Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Steinhoff een mooie kans

17.282 Posts
Pagina: «« 1 ... 74 75 76 77 78 ... 865 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ron61 14 juli 2018 12:41
    Zwarte ridder, ik moet jou nog even bedanken voor de tip. Jij was het die ergens schreef een gokje met steinhoff op 8 ct is een kans. Ik ben me er een beetje in gaan verdiepen en had al snel het idee dat die zaak niet zomaar kapot gaat. Nu zo'n 150 % winst op een relatief klein bedrag. Ik wacht ook maandag even af en heb er wel vertrouwen in. Een paar keer na die 8 ct waar ik op gekocht heb is het volume redelijk hoog geweest en dat was steeds met een mooie dagwinst. Omlaag heb ik geen hele gekke dingen gezien op wat winstnemers na.
  2. forum rang 6 IQ 14 juli 2018 12:58
    Kan alle kanten op, ligt zeker aan het verhaal wat het bestuur volgende week zal gaan houden, maar enigszins optimistische geluiden van het bestuur zal de koers verder met grote sprongen doen stijgen, maar nogmaals wat de analisten ervan maken, ontvangen zij het negatief of positief, wordt het aandeel dan naar beneden of naar boven geklets.
  3. [verwijderd] 14 juli 2018 13:04
    quote:

    fred12345 schreef op 14 juli 2018 11:09:

    Een koersdip lijkt me wel te verwachten, want er zijn veel winst nemers die deels incasseren na de koersverdubbeling en er zullen zeker nog wel enkele lijken uit de kast komen.
    Heel juist. Maar denk liever in stilte. Onze brigade met de roze bril wil geen negatieve elementen zien. Zij tellen hun miljoenen al. Kritische stemmen moeten uitgerookt worden.
  4. Ron61 14 juli 2018 13:15
    quote:

    boer_staf schreef op 14 juli 2018 13:04:

    [...]

    Heel juist. Maar denk liever in stilte. Onze brigade met de roze bril wil geen negatieve elementen zien. Zij tellen hun miljoenen al. Kritische stemmen moeten uitgerookt worden.
    Het kan inderdaad twee kanten op. Afhankelijk wat er op tafel komt. Mocht er geen akkoord komen dan knalt het keihard naar beneden. Mocht er wel een akkoord komen dan zal het aan de omschrijving en interpretatie daarvan liggen wat de koers doet, beetje dalen, gelijk blijven met gerommel in de marge of omhoog schieten. Het is voor mij wel zeker als het laatste gebeurd er ook weer een correctie op zal komen. Op iex lijken er vaak alleen maar tegenstellingen mogelijk, of je bent voor of je bent tegen. Ik trek mijn eigen plan en probeer uit de voor en tegens het gemiddelde te distilleren en dit te betrekken op mijn plan.
  5. Jos O 14 juli 2018 13:17
    14.07.2018 (www.4investors.de) - Die Erholungsrallye bei der Aktie von Steinhoff International setzte sich im Handel am Freitag fort. Nach den jüngsten Meldungen und charttechnischen Kaufsignalen schoss der Steinhoff Aktienkurs gestern in der Spitze bis auf 0,225 Euro nach oben. Nach leichten Gewinnmitnahmen ging es schließlich bei 0,21 Euro mit mehr als 9 Prozent Kursgewinn aus dem XETRA-Handel. Zum Vergleich: Vor wenigen Tagen noch erreichte die Steinhoff International Aktie ein neues Allzeittief bei 0,071 Euro. Allerdings notierte das Papier Ende November 2017 noch bei bis zu 3,53 Euro, bevor der Bilanzskandal des niederländisch-südafrikanischen Konzerns die Aktie crashen ließ und den Konzern an den Rand der Insolvenz brachte.

    Die Erholungsrallye geht vor allem auf die Spekulation zurück, dass die milliardenschwer verschuldete Steinhoff sich nach langen Gesprächen mit Gläubigern nun auf einen Rettungsplan einigen kann. Derzeit wirbt das Unternehmen um genügend Zustimmung unter den Kreditgebern zum ausgehandelten Sanierungsplan, über dessen konkrete Details nur wenig bekannt ist. Das Papier soll auf den jüngsten Vorschlägen des Konzerns basieren, die unter anderem die Aussetzung von Zinszahlungen und eine Tilgungsstreckung bei den Schulden vorsah. Was konkret davon in welcher Art umgesetzt wird, bleibt abzuwarten.

    Spätestens am 20. Juli dürfte sich die Spannung zuspitzen: Bis zu diesem Tag müssen sich die Gläubiger entscheiden, ob sie dem Sanierungsvorhaben und dessen Umsetzungsplan zustimmen. Danach dürften auch die Fakten auf den Tisch kommen, wie sich Steinhoff International sanieren will und welche Rolle dabei die Aktionäre der Gesellschaft und Krisenbereiche wie der US-Konzern Mattress Firm spielen werden. Zuletzt wies der Konzern tiefrote Zahlen aus und musste einen kleinen zweistelligen Milliardenbetrag als Resultat der Fehlbilanzierungen abschreiben. Derweil dürfte die Steinhoff Aktie hoch volatil bleiben, mit Gerüchten um die anstehenden Neuigkeiten dürfte zu rechnen sein.

    Während die Börse bei Steinhoff International also auf die Zustimmungsquoten der Gläubiger zum geplanten Sanierungsvorhaben wartet, schließt der Konzern eine andere Baustelle teilweise. Der Verkauf der operativ tätigen österreichischen Tochtergesellschaft von kika/Leiner ist endgültig vollzogen. Zuletzt hatte man mit der - ohnehin von niemandem in Zweifel gezogenen - Zustimmung der österreichischen Kartellbehörden das letzte potenzielle Hindernis aus dem Weg geräumt. Käufer ist die Signa-Gruppe des Investors Rene Benko, die die operativen Aktivitäten von kika/Leiner für einen symbolischen Preis von einem Euro übernimmt.

    Bei anderen Teilen von kika/Leiner, vor allem bei den Immobiliengesellschaften, steht indes der Vollzug des Verkaufes noch aus. Signa leistet neben einem Kaufpreis von 490 Millionen Euro für die Immobilien weitere 100 Millionen Euro als Sanierungsbeitrag.
  6. Jos O 14 juli 2018 13:22
    14.07.2018 (www. 4investors. de)-de recreatieve rally op Steinhoff International Stock bleef de handel op vrijdag. Volgens het laatste nieuws en grafiek-technische aankoop signalen, de Steinhoff aandelenkoers gisteren schoot tot 0,225 euro in de top. Na lichte winst te nemen, ging het uiteindelijk naar 0,21 euro met meer dan 9 procent van de koers van het aandeel van Xetra Trading. Ter vergelijking: een paar dagen geleden, de Steinhoff International aandeel bereikte een nieuwe all-time laag op 0,071 euro. Echter, aan het einde van november 2017, het papier nog steeds opgenomen tot 3,53 euro voor de balans van de Nederlands-Zuid-Afrikaanse groep schandaal veroorzaakt het bestand te crashen en bracht de groep op de rand van het faillissement.

    De terugwinnings rally is hoofdzakelijk toe te schrijven aan speculatie dat miljarden van zwaar schuldige Steinhoff nu over een reddingsplan na lange besprekingen met crediteuren kunnen akkoord gaan. Het bedrijf is momenteel het bevorderen van voldoende goedkeuring tussen de kredietverstrekkers voor de onderhandelde herstelplan, die weinig kennis van de specifieke details heeft. Het document moet gebaseerd zijn op de recente voorstellen van de groep, waaronder de opschorting van rentebetalingen en een uitbreiding van de schuldaflossing. Wat er eigenlijk wordt uitgevoerd op welke manier valt nog te bezien.

    Ten laatste op 20 juli zal de spanning waarschijnlijk hoog zijn: tot die dag moeten de schuldeisers beslissen of zij instemmen met het herstructureringsplan en de uitvoeringsplannen ervan. Daarna moeten de feiten ook aan de tafel komen, hoe Steinhoff International voornemens is te saneren en welke rol de aandeelhouders van het bedrijf en crisisgebieden zoals de Amerikaanse groep matras onderneming zal spelen. Ten slotte, de groep Deep Red cijfers en moest opschrijven een kleine dubbele cijfers miljard dollar bedrag als gevolg van de onevenwichtigheden. Ondertussen is de Steinhoff aandeel zal waarschijnlijk blijven zeer vluchtig, met geruchten over de komende nieuws waarschijnlijk te verwachten.

    Terwijl de beurs bij Steinhoff International dus wacht op de goedkeurings percentages van de crediteuren voor het geplande herstructureringsproject, sluit de groep een andere bouwplaats voor een deel. De verkoop van de werkende Oostenrijkse dochteronderneming van Kika/Leine wordt definitief voltooid. Tot slot heeft de goedkeuring van de Oostenrijkse kartelautoriteiten, die in ieder geval niet door iedereen werd betwijfeld, de laatste potentiële hindernis weggenomen. De koper is de Signa groep van investeerder Rene Benko, die de operationele activiteiten van Kika/Leine overneemt voor een symbolische prijs van één euro.

    Echter, in andere delen van Kika/Leine, met name in de onroerend goed bedrijven, de uitvoering van de verkoop is nog in behandeling. Naast een aankoopprijs van 490.000.000 euro voor het vastgoed, maakt Signa een verdere 100.000.000 euro als herstructurerings bijdrage.
  7. forum rang 6 IQ 14 juli 2018 13:59
    quote:

    boer_staf schreef op 14 juli 2018 13:04:

    [...]

    Heel juist. Maar denk liever in stilte. Onze brigade met de roze bril wil geen negatieve elementen zien. Zij tellen hun miljoenen al. Kritische stemmen moeten uitgerookt worden.
    De kerk in het midden laten, weleens van gehoord, goed dat jij winst genomen hebt, maar gun dan ook diegene die geloven dat de koers nog verder omhoog zou kunnen. Leven en laten leven misschien dan.
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 14 juli 2018 14:36
    quote:

    fred12345 schreef op 14 juli 2018 14:28:

    [...]Lijkt me heel dom advies...geen enkel buitenstaander (en zelfs insider) kan de waarde van het aandeel Steinhoff bepalen...dit is een 100% gok.

    NB. De meerderheid van de aandeelhouders wil 9,6 miljard aan schuld met 3 jaar verlengen tegen 10% rente per jaar. Denk je dat dit bedrijf nog een behoorlijke winst kan maken als de concurrentie tegen de helft van dat tarief kan lenen??? en dan de miljarden aan claims...hoe die betalen???
  9. forum rang 6 IQ 14 juli 2018 19:55
    Hetzelfde gevoel als je een staatslot koopt, je koopt een droom, laat ik nu een paar loten Steinhoff aandelen in mijn bezit hebben, voelt zo lekker aan om te dromen van een koers rond de 0,35 cent.
  10. Aandeel123 14 juli 2018 22:16
    Ik vraag mij af of het wel zin heeft om nu nog in te stappen. Als maandag het kwartje de verkeerde kant is de winst van de afgelolen weken snel verdampt.
  11. forum rang 6 IQ 14 juli 2018 22:33
    quote:

    MDIEX schreef op 14 juli 2018 22:16:

    Ik vraag mij af of het wel zin heeft om nu nog in te stappen. Als maandag het kwartje de verkeerde kant is de winst van de afgelolen weken snel verdampt.

    Zou zomaar kunnen, als, als, als, alles zou kunnen maandag, zelfs omhoog, het is natuurlijk een casino aandeel, maar denk dat iedereen die aandelen Steinhoff bezit zich daar van bewust zijn. Beleggen c.q. handelen in aandelen is geen wetenschap, soms wel overwogen na analysen van bedrijven, maar vaak een gok, met een analyse is het aandeel meestal niet zo volatiel, met een gok aandeel is die kans groter, maar ook dat heeft twee kanten, flink omhoog of hetzelfde maar dan omlaag. Kortom zullen wel zien volgende week, hebben tot uiterlijk a.s. december heel veel onzekerheid of de gehele tent hergefinancierhd zal gaan worden, faillissement blijft tot die tijd tot de mogelijkheden.
  12. ubu 14 juli 2018 23:30
    quote:

    IQ schreef op 14 juli 2018 19:55:

    Hetzelfde gevoel als je een staatslot koopt, je koopt een droom, laat ik nu een paar loten Steinhoff aandelen in mijn bezit hebben, voelt zo lekker aan om te dromen van een koers rond de 0,35 cent.
    Ik vraag me af waar je mee bezig bent als je belegt in een bedrijf waar je geen vertrouwen in hebt. Dromen doe je als je slaapt.
  13. forum rang 6 IQ 14 juli 2018 23:44
    quote:

    maurice73 schreef op 14 juli 2018 23:30:

    [...]

    Ik vraag me af waar je mee bezig bent als je belegt in een bedrijf waar je geen vertrouwen in hebt. Dromen doe je als je slaapt.
    Die kan ik mij niet herinneren dromen, dus doe ik het in aandelen Steinhoff. ieder zijn ding, zeg nooit dat ik er geen vertrouwen in heb, maar weet dat het een gok aandeel is, heb jij vertrouwen in de staatsloterij, maar toch kopen heel veel mensen een lot, niet vanwege het vertrouwen in de kans op een hoofdprijs, maar om de mogelijke kans om iets te winnen.
  14. Jos O 15 juli 2018 08:24
    Steinhoff Delen: Wonderbaarlijke Ontwikkelingen! Door Moritz von Betzenstein - 14. Juli 201802487 Steinhoff heeft een klein wonder op de vloer. De voorraad is binnen een paar dagen, zij het op een laag absoluut niveau, tot het dubbele van het tarief van waarde te verhogen. Nu zou het interessant kunnen zijn, mijn technical chart analysts. Op zeer korte termijn en smalle Weerstanden zijn immers overwonnen. De voorraad is nog steeds in een technische trend naar beneden gevangen. Dit is echter zwakker is. De voorraad heeft nu de Kans om op te klimmen tot een verdere stijging van 4% op vrijdag, nogmaals, meer duidelijk. De ouders van de kansen geringer zijn dan de risico ' s, echter, de ontwikkeling van de afgelopen dagen dient niet genegeerd te worden. Want Het ging in een week met 100 %. Binnen twee weken van de cursus heeft zelfs in geslaagd een stijging van 155%. Zo, het resultaat verbeterd binnen een paar dagen. Op woensdag was tot 34%. Op donderdag een toeslag had een aanzienlijke 24 %. De "goede" personages. DISPLAY Moet verkopen aan beleggers nu? Of het item is Steinhoff Investering reddingsplannen – de Economische hopen dat het de moeite waard? Steinhoff wil om te redden van zijn bestaan. Het bedrijf heeft nu aangekondigd een reddingsplan om de groep terug naar de top. Ook dit is slechts een sprankje hoop. Echter, de waarde is te wijten aan de waarde van de ontwikkeling nog veel meer interessant. DISPLAY Moet verkopen aan beleggers nu? Of het item is Steinhoff Investering is de moeite waard? Hoe is de voorraad nu? Uw geld is in dit aandeel zeker? De antwoorden op deze vragen en waarom ze nu moeten handelen, leren in de huidige analyse te Steinhoff Investeringen delen.
17.282 Posts
Pagina: «« 1 ... 74 75 76 77 78 ... 865 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.322
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.354
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.266
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.252
AMG 965 125.691
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.676
ASML 1.762 76.899
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht