Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

SHELL PLC GB00BP6MXD84

Laatste koers (eur)

34,405
  • Verschill

    +0,445 +1,31%
  • Volume

    4.541.944 Gem. (3M) 7,1M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Uitstappen? Is het echt never sell Shell?

200.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 1882 1883 1884 1885 1886 ... 10002 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 april 2020 21:26
    quote:

    barry01 schreef op 10 april 2020 21:16:

    [...] Wel mooi hoe hij over Mexico praat. Ze zijn goede vrienden.
    Trump zegt altijd precies wat op dat moment wenselijk is, alles wat hij zegt is een grote grap. Hij weet trouwens ook altijd, maar dan ook altijd alles. Het corona virus stelde volgens hem in Amerika ook niks voor en het was alleen in China. Maar toen werd het hem opeens heet onder de spraytan gebruinde voetjes en was het een pandemie. Waarop Trumpie opeens op een dag zei dat hij alles van het virus wist en precies wist hij het aan moet pakken. Die vent werkt echt op mijn lachspieren. Het enige positieve is dat hij een relatief goede zakenman is, die weleens waar met een gouden lepel in de mond geboren is. En daarnaast weet hij door zijn praatjes veel mensen te winnen en doet hij sommige dingen op een manier waarop anderen het niet durven. Maar meer positiefs kan ik niet bedenken.
  2. linke ro 10 april 2020 21:31
    President Trump says he had agreed to “help Mexico along” in a deal with Russian and Saudi Arabia to curb global oil production
  3. Bammetje 10 april 2020 21:31
    Trump gaat door de mand vallen want hij verteld teveel leugens. In tijden van crisis als er veel doden vallen moet je juist geloofwaardig overkomen. Voorheen is hij hier altijd goed mee weggekomen en werd er mee gelachen maar die tijd is voorbij.
  4. tafon 10 april 2020 21:56
    De EIA geeft aan dat door het stilzetten van schalie olievelden de VS later dit jaar olie moet gaan importeren.
    Gelezen in: Crude Oil Prices Today
  5. MrMarket 10 april 2020 23:08
    quote:

    manuss schreef op 10 april 2020 22:59:

    [...] 15 miljoen cuts zou nog beter zijn. Op naar de 20 miljoen!
    die 5 is dus buiten de 10 van opec +, dus al 15.
  6. forum rang 5 manuss 10 april 2020 23:11
    quote:

    BeursBonobo schreef op 10 april 2020 23:08:

    [...]

    die 5 is dus buiten de 10 van opec +, dus al 15.
    Ik vind het erg onduidelijk allemaal en wacht de officiële berichten af.
  7. [verwijderd] 10 april 2020 23:12
    Ik ben benieuwd hoe ik het akkoord over de olie moet interpreteren en kan vertalen in de koers van Shell voor komende dinsdag. Wat denken jullie?
  8. Mascotte 10 april 2020 23:19
    Is ondertussen geen peil meer op te trekken.
    Afgelopen twee weken is al wel gebleken dat het aandeel Shell zich momenteel weinig tot niets aantrekt van de olieprijs dus het kan alle kanten op.
    Een verlaging in productie zal helpen in de olieprijs wat omhoog te stuwen maar zolang er nog steeds sprake is van forse overproductie en gigantische voorraden blijf ik vrij sceptisch in het omhoog schieten van Shell als aandeel. Denk dat we nog wel een poosje rond de 17-18 zullen blijven hangen zolang er globaal nog zoveel Corona maatregelen zijn.
    En gezien dat we in Jan/Feb van dit jaar rond de 23 zaten is ~18 ook nog best een redelijke prijs voor een crisis scenario lijkt me.
  9. Bammetje 10 april 2020 23:25
    Gisteren hadden ze het over 10 tot 11 miljoen. Dus die elfde miljoen zal wel die 1 miljoen zijn van Canada waar de Rus het over heeft.
    Blijft speculeren en inderdaad afwachten op de officiële berichtgeving.
  10. Turbocharger 10 april 2020 23:42
    quote:

    Bammetje schreef op 10 april 2020 21:31:

    Trump gaat door de mand vallen want hij verteld teveel leugens. In tijden van crisis als er veel doden vallen moet je juist geloofwaardig overkomen. Voorheen is hij hier altijd goed mee weggekomen en werd er mee gelachen maar die tijd is voorbij.

    Beste Bammetje.

    Schrijf je k*t ook met dt?

    Je hebt geen benul wat er speelt omtrent SARS-CoV-19. 9ftwwel corona.

    Maar gelukkig voor jou ben je hier niet de enige op dit forum die niet alleen k*t met dt schrijft, maar daarnaast geen enkel benul heeft wat er op het spel staat.

    Ik zal je even 'up to speed' brengen.

    Trump werd 2 maanden terug voorgelogen door o.a. het CDC en EMHI (op bas8s van 'modellen' eaar geen reet van klopte) dat Covid-19
    2,2 miljoen dodelijke slachtoffers zou maken in de USA.

    Nu weten we (jij niet, maar als je even oplet, kun je misschien nog wat leren) dat de 2,2 miljien doden kant nog wal raken. In de hele wereld bedraagt het aantal corona-doden nog geen 200.000 doden. In de USA zijn er nu 16.000 doden. Dat aantal verdubbelt hooguit

    Trump, net zo min medicus als jij en ik, besloot op de compleet op lucht gebaseerde aannames van zogenaamde 'deskundigen' dat er 2,2 miljoen doden zouden vallen, de amerikaanse economie stil te leggen.

    Achteraf een compleet onjuiste beslissing. De 2,2 miljoen doden bljken er hooguit 30.000 te vinden worden.

    De jaarlujkse griep maakt in smerija tussen de 23.000 en 65.000 slachtoffers. En daarvoor is nog nooit de Amerikaanse evonomie volledig stilgelegd.

    Nu wel, op basis van compleet onjuiste rapporten.

    De tegenstanders van Trump hebben Trump ertoe verleid om op grond van hun verstrekte false info de gehele economie op dlot te doen.
    Doel: de 8neenstorting van de economie bij de a s verkiez8bgen Trump in de schoenen te schuiven.

    Trump is niet de idioot waar jij en je linkse vriendjes, op grond van info die je van Jinek, NOS- en RTL dagelijks met de paplepel wordt ingegeven, hem voor verslijt.

    Trump moet en zal dr Amerikaanse economie weer open moeten gooien. We spreken over weken, beslist geen maanden.

    Wat er op het spel staat, is wie er 3 november als nieuwe president wordt gekozen.

    Democraten doen er alles aan om Trump de neergang van de Amerikasnse economie op het conto van PDJT te svhrijven.

    Democraten, de erfvijanden van Trump, zullen er alles aan doen om 3 nov. van Trump te winnen. Waarom?

    Het antwoord daarop is eenvoudig.

    Een groot deel van de Amerikaanse congresleden en senatoren, aan zowel democratische als republikeinse kant, vullen hun zakken met miljoenen belastinggeld.

    Hoe? Door kickbacks van steun verleend aan corrupte 3e wereldlanden en o.a. de wapenindustrie.

    Trump gaat geen oorlog voeren. Dat kost miljarden, buiten tienduizendrn dode Amerikaanse militairen.

    De corrupte politivi foen er alles aan om Trump twme wippen, omdat as dat niet lukt, ze hun zakken niet meer kunnen vullen.

    Trump is niet degene die liegt, maar is de man die alle linkse corrupte politici zal ontmasketen.

    En dat weten ze. Dus bliezen ze de coronagriep tot mega propoties op.

    Trump begin op de valse info de fout de econommie op slotvte gooien.

    Nu blijkt dat corona niet meer dan een normale griep aan slachtoffers eist, dtaat Trump voor de lastige task om de Amerikasnse economie weer open te gooien.

    Daarnaast blijkt dat Hydroxychloroquine damen met Azithromycin en zinksulfaat tussen de 8 en 12 uur coronapatiënten klachtenvrij te maken.

    En raadt eens wie het grootschalig voorschrijven van ZCQ op alle manieren frusteren proberen tegen te houden?

    Je raadt het nooit, de corrupte zakkenvullers, bekend onder er naam democraten.

    Corona is niets meer dan een schaakstuk in het spel om de macht.

    De corrupte zakkenvullers in een strijd op leven en dood tegen de man die niet omkoopbaar is, omdat hij al vermogend was toen hij de politiek in ging, tegen sukkels net een grote mond en geen geld, die de politiek in gingen om daar snel heel erg rijk te worden.

    En die nan moet weg, koste wat kost. Of er nu duizenden mensen meer aan Corona sterven, if de economie compleet geruïneerd wordt, naakt ze niks uit. Alles on Trump te wippen en de stroom van Amerikaans belastinggeld die via een omweg in hun corrupte zakken terecht komt in stand te houden.

    Dat je Trump beticht van leugens geeft aan dat je je uitsluitend laat informeren door het NOS journaal, Jinek, Telegraaf, RTL en DWDD etc.



  11. ash_az 10 april 2020 23:54
    quote:

    Turbocharger schreef op 10 april 2020 23:42:

    [...]
    Arme meneer 'I called it a pandemic before everybody else called it a pandemic' Trump. Doet zo zijn best, maar iedereen werkt tegen. Ligt aan iedereen, behalve meneer Trump...

  12. [verwijderd] 11 april 2020 00:08
    quote:

    mbrand85 schreef op 10 april 2020 21:08:

    Volgens mij mag hij ook helemaal geen afspraken maken vanwege wetgeving VS. Als hij dat wel doet wellicht nieuw impeachment kans voor de democraten, aangezien die de verkiezingen ook niet gaan winnen met Mr Biden.
    Wel off topic, maar dat is toch vreselijk treurig waar de democraten mee op de proppen komen. Een dementerende opa die voorlopig alleen maar in zijn kelder de ellende zit af te wachten. Sowieso was het triest dat ze met Warren, Trump, Biden en Sanders alleen maar 70+-ers hadden. De democraten moeten wel met een hele goede vice-president op de proppen komen, want anders zie ik Trump weer winnen.

    De Democratische gouverneur van Californië over Trump.

    www.youtube.com/watch?time_continue=4...
  13. Bammetje 11 april 2020 00:12
    Turbocharger, alle tv programma’ s die jij noemt daar kijk ik bijna nooit naar. Ik zie wel de persconferenties van Trump en met een beetje mensenkennis weet je dan al genoeg. Zijn achterban bestaat over het algemeen uit mensen die niet gehoord worden dus ik begrijp wel waarom hij zoveel kiezers trekt. Hier in Nederland speelt hetzelfde.
  14. forum rang 6 Marcel H. 11 april 2020 00:16
    quote:

    Tsja... schreef op 11 april 2020 00:08:

    [...]

    Wel off topic, maar dat is toch vreselijk treurig waar de democraten mee op de proppen komen. Een dementerende opa die voorlopig alleen maar in zijn kelder de ellende zit af te wachten. Sowieso was het triest dat ze met Warren, Trump, Biden en Sanders alleen maar 70+-ers hadden. De democraten moeten wel met een hele goede vice-president op de proppen komen, want anders zie ik Trump weer winnen.

    De Democratische gouverneur van Californië over Trump.

    www.youtube.com/watch?time_continue=4...
    Het lukt zelfs de Democraten niet om een slapjanus als Trump omver te kegelen.
  15. forum rang 6 Littletycoon 11 april 2020 00:22
    quote:

    Turbocharger schreef op 10 april 2020 23:42:

    [...]
    Tsja wat moet je nu met zoiets, zo ver verwijder van het gemiddelde mentale model. Ik vraag me dan af, moet je radicaal afwijkende mentale modellen hebben om succesvol te zijn in beleggen, of ben je dan in 99 van de 100 gevallen een doodloper?
  16. Bammetje 11 april 2020 00:26
    En Trump is ook constant bezig om de beurzen te manipuleren. Als het naar beneden gaat stuurt hij weer een tweet de wereld in. Hij strooit met biljoenen en als het niet genoeg is dan met triljoenen alles om de beurzen te laten stijgen. En wie gaat straks de puinhopen opruimen ?
200.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 1882 1883 1884 1885 1886 ... 10002 »» | Laatste |Omhoog ↑
Premium Premium

Hoe houdbaar is het hoge dividend van Shell als de olieprijs gaat dalen?

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht