Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Flow Traders BMG3602E1084

Laatste koers (eur)

19,700
  • Verschill

    -0,120 -0,61%
  • Volume

    46.547 Gem. (3M) 227,8K
  • Bied

    19,670  
  • Laat

    19,700  
+ Toevoegen aan watchlist

Flow Traders - 2020 we flowen door!

16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 378 379 380 381 382 ... 822 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Robert Long 21 april 2020 14:39
    quote:

    money hates me schreef op 21 april 2020 14:37:

    Ik heb ook FU.K you gezegd tegen Flow, heb alles verkocht.

    Dag verlies van ongeveer 54K!! :-(
    Nu begin ik je naam te snappen. Had een paar dagen gewacht en op z’n minst het dividend meegepakt.
  2. Michiel de Ruyter 21 april 2020 14:39
    Mede Flowers we hebben een aardig ritje van 19,42 naar de 33 gemaakt enige winstnemingen vinden altijd plaats niet alles gaat in een rechte lijn omhoog! Mensen heb geduld en kijk niet elke koerstik!
  3. forum rang 4 Sir Piet 21 april 2020 14:41
    quote:

    Sir Piet schreef op 21 april 2020 14:35:

    Denk dat de grote verkoper bijna klaar is.
    Buikje vol gegeten
  4. money hates me 21 april 2020 14:44
    quote:

    Robert Long schreef op 21 april 2020 14:39:

    [...]

    Nu begin ik je naam te snappen. Had een paar dagen gewacht en op z’n minst het dividend meegepakt.
    Ik had alleen opties en turbo`s dus aan dividend heb ik niks aan
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 21 april 2020 14:45
    quote:

    money hates me schreef op 21 april 2020 14:44:

    [...]Ik had alleen opties en turbo`s dus aan dividend heb ik niks aan
    Dat bedoel ik: gokkende amateurs.
  6. forum rang 5 Ayous 21 april 2020 14:46
    quote:

    Sir Piet schreef op 21 april 2020 14:41:

    [...]

    Buikje vol gegeten
    Fijn, weer snel naar de 34 in 2 dagen tijd.
  7. Spaarcentje 21 april 2020 14:46
    Niet te geloven dit.

    Zei gisteravond tegen de vrouw” ‘dat ziet er goed uit voor morgen”..

    Zit ik al voor 8.00 uur de resultaten van Flow traders te bekijken en hierdoor in een jubelstemming,
    helaas van korte duur.

    Doordat ik de afgelopen tijd met nagenoeg al mijn beleggings geld in dit aandeel heb gestoken en andere koopjes hierdoor links laten liggen.

    Gelukkig is mijn gak rond de 23 euro en heb nog wel winst... maar had na vandaag met het fantastische resultaat van Flow traders wel op meer wist gerekend...maar helaas !
  8. TW82 21 april 2020 14:46
    quote:

    Föhn schreef op 21 april 2020 14:03:

    [...]

    Zo is het. Bij FT altijd voor de cijfers wegwezen.
    Hoe zuur het ook is om te constateren. Het is wel weer waar helaas. Ik ben niet echt een FT believer of zo, maar ik had de kans toch reëel geschat dat we vandaag best een beetje zouden stijgen of redelijk zouden blijven liggen. Echter, helaas doet het er soms gewoon even niet zo toe of het terecht is of logisch etc, wat er toe doet is of het de markt gewoon weer eens doet wat ze doet en dat is wederom gebeurd.

    In dat opzicht heb ik mezelf misschien ook een beetje laten overtuigen (ook door mezelf) met alle redenen waarom de koers deze keer niet zou (moeten) dalen. Echter, alhoewel die redenen allemaal best valide zijn, doen ze er op zo'n moment als vandaag even niet toe en in dat opzicht (al is achteraf makkelijk praten) baal ik wel een beetje dat ik er toch weer een soort van ben 'ingetrapt' door iets logisch te beredeneren waarvan je weet dat de uitkomst soms gewoon geen logica volgt. In 2018 kwam het voor velen ook onverwacht, maar gebeurde het wel en in dat opzicht was het nu misschien toch al wel enigszins te verwachten op zijn minst. Losstaand of de koers nu verder zakt of de komende dagen wat herstelt, kan niemand natuurlijk zeggen dat het totaal niks uitmaakt of niet zonde is dit (wat ik hier en daar lees), want hoe je het went of keer zijn de uitstappers van vanmorgen beter af dan de zittenblijvers. Eruit op 2 tot 4 euro hoger met, mocht je dat willen, de optie om weer in te stappen.

    Er zal wel weinig herstel komen vandaag vrees ik, want je ziet dat elke kleine correctie omhoog meteen weer wordt verkocht en niet lang stand houdt. Tot nu toe is iedere stijging in ieder geval weer gevolgd door verdere daling of terugval. Gezien de cijfers is het nog best een pittige daling ook, vind ik zelf. Kwartier geleden bijna -7% al. Van +7% naar -7% is best fors.

    Toch blijft het feit dat de VIX nog erg hoog is, rond de 47 weer. Nico Inberg herhaalde in de Q&A video nog een keer waarom het volgens hem gewoon prima is om FT in de portefeuille te hebben, ook voor een koers van 31 euro. Toch nog 3% rendement (bij koers van 30 Euro) in zelfs de meest rustige jaren met zo nu en dan op een flinke klap meer. Maar goed, daar hebben we voor vandaag misschien even niet zo veel aan.
  9. [verwijderd] 21 april 2020 14:46
    Ik lees veel verhalen over de groot aandeelhouders en de beleggingsfondsen. Dat ze nu hun grote verkoop aan het doen zijn. Ik snap alleen niet waarom je deze grote verkoop dan niet gister hebt gedaan toen die rond de 31 schommelde. Vervolgens gebeuren de massa verkopen nog steeds onder de 31 met deze bizar goede kwartaalcijfers. Het is zo krom allemaal. Ik blijf wel lekker zitten. En hoop vandaag nog steeds rond de 31 te sluiten om de schade toch nog een beetje te beperken.
  10. whoiam 21 april 2020 14:48
    is nog maar begin van de week, met de vix die blijft hoog zijn, gaat het zowiezo op zijn gemak terug naar de 30

    en wat met blijvende volatiliteit komende maanden, oli, schulden, corona, failissementen, zwakke cijfers, faillissementen verkiezingen,... je wil toch maar in één aandeel zitten en dat is flow? :)
  11. forum rang 6 Tordan 21 april 2020 14:49
    Ongelooflijke cijfers. Had dit niet verwacht, ondanks dat me dit via via al was ingefluisterd. Lees ook mijn posting daarover vanmorgen vroeg.Maar deze daling had ik ook niet verwacht. Er schijnt in q2 tot nu toe al weer een nti te zijn die boven een normaal kwartaal ligt, Vanwaar dan deze daling?? Winstnemingen. Adviesverlagingen van KBC. Bezit van de zaak is einde vermaak. Echter de investment case staat helemaal als een huis en het neerwaartse risico wordt met de dag kleiner als we deze koersuitslagen houden. Vix alweer hoog in de 40, steeds meer besef van de l=ellende die nog gaat komen. Ik heb een bijkooporder ingelegd op 28,20. Kan nog wel een tik na krijgen. Ben wel erg gerustgesteld over het verdienmodel van FT. Eindelijk geleverd, nu de koers nog!!
  12. Digit 21 april 2020 14:54
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 21 april 2020 14:34:

    [...]
    Klopt ook niet.
    In dit geval wel ;-)
  13. money hates me 21 april 2020 14:55
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 21 april 2020 14:45:

    [...]
    Dat bedoel ik: gokkende amateurs.
    Ik wilde eigenlijk niet op reageren maar heb je mijnvolledige bericht gelezen....?

    Uiteindelijk met Flow 70K winst gemaakt, vraagje aan jou ramptoerist, hoeveel winst heb jij in heel jaar gemaakt....;-)

  14. forum rang 6 Tordan 21 april 2020 15:02
    'Schizofreen gevoel' bij Flow Traders over recordomzet


    Dennis Dijkstra, ceo Flow TradersFoto: Christopher Goodney/Bloomberg
    'Het is een schizofreen gevoel.' Ceo Dennis Dijkstra van Flow Traders heeft zojuist een het beste kwartaal ooit achter de rug. De market makers boekten een handelsomzet van €495 mln. Dat is bijna acht keer zo veel als in het magere eerste kwartaal van 2019. En het is meer dan de al hooggespannen verwachtingen van analisten.
    Toch zegt Dijkstra er niet onbezwaard van te kunnen genieten. 'Ik ben blij dat de investeringen in onze systemen en onze strategie zich hebben uitbetaald. Maar ik zie natuurlijk ook wat er om ons heen gebeurt.' Flow Traders FLOW€29,78-4,31% verhandelde het afgelopen kwartaal, en vooral in maart, een recordvolume aan exchange traded funds (etf's). Dat zijn de beursgenoteerde trackers waarin het Amsterdamse bedrijf zich heeft gespecialiseerd.
    Enorme koersbewegingen
    De market makers, flitshandelaren in de volksmond, van Flow Traders geven hierin continu koop- en verkoopprijzen af. Door de enorme koersbewegingen op de wereldwijde aandelenbeurzen ontstonden er de afgelopen weken grote verschillen tussen aan- en verkoopbiedingen. Bovendien stegen de kansen om te profiteren van prijsverschillen tussen beurzen onderling én tussen trackers en hun onderliggende waarden.
    Dijkstra heeft het afgelopen kwartaal dingen gezien, die hij nog nooit voorbij had zien komen. 'Dit was een zogenoemde “zwarte zwaan”, een scenario dat je vooraf nauwelijks kunt verzinnen', zegt hij. 'Er waren partijen die opeens omvielen. Gelukkig hebben wij ons werk, liquiditeit verschaffen in de financiële markten, ook kunnen doen nu er dingen gebeuren die nog nooit zijn voorgevallen.'
    Slapen in tentjes
    Wel heeft het Amsterdamse bedrijf hogere kosten gemaakt, naar eigen zeggen door het gehanteerde 'bedrijfscontinuïteitsplan'. De handelaren sliepen in tentjes op de handelsvloer in Amsterdam. Vergaderruimtes werden omgebouwd tot slaapzalen. De werknemers van Flow wilden niet onverhoopt buitengesloten worden, maar zo dicht mogelijk op de beurshandel zitten.
    Alles om tijdens de coronacrisis hun werk te kunnen bljiven doen. Volgens Dijkstra heeft het bedrijf in Amsterdam binnen no-time een extra kantoor gehuurd en ingericht. In Azië ook. Flow heeft veel moeten improviseren, omdat voor een 'lockdown' geen concrete plannen klaarlagen. 'We hebben vanwege smog in Singapore wel eens met spoed werknemers verplaatst van het ene naar een ander kantoor. Maar nu mochten werknemers niet reizen. Dat maakt het anders dan anders.'
    Het geïmproviseerde 'continuïteitsplan' heeft een eenmalige kostenpost van ongeveer €0,9 mln gecreëerd, maar uiteindelijk véél meer opgeleverd. Het bedrijf meldt dat het 100% meer gehandeld heeft dan in het laatste kwartaal van vorig jaar. De omzet van Flow overtreft, zoals gezegd, de verwachtingen van analisten. De mediaan van hun schattingen lag op een kwartaalomzet van €420 mln.
    'Stemmingmakerij'
    In media, ook in het FD, wordt soms kritiek geleverd op de market makers van Flow. Ze hebben snellere systemen en meer marktkennis dan veel andere marktparticipanten, waardoor ze sneller op orders kunnen reageren. Dat zou hen een oneerlijk voordeel geven.
    Dijkstra: 'Wij zouden pensioenfondsen benadelen. Dat is allemaal stemmingmakerij. Als market makers staan we onder streng toezicht. Wij zorgen ervoor dat beleggers, doordat wij ook in een gespannen markt prijzen blijven afgeven, altijd kunnen blijven handelen. Dat komt alle investeerders ten goede, ook pensioenfondsen.'
    Verder zegt Dijkstra dat alle werknemers van Flow €5000 hebben gestort in een fonds dat in totaal €2,5 mln doneert aan goede doelen als Erasmus Medisch Centrum en de Voedselbank. Ook wordt er een eigen fonds opgericht dat gaat bijdragen aan de 'gezondheid en het welzijn' van mensen. 'Het zijn ongekende tijden. We voelen dat dit nu belangrijker is dan ooit.'

    Bron: FD.nl
  15. [verwijderd] 21 april 2020 15:03
    quote:

    Theinfluencertrader schreef op 21 april 2020 15:02:

    Jeeej gelukkig weer in de 30
    Had vanochtend niet gedacht dat ik dit vandaag ging zeggen trouwens.
  16. forum rang 6 Tordan 21 april 2020 15:07
    Kom er maar in ING en UBS met wat koersdoelverhogingen. Eerst de range 37-40 opzoeken komende weken. Zou niet meer dan normaal zijn.
  17. [verwijderd] 21 april 2020 15:09
    Als we een uur rond de 30 kunnen blijven hangen hebben we de negatieve trend in ieder geval gebroken. Hopelijk dan nog even de lucht in.
  18. Robert Long 21 april 2020 15:10
    Dijkstra: « Er waren partijen die opeens omvielen. Gelukkig hebben wij ons werk, liquiditeit verschaffen in de financiële markten, ook kunnen doen nu er dingen gebeuren die nog nooit zijn voorgevallen.'

    Weer outliers gehad?
16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 378 379 380 381 382 ... 822 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht