Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.808 Posts
Pagina: «« 1 ... 2052 2053 2054 2055 2056 ... 3541 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 2 september 2020 00:56
    Maagdeneilandenpak beweert dat Jeffrey Epstein in 2018 meisjes en vrouwen verhandelde
    Vrouwen en meisjes werden gedwongen tot een 'mensenhandel piramidespel', beweert een rechtszaak aangespannen door de procureur-generaal van de Amerikaanse Maagdeneilanden.

    www.rollingstone.com/culture/culture-...

    twitter.com/KlasfeldReports/status/13...
  2. forum rang 9 gnocchi. 2 september 2020 01:23
    Link Engels.
    www.axios.com/mike-pence-trump-walter...

    Vice-president Mike Pence zei dinsdag in een interview met Fox News dat hij zich niet 'herinnert' dat hij stand-by moest staan ??om de bevoegdheden van het presidentschap op zich te nemen als president Trump onder narcose werd gebracht tijdens zijn plotselinge bezoek aan Walter Reed Medical Center. November.

    Waarom het ertoe doet: het Witte Huis heeft Trumps bezoek aan Walter Reed tijdens de strijd tegen beschuldigingen nooit volledig uitgelegd, en het alleen beschreven als een 'routinematige, geplande tussentijdse controle'. De verslaggever van de New York Times, Michael Schmidt, meldt in zijn nieuwe boek dat "in de West Wing werd gezegd dat de vice-president stand-by zou zijn", maar dat Pence nooit zijn ambt heeft aangenomen.

    Het nieuws aansturen: op dinsdag tweette Trump: "Het houdt nooit op! Nu proberen ze te zeggen dat je favoriete president, ik, naar het Walter Reed Medical Center ging na een reeks mini-beroertes. Nooit gebeurd met DEZE kandidaat - FAKE NEWS. Misschien verwijzen ze naar een andere kandidaat van een andere partij! "
    Schmidt's rapport vermeldt niets over een beroerte, maar een paar commentatoren op Twitter suggereerden, zonder bewijs, dat het een mogelijkheid was.
    De arts van het Witte Huis legde later op verzoek van Trump een verklaring af waarin hij zei dat de president "geen beroerte of mini-beroerte heeft meegemaakt of geëvalueerd voor".

    De uitwisseling:

    BRET BAIER: "[Schmidt] zegt in het boek dat je op je hoede werd gezet om de leiding te nemen, om in wezen in functie te treden als hij onder narcose ging. Is dat waar?"

    PENCE: "President Donald Trump verkeert in uitstekende gezondheid. En Bret, ik ben altijd op de hoogte van de bewegingen van de president, of dat nu op die dag was of op een andere dag, ik ben op de hoogte. Maar daar was niets bijzonders aan. moment of die dag. Ik verwijs alle andere vragen gewoon door naar de arts van het Witte Huis. "

    BAIER: "Maar voor zover het stand-by staat?"

    PENCE: "Ik kan me niet herinneren dat er gezegd werd dat ik stand-by moest staan. Ik kreeg te horen dat de president een doktersafspraak had, en -

    BAIER: "Ik wil er niet over speculeren, ik wil dat gewoon ophelderen."

    PENCE: "Ik moet je zeggen dat een deel van deze baan is dat je altijd stand-by staat als je vice-president van de Verenigde Staten bent. Maar het Amerikaanse volk kan erop vertrouwen dat deze president in een opmerkelijk goede gezondheid verkeert, en dat op een dag zie ik die energie en hoge opluchting. "

  3. forum rang 8 het zwaard 2 september 2020 07:21
    gnocci: Trump-campagne roept CNN op om analist te ontslaan die zich afvroeg of Trump een beroerte had: "CNN moet Joe Lockhart ontslaan"

    Waar rook is, is vuur !
  4. forum rang 9 gnocchi. 2 september 2020 08:16
    Nou hier gaat de trukendoos open om op de valreep stemmen te winnen, het is natuurlijk allemaal wel tijdelijk, maar het zou kunnen werken! En zo zal er nog wel wat meer komen.
    Maar ja dat is nou eenmaal politiek.
    Link Engels.

    hillreporter.com/breaking-news-center...

    BREAKING NIEUWS: Donald Trump ondertekent Executive Order instruerende centra voor ziektebestrijding om landelijk uitzettingsmoratorium te verlengen
    DOOR Brandon Gage Septemb

    President Donald Trump heeft dinsdag een uitvoerend bevel ondertekend waarin hij de Centers for Disease Control instrueert om het landelijke uitzettingsmoratorium tot december te verlengen, aangezien miljoenen Amerikanen met weinig tot geen inkomen moeite hebben om huur te betalen.
    Foto door Doug Mills-Pool / Getty Images

    De president, die een reëel gevaar loopt herverkiezing te verliezen door een enorme aardverschuiving voor democraat Joe Biden, lijkt bereid de mogelijke juridische strijd waarmee hij te maken kan krijgen te riskeren door zijn uitvoerende macht in noodtoestand de aanhoudende coronavirus-pandemie te buigen.

    "Ik wil onmiskenbaar duidelijk maken dat ik mensen bescherm tegen uitzettingen." Zei Trump.

    Het moratorium is van toepassing op huurders die minder dan $ 99.000 per jaar verdienen en is bedoeld om de verspreiding van COVID-19 te vertragen, dat sinds dinsdag minstens 6.000.000 Amerikanen heeft besmet en meer dan 185.000 heeft gedood. Huurders moeten bewijzen dat ze financiële problemen hebben en dat ze het risico lopen dakloos te worden als ze worden uitgezet, vertelden ambtenaren aan Bloomberg News.

    "President Trump zet zich in om hardwerkende Amerikanen te helpen thuis te blijven en de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan", zei Brian Morgenstern, woordvoerder van het Witte Huis, in een verklaring. "De aankondiging van zijn regering van vandaag betekent dat mensen die vanwege het coronavirus moeite hebben om huur te betalen, zich geen zorgen hoeven te maken over uitzetting en het risico lopen dat de ziekte zich verder verspreidt of wordt blootgesteld aan de ziekte als gevolg van economische tegenspoed."

    Ben Carson, minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling, voegde eraan toe dat de "ongekende actie een verder bewijs is dat president Trump alles doet wat in zijn macht ligt om het Amerikaanse volk in hun huizen veilig te houden."

    Een anonieme insider vertelde NBC News dat het uitvoerende bevel van Trump verder gaat dan de HEROES Act, omdat het van toepassing is op alle huurders, niet alleen op degenen die in door de overheid gesubsidieerde woningen of met FHA-hypotheken wonen.

    "Om uitzettingen te voorkomen die de verspreiding van deze pandemie zouden kunnen verergeren, hebben Amerikanen een plek nodig waar ze in quarantaine kunnen of kunnen isoleren", zei de ambtenaar. "Uitzettingen ondermijnen dat doel."

    Huurders zijn echter niet helemaal van de haak, omdat ze verantwoordelijk zijn voor het betalen van zoveel mogelijk huur, en verhuurders kunnen mogelijk financiële beslissingen nemen tegen huurders die in gebreke zijn. Of ze er achteraf op kunnen innen, of wat de mogelijke gevolgen zijn voor huurders als ze worden aangesproken door hun verhuurders, blijft een open vraag.

    Open lijnen met verhuurders is essentieel, omdat ze vaak bereid zijn om, in ieder geval tijdelijk, over een deal te onderhandelen.

    Trump en de democratische leiders op Capitol Hill lijken op zijn minst eindelijk een stukje synergie te hebben gevonden, ondanks de goedkeuring van de $ 3 biljoen HEROES Act door het Huis in mei, die $ 175 miljard aan huurhulp bood aan worstelende huurders.

    Dat wetsvoorstel ligt al vier maanden op het bureau van de senaatsleider Mitch McConnell (R-KY), omdat zijn corporatistische republikeinse caucus tegen vrijwel geen aanvullende economische stimuleringsprogramma's heeft gezegd sinds het Congres in mei de HEROES-wet heeft aangenomen. Dat programma voorzag de meeste Amerikanen van een eenmalige betaling van $ 1200 en een toeslag van $ 600 per week aan Amerikanen die hun baan verloren vanwege COVID-19. Die betalingen liepen in juli af omdat Republikeinen zeiden dat ze niet langer nodig waren.

    Maar de democraten hebben zich niet teruggetrokken.

    "De huur is vandaag verschuldigd, maar te veel gezinnen zullen buiten hun schuld niet in staat zijn om betalingen te doen, waardoor ze dieper in de schulden raken en het vooruitzicht hebben om uit hun huizen te worden gegooid", aldus Nancy Pelosi (D- NY) en senaatsleider Chuck Schumer (D-NY) zeiden dinsdag in een verklaring. "Op dit moment lopen meer dan 40 miljoen Amerikanen het risico te worden uitgezet."
  5. forum rang 9 gnocchi. 2 september 2020 08:30
    Rachel Maddow onthult hoeveel mensen in de baan van Trump worden neergehaald door Michael Cohen

    Bill Palmer | 21.33 uur EDT 1 september 2020
    Palmer-rapport »Analyse

    Het nieuwe vertellende boek van Michael Cohen over Donald Trump zal binnen een week verschijnen. Wat het boek van Cohen anders maakt, is dat Cohen, in tegenstelling tot veel mensen in de baan van Trump, plichtsgetrouw getuigde en samenwerkte met officieren van justitie toen hem daarom werd gevraagd. Nu het boek wordt gelanceerd, komen meerdere strafzaken die door Cohen zijn geïnitieerd tot een hoogtepunt, zoals onthuld door Rachel Maddow vanavond.

    Maddow opende haar MSNBC-show met het laatste nieuws dat Donald Trump's vriend Elliott Broidy, die ooit Michael Cohen gebruikte om zijn minnares het zwijgen op te leggen, op het punt staat strafrechtelijk te worden aangeklaagd en een pleidooi bespreekt. Het lijkt erop dat de medewerking van Cohen in ieder geval een rol heeft gespeeld in de strafzaak tegen Broidy.

    Toen ging Maddow verder met het nieuwe boek van Stephanie Winston Wolkoff, de voormalige vriend van Melania Trump. Het boek onthult dat het strafrechtelijk onderzoek naar financiële fraude bij de inauguratie van Trump begon toen Michael Cohen in het geheim Wolkoff opnam terwijl ze haar zorgen besprak over waar al het geld naartoe ging. Hierdoor had Wolkoff geen andere keuze dan ook samen te werken met openbare aanklagers - en in haar boek onthult ze dat ze samenwerkt met openbare aanklagers in drie verschillende lopende strafzaken.

    Het is ironisch dat Michael Cohen net uit de gevangenis is gekomen, en nu staan ??sommige mensen tegen wie hij getuigde op het punt de gevangenis in te gaan. De echte kicker zal zijn hoeveel Cohen heeft kunnen onthullen over deze strafzaken in zijn boek, dat nu beschikbaar is voor pre-order
  6. forum rang 9 gnocchi. 2 september 2020 08:35
    Donald Trump heeft 's avonds laat ineenstorting door zijn vermeende beroerte, kan zijn verhaal niet recht houden

    Bill Palmer | 10:50 uur EDT 1 september 2020
    Palmer-rapport »Analyse

    Donald Trump is altijd een gestoord monster geweest. Maar hij was vroeger redelijk fatsoenlijk in de kunst van de oplichter. Telkens als er bijvoorbeeld een schadelijk nieuwsbericht over hem was, zou hij die dag een andere controverse creëren om de krantenkoppen weg te nemen van het schadelijke schandaal.

    In de negen maanden sinds Trump's mysterieuze Walter Reed-bezoek, zijn zijn cognitieve vaardigheden echter zichtbaar achteruitgegaan. Tegenwoordig speelt hij vaak op een grillige manier de verkeerde controverse uit, waardoor hij ervoor zorgt dat zijn meest schadelijke schandaal van de dag de meeste aandacht krijgt. Misschien passend liet Trump dit vandaag opnieuw zien toen hij een idiote tweet plaatste waarin hij ontkende dat hij een beroerte had gehad, waardoor een enorme nationale nieuwscyclus ontstond over hem die een beroerte had gehad.

    Nu is Trump er vanavond nog steeds mee bezig, een groter gat voor zichzelf te graven. Dit is wat Trump tweette: `` Mike Pence werd nooit op stand-by gezet en er waren geen minislagen. Dit is gewoon meer nepnieuws van @CNN, een nepverhaal. De reden voor het bezoek aan Walter Reed, samen met de volle perspool, was om mijn jaarlijkse fysieke training af te ronden. Kort bezoek, daarna (met pers) terug naar W.H… ”Een kwartier later was hij nog steeds niet klaar met zijn gedachte.

    Er zijn verschillende rare dingen aan deze tweet. Ten eerste is dit niet eens een CNN-verhaal. CNN gaf alleen door wat de New York Times over Pence berichtte. En nogmaals, geen enkel nieuwskanaal heeft iets gemeld over Trump en een beroerte. Hij is degene die de "reeks minislagen" heeft uitgebracht. Bovendien beweerde Trump oorspronkelijk dat hij naar Walter Reed was gegaan om zijn jaarlijkse fysieke drie maanden eerder te beginnen. Nu beweert hij dat het was om zijn jaarlijkse fysieke training te voltooien. Hij kan zijn leugens niet eens recht houden - misschien een ander teken van Trumps cognitieve achteruitgang.
  7. forum rang 9 gnocchi. 2 september 2020 08:41
    Mike Pence smelt als Donald Trump's beroerte coverup schandaal wordt nog lelijker

    Bill Palmer | 23:45 EDT 1 september 2020
    Palmer Report » Analyse

    Donald Trump maakte zijn Walter Reed gezondheidsschandaal veel erger vandaag toen hij de vreemd specifieke aandringen dat hij niet over een "reeks van mini-slagen," hoewel niemand was de rapportage dat hij had een soort van beroerte. Maar de New York Times meldde wel dat wat Trumps medische crisis in november ook was, het al erg genoeg was dat Mike Pence stand-by werd gezet voor het geval hij het moest overnemen.

    Nu is het blijkbaar mike Pence's beurt om het schandaal nog erger te maken. Toen Pence vanavond op Fox News kwam, werd hem gevraagd naar het incident. Zijn antwoord: "Ik kan me niet herinneren dat ik op stand-by moest staan." Iedereen weet dat als een politicus zegt dat hij niet "herinneren" iets, het betekent dat het waar is, maar hij wil niet toegeven, en hij probeert om het verschil tussen het vertellen van de waarheid en liegen te splitsen.

    Dit antwoord van Mike Pence is niet alleen slecht, het is meltdown niveau slecht. Het geeft aan alle betrokkenen weg dat Pence inderdaad te horen kreeg dat hij stand-by moest staan omdat Trumps gezondheidsnoodtoestand zo nijpend was. Het verraadt ook dat Pence bang is om te bevestigen of te ontkennen wat er is gebeurd. Hij is duidelijk bang om het te bevestigen, omdat Trump doet alsof het niet gebeurd is. Pence's weigering om het te ontkennen suggereert dat er bewijs is dat het waar is, en Pence weet dat het naar buiten zal komen.
  8. forum rang 6 Plein777 2 september 2020 08:50
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 2 september 2020 08:41:

    Mike Pence smelt als Donald Trump's beroerte coverup schandaal wordt nog lelijker

    Bill Palmer | 23:45 EDT 1 september 2020
    Palmer Report » Analyse

    Donald Trump maakte zijn Walter Reed gezondheidsschandaal veel erger vandaag toen hij de vreemd specifieke aandringen dat hij niet over een "reeks van mini-slagen," hoewel niemand was de rapportage dat hij had een soort van beroerte. Maar de New York Times meldde wel dat wat Trumps medische crisis in november ook was, het al erg genoeg was dat Mike Pence stand-by werd gezet voor het geval hij het moest overnemen.

    Nu is het blijkbaar mike Pence's beurt om het schandaal nog erger te maken. Toen Pence vanavond op Fox News kwam, werd hem gevraagd naar het incident. Zijn antwoord: "Ik kan me niet herinneren dat ik op stand-by moest staan." Iedereen weet dat als een politicus zegt dat hij niet "herinneren" iets, het betekent dat het waar is, maar hij wil niet toegeven, en hij probeert om het verschil tussen het vertellen van de waarheid en liegen te splitsen.

    Dit antwoord van Mike Pence is niet alleen slecht, het is meltdown niveau slecht. Het geeft aan alle betrokkenen weg dat Pence inderdaad te horen kreeg dat hij stand-by moest staan omdat Trumps gezondheidsnoodtoestand zo nijpend was. Het verraadt ook dat Pence bang is om te bevestigen of te ontkennen wat er is gebeurd. Hij is duidelijk bang om het te bevestigen, omdat Trump doet alsof het niet gebeurd is. Pence's weigering om het te ontkennen suggereert dat er bewijs is dat het waar is, en Pence weet dat het naar buiten zal komen.
    Het zou een wonder zijn, pence een heel klein beetje integer ?
    Dat zou voor het eerst sinds 4 jaar zijn dat er eens een keertje geen leugen uit het witte huis komt :-)
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 september 2020 08:53
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 2 september 2020 08:35:

    Donald Trump heeft 's avonds laat ineenstorting door zijn vermeende beroerte, kan zijn verhaal niet recht houden

    Bill Palmer | 10:50 uur EDT 1 september 2020
    Palmer-rapport »Analyse

    Donald Trump is altijd een gestoord monster geweest. Maar hij was vroeger redelijk fatsoenlijk in de kunst van de oplichter. Telkens als er bijvoorbeeld een schadelijk nieuwsbericht over hem was, zou hij die dag een andere controverse creëren om de krantenkoppen weg te nemen van het schadelijke schandaal.

    In de negen maanden sinds Trump's mysterieuze Walter Reed-bezoek, zijn zijn cognitieve vaardigheden echter zichtbaar achteruitgegaan. Tegenwoordig speelt hij vaak op een grillige manier de verkeerde controverse uit, waardoor hij ervoor zorgt dat zijn meest schadelijke schandaal van de dag de meeste aandacht krijgt. Misschien passend liet Trump dit vandaag opnieuw zien toen hij een idiote tweet plaatste waarin hij ontkende dat hij een beroerte had gehad, waardoor een enorme nationale nieuwscyclus ontstond over hem die een beroerte had gehad.

    Nu is Trump er vanavond nog steeds mee bezig, een groter gat voor zichzelf te graven. Dit is wat Trump tweette: `` Mike Pence werd nooit op stand-by gezet en er waren geen minislagen. Dit is gewoon meer nepnieuws van @CNN, een nepverhaal. De reden voor het bezoek aan Walter Reed, samen met de volle perspool, was om mijn jaarlijkse fysieke training af te ronden. Kort bezoek, daarna (met pers) terug naar W.H… ”Een kwartier later was hij nog steeds niet klaar met zijn gedachte.

    Er zijn verschillende rare dingen aan deze tweet. Ten eerste is dit niet eens een CNN-verhaal. CNN gaf alleen door wat de New York Times over Pence berichtte. En nogmaals, geen enkel nieuwskanaal heeft iets gemeld over Trump en een beroerte. Hij is degene die de "reeks minislagen" heeft uitgebracht. Bovendien beweerde Trump oorspronkelijk dat hij naar Walter Reed was gegaan om zijn jaarlijkse fysieke drie maanden eerder te beginnen. Nu beweert hij dat het was om zijn jaarlijkse fysieke training te voltooien. Hij kan zijn leugens niet eens recht houden - misschien een ander teken van Trumps cognitieve achteruitgang.
    We weten nu dus dat Trump op ieder moment de pijp aan Maarten kan geven, want dit soort zaken komen nooit alleen.
  10. forum rang 6 Plein777 2 september 2020 09:06
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 2 september 2020 08:53:

    [...]
    We weten nu dus dat Trump op ieder moment de pijp aan Maarten kan geven, want dit soort zaken komen nooit alleen.
    Dat zou een zegen zijn voor de USA, maar dan zitten we nog wel met de rest van zijn vulgaire maffia familie .
  11. forum rang 6 gbakl 2 september 2020 10:04
    Volgens de behandelend arts is Donald Trump medisch volledig in staat om zijn taken als President uit te voeren...

    heel mooi, dan kan geen behandelend arts problemen hebben straks met een welverdiend
    en langdurig verblijf in de county jail.
  12. forum rang 4 Ijsbeer 2 september 2020 10:50
    Zijn veel die willen van trump af.
    En het mooie is binnenkort kunnen al die mensen hun stem uitbrengen en dan is die weg.

    Of de mensen die niet van hem af willen winnen de verkiezingen.
    Dan blijft die nog even.
    Hoe moeilijk kan het zijn.

    Het is geen Noord korea daar wanneer Trump de verkiezingen verliest kan die hoog of laag springen dan gaat die weg.

    Democratie is de wens van het volk en volgens het systeem van de USA.
    Kiesmannen!!
    Dus Biden hoeft niet eens de meeste stemmen te halen.
    Al heeft Trump meer stemmen van het volk maar Biden heeft de kiesmannen dan wint Biden.

    Dus Biden hoeft niet eens de meeste stemmen te hebben.

    Je stemt eigenlijk niet voor de president maar voor de kiesmannen in het eerste geval.

    Hier denk ik wel eens dat ze denken dat het volk meteen de president kiest.

  13. forum rang 8 het zwaard 2 september 2020 11:16
    Caveat;Je stemt eigenlijk niet voor de president maar voor de kiesmannen in het eerste geval.

    Hier denk ik wel eens dat ze denken dat het volk meteen de president kiest.

    Dat was dan ook de reden dat Hillary verloor van Trump. Ze had 5 miljoen stemmen meer dan Trump, maar deze laatste werd wel president. Tot groot spijt van de meerderheid van de Amerikaanse kiezers.
  14. Mr. MaVe 2 september 2020 11:20
    Colin Powell wil van Trump af?
    Een pion van het maffiose industrieel-media-financieel-militair-complex?
    Die Voorstander van de compleet onethische maar voor bepaalde partijen lucratieve Irak-oorlog?
    Ja, dat natuurlijk dat, wat had je gedacht? XD

    Man man man, wat een npc's.
  15. forum rang 8 closer 2 september 2020 13:02
    Nancy Pelosi gesignaleerd zonder mondkapje in kapsalon!
    Vroeger werden politici gepakt vanwege vreemdgaan, tegenwoordig zijn ontbrekende mondkapjes voldoende. FoxNews gaat helemaal los!!! Zo te zien had ze d'r kapje even afgedaan, meer niet.

    www.foxnews.com/politics/pelosi-san-f...
70.808 Posts
Pagina: «« 1 ... 2052 2053 2054 2055 2056 ... 3541 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.330
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.357
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.053
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.271
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 334
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.255
AMG 965 125.706
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.268
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.905
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht