Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Novacyt FR0010397232

Laatste koers (eur)

0,797
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    79.602 Gem. (3M) 189,9K
  • Bied

    0,796  
  • Laat

    0,796  
+ Toevoegen aan watchlist

Novacyt de volgende biotech raket!

70.382 Posts
Pagina: «« 1 ... 518 519 520 521 522 ... 3520 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 maart 2020 07:33
    quote:

    voda schreef op 13 maart 2020 07:19:

    Coronavirustest Roche goedgekeurd door FDA

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Roche Holding -BR-
    CHF 267,40 0,00 0,00 % Swiss Exchange (Virtex)

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft toestemming gegeven voor het noodgebruik van een nieuwe coronavirustest van Roche. Dit meldde de Zwitserse farmaceut vrijdag voorbeurs.

    Roche versnelde de ontwikkeling van de test om aan de dringende behoefte aan patiëntentesten te kunnen voldoen en een verdere verspreiding van het virus in een vroeg stadium te kunnen voorkomen.

    Het is de eerste commerciële test om het virus te detecteren. De Amerikaanse toezichthouder staat noodgebruik van de test toe om aan de dringende medische behoeften te kunnen voldoen die door de verdere verspreiding van het virus zijn ontstaan.

    Ziekenhuizen en laboratoria kunnen de test uitvoeren op de volledig geautomatiseerde cobas 6800- en cobas 8800-systemen van Roche. De test is beschikbaar op markten die de CE-markering accepteren.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
    Goed nieuws, welke test het ook mag zijn.
  2. [verwijderd] 13 maart 2020 07:38
    quote:

    Noob nr1 schreef op 13 maart 2020 07:23:

    Bestond er geen link tussen Roche en Novacyt?
    Dacht hier op het forum eens gelezen te hebben dat Roche de testkit van Novacyt promoot.

    Dit is wat er rond gaat maar of het een meerwaarde heeft weet ik niet...

    mobile.twitter.com/rick_shares/status...
  3. [verwijderd] 13 maart 2020 07:42
    Als je op de link die ik hierboven heb gepost op de eerste foto klikt is er Roche die reclame maakt voor novacyt covid19test...
    Is natuurlijk maar twitter
  4. [verwijderd] 13 maart 2020 07:45
    Pour répondre à la demande, la société a acheté suffisamment de matières premières pour fabriquer 3,5 millions de tests. Elle a en outre "considérablement" accru sa capacité de production par l’intermédiaire d’un manufacturier européen spécialiste de la sous-traitance pour le compte d'autres laboratoires. D'ici quinze jours, la combinaison des deux capacités de production devrait permettre de fabriquer jusqu'à 2 millions de tests par mois, dix fois plus que la capacité initiale de la firme
  5. dive till the bone 13 maart 2020 08:22
    De regeringen en verzekeringsmaatschappijen van de europese landen willen nog steeds geen geld daar voor vrij maken, zou dat wel het geval zijn dan zal Novacyt veranderen in een SUPERNOVA ,maar vooraleer dat gaat gebeuren stap ik nog niet in,
    als die vlucht gaat komen kan je nog gemakkelijk instappen op 2 € , de SUPERNOVA gaat dan pas beginnen ,en let maar op ,DIE GAAT KOMEN.
  6. [verwijderd] 13 maart 2020 08:25
    quote:

    dive till the bone schreef op 13 maart 2020 08:22:

    De regeringen en verzekeringsmaatschappijen van de europese landen willen nog steeds geen geld daar voor vrij maken, zou dat wel het geval zijn dan zal Novacyt veranderen in een SUPERNOVA ,maar vooraleer dat gaat gebeuren stap ik nog niet in,
    als die vlucht gaat komen kan je nog gemakkelijk instappen op 2 € , de SUPERNOVA gaat dan pas beginnen ,en let maar op ,DIE GAAT KOMEN.
    Die kan komen... Ik hoop het uiteraard ook.
    Maar niets is zeker.
  7. [verwijderd] 13 maart 2020 09:05
    quote:

    Luxylux schreef op 13 maart 2020 07:42:

    Als je op de link die ik hierboven heb gepost op de eerste foto klikt is er Roche die reclame maakt voor novacyt covid19test...
    Is natuurlijk maar twitter
    bericht van een duidelijke twitter pumperrrr
    als je dat checkt, en als je al langer hier meeleest,
    weet je dat dat een vergissing was,
    die dame had haar linkedin niet geupdate, ze werkt nu voor een distributeur van Primerdesign.

    kijk maar naar haar profiel nu.
    ruim een maand geleden ging dat gerucht ook al,
    een dag later was haar profiel geupdate.

  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 maart 2020 09:06
    In China daalt het aantal nieuwe besmettingen met het corona-virus spectaculair. De piek van de epidemie is er voorbij, zegt het land zelfs. De rigoureuze maatregelen van de Chinese overheid sorteren effect. Maar de intredende lente helpt ook, zeggen deskundigen.
    Bob van Huet 12-03-20, 08:47 Laatste update: 09:42

    Hoopvol nieuws in bange tijden: in China zijn er de laatste dagen nog maar enkele nieuwe corona-patiënten bij gekomen. Dat is reden voor optimisme in de provincie Hubei, het epicentrum van de besmetting. Bedrijven die onderdelen maken en voedingsindustrieën worden zelfs alweer opgestart. Op voorwaarde dat ze strikte ‘epidemie-controleplannen’ naleven en dagelijks hun personeel controleren op mogelijke ziekteverschijnselen.

    Volgens Chinese regeringswoordvoerders is het een kwestie van tijd voordat de industrie in Hubei weer op volle toeren draait. De Chinese president XI Jinping kwam dinsdag al langs in de provinciehoofdstad Wuhan, om alvast te claimen dat de ‘volksoorlog tegen de demon van het virus’ was gewonnen. Bioscopen, restaurants en kappers blijven nog wel even gesloten.

    Quarantaine

    Dat Wuhanners met miljoenen tegelijk een ongekend streng gecontroleerde quarantaine ondergingen, heeft wereldwijd vele duizenden besmettingen voorkomen, zo prijst de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) de ‘stoutmoedige aanpak’ van de Chinezen. Terwijl de rest van de wereld nu bibbert, kan China mogelijk ‘een hoek omslaan’, zegt Michael Ryan, de Ierse directeur van het Noodhulp Programma van de WHO.

    China heeft het ergste gehad. We kunnen het geloven, want sinds de Chinese regering eind januari besloot deze keer toch eerder open kaart te spelen zijn betrouwbare data gedeeld, denkt Remco van de Pas. Hij is onderzoeker voor het Instituut voor Tropische Geneeskunde, Antwerpen en verbonden aan Instituut Clingendael. ,,Dat was een politieke keuze. Zo van: oké, we erkennen de crisis, maar we gaan de wereld nu ook laten zien hoe wij die aanpakken. En dat hebben ze ook verrassend effectief gedaan. De manier om steden af te sluiten en al die andere rigoureuze maatregelen waren ongekend op deze schaal.”

    Trom

    De situatie in de zwaar getroffen provincie Hubei lijkt onder controle. In buurprovincies als Henan en Hunan zijn nieuwe gevallen uitzonderingen geworden. Er zijn daar inmiddels minder besmettingsgevallen dan in Duitsland, of Spanje. Reden voor de Chinese staatsmedia om weer de trom te roeren, na alle kritiek uit binnen- en buitenland over het uitbreken van de epidemie. Zo’n infectieziekte is eigenlijk een vergrootglas voor hoe internationale betrekkingen verlopen, zegt Van de Pas.

    ,,Het is een soort snelkookpan. De Chinezen kunnen nu zeggen dat hun autoritaire staats-aangedreven model effectiever is dan die onstabiele democratieën in het Westen. Dat komt een beetje terug in verwijten die nu klinken vanuit China. Het argument is: wij hebben jullie tijd gegeven je voor te bereiden op een epidemie, maar jullie leren niet van onze lessen. Dat klopt vanuit een gezondheidsperspectief, ze hébben de epidemie vertraagd. Maar dat is wel ten koste gegaan van vrijheden en mensenrechten. Dat was de prijs en dan heb je een interessant debat: wat is wijsheid in een geglobaliseerde wereld?”

    Maar dat is niet het hele verhaal, denkt Van de Pas. Hij was onlangs in Indonesië en het viel hem meteen op hoe weinig besmettingsgevallen daar waren. ,,Dat heeft ook te maken met omgevingsfactoren die ervoor zorgen dat het virus zich kan verspreiden. Met het intreden van de lente en een hogere luchtvochtigheid neemt de reproductiesnelheid aanzienlijk af. De komst van de lente in China is ook een factor die de epidemie nu dempt. Ik denk dat dit ook in Europa kan gebeuren. In tegenstelling tot wat veel epidemiologen denken, verwacht ik dat de piek best snel kan komen. Het kan zomaar dat we eind april het grootste gedeelte wel gehad hebben.”

    Onderstaande cijfers komen van de gerenommeerde Johns Hopkins-universiteit, die de wereldwijde verspreiding van het coronavirus per uur opvolgt en bijhoudt. Op dit moment is dit de laatste stand van zaken:
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 maart 2020 09:08
    Brabantse ziekenhuizen stoppen met testen eigen personeel

    Tien ziekenhuizen in Noord-Brabant en het Sint Jans Gasthuis in Weert (Limburg) gaan medewerkers niet meer testen op de aanwezigheid van het coronavirus. De testen die er zijn, worden gebruikt voor patiënten. Dat is donderdag besloten in het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ), waarin deze ziekenhuizen vertegenwoordigd zijn.

    Het besluit is genomen omdat het aantal testen beperkt is en er niet genoeg capaciteit en mankracht is om ze allemaal af te nemen, zo meldt het ROAZ. „Het is erg moeilijk een goede afweging te maken welke personen wel en niet getest moeten worden. Er zijn mensen met minimale klachten die een virus bij zich dragen, en dat kan naast COVID-19 ook een ander virus zijn En er zijn mensen die erg ziek zijn maar die niet positief getest worden en dus geen virus hebben”, staat in een verklaring. „Tot slot vindt verspreiding van COVID-19 plaats in zowel het ziekenhuis als daarbuiten. Dat wordt niet voorkomen met het testen van medewerkers.”

    De ziekenhuizen waar het om gaat zijn Amphia, Bravis Ziekenhuis, Catharina Ziekenhuis, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, Elkerliek Ziekenhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Maasziekenhuis Pantein, Maxima Medisch Centrum, St. Anna Ziekenhuis, Bernhoven en Sint Jans Gasthuis Weert (Limburg).
  10. [verwijderd] 13 maart 2020 09:09
    quote:

    Dag Trader schreef op 13 maart 2020 09:05:

    [...]

    bericht van een duidelijke twitter pumperrrr
    als je dat checkt, en als je al langer hier meeleest,
    weet je dat dat een vergissing was,
    die dame had haar linkedin niet geupdate, ze werkt nu voor een distributeur van Primerdesign.

    kijk maar naar haar profiel nu.
    ruim een maand geleden ging dat gerucht ook al,
    een dag later was haar profiel geupdate.

    Daarmee dat ik er duidelijk bij schrijf dat het maar twitter post is... Bedankt voor de extra info
  11. Noob nr1 13 maart 2020 09:15
    Bedankt voor de info ivm de samenwerking met Roche. De grote spelers staan sterker zou je denken. Had het enkel hier gelezen.
  12. EIF 13 maart 2020 09:17
    Door het Corona virus is NovaCyt wel beter op de kaart gebracht bij afnemers, waardoor men nu ook andere producten afneemt dan alleen de tests, zoals NovaCyt ook zelf heeft verklaard. En dat is belangrijk de toekomstige en lange termijn omzet. (en dus ook de koers)
  13. [verwijderd] 13 maart 2020 09:18
    quote:

    EIF schreef op 13 maart 2020 09:17:

    Door het Corona virus is NovaCyt wel beter op de kaart gebracht bij afnemers, waardoor men nu ook andere producten afneemt dan alleen de tests, zoals NovaCyt ook zelf heeft verklaard. En dat is belangrijk de toekomstige en lange termijn omzet. (en dus ook de koers)
    Vergeet ook niet de cijfers wat normaal in 5 maanden gepresteerd werd. Maar helemaal gelijk!
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 maart 2020 09:22
    quote:

    EIF schreef op 13 maart 2020 09:17:

    Door het Corona virus is NovaCyt wel beter op de kaart gebracht bij afnemers, waardoor men nu ook andere producten afneemt dan alleen de tests, zoals NovaCyt ook zelf heeft verklaard. En dat is belangrijk de toekomstige en lange termijn omzet.
    Helaas voor de trouwe fans moet eerst de koers nog met ca 90% zakken..........
  15. [verwijderd] 13 maart 2020 09:24
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 13 maart 2020 09:22:

    [...]
    Helaas voor de trouwe fans moet eerst de koers nog met ca 90% zakken..........
    Schijnt de zon wel eens waar jij woont?
70.382 Posts
Pagina: «« 1 ... 518 519 520 521 522 ... 3520 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 10 mei

    1. Eurocommercial Q1-cijfers
    2. VK economische groei eerste kwartaal
    3. VK handelsbalans maart
    4. VK industriële productie maart
    5. Wolters Kluwer €1,36 ex-dividend
    6. Aperam €0,50 ex-dividend
    7. AMG €0,20 ex-dividend
    8. Arcadis €0,85 ex-dividend
    9. VS consumentenvertrouwen (Universiteit Michigan) mei (vlp) 77
  2. 13 mei

    1. NL faillissementen april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht