Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Biocartis BE0974281132

Laatste koers (eur)

0,290
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    0
  • Bied

    0,015  
  • Laat

    0,015  
+ Toevoegen aan watchlist

Biocartis forum geopend

6.455 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 ... 323 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. +brammeke 17 juli 2018 09:57
    Biocartis Group NV: Biocartis lanceert innovatieve Idylla(TM) MSI Test


    17 juli 2018 07:00

    PERSBERICHT: 17 juli 2018, 07:00 CEST

    Biocartis lanceert innovatieve Idylla(TM) MSI Test
    Idylla(TM) MSI Test (RUO [1] ) versterkt verder het testmenu van Biocartis en biedt opportuniteiten om immuno-oncologie testmarkt te betreden
    Mechelen, België, 17 juli 2018 - Biocartis Group NV (de 'Vennootschap' of 'Biocartis'), een innovatief bedrijf in de moleculaire diagnostiek (Euronext Brussels: BCART), kondigt vandaag de lancering aan van zijn innovatieve en volledig geautomatiseerde Idylla(TM) MSI [2] Test ('Research Use Only' of RUO 1 ). De Idylla(TM) MSI Test 1 levert informatie over de MSI-status [3] , [4] , [5] van een tumor (m.n. 'MSI-High' of 'microsatellite stable') binnen ongeveer 150 minuten, gebruik makend van slechts één stukje FFPE [6] tumorweefsel, en dat zonder een referentiestaal nodig te hebben.
    MSI is het resultaat van de inactivatie van het zogenaamde 'DNA mismatch repair' (MMR) systeem van het lichaam. Daardoor worden fouten die normaalgezien spontaan voorkomen tijdens DNA-replicatie, niet langer gecorrigeerd, wat leidt tot groei en evolutie van een tumor. Huidige MSI testing methodes zijn gebaseerd op manuele, lange en complexe procedures die o.a. vereisen dat een tweede referentiestaal wordt genomen en getest.
    De volledig geautomatiseerde Idylla(TM) MSI Test 1 omvat een nieuwe set van zeven MSI biomarkers die bestaan uit korte homopolymeren uit de ACVR2A, BTBD7, DIDO1, MRE11, RYR3, SEC31A en SULF2 genen. Deze werden in 2013 exclusief door het VIB aan Biocartis gelicensieerd, en zijn ontstaan uit onderzoek vanwege de groep van Prof. Diether Lambrechts (VIB-KU Leuven). Het VIB is het onderzoeksinstituut voor levenswetenschappen in Vlaanderen (België).
    Verschillende multicenter studies 3,4,5 die de standaardmethodes [7] vergeleken met de Idylla(TM) MSI Test 1 toonden >95% overeenstemming tussen de resultaten. Bovendien, in vergelijking met de standaardmethodes, heeft de Idylla(TM) MSI Test 1 een aanzienlijk lager aantal gefaalde resultaten 3,4,5 ,worden resultaten automatisch gerapporteerd en omvat het MSI-specifieke pan-tumor biomarkers, onafhankelijk van etniciteit 3,4,5 .
    Herman Verrelst, Chief Executive Officer van Biocartis, gaf volgend commentaar: " Onze volledig geautomatiseerde Idylla(TM) MSI Test 1 , eens gevalideerd voor diagnostisch gebruik, zal ons testmenu voor colorectale (darm)kanker aanzienlijk versterken. Deze test zal naar verwachting niet de nadelen van conventionele MSI testing hebben, en zou daarom MSI testing toelaten voor een veel grotere patiëntenpopulatie. Terwijl deze test initieel zal worden gelanceerd voor colorectale (darm)kanker, zien we dat MSI ook aanwezig is in verschillende andere types tumoren, zoals maag- en endometriumkanker. Dat brengt extra opportuniteiten met zich mee in de toekomst. Tenslotte, gezien MSI een onafhankelijke factor is die de respons van een patiënt op bepaalde immunotherapieën zou kunnen voorspellen [8] , kunnen we nu verdere kansen bekijken om het domein van immuno-oncologie [9] te betreden. Immers, MSI testing in die markt groeit aan belang."
  2. +brammeke 25 juli 2018 12:01
    "los" pakketje bijgekocht aan 11,82.gem: 9,537.
    order stond er al van 09h53 maar bleef staan op: wachten op bevestiging door de markt i.p.v wachten op uitvoering.
    Na telefoontje naar keytrade bevestiging dat er problemen waren.Nu ineens order toch uitgevoerd aan de ingegeven limiet. Eigenaardig, maar ben er (voorlopig )tevreden over.
  3. rodi116 31 juli 2018 08:20
    PERSBERICHT: 31 juli 2018, 07:00 CEST/14:00 CDT

    Studie Abstract over Performantie van Idylla(TM) RAS tests
    Geselecteerd voor Mondelinge Presentatie
    op 70ste AACC Annual Scientific Meeting in Chicago, IL (VS)

    Mechelen, België, 31 juli 2018 - Biocartis Group NV (de 'Vennootschap' of 'Biocartis'), een innovatief bedrijf in de moleculaire diagnostiek (Euronext Brussels: BCART), kondigt vandaag aan dat een studie abstract[1] over de performantie van de Idylla(TM) KRAS en NRAS-BRAF-EGFR492 Mutatie Testen[2] in vergelijking met Next Generation Sequencing (NGS) op colorectale (darm)kanker weefselstalen werd geselecteerd voor mondelinge presentatie op de 70ste AACC (American Association for Clinical Chemistry) Annual Scientific Meeting die vandaag plaatsvindt in Chicago, IL (VS). De studie besluit dat het Idylla(TM) systeem betrouwbare en gevoelige testing mogelijk maakt van mutaties in KRAS, NRAS en BRAF, rechtstreeks vanop stukjes FFPE[3] tumorweefsel, en dat het complementair kan zijn met NGS en andere moleculaire testing systemen in grotere diagnostische centra door de aanzienlijk snellere tijd-tot-resultaat dankzij zijn eenvoud en gebruiksgemak.

    In de studie werden 44 gearchiveerde FFPE colorectale (darm)kanker weefselstalen, voordien geanalyseerd met NGS[4], getest op Idylla(TM). Het Idylla(TM) systeem detecteerde met succes alle KRAS, NRAS en BRAF- targetmutaties die voordien ook door de NGS-methode gedetecteerd werden, hetgeen resulteerde in een Idylla(TM) sensitiviteit van 100%. Analyse van de controlestalen[5] toonde overeenstemming voor alle staalresultaten met 100% reproduceerbaarheid. Het Idylla(TM) systeem leverde de resultaten makkelijk en snel, met een tijd-tot-resultaat van ongeveer twee uur.

    Herman Verrelst, Chief Executive Officer van Biocartis, gaf volgend commentaar: "Deze studie toont aan dat het Idylla(TM) systeem geschikt kan zijn voor elk type diagnostisch centrum, groot of klein. Idylla(TM)'s hoge sensitiviteit maakt het ideaal om complementair te zijn aan NGS-technologie in een grotere setting, terwijl tegelijkertijd het gebruiksgemak en aanzienlijk snellere tijd-tot-resultaat van Idylla(TM) het systeem ook erg geschikt maakt voor kleinere centra die geen hoogopgeleid personeel of moleculaire expertise hebben."

    Dr. Gregory Tsongalis, Directeur van het Laboratorium voor Klinische Genomica en Geavanceerde Technologie aan het Dartmouth Hitchcock Medical Center, reageerde: "Het Idylla(TM) systeem heeft het potentieel om een belangrijke rol te spelen in snelle screening voor actiegerichte mutaties voorafgaand aan NGS-analyse. Bovendien werd vastgesteld voor gevallen waar de staalkwaliteit onvoldoende was voor NGS, dat ofwel residuaal weefsel of geëxtraheerd DNA kan getest worden met het Idylla(TM) systeem om een actiegericht resultaat te produceren, hetgeen kostbare tijd en moeite bespaart."

    Het studie abstract zal vandaag gepresenteerd worden op de 70ste AACC Annual Scientific Meeting in Chicago, IL (VS) om 2:48pm CDT/7:48am CEST.

    --- EINDE ---
  4. +brammeke 2 augustus 2018 13:18
    "Los" pakketje 11,82 verkocht aan 12,78.
    Gemiddelde "vaste" aandelen: 9,367.
    Blijft grootste positie in port.
  5. [verwijderd] 10 augustus 2018 17:17
    Hupsakee, het PB van 31 juli is weer verteerd alsof men niks presteerde. Terug naar 12,24. Dat men a.u.b. deze toko zo snel mogelijk in de etalage zet aan 21 euro per sandeel. Ik doe er een strik rond.
  6. +brammeke 10 augustus 2018 18:33
    Rustig Sparrow2. U bent niet onverstandig.
    Zoals ik al meermaals aangaf: 2018-2020!
    Heb vertrouwen. Hier ga je nog plezier aan beleven.
    Dit is geen "echte" biotech. Risico kleiner, gaat dus langzamer.
    Dit is een topbedrijf, vergeet dat niet. Kwaliteit komt vroeg of laat altijd bovendrijven. In dit geval zal het voor u wat laat zijn, neem ik aan.

  7. [verwijderd] 11 augustus 2018 14:43
    quote:

    Brammeke schreef op 10 augustus 2018 18:33:

    Rustig Sparrow2. U bent niet onverstandig.
    Zoals ik al meermaals aangaf: 2018-2020!
    Heb vertrouwen. Hier ga je nog plezier aan beleven.
    Dit is geen "echte" biotech. Risico kleiner, gaat dus langzamer.
    Dit is een topbedrijf, vergeet dat niet. Kwaliteit komt vroeg of laat altijd bovendrijven. In dit geval zal het voor u wat laat zijn, neem ik aan.

    Het is niet leuk om 'papier verlies' te hebben voor maanden aan een stuk he. Ik besef ook wel dat het potentieel er is maar ik besef ook dat er nog steeds een kapitaalsverhoging dreigt aan te komen. Eventueel een introductie op NASDAQ wat dan weer veel verwatering zal brengen. Vandaag dat ik met dit aandeel een soort van liefde-haat verhouding heb momenteel
  8. +brammeke 12 augustus 2018 09:27
    quote:

    Sparrow2 schreef op 11 augustus 2018 14:43:

    [...]

    Het is niet leuk om 'papier verlies' te hebben voor maanden aan een stuk he. Ik besef ook wel dat het potentieel er is maar ik besef ook dat er nog steeds een kapitaalsverhoging dreigt aan te komen. Eventueel een introductie op NASDAQ wat dan weer veel verwatering zal brengen. Vandaag dat ik met dit aandeel een soort van liefde-haat verhouding heb momenteel
    Ik begrijp uw liefde-haat t.o.v BCART, Sparrow2.
    Ik heb het "geluk" gehad ze op een "goed" moment te ontdekken en aan "lage" koersen op te pikken.
    Doet niets af aan het feit ( na zeer grondig onderzoek) ik zeer sterk geloof

    in BCART.

    Goede raad: Doe zelf onderzoek (neem aan reeds gedaan) en ga op uw eigen gevoel af. Zeker niet laten beïnvloeden door mij en/of andere aandeelhouders.
    Veel geluk.
  9. +brammeke 12 augustus 2018 11:22
    Ik beleg (35 jaar!) op de beurs om beurswinsten te genereren.
    Of de desbetreffende bedrijven winst( mooi meegenomen maar niet noodzakelijk) of geen winst maken, is van ondergeschikt belang.
    Als je enkel aandelen van bedrijven koopt die reeds winst maken laat u enorm veel "beurswinsten" liggen ( ablx, argx, glpg enz, enz....).
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 augustus 2018 11:41
    quote:

    Brammeke schreef op 12 augustus 2018 11:22:

    Ik beleg (35 jaar!) op de beurs om beurswinsten te genereren.
    Of de desbetreffende bedrijven winst( mooi meegenomen maar niet noodzakelijk) of geen winst maken, is van ondergeschikt belang.
    Als je enkel aandelen van bedrijven koopt die reeds winst maken laat u enorm veel "beurswinsten" liggen ( ablx, argx, glpg enz, enz....).
    Als je zoveel ervaring hebt, dan zou moeten weten dat je beter geen aandelen kunt kopen die veel te duur zijn.
  11. +brammeke 12 augustus 2018 11:56
    Laatste reactie. Doe niet mee aan welles, nietes spelletje.
    De toekomst zal uitwijzen of mijn gem.aankoop BCART 9,367 te duur was.
    Gelukkig heb ik met o.a ablx, argx e.a niet gewacht tot ze winst zouden genereren.Zou enorme winsten laten liggen hebben.
    Verder wens ik u het allerbeste met uw beleggingen.
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 augustus 2018 12:51
    quote:

    Brammeke schreef op 12 augustus 2018 11:56:

    Laatste reactie. Doe niet mee aan welles, nietes spelletje.
    De toekomst zal uitwijzen of mijn gem.aankoop BCART 9,367 te duur was.
    Gelukkig heb ik met o.a ablx, argx e.a niet gewacht tot ze winst zouden genereren.Zou enorme winsten laten liggen hebben.
    Verder wens ik u het allerbeste met uw beleggingen.
    Je weet toch dat Biocartis al meer dan een half miljard waard is, terwijl er geen enkel teken is dat ze ooit winst kunnen maken...??
6.455 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 ... 323 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht