Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Klimaatdiscussie: opwarming aarde door mens of natuur

39.024 Posts
Pagina: «« 1 ... 727 728 729 730 731 ... 1952 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 januari 2020 11:42
    quote:

    P.Latzak schreef op 23 januari 2020 11:37:

    100% duidelijk, maar ik ben nu benieuwd zijn de klimaatactivisten nu blij dat het wel mee valt,
    of boos en verbitterd omdat zij ongelijk hadden.
    Wat denk jij ?
    Boos en verbitterd. er waren klimatactivisten die protesteerden dat mensen
    tegen 5G waren i.v.m. de gezondheid.Daar mocht dan niet over gepraat worden.

    Kijk, veel van die 'activisten' worden gesponsord door George Soros.
  2. P.Latzak 23 januari 2020 11:58
    quote:

    Pindar schreef op 23 januari 2020 11:38:

    Zoals ik al schrijf hier, het gaat om het afpakken van onze vrijheid (agenda 21/2030) !

    George Soros Launches Campaign to Silence ‘Climate Deniers’ on Youtube

    www.youtube.com/watch?v=eJjWDBKPaTk&a...
    Ongelooflijk dat 1 zo'n oude man (met wat geld) de hele wereld op stelten zet , het laat ook zien dat het voornamelijk gericht is aan ulta links, (communisme).
    Dit viel natuurlijk meteen op, het zijn allemaal linkse "geleerde" en aanhangers van deze onzin
  3. [verwijderd] 23 januari 2020 12:05
    quote:

    P.Latzak schreef op 23 januari 2020 11:58:

    [...]

    Ongelooflijk dat 1 zo'n oude man (met wat geld) de hele wereld op stelten zet , het laat ook zien dat het voornamelijk gericht is aan ulta links, (communisme).
    Dit viel natuurlijk meteen op, het zijn allemaal linkse "geleerde" en aanhangers van deze onzin
    Deze oude man werkt voor een psychopathische/sociopathische groep achter de schermen. Wat hij zegt en doet is wat die groep wil dat hij zegt en doet.
    En de intenties van die groep zijn niet goed voor 'ons" (eufemisme)

    links en rechts heeft er echt niets mee te maken want de kracht achter zowel links als rechts is hetzelfde.Maar je hebt wel weer gelijk met communisme, maar je kan het net zo makkelijk fascisme noemen, want dat is het echte doel van de klimaatonzin, zodat we zonder te veel weerstand onze vrijheden en rechten inleveren, zodat we uiteindelijk in een gigantische politiestaat gaan leven!

    en o ja, met veel minder mensen! er is namelijk ook een depopulatie-agenda bezig!
    Vandaar o.m. die ziektemakende 5G, zie de andere draad.

    het is o.m. allemaal agenda 21/2030.

    bekijk de film "The Hunger Games" eens en let vooral op de infrastructuur, geen auto's treinen, "human settlement zones" etc etc. precies hoe de wereld er uit gaat zien als we niks doen.

    eo

    Advies: Kijk de zeer goede video's van Rosa Koiri eens,

    en als je echt heel goed wil begrijpen hoe diep dit konijnenhol echt is, raad ik je absoluut aan de werken van David icke te bestuderen.

    De schaal waarop we bedonderd en voorgelogen worden is enorm!

    De programmering begint al op scholen en als je eenmaal in dat systeem zit wordt het steeds erger.
  4. Jos2233 23 januari 2020 12:05
    quote:

    Ronald Engels schreef op 20 januari 2020 05:55:

    Jos2233:

    Betreffende de 40 % netto koopkrachtverlies per individuele werkende burger sinds 1979, “dit zijn gewoon bekende feiten” die je terug kunt vinden in b.v. de boeken van Professor Jaap van Duyn, “De Schuldenberg en Uit Balans”, o.a. op de pagina`s 18 tot en met 22 in het boek “Uit Balans” en deze feiten bevestigen gewoon wat ieder oudere werkende Nederlander reeds zelf wist, die bewust heeft geleefd en gewerkt sinds de begin jaren 70 vorige eeuw.

    Wij waren toen als individueel werkende Nederlander met gezin “netto koopkracht” veel beter af als de huidige met 2 personen fulltime werkende gezinnen, ruwweg een verschil van netto 40 % meer koopkracht eind jaren 70 vorige eeuw, dit in vergelijk met de nu met zeer veel moeite maandelijks moeten rond komen van middenklasse gezinnen, die beiden fulltime werken.

    Sorry, wij hadden het toen beter als onze kinderen nu, ondanks hun nu veel hogere en langere universitaire studies en diploma`s, en werken was toen minder bureaucratisch en denk ik creatiever, met meer individuele vrijheid en verantwoordelijkheid. Ik heb het ondergaan als een heerlijk rijk en spannend werkleven tot aan 2015 toe, toen was mijn rugzak leeg en ben ik gestopt na 48 jaar presteren.

    Onder leiding van Dhr. Ruud Lubbers, geholpen door de 200 van Mertens, is het grote kaalplukken begonnen in de begin jaren 80 vorige eeuw, kaalplukken via gemiddeld netto 1 % per jaar achteruitgang, dus inderdaad minimaal 40 % afgepakt en richting de verspillende Nederlandse staatskas van onze respectievelijke regeringen/belastingdiensten.

    Overigens: de toekomst zal niet beter worden, onze Overheid heeft steeds meer geld nodig om Nederland bureaucratisch via onze ambtenaren te beheren, alleen zo voelen onze bestuurders zich zeker, omringt door meer en meer ambtenaren, bureaucratie en zeer kostbare Consultants/Adviseurs. Ze kunnen dus blijkbaar zelf niets meer?
    ===========================================

    Luchtschip/Jos2233: met vriendelijke groeten: Ronald

    www.rtlz.nl/life/personal-finance/art...

    Werkenden gaan er in 2020 zeer fors op voorruit in koopkracht.
  5. Jos2233 23 januari 2020 12:13
    quote:

    Pindar schreef op 23 januari 2020 12:09:

    [...]

    OH? en de belasting wordt ook verlaagd?? O nee, wacht!!! ;)
    Ja, ook de inkomstenbelasting en de energie belasting worden verlaagd.
    De koopkracht zal, zeker voor werkenden, zeer fors verbeteren.
  6. [verwijderd] 23 januari 2020 12:15
    quote:

    Jos2233 schreef op 23 januari 2020 12:13:

    [...]
    Ja, ook de inkomstenbelasting en de energie belasting worden verlaagd.
    De koopkracht zal, zeker voor werkenden, zeer fors verbeteren.
    ik geloof er echt helemaal niets van.Er zal dan iets anders gebeuren, maar ik voorspel dat onze koopkracht omlaag zal gaan.

    Je dient namelijk bijna alles om te draaien wat je leest!

    Maar we zullen zien.
  7. [verwijderd] 23 januari 2020 12:59
    Heeft niemand tot nu toe hard en onomstotelijk in een experiment kunnen aantonen dat menselijke CO2 de oorzaak is van de zachte en milde opwarming van de aarde ?

    Behalve de experimenten die Arrhenius heeft gedaan, die aantonen dat CO2 een broeikasgas is, heeft niemand tot nu toe hard en onomstotelijk in een experiment kunnen aantonen dat menselijke CO2 de oorzaak is van de zachte en milde opwarming van de aarde. Wablief?! Dit opmerkelijk verhaal komt van wetenschapster Jennifer Marohassy.

    Toen John Nicoll (dean of science James Cook university Australië) naar CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation) in 2006 een brief schreef, met de vraag of ze hem alle wetenschappelijke peer reviewed stukken met betrekking tot opwarming van de aarde en de menselijke CO2-invloed (oorzaak en gevolg) kon sturen, was het antwoord: ‘zeker, dat gaan we voor u regelen’. Achttien maanden later was er niet één wetenschappelijke studie gevonden – wereldwijd — die de hypothese van de menselijke CO2 en invloed op het klimaat kon bevestigen. Alles wat metereologe van dienst Penny Whetton had gevonden voor John Nicoll was een stukje in de ‘wetenschappelijke’ sectie van ‘climate change in Australia 2007” met de vermelding:

    "We believe that most of the increase in global temperatures during the second half of the 20th century was very likely due to increases in the concentration of atmospheric carbon dioxide."

    www.climategate.nl/2018/08/klimaatont...
  8. [verwijderd] 23 januari 2020 13:05
    "Joe Bastardi

    This is flat out insanity and deception now To tell the public that events that have occurred countless times before with no climate change attribution, is now just that, is not science, its witchcraft, NO PROOF AT ALL. Its climate ambulance chasing, nothing more"
  9. [verwijderd] 23 januari 2020 13:07
    Joe Bastardi published a piece in The Patriot Post responding to a bet made by Bill Nye in April 2016: [11]

    “News flash, Bill: Midway through last year I said 2016 global temperatures would rise thanks to El Niño. I can forecast this because I don’t believe CO2 is a major player in determining global temperatures. I believe the sun, ocean cycles and stochastic events play a much more significant role.”
  10. forum rang 10 rationeel 23 januari 2020 13:42
    quote:

    Pindar schreef op 23 januari 2020 11:29:

    [...]

    het heeft helemaal niks met links & rechts te maken! Dat heet verdeel en heers.

    en inderdaad die 97% is kul, maar mensen slikken tegenwoordig echt alles zonder zelf na te denken. Ik heb die 97% mantra nu al zo vaak gehoord. Net papegaaien!
    Ze doen elkaar gewoon na. Gossie, je zal maar een afwijkende mening hebben, he?!
    Je neemt een onderwerp, waar zelfs de insiders ...de vele wetenschappers die er zich mee bezighouden, nog lang niet over uitgestudeerd zijn, dus de doorsnede van de bevoling al helemaal niet voldoende kennis kan hebben om er een uitspraak over te doen.

    En dan ga je daar een alarmistische hype omheen bouwen, in een tijd waarin de bevolking, veel te groot geworden, toch al onzeker is, en zijn oude levenswijze is kwijt geraakt, en onzeker is. Er zijn grote spanningen in de maartschappij gecreeerd door de immigratie.

    Het onderwijs is steeds meer afgedwaald van de kinderen kennis bijbrengen.

    Die bevolking wordt nu iets in handen gegeven, waarachter ze zich weer verenigigen kan, en waar ze een doel voor ogen wordt gehouden.

    Inderdaad als een godsdienst. Je begrijpt het niet, maar iedereen zegt, het is uiterst belangrijk, dus daar ga je aan mee doen.

    Het is een totale gekte.
  11. forum rang 10 rationeel 23 januari 2020 13:50
    quote:

    Pindar schreef op 23 januari 2020 11:42:

    [...]

    Boos en verbitterd. er waren klimatactivisten die protesteerden dat mensen
    tegen 5G waren i.v.m. de gezondheid.Daar mocht dan niet over gepraat worden.

    Kijk, veel van die 'activisten' worden gesponsord door George Soros.
    Activisten, die stoken het vuurtje op.

    Hoe groot zijn de tegenkrachten?

    Zo lang als de vrijheid op internet er is, worden die natuurlijk wel degelijk gemobiliseerd.

    Wij zijn daar zelf het voorbeeld van.

    Ondertussen dreigt er wel een zeer groot reeel gevaar, Het totale failliet van staten en banken.

    Kan dit gevaar in banen geleid worden?

    Of eindigen we in een grote elkaar op leven en dood bestrijdende uitgehongerde massa.

  12. forum rang 10 rationeel 23 januari 2020 13:57
    Ook als er klimaatverandering is ZONDER interventie van de mens, levert dat stress op als gevolg van de huidige genoegzame westerse levenswijze. En het leven in steden.

    De bevolking heeft haar simpele levenswijze, waarbij ieder voor zich zich aardig kon handhaven ingeruild voor een totale afhankelijkheid van buiten de eigen invloed zijnde aanvoer door anderen.

    Er hoeft maar een ding verkeerd te gaan, computer valt uit, electriciteit doet het niet meer. of het zal al catasrtrofaal zijn.

  13. forum rang 10 rationeel 23 januari 2020 15:02
    VERSLAG - Dit is het 2e deel van het verslag over een avondje Clintel in Heesch, deel 1, met een introductie over Clintel, is hier te lezen.

    Naast mensen die tegen windmolens in hun omgeving strijden en andere geïnteresseerden, zijn er ook lokale politici, Brabantse FvD’ers Lennart van der Linden en Loek van Wely, en Alexander van Hattem van de PVV. Ergens voorin, uit de richting van FvD en PVV, roept iemand regelmatig ‘het IPCC is een activistische organisatie’. Het publiek is inmiddels in de stemming: hier worden spijkers met koppen geslagen, hier worden echte feiten verteld.

    Na de introductie over Clintel is het tijd voor de gastsprekers. Er zijn er drie: Theo Wolters, actief op Climategate.nl, Kees Remi uit Oss, die deze avond georganiseerd heeft en Kees Pieters van Nederwind.

    Lukt nooit
    Wolters trapt af. Zijn betoog gaat vooral over de onmogelijke opgave. Het regent cijfers. Volgens hem voorspelt het International Energy Agency (IEA) doorgaans goed wat er gebeurt. Een vervijfvoudiging van renewables, misschien zelfs een vertienvoudiging bij een heel positief scenario, maar ook dat is nog te weinig. Een transitie duurt zeker 50 jaar, zegt hij, dat is veel langer dan de 30 die we hebben tot 2050 en heel veel langer dan de 10 jaar die Urgenda wil.

    Volgens Wolters is het Parijs-akkoord een druppel op de gloeiende plaat: een besparing van 33 gigaton CO2, terwijl volgens het IPCC 3000 gigaton nodig is. Het schiet allemaal niet op: 5 honderdste graad minder. En volgens het KNMI in Nederland 70 miljoenste graad. Zinloos.

    “Dit zijn de officiële cijfers,” zegt Wolters, “die komen van onze tegenstanders, dat geven ze toe.” Hij snapt dan ook niet waarom onze overheid rüksichtlos achter organisaties als Urgenda aanloopt.

    Het gaat maar door, van voorspellingen, via de plots toch betrouwbare cijfers van het IPCC en KNMI, richting kernenergie. Om het verbruik van Polen te verduurzamen, moeten ze 60 centrales bouwen. Frankrijk is nu al 10 jaar bezig met één centrale. We moeten wereldwijd elke dag 4 Borsele-centrales bouwen, 20 jaar lang.

    Niks kan, niks is haalbaar, niks is nodig. Want, zo vertelt Wolters in een bijzinnetje, “persoonlijk denk ik niet dat CO2 een knopje is waarmee je de temperatuur kan regelen.”

    Het hoge woord is eruit.

    Volgens Wolters is aanpassen beter dan CO2 reductie: “we weten niet wat CO2 doet, we weten niet of het warmer of kouder gaat worden, daar is geen echte wetenschap voor.” In werkelijkheid zegt 100% van de wetenschappelijke publicaties, dat de opwarming door de mens komt. Zijn oplossingen? Airco’s en hogere dijken bij opwarming, verwarming bij kouder. Of anders iets met thorium. En oh ja: kies voor gas voor elektriciteit, verwarming en vervoer. Die obsessie met CO2 is typisch iets voor Noord-West Europa.

    sargasso.nl/het-klimaat-volgens-clint...
  14. forum rang 10 rationeel 23 januari 2020 15:07
    NederWind mag niet aanschuiven

    De laatste spreker is Kees Pieters van NederWind. Zijn verhaal bestaat er uit dat windmolens op zee eigenlijk best oké zijn, dat dat stukken goedkoper is dan op land, en dat zijn organisatie dat heeft voorgelegd aan onze overheid. En dat ze per se aan de Klimaattafel wilden zitten. Ze vingen echter bot: er werd niet ingegaan op z’n plan en hij mocht ook niet meepraten.

    In een presentatie laat hij zien wie er wel bij die overleggen aanwezig was, en dat het daar grote bedrijven betreft die flink subsidie kunnen vangen. NederWind mocht niet aanschuiven ondanks dat ze een gratis plan leverden met meer CO2 reductie! Het hoe en waarom van het niet mogen aanschuiven is onduidelijk, de beweringen die gedaan worden vallen niet te controleren.

    Volgens Pieters gaat het om de centjes, om een zelf-verrijkende lobby en veel emotie. Achterkamertjes, handjeklap en zeker geen harde feiten. De wetenschap moet aan de klimaattafel zitten, zodat er haalbare oplossingen komen. Kees Remi valt hem bij: daar kan Clintel dus een rol spelen.

    Vragen? Jazeker!

    Dat is het moment voor vragen, want als de wetenschap aan tafel moet, hoe kijkt Clintel dan aan tegen het overweldigende aandeel van wetenschappers die na lang wikken en wegen toch echt erkennen dat CO2 uitstoot de klimaatverandering veroorzaakt? Dan zit de wetenschap er toch juist nu al? Het antwoord is, dat Clintel ‘onafhankelijk is’ (“in plaats van het activistische IPCC”, roept iemand voorin).... Crok ...vertelt, “als wij zeggen ‘er is no climate emergency’, sta je per direct buitenspel. Dat zag je in de jaren 90 ook met stikstof, als de boeren niet mee waren gegaan in het verhaal, mochten ze niet meepraten.”

    Hij gaat door: “Theo zegt het niet zeker te weten, dat van die CO2, maar Clintel gaat zich daar actief mee bemoeien. Volgens ons zal CO2 wel tot enige opwarming leiden, maar weten we niet of dat een probleem is. De positieve aspecten van CO2 worden niet genoemd, het KNMI is niet eerlijk. CO2 is plantenvoer en bijvoorbeeld Canada zou baat hebben bij klimaatopwarming, want ontdooiend permafrost levert landbouwgrond op.”

    Slappe knieën en indoctrinatie

    Wolters legt uit waarom de ‘ratio in Den Haag niet leidend is’. De pers is niet objectief, zegt hij, en politici hebben slappe knieën en waaien met alle winden mee: typisch de werkwijze van een kartelpoliticus, “om in Forum termen te blijven”. Het grootste gedeelte van de bevolking is geïndoctrineerd om groen te zijn. De campagne rond Thunberg, schoolstakingen, en zelfs grote bedrijven die er in meegaan.

    “Het IPCC is een activistische organisatie, mensen zijn geïndoctrineerd door de mainstream pers”, klinkt het weer. Remi beaamt dat.

    Dagvoorzitter Slabbers valt bij. Volgens hem word je in zijn sector (de man is kinderarts) afgerekend op wetenschappelijke haalbaarheid, bij klimaat gebeurt dat niet: de politiek luistert niet naar de wetenschap, alleen naar zwak of zelfs geen bewijs.

    En nu?

    De avond loopt ten einde. Mensen drommen om... Crok... heen, zijn boeken vinden gretig aftrek. Om me heen hoor ik mensen “hier kunnen we iets mee” zeggen. Er is veel “zie je wel” te horen.

    De teneur was in de inleiding al wel duidelijk.

    ...Clintel gaat door met zulke avonden... Nu er overal aan duurzame energie wordt gewerkt, is er veel aandacht voor en is er... onrus...t onder bewoners en dus trekt dit vrij eenvoudig ...volle... zalen. Een waslijst aan beweringen komt voorbij, het is lastig te controleren of te duiden. Instanties, raadsleden, wetenschap en pers worden verdacht gemaakt. Of een bewering klopt of niet, maakt niemand iets uit.

    Een raadslid uit Oss spreekt me aan en zegt “je had me gewaarschuwd, maar dat het... zo erg... zou zijn had ik niet verwacht”. Het Brabants-Dagblad kopt de dag na de bijeenkomst met... “Heesch... ...verzamelt munitie... tegen windmolens... op avond met klimaatsceptici”.... Of politici die goed op de hoogte zijn van de feiten onder de indruk zullen zijn van de verkregen munitie, valt te betwijfelen. ...***Hoe de burgers***... zullen reageren als hun ‘argumenten ongehoord blijven’, laat zich raden.
  15. forum rang 10 rationeel 23 januari 2020 15:16
    . ...***Hoe de burgers***... zullen reageren als hun ‘argumenten ongehoord blijven’, laat zich raden.

    Je kunt wel proberen om ondemocratische besluiten door te voeren, maar de burgers komen op een bepaald moment toch bij zinnen:)
  16. forum rang 10 luchtschip 23 januari 2020 16:20


    Bosbranden Australie

    3 doden nadat een toestel dat de branden bluste neerstortte op Snowy Mountains, New South Wales, Australie.

    twitter.com/MichaelDanbyMP/status/122...

    www.smh.com.au/national/nsw/air-tanke...

    Het zijn Amerikaanse brandweerlieden die kwamen assisteren in Australie

    pbs.twimg.com/media/EO88_pLUEAAqDAU?f...
  17. forum rang 7 leek2018 23 januari 2020 16:59
    quote:

    rationeel schreef op 23 januari 2020 15:16:

    . ...***Hoe de burgers***... zullen reageren als hun ‘argumenten ongehoord blijven’, laat zich raden.

    Je kunt wel proberen om ondemocratische besluiten door te voeren, maar de burgers komen op een bepaald moment toch bij zinnen:)
    De meeste burgers interesseren zich geen fluit wat de politiek beslist. Ze zijn net als koeien in de wei, als er maar gras is. De politiek is alleen maar belangrijk voor kleine groepen in de maatschappij.
  18. forum rang 10 luchtschip 23 januari 2020 17:23

    Grafiek over wat we aan CO2 moeten stoppen met uitstoten om onder een stijging van 1,5 graad celsius te blijven

    In het jaar 2.000 was het voldoende om dit te bereiken door een jaarlijkse daling van 3% aan CO2 uitstoot
    Echter we bleven meer CO2 uitstoten na het jaar 2.000.
    Nu in 2019 zal er de komende jaren ieder jaar 15% minder CO2 uitstoot moeten komen om onder stijging van 1,5 graad celsius te blijven. (zie grafiek met visuele weergave in video, 0:34 minuut)

    My gap year ends in August, but it doesn’t take a college degree in economics to realise that our remaining 1,5° carbon budget and ongoing fossil fuel subsidies and investments don’t add up.

    So either you tell us how to achieve this mitigation or explain to future generations and those already affected by the climate emergency why we should abandon our climate commitments.

    Graph from @CarbonBrief by @hausfath and @robbie_andrew
    based on United Nations Environment Programme (UNEP) emissions gap report

    twitter.com/GretaThunberg/status/1220...
39.024 Posts
Pagina: «« 1 ... 727 728 729 730 731 ... 1952 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.308
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.991
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.029
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.605
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.310
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.777
ageas 5.843 109.782
Agfa-Gevaert 13 1.895
Ahold 3.536 74.015
Air France - KLM 1.024 34.388
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 13 16.869
Allfunds Group 3 1.235
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 340
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.771
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.466
AMG 965 126.471
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.188
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.628
Arcelor Mittal 2.024 318.757
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 269
arGEN-X 15 9.175
Aroundtown SA 1 184
Arrowhead Research 5 9.306
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.763
ASML 1.762 77.520
ASR Nederland 18 4.161
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 335
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.773
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
    3. Brunel ex €0,55 dividend
    4. HAL ex €2,85 dividend
    5. UMG ex €0,27 dividend
    6. Alfen Q1-cijfers
    7. Zoom Video Communications Q1-cijfers
  2. 21 mei

    1. Envipco Q1-cijfers
    2. Fagron ex €0,30 dividend
    3. Euronext ex €2,48 dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht