Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Zucht. Randstad. Weer.

(AJK) Randstad is weer daler van de dag met -8%, also g het niks is. Het fonds is wel the place to be als straks de eerste green shoots weer in de economie verschijnen (= uitzendwerk). Nee, dan moet u ze eigenlijk al hebben, als u de traditionele (altijd hachelijk) herstelrit wilt maken en opnieuw dividend beuren.

Daar is het beruchte, niet zo nette, maar wel rake begrip weer: er is bij Randstad nu nog geen #uitkotsmoment, zoals in 2009. In 2002 was die er trouwens ook niet - de draai was de bekende dief in de nacht - maar het fonds liep toen wel een dik half jaar hard op rest vooruit. En dat leverde een bijzonder lucratieve rit op.

Misschien is dat ook mede de reden voor de volatiliteit in Randstad, niemand wil die verwachte rit missen, maar tegelijkertijd heeft niemand nu al zin om in het aandeel te zitten. Plukjes dan maar op de daling, als u er in wilt? 

Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht