Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Nee, zo werkt het niet bij Altice. Zou mooi zijn!

Lucerne is niet helemaal tevreden met het bod van oprichter, grootaandeelhouder (39,85%) en CEO Patrick Drahi van Altice. Het hedge fundsdenkt meer aan... €15. Ja, want Drahi maakt misbruik van de situatie, jammert Lucerne. Zou het zelf nóóit doen natuurlijk...

Het fonds stelt dat de meeste analisten een koersdoel van meer dan €5 hanteren. Klopt, zie hieronder. Het telt alleen niet. Wat er op het bord staat, telt. Zou mooi zijn. Rondbellen onder alle analisten en iedereen met een rrrronkend rapport verhogen naar €15 en waarom niet meteen €50, als we toch bezig zijn? Kassa :-) 

Succes Lucerne, je kan het altijd proberen, maar die uitgenaaste Drahi is vooralsnog misschien sneller en slimmer dan jullie. Deal with it. Waar dat ook hoort: in de dealing room.

Zo, en nu krijg ik het vast met u, de lezer, aan de stok, want u wilt natuurlijk ook €15. Minimaal. Want daar hebt u recht op, toch? :-) 

Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 07 juni

    1. Handelsbalans mei (Chi)
    2. Consumptie huishoudens april (NL)
    3. Handelsbalans april (Dld)
    4. Industriële productie april (Dld)
    5. Economische groei Q1 def. (eurozone)
    6. Nio Q1-cijfers
    7. Banengroei en werkloosheid mei (VS) volitaliteit verwacht
    8. Groothandelsvoorraden april (VS)
    9. Consumentenkrediet april (VS)
  2. 10 juni

    1. NL industriële productie april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht