Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Celyad BE0974260896

Laatste koers (eur)

0,309
  • Verschill

    -0,010 -3,13%
  • Volume

    5.084 Gem. (3M) 14,9K
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

CELYAD 2019 Nieuws

4.226 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 212 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 mei 2019 07:44



    Celyad presenteert gegevens op 24e congres van de European Hematology Association

    MONT-SAINT-GUIBERT, België, 16 mei 2019 (GLOBE NEWSWIRE) - Celyad (Euronext Brussel en Parijs, en NASDAQ: CYAD ), een klinisch biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van CAR-T celtherapieën, vandaag aangekondigd de selectie van drie abstracts voor poster presentatie tijdens de komende 24 ste congres van de European Hematology Association (EHA) in Amsterdam, Nederland, op 13-16 juni 2019, met inbegrip van bijgewerkte gegevens uit het denken en DEPLETHINK Fase 1 studies ter beoordeling van het bedrijf autologe op NKG2D gebaseerde CAR-T-therapie CYAD-01 voor de behandeling van recidiverende / ongevoelige acute myeloïde leukemie (r / r AML) en myelodysplastisch syndroom (MDS).

    Klinische presentatie

    Titel: Bijgewerkte resultaten van de Fase 1-onderzoeken Beoordeling van een NKG2D CAR T-celbenadering bij recidiverend / refractair acuut myeloïde leukimia- en myelodysplastisch syndroom Patiënten
    Abstract: PS1212
    Sessie: Gentherapie, cellulaire immunotherapie en vaccinatie - Klinisch
    Datum: Zaterdag 15 juni th
    Tijd: 17.30 - 19.00 uur CEST (Postergebied)
    Preklinische presentaties

    Titel: Ontwikkeling van een allogene CAR-T celplatform van de volgende generatie zonder genetische bewerking
    Abstract: PS1210
    Sessie: Gentherapie, cellulaire immunotherapie en vaccinatie - Biologie en translationeel onderzoek
    Datum: Zaterdag 15 juni th
    Elevator pitch: 16.30 - 16.45 uur CEST (Hal G106)
    Tijd: 17.30 - 19.00 uur CEST (Postergebied)

    Titel: Modellering van op NKG2D gebaseerde CAR-T-celtherapie bij dieren met acute myeloïde leukemie
    Abstract: PS974
    Sessie: Acute myeloïde leukemie - Biologie en translationeel onderzoek
    Datum: Zaterdag 15 juni th
    Tijd: 17.30 - 19.00 uur CEST (Postergebied)
    Over Celyad

    Celyad is een klinisch biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van gespecialiseerde op CAR-T-cellen gebaseerde productkandidaten en benut haar expertise op het gebied van celtechnologie om kanker te bestrijden. Het CAR-T-celplatform van Celyad heeft de potentie om een ??breed scala aan vaste en hematologische tumoren te behandelen. De belangrijkste klinische kandidaat van het bedrijf, CYAD-01, een autologe op NKG2D gebaseerde CAR-T-therapie, wordt momenteel geëvalueerd in verschillende klinische fase 1-onderzoeken om de veiligheid en klinische activiteit voor de behandeling van hematologische maligniteiten, zoals acute myeloïde leukemie, te beoordelen. vaste kankers, zoals gemetastaseerde colorectale kanker. Celyad ontwikkelt ook CYAD-101, een niet-gengebonden, allogene (op een donor afgeleide) NKG2D-gebaseerde CAR-T-therapie, die momenteel wordt geëvalueerd in een fase 1-onderzoek voor de behandeling van patiënten met gemetastaseerde colorectale kanker. Celyad werd opgericht in 2007 en is gevestigd in Mont-Saint-Guibert, België, en New York, NY. De gewone aandelen van Celyad zijn genoteerd op de beurzen Euronext Brussel en Euronext Parijs en de American Depository Shares zijn genoteerd op de Nasdaq Global Market, allemaal onder het tickersymbool CYAD.

    Neem voor meer informatie contact op met:

    Celyad

    Filippo Petti, Chief Executive Officer - investors@celyad.com

    Anne Moore, vice-president bedrijfsstrategie - T: +32 (0) 10 39 41 87 - communications@celyad.com
    Belgique: Comfi

    Laure-Eve Monfort - T .: +32 (0) 2 290 90 93 - celyad@comfi.be
    Voor Frankrijk: Ulysse Communication met betrekking tot onze kandidaat-geneesmiddelen en technologie voor geneesmiddelen; ons vermogen om onze activiteiten uit te voeren zonder inbreuk te maken op, misbruik te maken van of anderszins de intellectuele eigendomsrechten en eigendomsrechten van derden te schenden; kosten in verband met het afdwingen of verdedigen van inbreuken op intellectueel eigendom, verduistering of overtreding; productaansprakelijkheid; en andere claims; ontwikkeling van regelgeving in de Verenigde Staten, de Europese Unie en andere jurisdicties; schattingen van onze uitgaven, toekomstige inkomsten, kapitaalvereisten en onze behoeften aan aanvullende financiering; de potentiële voordelen van strategische samenwerkingsovereenkomsten en ons vermogen om strategische regelingen te handhaven en aan te gaan; ons vermogen om samenwerkingen te onderhouden en op te zetten of om aanvullende subsidie ??te verkrijgen; de snelheid en mate van marktacceptatie van onze kandidaat-geneesmiddelen, indien goedgekeurd; onze financiële prestaties; ontwikkelingen met betrekking tot onze concurrenten en onze industrie, inclusief concurrerende therapieën en verklaringen met betrekking tot toekomstige inkomsten, wervingsplannen, uitgaven, kapitaaluitgaven, kapitaalvereisten en prestaties van aandelen. Een verdere lijst en beschrijving van deze risico's, onzekerheden en andere risico's is te vinden in de VS van Celyad Rekeningen en rapporten van Securities and Exchange Commission (SEC), inclusief in haar jaarverslag op formulier 20-F ingediend bij de SEC op 5 april 2019 en de daaropvolgende deponeringen en rapporten van Celyad. Gezien deze onzekerheden, wordt de lezer geadviseerd om niet te veel te vertrouwen op dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Deze forward-looking statements spreken alleen vanaf de datum van publicatie van dit document en de werkelijke resultaten van Celyad kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten die deze forward-looking statements bevatten of impliceren. Celyad wijst uitdrukkelijk elke verplichting af om dergelijke toekomstgerichte verklaringen in dit document te actualiseren om enige verandering in haar verwachtingen met betrekking tot deze verklaringen of enige verandering in gebeurtenissen, omstandigheden of omstandigheden waarop een dergelijke verklaring is gebaseerd weer te geven, tenzij vereist door wet- of regelgeving.





  2. TD_01 17 mei 2019 10:40
    Mooi zo! Toch weer iets hersteld van afgelopen dagen. Geduld wordt vroeg of laat beloond!
  3. [verwijderd] 17 mei 2019 11:18
    Ik dachtt dat we vandaag ook de 18 gingen halen. 5% van 17,44 zou = 0,87 + 17,44= 18,31 nu vergelijk ik van de vs, ik veronderstel dat mijn denkwijze goed is ? Of mogen we niet vergelijken hoe het in de vs het. Aandeel stijgt of daalt?
  4. TD_01 17 mei 2019 11:36
    Dat mag je niet vergelijken. Daar 5 % in de plus betekent niet dat we dat op euronext ook gaan zien. Het handelsvolume op nasdaq ligt ook stuk lager.
  5. [verwijderd] 17 mei 2019 12:52
    Celyad (advies KBC Securities: "Kopen" - koersdoel 33,00 EUR)
    NIEUWS | Celyad mag op 15 juni bij de European Hematology Association (EHA) in Amsterdam een update brengen over zijn studie in het domein van Acute Myeloïde Leukemie (AML). De presentaties omvatten data van de CYAD-01 THINK en DEPLETHINK fase I-studies met het autologe CAR-T NKG2D product, getest bij patiënten met bloedkanker, refractaire/relapsed acute myeloïde leukemie (r/rAML) en myelodysplastic syndroom (MDS).
    De visie van KBC Securities: Kort na de update rond AML bij EHA medio juni zal Celyad begin juli een klinische update presenteren bij ESMO GI voor de studie rond colorectale kanker (CRC). Dit zal volgens analiste Sandra Cauwenberghs inzicht bieden in de klinische vooruitgang op drie fronten, de autologe toepassingen in AML en CRC en de allogene vooruitgang in de CRC context. Het nieuws heeft geen impact op de investment case van KBCS.
  6. [verwijderd] 20 mei 2019 16:45
    CELYAD SA / ADR (CYAD) ontvangt de "Buy" -classificatie van William Blair
    Geplaatst door Clark Linder op 20 mei 2019

    CELYAD SA / ADR-logoWilliam Blair heeft hun buy-rating op aandelen CELYAD SA / ADR (NASDAQ: CYAD) opnieuw uitgegeven in een rapport gepubliceerd op maandag 13 mei, rapporteert AnalystRatings.com .

    "Wij geloven dat de gegevensupdate een buigpunt vertegenwoordigt voor het bedrijf en de ruimte voor celtherapie, omdat: 1) de presentatie een nieuw perspectief biedt op een allogene (CY AD-101) versus autologe (CY AD-01) benadering als beide kandidaten gebruiken hetzelfde NKG2D CAR-construct om hetzelfde doelwit te bereiken (gemetastaseerde colorectale kanker [mCRC]); 2) het biedt de mogelijkheid om gegevens te zien van zowel neoadjuvante als refractaire patiënten; en 3) het zullen de eerste klinische gegevens zijn die worden getoond met een niet-gene-bewerkte, niet-CD-19 allogene CAR-T. Ten slotte merken we op dat bluebird bio (BLUE $ 132.49; Outperform) onlangs een NKG2D CAR-T-poster presenteerde bij ASGCT (waarschijnlijk de AML-samenwerking met Seattle Children's), die we beschouwen als een validatie van de aanpak van Celyad. "," Schreef de analist van het bedrijf.
  7. [verwijderd] 20 mei 2019 19:03
    Dank u wel armen noran, ik ben toch 3uur per dag bezig met info te zoeken , ook op zaterdag als zondags, doet me deugd dat te horen ! Ook als is er weinig reacties, zo kunnen we gemotiveerd zijn / blijven
  8. [verwijderd] 21 mei 2019 11:33
    Dit komt van speedbull boursorama:
    DEPLETHINK-onderzoek: 6 patiënten werden opgenomen in de eerste 2 cohorten die 1x108 cellen / inf. In totaal werden 3 AE's gerelateerd aan G3 / 4-behandeling waargenomen voor dezelfde patiënt. Vijf CRS traden op bij 4 patiënten: 3 G1 / 2 na de eerste infusie en 2 CRS tijdens de tweede cyclus (1 G4 CRS en 1 G1), die werd opgelost met de behandeling met tocilizumab. In het 1e cohort bereikten 2 patiënten een stabiele ziekte (SD) op dag 36, wat de initiatie van de 2e cyclus van 3 infusies van CYAD-01 mogelijk maakte.
  9. [verwijderd] 22 mei 2019 10:43
    Misschien eind van de week halen we de 19,> week van de 27ste mei 20,5 en vanaf 15juni gaan we naar boven zodat we op 3 juli exploderen liefst boven de 30€, dat imaakt of kraakt, mijn motivatie
  10. Stephan010 22 mei 2019 19:24
    Blijven vastgeplakt aan die €18,-.
    Opening koers is meestal prima maar voor einde beurs meestal bijna alle winst weer weg.
  11. [verwijderd] 23 mei 2019 16:16
    Celyad teruggevallen, mss brexit? Of wat mag het ook zijn ? Ik hoop binnen kort dat er ECHT nieuws is, en de koers naar boven schiet dat wil elke belegger, niet waar?
  12. peeterwi 24 mei 2019 09:14
    vandaag in de Belgische krant HLN:

    Terugbetaling immunotherapie
    CAR-T-therapie, een nieuwe generatie immunotherapie, wordt vanaf 1 juni terugbetaald voor de behandeling van twee types bloedkanker. Dat heeft minister van Volksgezondheid Maggie De Block beslist.

    Bij CAR-T-therapie worden de eigen witte bloedcellen genetisch aangepast om kankercellen aan te vallen. Vanaf 1 juni 2019 wordt de behandeling met CAR-T-cellen terugbetaald voor twee groepen patiënten. De eerste groep zijn kinderen en jongvolwassenen met acute lymfatische leukemie bij wie een andere behandeling niet of onvoldoende aanslaat. De tweede groep zijn volwassenen met diffuus grootcellig B-cellymfoom (een agressieve vorm van lymfeklierkanker) bij wie een andere behandeling niet of onvoldoende aanslaat.
    Het eerste jaar zullen zo’n vijftig patiënten geholpen kunnen worden, het tweede jaar negentig patiënten.
4.226 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 212 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht