Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,881
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    4.203.859 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,880  
  • Laat

    0,899  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming juni 2020

7.104 Posts
Pagina: «« 1 ... 195 196 197 198 199 ... 356 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Gouden Bergen 17 juni 2020 14:32
    Leuk allemaal, met spanning wachten op een persbericht dat het onderzoek wat eerder is aangekondigd officieel is gestart. Ik vraag me dan ook zeer af of de koers hierop een stijging gaat laten zien. Veel benieuwder ben ik naar de uiteindelijke resultaten, pas dan zul je m.i. een koersreactie gaan krijgen.
  2. [verwijderd] 17 juni 2020 14:32
    quote:

    hunky schreef op 17 juni 2020 14:30:

    [...]
    ik ben het met jou eens, de virus wordt eind dit jaar de nek omgedraait, daarna gaat alles weer draaien als een tierelier.
    Nou ja met uitzondering van 1 beursgenoteerd bedrijf....
  3. forum rang 4 Eric_80 17 juni 2020 14:33
    Ik zou wel eens de reactie van SDV willen zien als hij dit forum zou lezen. Hij zou zich voor sommige posts toch bijna schamen over het ongeduld/stomheid van mensen.

    Gelukkig heeft hij het te druk met het leiden van een zeer goed lopend bedrijf en snapt hij wel dat de trial in basel tijd nodig heeft en maakt hij zich niet druk over of het aandeel een paar procentjes stijgt of zakt.

    Even een (in mijn ogen kloppende) simpele conclusie over Pharming en de huidige situatie:

    1- We weten NIET wanneer er een PB komt. Geloof het of niet er KOMT echt wel een PB als de eerste patient wordt behandeld. Dit kan vanavond zijn of over 3 weken, Heb je hier geen vertrouwen in, koop aandelen KPN. Kun je elke dag genieten van al die mooie reclames.
    2- Pharming hoeft helemaal NIETS te veranderen in de PR, Het is een biotech bedrijf waar hun product voorop staat en niet hoe een zooitje klein-aandeelhouders en consumenten over het bedrijf denkt. Het is een wereldje wat buiten ons om gaat, maar binnen deze wereld en ziekenhuizen e.d. zorgen ze echt wel dat hun product goed op de markt staat en dat er mensen beter worden of minder ziek worden door in dit geval Ruconest.
    3- Leer dat zelfs in deze tijd waar haast geboden is, een trial ZEER goed voorbereid moet worden. Op dit moment gebeurd alles in een razen tempo en ook de set up van deze trial is waarschijnlijk nog steeds in record tempo bezig maar dat wil niet zeggen dat als we horen dat 5 patiënten goed reageren men even 120 tot 150 man regelt en binnen een week begint. Hoe beter de trial wordt voorbereid en uitgevoerd hoe zwaarder de (ik hoop positieve) uitslagen wegen.

    Zo mijn zegje is weer gedaan. Laten we allemaal alsjeblieft realistisch blijven en niet gaan lopen gissen zonder hier een goed fundament bij te doen. We wachten gewoon even af en genieten van het mooie weer en de toch groene cijfers tot nu toe van deze week :)

  4. [verwijderd] 17 juni 2020 14:35
    quote:

    hunky schreef op 17 juni 2020 14:30:

    [...]
    ik ben het met jou eens, de virus wordt eind dit jaar de nek omgedraait, daarna gaat alles weer draaien als een tierelier.
    Vandaar dat er een aantal multinationals zijn die de bedrijfsvoering volledig aan het inrichten zijn op het inzicht dat dit nog een paar jaar gaat duren.

    E....
  5. [verwijderd] 17 juni 2020 14:41
    quote:

    nunu schreef op 17 juni 2020 14:35:

    [...]

    Vandaar dat er een aantal multinationals zijn die de bedrijfsvoering volledig aan het inrichten zijn op het inzicht dat dit nog een paar jaar gaat duren.

    E....
    ken je die reclame van heineken een paar jaar geleden, and now we wait.
  6. [verwijderd] 17 juni 2020 14:43
    Beste Iex-ers, volg dit aandeel/draadje al een tijdje en even los van het hele corona verhaal lijkt me dat Pharming op de goede weg en groeiende is. Een vaccin zal er dit jaar niet meer komen, als het er uberhaubt ooit komt. Maar goed, wonderen bestaan. (toch?)
    Een zogenaamde 2e golf zal dus niet uitblijven, ik vermoed richting -zo niet tijdens- de winter.
    De beurzen in het algemeen lijken me momenteel veel te optimistisch, vooral Amerika, en ben daarom de afgelopen weken volledig uitgestapt na wat goede en minder goede ritten op o.a. Postnl, BAM, ABN, Fugro en OCI.
    Mij lijkt dit toch een redelijk 'veilig' aandeel voor de komende periode (lees: 2020) om voor een deel in te stappen. Ik houd 50% fiat aan de kant voor een eventuele nieuwe crash/dip.
    Eerste pluk binnen op 1,26 :)
  7. [verwijderd] 17 juni 2020 14:46
    quote:

    Wuhatsjoe schreef op 17 juni 2020 14:27:

    [...]

    Ze zijn nog bezig met het vaccin, zodra Covid verleden tijd is, brengt Pharming het in omloop.
    Vandaag is trouwens ex dividend, vandaar de koers zo laag staat. Naast het dividend worden er dit jaar 3 pannensetjes verloot voor de meest stompzinnige vragen op dit forum.
    Wie weet maak je kans :)
    Ben dol op pannensetjes.
    Maar....... Jou reaktie teruglezend op de cabrio post van Voda, doet mij beseffen dat ik geen schijn van kans maak op zo'n pannensetje.
  8. [verwijderd] 17 juni 2020 14:47
    quote:

    CrosSmit schreef op 17 juni 2020 14:18:

    [...]

    Passé..... in het aantal besmetting per week zit nog steeds een stijgende lijn, en met de versoepeling in Europese landen zal dat niet minder worden.

    Maar je kan natuurlijk niet van je verhaal afstappen, dat snap ik. We gaan het zien. Aangezien er geen verwachting vanuit Pharming (op snel na, maar wat is snel?) is gegeven kan het alle kanten op.
    Jij kan gelijk hebben, het kan nog veel langer gaan duren dan dat of het gaat nu wel een keer echt "snel".

    Ik verwacht natuurlijk niks, het was een sarcastische reactie richting zjeeraar dat verwachtingen hebben omtrent het onderzoek totaal zinloos zijn en al helemaal nergens op gebaseerd.

    Wat wel zeker is is dat het nog zeer lange tijd duurt voor we de resultaten te horen zullen krijgen.
  9. [verwijderd] 17 juni 2020 14:48
    Nog eentje dan... Uit:

    Ook Brussel wil vaccinrechten opkopen, 2,7 miljard vrijgemaakt

    Regels versoepeld
    Naast het vrijmaken van geld, moet ook het flexibel omgaan met de regels de ontwikkeling van een vaccin versnellen. Normaal kan het ontwikkelen van een vaccin wel tien jaar duren, maar die tijd is er nu niet. Daarom moet het Europees Medicijn Agentschap, gevestigd in Amsterdam, al in een veel eerder stadium betrokken worden, zodat vaccins snel kunnen worden goedgekeurd. Ook wil de Europese Commissie het principe dat gebruiksaanwijzingen in alle EU-talen beschikbaar moeten zijn tijdelijk laten vallen.

    Weten wij eindelijk waarom het zo lang duurt om een medicijn te ontwikkelen ;-)

    Bron: nos.nl/artikel/2337553-ook-brussel-wi...

    Enjoy
  10. [verwijderd] 17 juni 2020 14:50
    quote:

    Beursgoeroe schreef op 17 juni 2020 11:16:

    Covid-stress hier, mijn hemel, neem een flesje Ruconest,, misschien helpt dat tegen de zwellingen in het brein ............
    Ja te zien valt wat er na de ziekte nog overblijft als "schade" ik denk dat dit nog zwaar onderschat wordt.

    Daarom geloof ik de hype van gisteren in GB niet.
    en daar zit dan nog de toekomst voor PH en Ruc..
  11. forum rang 4 Vriendelijke 17 juni 2020 14:53
    Kan nog wel even duren de aankondiging, volgens mij is Osthoff lekker met vakantie, en de Vries zit in de VS met een pilsje op het terras.
    En ondertussen denk hij ben ik wat vergeten, maar hij komt er maar niet op.
  12. [verwijderd] 17 juni 2020 14:59
    quote:

    De Pharming Aandeel Kenner schreef op 17 juni 2020 14:47:

    [...]

    Ik verwacht natuurlijk niks, het was een sarcastische reactie richting zjeeraar dat verwachtingen hebben omtrent het onderzoek totaal zinloos zijn en al helemaal nergens op gebaseerd.

    Wat wel zeker is is dat het nog zeer lange tijd duurt voor we de resultaten te horen zullen krijgen.
    Wat wel zeker is, is dat jij het niet zeker kan weten.

    In de gegevens van het onderzoek staat duidelijk dat er een aantal momenten zijn die ze gaan bijhouden. De eerste is na 7 dagen.
    Ik denk niet dat alle patiënten op dezelfde dag, zelfs niet in dezelfde week zullen starten. Maar als de resultaten heel positief zijn, zoals bij de eerste 5 het geval was, wat denk je dan dat er gaat gebeuren?

    Dan gaan ze echt niet lang wachten met de resultaten naar buiten brengen, dat gaat anders ook gebeuren omdat het op verschillende locaties wordt uitgevoerd. Als een arts in een ander ziekenhuis zeer positieve resultaten ziet bij de patiënten die daar behandeld worden, denk je dan dat hij/zij na de test er geen aandacht meer voor heeft?
    Tuurlijk niet, dan gaat hij informeren hoe hij meer patiënten kan behandelen, wat er nodig is om het vergoed te krijgen en zal zeker naar buiten komen in de media om dat voor elkaar te krijgen, zeker als dit ziekenhuis zich in de VS bevindt. Misschien belt hij/zij wel even met het witte huis ;-)

    Stop gewoon met je mening als feit te presenteren hier. Vervang het gewoon met "mijn mening is" zoals vele andere ook doen.
  13. forum rang 5 rabbit in your headlights 17 juni 2020 14:59
    quote:

    Wishdom schreef op 17 juni 2020 14:23:

    Weet iemand wanneer Pharming met nieuws naar buiten treed betreffende het covid-19 onderzoek door prof Osthoff, waar ruconest de hoofdrol in speelt.

    Ik dacht dat omstreeks deze tijd er toch wel wat bekend moet zijn.
    " zeer snel, binnenkort"
  14. [verwijderd] 17 juni 2020 15:05
    Die slachterijen doen het ook goed.
    - zoveel mogelijk stil leggen ???
    - het virus kan gerust tegen "ingevroren" worden ???
    - Zowel in Europa, China, VS, ... zijn er grote problemen maar komt dat door:
    - de mensen, of
    - de dieren
    denk aan de nertsen, ...

    Als je in de winter vlees uit de diepvriezer haalt is er alles ongezien terug. Kijk maar naar Peking op dit moment, in de 2de golf.

    We zijn van dit virus nog niet af, geloof me.

7.104 Posts
Pagina: «« 1 ... 195 196 197 198 199 ... 356 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht