Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,390
  • Verschill

    -0,028 -0,82%
  • Volume

    2.640.209
  • Bied

    3,372  
  • Laat

    3,398  
+ Toevoegen aan watchlist

BAM maart 2020

3.942 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 198 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 HenkdeV 16 maart 2020 07:42
    quote:

    popie schreef op 16 maart 2020 07:08:

    De uitvaartdienst begint om 09.00u met veel klokgelui,BAM BAM BAM.
    Sorry Popie, dat ik er niet bij ben.
  2. forum rang 8 HenkdeV 16 maart 2020 07:44
    Coronavirus raakt Chinese industrie en winkeliers keihard
    Gepubliceerd op 16 maart 2020 07:24 | Views: 1.079 | Onderwerpen: China

    PEKING (AFN) - De Chinese industrie en detailhandel zijn in de eerste twee maanden van dit jaar keihard geraakt door de uitbraak van het nieuwe coronavirus en de verstoring van het openbare leven in het land.

    Uit cijfers van de Chinese overheid bleek maandag dat de productie in de omvangrijke industrie in januari en februari met 13,5 procent is gekrompen op jaarbasis. Dat is de zwaarste krimp in bijna dertig jaar en een veel sterkere afname dan economen hadden verwacht. Door het virus kwamen veel fabrieken in China stil te liggen omdat personeel thuis moest blijven.

    De winkelverkopen in China kelderden met ruim 20 procent in de afgelopen periode. Om de uitbraak van het virus tegen te gaan werden winkelcentra en horeca gesloten, net als uitgaansgelegenheden. Ook bleven veel Chinezen thuis uit angst voor de besmettelijke ziekte.

  3. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 16 maart 2020 07:45
    quote:

    Zwijnash schreef op 14 maart 2020 13:09:

    @ €d

    vraag - de HS2 klus die bam deze week heeft gewonnen, was dat niet een baan die oorspronkelijk niet kon worden verkregen omdat ze nog een lot hadden gewonnen op HS 2?
    Ferrovial komt de AVE in het Verenigd Koninkrijk binnen met werken voor 2.800 miljoen

    Ferrovial komt de Britse AVE binnen. Het Spaanse bedrijf heeft via Ferrovial Agroman een overeenkomst bereikt om samen met BAM Nuttall deel te nemen aan het consortium bestaande uit de Britse Kier en de Franse Eiffage, twee jaar geleden winnaar van twee van de zeven percelen van de hogesnelheidslijn die zullen aansluiten Londen met Birmingham. De waarde van de contracten bedraagt ??in totaal bijna 2.800 miljoen euro. (The Economist)
  4. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 16 maart 2020 07:50
    de coronasite:
    www.worldometers.info/coronavirus/#co...

    We apologize for the temporary disservice that you may have experienced. For about 20 minutes, our site showed clearly incorrect data due to a malicious act. We have investigated the issue and we're now implementing protective measures to prevent this from happening again. The other day we got hit with a big DDoS attack. Now this. We'll continue with our daily efforts and we'll not give up.

    tuig zit overal
  5. Utreg1960 16 maart 2020 08:20
    Yanks hebben de futs weer bevroren maar pakken wel ff vrijdagavond +10%.
    Door het bevriezen van de futs is nu een signaal voor Europa om down te gaan.
  6. Utreg1960 16 maart 2020 08:21
    AEX opent scherp lager na Amerikaanse renteverlaging

    (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs gaat maandag naar verwachting een fors lagere opening tegemoet. Futures op de AEX index wezen een uur voor de beursgong op een verlies van 5,2 procent. Afgelopen week kende Beursplein 5 al een dramatisch koersverloop. De AEX koerste op weekbasis 18,5 procent lager naar 432,85 punten.

    De Federal Reserve verlaagde zondagavond onverwacht de rente naar bijna nul en kondigde een nieuw noodplan aan vanwege het coronavirus. Futures in New York noteren vanochtend 'limit down', ofwel meer dan vijf procent lager. De laagste koers waar nog op gehandeld mag worden. Vrijdagavond sloot hoofdgraadmeter S&P 500 op Wall Street juist nog 9,3 procent hoger.

    De Fed verlaagde de rente van 1,00 tot 1,25 procent naar 0 tot 0,25 procent. En de rente zal zo laag blijven totdat de centrale bank er van overtuigd is dat de economie de huidige gebeurtenissen heeft doorstaan en weer op koers ligt met betrekking tot maximale werkgelegenheid en met het doel voor prijsstabiliteit.

    Ook zal de Fed voor ten minste 500 miljard dollar aan staatsobligaties en voor minimaal 200 miljard dollar aan leningen gedekt door hypotheken opkopen. Begin maart verlaagde de Fed de rente al met een half procentpunt. Ook toen gebeurde dit plotseling.

    Verder liet de Fed weten banken aan te moedigen hun kapitaal- en liquiditeitbuffers te gebruiken om leningen te verstrekken aan huishoudens en bedrijven die worden geraakt door het virus. Om dit mogelijk te maken heeft de Fed de reserve-eisen voor de banken verlaagd.

    Ook maakte de Fed melding van een gecoördineerde actie samen met de centrale banken van Canada, Engeland, Japan, Zwitserland en de Europese Centrale Bank om te zorgen dat er voldoende dollars beschikbaar zijn.

    In een reactie sprak analist Naeem Aslam van Avatrade van "de grootste nucleaire bazooka".

    "De Fed wil de markten doen beseffen dat de beren deze oorlog niet kunnen winnen", aldus Aslam. De Fed zal de markten koste wat het kost ondersteunen, zo voegde de analist toe.

    In Azië waren beleggers hier vanochtend evenwel nog niet van overtuigd. De hoofdbeurzen verloren grofweg 2 tot 3,5 procent, met als negatieve uitschieter de beurs in Sydney met een verlies van bijna 10 procent. Op de Australische beurs staan veel grote banken genoteerd, waarvan het verdienmodel onder druk staat door de lage rente.

    Vanochtend noteerden de futures op Amerikaanse olie drie procent lager. Brent verloor vijf procent

    Corona en olie wegen op markten

    De verdere verspreiding van COVID-19 en de vergaande maatregelen die landen nemen om het virus in te dammen, zorgden afgelopen week voor paniek onder beleggers. Acties van Saoedi-Arabië om concurrenten door productieverhogingen en prijsverlagingen het vuur aan de schenen te leggen, zorgden daarnaast ook nog eens voor een hevige onrust op de oliemarkten.

    Ondanks al het onheil zette Wall Street vrijdagavond de grootste stijging op een dag neer sinds de financiële crisis van 2008. De zogenoemde FAANG aandelen Apple, Facebook en Alphabet wonnen maar liefst 10 procent. Een groot deel van de winst werd gerealiseerd in de laatste 30 handelsminuten.

    De markten reageerden richting het slot op nieuws van de Amerikaanse president Donald Trump dat snel extra coronavirus testen beschikbaar worden gesteld, terwijl hij ook aangaf dat de strategische Amerikaanse oliereserves op korte termijn volledig worden aangevuld, waarna de olieprijzen iets opveerden. Ook riep hij de noodtoestand uit en maakte hij 50 miljard dollar vrij om het virus op federaal niveau te bestrijden.

    Trump vergeleek de uitbraak eerder herhaaldelijk nog met de seizoensgriep en zei ook dat zijn regering de verspreiding onder controle had.

    Volgens analist Ed Keon van QMA hunkerden beleggers naar nieuws dat wees op doortastend optreden van de Amerikaanse autoriteiten. In dit verband is Zuid-Korea volgens hem een goed voorbeeld. Daar lijkt het coronavirus over zijn hoogtepunt heen. In China is het aantal geïnfecteerden na draconische maatregelen zelfs op zijn retour.

    In de Verenigde Staten stijgt het aantal besmettingen juist snel en zijn volgens de officiële cijfers van zondag nu tenminste 2.952 mensen besmet met het coronavirus.

    Het muntpaar euro/dollar noteerde vanochtend ondanks de scherpe renteverlaging vrij stabiel op 1,1134.
  7. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 16 maart 2020 08:52
    Thirty-nine firms have secured places on Procure Partnerships minor works framework to be used by clients across 10 regions in England and Wales.

    Conamar, Interserve Facilities, Seddon and Vinci Facilities are among the biggest winners across the 10 regional lots.

    The framework has been split into two value lots of £50,000 – £1m and £1m – £4m, and completes the Liverpool-based procurement group’s offering after awarding 23 firms places for larger projects last year.

    Framework director Robbie Blackhurst said that the winning firms could enjoy a £2.5bn work pipeline over the next four years.

    It will be used by local authorities, NHS Trusts, Universities and Blue Light Providers.
    Winners


    BAM Facilities
    en een heleboel andere

    Framework director Robbie Blackhurst said: “The addition of the Procure Partnerships Minor Works Framework to the previously procured Major Works framework means that we can now offer public sector bodies a one-stop shop to compliantly procure contractors to deliver their projects ranging from as little as £50k right up to £100m plus”

    “The framework is not even 24 hours old and we have already began to procure our first sub £4m projects through it, which reflects the market need for a strong minor works framework, with local contractors across England and Wales.”
  8. forum rang 8 Wilbar 16 maart 2020 09:07
    Hé, BAM en een nieuwe overeenkomst. Weliswaar niet aan de inkomstenkant maar aan de uitgavenkant. Maar toch ook best belangrijk.

    Atos sluit nieuwe overeenkomst met Koninklijke BAM Groep voor werkplekbeheer

    Amstelveen, 12. maart 2020 - Atos heeft een nieuw contract gesloten met Koninklijke BAM Groep met als resultaat dat zij ook in de komende drie jaar verantwoordelijk is voor werkplekbeheer. Als resultaat van deze overeenkomst zal Atos opnieuw de levering van end user support services en het beheer van de IT-infrastructuur op zich nemen. Het contract biedt het Europese bouw- en vastgoedconcern toegevoegde waarde op het gebied van integratie, kostenbeheersing en innovatie.
    Aanleiding voor BAM om opnieuw met Atos in zee te gaan, is de expertise en ervaring die zij heeft op het gebied van werkplekbeheer en de flexibiliteit die zij heeft getoond door haar dienstverlening aan te passen aan veranderende behoeften in de organisatie. In de afgelopen maanden hebben BAM en Atos de basis gelegd voor een nieuwe gemeenschappelijke aanpak voor de IT-ondersteuning van medewerkers van het bouwbedrijf.
    “Door de samenwerking met Atos is BAM in staat haar operationele processen nog efficiënter en tegen lagere kosten in te richten. Bovendien stelt de nieuwe werkwijze ons in staat onze interne IT-infrastructuur aan te passen om een meer gecentraliseerde en gestandaardiseerde manier van werken mogelijk te maken in de landen waar ons bedrijf actief is”, vertelt Tim McCharthy, Global Director IT Services van Koninklijke BAM Groep. “We hebben voor Atos gekozen, omdat zij haar Workplace Services zowel nationaal als internationaal kan inzetten en vanwege haar kennis van de bouwsector.”
    “We zijn erg trots dat Koninklijke BAM Groep heeft besloten om voor de tweede keer met Atos in zee te gaan. We zijn ervan overtuigd dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de stroomlijning van haar IT-infrastructuur”, aldus Peter ‘t Jong, CEO Noord-Europa van Atos.
    atos.net/nl/2020/persberichten_2020_0...
  9. forum rang 7 innicksname 16 maart 2020 09:13
    quote:

    popie schreef op 16 maart 2020 07:08:

    De uitvaartdienst begint om 09.00u met veel klokgelui,BAM BAM BAM.
    Het blijft ook bij het luiden van de klokken. De deuren van de hel zijn gesloten voor meer mensen.
  10. Crockett 16 maart 2020 09:15
    quote:

    innicksname schreef op 16 maart 2020 09:14:

    [...]
    Haarlemmermeer, toch?
    ergens NAP-6 inderdaad
  11. forum rang 7 innicksname 16 maart 2020 09:17
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 16 maart 2020 07:50:

    de coronasite:
    www.worldometers.info/coronavirus/#co...

    We apologize for the temporary disservice that you may have experienced. For about 20 minutes, our site showed clearly incorrect data due to a malicious act. We have investigated the issue and we're now implementing protective measures to prevent this from happening again. The other day we got hit with a big DDoS attack. Now this. We'll continue with our daily efforts and we'll not give up.

    tuig zit overal
    Aantal doden wereldwijd zit nu op 2x een normale griepepidemie in NL. Nadert die van een hele sterke NL-se epidemie.
  12. forum rang 7 innicksname 16 maart 2020 09:18
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 16 maart 2020 09:14:

    ing - 10% iet rotter dan BAM, Tijs
    ING is sowieso rotter dan BAM, de beurs (Mr. Market) heeft uiteindelijk altijd gelijk.
3.942 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 198 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def)
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht