er maar genoeg instroom van nieuw geld is blijft deze gekte nog wel even doorgaan. Ik kijk met name naar instroom van geld, er wordt behoorlijk wat gespoofde transacties gedaan via altcoins, maar uiteindelijk zal ook deze gekte stoppen. Men zegt nu bitcoins kracht is decentrale systeem, maar als je nu al kijkt naar de verdeling van de miners dan zijn het maar een handje vol die nu alle mining power hebben, in de begin tijd kon je idd spreken van een goed gedecentraliseerd systeem, maar nu loont het voor jan met de pet niet meer om te mine, het aantal miners zal dus steeds meer afnemen en dus steeds meer bij een bepaalde partij komen. (hoe veilig is dan het systeem nog ????) dit soort zaken een ook de hoeveelheid energie die nodig is en dan nog maar te zwijgen over de onbeperkte mogelijkheid van het maken van Forks op het systeem (eigenlijk ook gewoon een vorm van geld pers aanzetten) worden totaal niet onder de aandacht gebracht via de media, men heeft het alleen maar over de stijging van de "waarde" er zijn er maar weinig die echt snappen hoe bitcoin werkt en kletsen maar met de massa mee. de meeste halen hun gelijk door te zeggen sukkel je ziet toch dat de koers alleen maar hoger kan, dus je moet niet verkopen maar kopen maar weten niks van de techniek.

    De media zou hier eens wat aandacht aan moeten besteden, en uitleggen hoe zaken in elkaar steekt en wat de echte risico's zijn en uit welke hoek deze kunnen komen. Ik heb het dan nog niet eens over het beperken van gateways naar fiat geld. dit is sowieso een risico voor crypto munten
  9. Rolootje 4 december 2017 11:50
    Mensen hier ervaring met NXT?
    Ik heb een klein positie ingenomen en de vaart zit er tot nu toe goed in!

    Misschien voor meer mensen hier een interessante currency.
  10. PaultW 4 december 2017 11:59
    Beste Baldy, Er zijn altijd mensen wat negatief en dat mag. Kritiek is goed en dat leidt weer tot verandering en verbetering. De cryptomarkt is continue onderhavig aan verbetering. Kijk alleen al naar de strijd tussen de ontwikkelaars van BTC core en Bitcoin Cash. Bitcoin Cash (BCH) heeft veel oplossingen voor de problemen die jij beschrijft. En ik denk dat jij dat best wel weet. Voorstanders van BCH noemen dat dan ook de echte Bitcoin. Maar Bitcoin zal altijd leidend blijven. Aanpassingen zullen volgen. Dat is nog relatief eenvoudig te doen ook. Segwit2X is niet doorgegaan want er was geen draagvlak voor op het laatst maar er komen oplossingen voor de problemen die jij beschrijft als het draagvlak er is, maar dat is er op dit moment onvoldoende. Dat is ook logisch.
    Ik heb nu zelf wel een andere insteek dan voorheen. Ik zag Bitcoin ook als betaalmiddel. Maar zie het nu veel meer als waardeopslag voor de lange termijn. Net als fysiek goud. En dan zijn de problemen die jij beschrijft niet eens meer zo van belang. Kopen en houden.
    Ik heb net nog twee transacties gedaan met Bitcoin Cash. Dat gaat heel snel is erg goedkoop. Ook Dash en Litecoin zijn prima betaalmunten.
    Ik denk dat we over een jaar of drie een apparaatje hebben met verschillende munten erop. Als we dan gaan betalen rekent het apparaatje uit welke munt op dat moment het goedkoopste is om de transactie mee te doen.
    De ontwikkeling van cryptovaluta is niet meer te stoppen.
  11. whoiam 4 december 2017 12:06
    welke munt paul is er volgens u dan op lange termijn het beste betalingsmiddel? Bitcoin cash?
  12. wieweet 4 december 2017 12:39
    quote:

    noob schreef op 4 december 2017 12:31:

    Mocht je een munt zoeken zou ik ook zeker de moeite nemen om Litecoin te onderzoeken

    Hier alvast wat info

    seekingalpha.com/article/4128643-lite...
    Stel ik wil nu vandaag nog een aantal Litecoins kopen..

    1 - waar kan ik deze het beste en snelst kopen.
    2 - bij verkoop moet het direct of anders binnen max 48 uur weer op mijn rekening staan.

    vrgr
  13. forum rang 4 Housepartyy 4 december 2017 12:42
    quote:

    whoiam schreef op 4 december 2017 12:06:

    welke munt paul is er volgens u dan op lange termijn het beste betalingsmiddel? Bitcoin cash?
    IOTA
  14. [verwijderd] 4 december 2017 12:53
    Ik zelf heb met aankoop van litecoins goede ervaringen met bitrush.nl en litebit.eu met de verkoop nog niet . Maar dat komt omdat ik een hodler ben . En als wallet gebruik ik loafwallet op mijn iPhone , erg makkelijk
15.657 Posts
Pagina: «« 1 ... 83 84 85 86 87 ... 783 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht