Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,492
  • Verschill

    +0,034 +0,98%
  • Volume

    909.065 Gem. (3M) 1,6M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

BAM December 2018. Feestmaand Super Strong Buy

3.411 Posts
Pagina: «« 1 ... 88 89 90 91 92 ... 171 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 OnoMatopee 12 december 2018 14:42
    dewoonwijk.nl/woningcorporaties/mitro...

    Mitros heeft plannen om de komende jaren nog veel meer sociale huurwoningen in Leidsche Rijn te bouwen.
    Leidsche Rijn Centrum: 101 appartementen in het hart van de wijk

    In het centrum van de grootste nieuwbouwlocatie van Nederland gaat BAM Wonen in opdracht van Mitros 101 twee-, drie- en vierkamerappartementen bouwen. Qua architectuur kan dit gebouw zich meten met de andere gebouwen in het centrum van Leidsche Rijn. Alle woningen zijn gasloos en worden aangesloten op het stadsverwarmingsnet. De isolatie van de schil van het gebouw voldoet aan eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG 1) en alle woningen worden verhuurd voor een huurprijs onder de eerste aftoppingsgrens. De verwachting is dat het project in het najaar van 2020 is afgerond.
  2. forum rang 6 OnoMatopee 12 december 2018 14:48

    Bam picked for next First Street project
    12 Dec 2018, Charlie Schouten

    Ask has chosen Bam as preferred bidder for its next project at First Street, a 17-storey office and hotel building which goes before Manchester’s planning committee tomorrow.

    The developer had shortlisted Bam and Kier to deliver the project and Bam’s appointment is set to be formalised in January, ahead of a two-year build programme starting next year, subject to approval at tomorrow’s committee.

    The building includes around 160,000 sq ft of offices on the 11 lower floors, and a 205-bedroom hotel on the top six levels, the two elements being served by separate entrances. An as-yet-unnamed operator is understood to have been secured for the hotel although Ask has declined to name names.

    The architect for the building is 5plus, although Jon Matthews Architects is now overseeing design on the project. Deloitte is the planner for the project, while Cundall is providing building services and acoustics.

    Both contractors have a track record of delivering office space in the city centre. Bam is already on site at another Ask development, 100 Embankment in Salford, which is a 166,000 sq ft sister office for 101 Embankment.

    Bam stepped in to deliver the project in February this year following the collapse of Carillion, which was originally lined up as main contractor.

    Other office developments Bam has delivered in the city centre include No1 Spinningfields for Allied London, and the Co-op’s headquarters in NOMA.

    Kier, meanwhile, is currently on site at Heron House – due to be home to GCHQ among others – and at Windmill Green opposite the Midland and Manchester Central, which is nearing imminent completion.

    An updated masterplan for the First Street area went before the city council’s executive in July, outlining plans for up to 347,000 sq ft of office space and a hotel, with development to reach up to 17 storeys.

    Ask confirmed Bam’s status as preferred bidder when contacted by Place North West. Bam and Kier were contacted for comment.
  3. forum rang 6 b.west.invest 12 december 2018 15:15
    Barbas , op je vraag wat de claim met de cijfers doet , indien het een negatief effect op de cijfers had gehad , hadden ze dit moeten melden . Dus indien het een toekenning word , komt er een smak geld bij de winst op . Volgens de heer Pronk .
  4. forum rang 5 bartbas 12 december 2018 15:33
    quote:

    b.west.invest schreef op 12 december 2018 15:15:

    Barbas , op je vraag wat de claim met de cijfers doet , indien het een negatief effect op de cijfers had gehad , hadden ze dit moeten melden . Dus indien het een toekenning word , komt er een smak geld bij de winst op . Volgens de heer Pronk .
    Bedankt. Zou betekenen dat het winstpotentieel voor de komende tijd dus flink boven de 2 % kan komen wanneer eventuele tegenvaller al in de cijfers van dit jaar tot nu toe zijn verwerkt. Blijft vreemd dat bam daar nog niet eerder over gecommuniceerd heeft. Is toch een fors bedrag. Paar weken geleden daalde de koers nog fors nadat VW rapporteerde dat dat concern nog 5 miljoen extra gereserveerd had voor de sluis bij IJmuiden.

    Bartbas
  5. Yarmania 12 december 2018 15:46
    met klein volume is toch ook ok...als het maar stijgt...
    straks op 6 !! komen de voumes ...dan moeten de SHORTS verplicht dekken ...:-)
  6. forum rang 6 OnoMatopee 12 december 2018 15:49
    de maand begon 23 cent hoger dan we na 2 dagen stijgen nu staan en toen was het al een drama.13 nov 3,05 slechts 4 weken terug.
  7. forum rang 6 boldie 12 december 2018 15:50
    quote:

    Warmania schreef op 12 december 2018 15:46:

    met klein volume is toch ook ok...als het maar stijgt...
    straks op 6 !! komen de voumes ...dan moeten de SHORTS verplicht dekken ...:-)
    ben het niet echt gerust op met zo'n stijging op dit volume. maar goed kan ook zijn dat er op deze koers te weinig wordt aangeboden. laten we daar maar op houden
  8. forum rang 7 innicksname 12 december 2018 15:53
    quote:

    Warmania schreef op 12 december 2018 15:46:

    met klein volume is toch ook ok...als het maar stijgt...
    straks op 6 !! komen de voumes ...dan moeten de SHORTS verplicht dekken ...:-)
    Welke 6 bedoel je?
  9. forum rang 8 HenkdeV 12 december 2018 15:58
    quote:

    Beurs2019 schreef op 12 december 2018 13:09:

    [...]Beleggingstechnisch is geen spreiding een doodzonde maar je verkeert in gezelschap van Henk want die heeft ook alleen BAM in de portefeuille. Een mooie koers is jullie gegund :-)
    Zoals gewoonlijk spreek jij weer halve waarheid en jij weet vast wel wat een bekend spreekwoord daarover zegt. Ik beleg in BAM en voor de rest (85%) ben/was ik liquide. En dat is iets heel anders dan al je geld in BAM beleggen.

    Gisteren mijn portefeuille uitgebreid met 4 verschillende aandelen uit mijn lijstje met favorieten, dat zijn:

    AMG, Aperam, BAM, Besi of ASMI, SBM, TKH, Brunel, Kiadis, Nedap, SIF, AM en ING.

    Ben je weer helemaal bij en hoef je geen loopje te nemen met de waarheid.
  10. forum rang 6 OnoMatopee 12 december 2018 15:59
    AM versterkt winkelen en verblijven in Alkmaar: Noorder Arcade en voormalig Ringerspassage samen verder als ‘Ringers Winkelcentrum’
    12 december 2018 15:41 - AM bv
    Artist's impression Ringers Winkelcentrum

    Alkmaar, 12 december 2018 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM brengt het winkelcentrum Noorder Arcade en de voormalige Ringerspassage samen. Hiermee wordt het Ringersgebied binnen het stadsdeel Overstad versterkt met een mixed-use-centrum onder één dak: het Ringers Winkelcentrum. Bezoekers kunnen hier straks winkelen, werken, zich vermaken en verblijven. AM werkt in het gebied met de gemeente en ontwikkelaars BPD en Ten Brinke Group samen aan de transformatie van het Ringersgebied tot een nieuwe bruisende hotspot in Alkmaar. Het betreffen naast het nieuwe Ringers Winkelcentrum, de projecten Ringersfabriek, het Ringerskwartier en het Ringersplein. De opening van het nieuwe Ringers Winkelcentrum staat gepland voor medio 2019.
    Multifunctioneel winkelcentrum

    Met de toevoeging van winkelcentrum Ringerspassage aan Noorder Arcade ontstaat er een groter winkelaanbod en daarmee een sterkere aantrekkingskracht op het winkelend publiek. Naast extra ruimte voor winkelen zijn ook vrijetijdsvoorzieningen onderdeel van de plannen. Op de begane grond komen vier winkelunits en op de verdiepingen komen nog eens vier winkels en/of leisure units. In totaal biedt het complex 9.000 m2 aan commercieel vastgoed. Er komt een tweede entree met uitzicht op de Ringersfabriek en het nieuwe parkeerterrein.

    Ringersfabriek weer op zichzelf Een gedeelte van winkelcentrum Ringerspassage, dat tot enkele weken geleden nog verbonden was aan de Ringersfabriek, is gesloopt. Hierdoor staat de Ringersfabriek voor het eerst sinds lange tijd weer in zijn volle glorie op zichzelf. Er ontstaat een nieuwe stedelijke ruimte tussen de fabriek en het winkelcentrum. Een plek die alle omringende gebouwen ‘lucht’ geeft en ruimte biedt voor parkeren en voetgangers.

    Grootste parkeervoorziening van Alkmaar De parkeergarages worden met elkaar verbonden, waardoor 180 parkeerplekken aan de huidige garage worden toegevoegd. Buiten komen er op maaiveldniveau nog eens circa 100 parkeerplaatsen bij. In totaal biedt het winkelcentrum daarmee straks 800 parkeerplaatsen. Voor de omliggende functies en de binnenstad is de parkeergarage de startlocatie voor een bezoek aan Alkmaar.
    Nieuwe bruisende hotspot

    De gemeente Alkmaar en alle gebiedspartners werken samen om alle ontwikkelingen in het Ringersgebied te bundelen als één mixed-use-hotspot. Het Ringerskwartier met daarin de Ringersfabriek krijgt een nieuw leven als plek waar mensen kunnen recreëren en wonen. De huidige eigenaar van de Ringersfabriek, gebiedsontwikkelaar BPD en de toekomstige eigenaar Ten Brinke Group voegen een nieuw hoofdstuk toe aan de nu al lange geschiedenis met woningen, foodhall, horeca en mogelijk een hotel. De gemeente wil de zes kilometer lange Kanaalzone ontwikkelen met als uitgangspunt het terugbrengen van de historische kadesfeer met flaneer- en verblijfsplekken langs het water.

    Nadere informatie: Carin Kok, communicatiemanager Ringers Winkelcentrum, info@carinkok.nl.
  11. [verwijderd] 12 december 2018 16:06
    quote:

    HenkdeV schreef op 12 december 2018 15:58:

    [...]

    Zoals gewoonlijk spreek jij weer halve waarheid en jij weet vast wel wat een bekend spreekwoord daarover zegt. Ik beleg in BAM en voor de rest (85%) ben/was ik liquide. En dat is iets heel anders dan al je geld in BAM beleggen.

    Gisteren mijn portefeuille uitgebreid met 4 verschillende aandelen uit mijn lijstje met favorieten, dat zijn:

    AMG, Aperam, BAM, Besi of ASMI, SBM, TKH, Brunel, Kiadis, Nedap, SIF, AM en ING.

    Ben je weer helemaal bij en hoef je geen loopje te nemen met de waarheid.
    Leuk, dat je dit soort zaken altijd na een forse stijging meldt. V.w.b. BAM en liquide zijn heb ik je prima geciteerd. Als het al een halve waarheid is, ligt de bron niet bij mij. Verder vreemd dat je zegt "uitgebreid met 4 aandelen" en er vervolgens 11 opnoemt. En weet je niet of je Besi of ASMI hebt gekocht?
  12. Utreg1960 12 december 2018 16:11
    quote:

    OnoMatopee schreef op 12 december 2018 15:49:

    de maand begon 23 cent hoger dan we na 2 dagen stijgen nu staan en toen was het al een drama.13 nov 3,05 slechts 4 weken terug.
    En daar is niks van gelogen!!
  13. Crockett 12 december 2018 16:12
    quote:

    Utreg1960 schreef op 12 december 2018 16:11:

    [...]

    En daar is niks van gelogen!!
    wij zijn staffelaars he Utreg...ik heb ook gewacht tot 2.445 en zit er nu vol in. tijdje meerijden en gestaffeld verkopen weer
  14. Utreg1960 12 december 2018 16:13
    quote:

    Eurowin schreef op 12 december 2018 14:51:

    Yanken draaien weer eens compleet door, maar nu UP...
    Als het te hard up gaat voor Trump zoek hij wel weer ruzie met de Chinezen ;-)
3.411 Posts
Pagina: «« 1 ... 88 89 90 91 92 ... 171 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht