Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.805 Posts
Pagina: «« 1 ... 2235 2236 2237 2238 2239 ... 3541 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Al Kipone 20 oktober 2020 18:19
    quote:

    Opentop schreef op 20 oktober 2020 18:18:

    [...]

    Deze namen zouden kiezers moeten onthouden.
    Dit zijn de politici die zich voor alles laten lenen.
    Er is toch al een onderzoek door Durham gedaan ?

    al het ruggegraatloze schuim heeft de letter (R) achter hun naam.

    Problem solved.
  2. forum rang 6 Opentop 20 oktober 2020 18:32
    quote:

    Wadloper schreef op 20 oktober 2020 17:47:

    [...]

    Dank voor je inhoudelijke reactie.
    Denk zelf dat kiezers vooral behoefte hebben aan een sterke leider aan een sterke economie en aan meer banen. En volgens mij kan hij dat.
    Ja Trump kan als een bullebak overkomen maar ik kan me voorstellen dat het niet meevalt als je zo vanaf dag 1 wordt tegengewerkt.
    Maar als ik zie hoe hij met mensen van allerlei afkomst en kleur omgaat en hoe hij door velen wordt geadoreerd tja.
    En ja de man maakt door zijn impulsiviteit ook zijn blunders maar dat mag toch dat doen we allemaal op zijn tijd.
    Ik zie het enthousiasme ik zie de rallies denk echt dat hij er weer 4 jaar bijkrijgt.
    Mocht dat uiteindelijk toch niet zo zijn geloof me dan accepteer ik dat en ga niet op dit draadje 4 jaar lang mijn gal zitten spuwen omdat ik de uitslag niet accepteer.
    Dat is het verschil met velen op dit draadje.

    Meer banen is een uitdaging , een sterke economie idem. Zeker als je met Covid af te rekenen hebt. Daar zit wel de belangrijkste crux en rare kronkel in het beleid. Trump en de Republikeinen nemen het niet zo zwaar als de Democraten. Eigenlijk zou dat andersom moeten zijn.
    Even zwart -wit gezegd. De gemiddelde Republikein is ouder, is vermogender (meestal te zwaar). Wie hebben het meeste last van Covid , te zware ouderen. Dat weten ze ook wel in het Witte Huis. Dus maken ze een afweging. We hebben nu 200K doden, doen we niets kan dat oplopen naar 1 miljoen. Dus zijn het er minder doen we het goed. Het kan zo zijn dat die 1 miljoen relatief meer republikeinen zijn, dat is dan wel jammer. Dat risico weegt op tegen het economische verlies. De democraten zullen naar verwachting de economie beperken in de hoop dat ze niet tegen 1 miljoen doden hoeven aan te lopen.
  3. forum rang 9 gnocchi. 20 oktober 2020 18:56
    quote:

    Opentop schreef op 20 oktober 2020 18:18:

    [...]

    Deze namen zouden kiezers moeten onthouden.
    Dit zijn de politici die zich voor alles laten lenen.
    Er is toch al een onderzoek door Durham gedaan ?

    De GOP is compleet gek aan het worden, grote paniek, en halen alles uit de kast om Biden net als H.Clinton 2016 er uit te werken.

    Het zijn eigenlijk 2 zaken.

    Onder ander deze.

    Barr vertelt Republikeinen Durham rapport zal niet klaar zijn voor de verkiezingen.

    www.axios.com/barr-durham-report-elec...

    En deze.
    Donald Trump zegt dat hij wil dat AG Bill Barr 'iemand benoemt' om Biden te vervolgen over Hunter's laptop

    us.newschant.com/us-news/donald-trump...

  4. forum rang 6 Plein777 20 oktober 2020 19:01
    quote:

    het zwaard schreef op 20 oktober 2020 10:47:

    Plein777:

    Ik vrees dat die FBI te laat gaat komen. Die Proud Boys zijn niet alleen erg goed bewapend en ook goed georganiseerd. Hiervoor hebben ze 4 jaar de tijd gehad. Denk zelfs dat er binnen in de FBI Proud Boys jongens zitten. Ze zitten dan als het ware op de eerste rang. Verder vrees ik dat er bij de Democraten eerder de angst in zit dat het ooit tot een gewapend conflict tussen hen en de Republikeinen dan bij de Republikeinen zelf.
    www.youtube.com/watch?v=KuqhhrmhfCI

    CNN's Anderson Cooper talks with Miles Taylor, a former Department of Homeland Security official in the Trump administration, about why he called Fox host Lou Dobbs Trump's "shadow chief of staff."

    Miles Taylor, verwacht ook dat trump de boel verder uit de hand zal laten lopen als hij verliest !

  5. forum rang 9 gnocchi. 20 oktober 2020 19:03
    Kan er nou werkelijk niets eerlijks gebeuren, in de crime familie en GOP???????????

    Eric Trump verkeerd 50 Cent, Ice Cube, met gefotoshopte afbeelding
    Door STEPH BAZZLE 20 oktober 2020

    Nogmaals, het Trump-team deelt misleidende en gemanipuleerde beelden. Deze keer is het Eric Trump, betrapt op het tweeten van een foto van Ice Cube en 50 Cent met Trump-hoeden. Op de originele foto draagt geen van beide artiesten een Trump-hoed. In feite, hoewel Team Trump wordt opgewonden wanneer ze kunnen tout de steun van een zwarte publieke figuur, geen van deze mannen heeft daadwerkelijk aangetoond dat niveau van duidelijke steun voor Donald Trump.

    Eric Trump photoshops hats
    [Afbeelding via Eric Trump / Twitter, origineel via Ice Cube / Twitter]
    Eric tweeted de gefotoshopte afbeelding dinsdagochtend en werd zeer snel opgeroepen voor de misleidende afbeelding.

    Twee grote, moedige Amerikanen! ???? @icecube @50cent pic.twitter.com/XseyXNZQJ9 ????

    — Eric Trump (@EricTrump) 20 oktober 2020

    Hoewel Ice Cube onlangs in het nieuws kwam voor het "steunen" van Trump, maakte hij heel duidelijk dat hij geen goedkeuring gaf, maar dat hij suggesties en richtlijnen zou geven met betrekking tot raciale rechtvaardigheid aan elke kandidaat of regering die zou luisteren.

    Hij is ook heel duidelijk geweest over wat hij eigenlijk van Trump vindt - tweeting kritiek op de president voor het bagatelliseren van COVID-19, het associëren van Trump met witte machtsbewegingen, en herhaaldelijk roepen Trump voor zijn gebruik van geweld tegen demonstranten.

    Dan is er nog 50 Cent. Ja, hij twitterde wel "stem op Trump", met een afbeelding die suggereerde dat Joe Bidens plannen de belastingen aanzienlijk zouden verhogen. (De Tax Foundation's beoordeling van biden's plan merkt op dat het zou invloed hebben op mensen met een inkomen van meer dan $ 400k.)

    Echter, zoals hierboven te zien is, 50 Cent zei in dezelfde tweet dat Trump zwarte mensen haat. Dat is niet echt een rinkelende goedkeuring.

    De Trump-campagne heeft echter hard gewerkt om zwarte kiezers te bereiken. Dit zou kunnen worden gedaan, misschien, door middel van beleid, maar in plaats daarvan, er is een gezamenlijke inspanning om zwarte kiezers ervan te overtuigen dat andere zwarte kiezers al steun Trump - een onbekend aantal deelnemers voor Trump's post-hospitalization White House rally werden eigenlijk betaald om bij te wonen, en vroeg om te dragen "BLEXIT" t-shirts, Twitter heeft onlangs gezuiverd een aantal nep-accounts die zich voordeed als zwarte aanhangers van Trump, en hier weer is Eric met deze gefotoshopte afbeelding.

    hillreporter.com/eric-trump-misrepres...
  6. forum rang 9 gnocchi. 20 oktober 2020 19:13
    Trump heeft geen opdracht gedeclassificering van Rusland docs ondanks tweets van het tegendeel, Meadows zegt
    CNN Digital Expansion 2018 Katelyn Polantz
    Door Katelyn Polantz, CNN

    Bijgewerkt 1634 GMT (0034 HKT) 20 oktober 2020

    (CNN)President Donald Trump vertelde Witte Huis stafchef Mark Meadows zijn tweets over het declasseren van alle Rusland documenten waren niet een bevel om te declassificeren of vrij te geven die records, volgens een beëdigde verklaring ingediend in de rechtbank op dinsdag.

    "De President heeft mij aangegeven dat zijn uitspraken op Twitter geen zelfuitvoerende declassificatiebevelen waren en geen declassificatie of vrijgave van bepaalde documenten vereisen," schreef Meadows.
    Hij voegde eraan toe dat Trumps tweets "gerelateerd" zijn aan het gezag dat de president aan procureur-generaal William Barr heeft gedelegeerd om te beslissen welke documenten moeten worden gederubriceerd.
    De verklaring komt nadat een rechter om duidelijkheid had gevraagd over waarom de Tweets van Trump in direct verzet leken te zijn tegen het standpunt van het Witte Huis om de Rusland-records niet te declassificeren. Maar Meadows en het Witte Huis op dinsdag volgehouden dat er niet meer records nodig om te worden vrijgegeven.
    John Roberts sides with the liberals on mail-in voting but things may change once Barrett arrives
    John Roberts kanten met de liberalen op mail-in stemmen, maar dingen kunnen veranderen zodra Barrett aankomt
    Trump twitterde eerder deze maand:"Ik heb volledig toestemming gegeven voor de totale declassificatie van alle en alle documenten met betrekking tot de grootste politieke misdaad in de Amerikaanse geschiedenis, de Russia Hoax. Ook de Hillary Clinton E-mail Schandaal. Geen redacties!"
    Hij schreef ook: "Alle Rusland Hoax Scandal informatie werd gedeclasseerd door mij lang geleden. Helaas voor ons land hebben mensen heel langzaam gehandeld, vooral omdat het misschien wel de grootste politieke misdaad in de geschiedenis van ons land is. Handelen!!!"
    ADVERTENTIE

    CNN, BuzzFeed en de transparantiegroep Electronic Privacy Information Center klagen om toegang tot meer gegevens uit het Mueller-onderzoek, en stelden de tweets van de president over declassificatie in de rechtbank.
    Een federale rechter is van plan om een hoorzitting te houden over de mogelijke vrijlating van meer records uit het Mueller-onderzoek en declassering tweets op woensdag.
    edition.cnn.com/2020/10/20/politics/m...
  7. forum rang 10 rationeel 20 oktober 2020 20:15
    Een van de correspondenten van Le Monde in de VS ging terug naar de familie in Kentucky die hij in 1985 leerde kennen. Wat blijkt: het zijn ondertussen verstokte Trump-kiezers, die nog eerder voor „Mickey Mouse zouden stemmen dan voor Biden”. Tip van correspondent en columnist Caroline de Gruyter.
  8. forum rang 10 rationeel 20 oktober 2020 20:27
    John de Graaff

    Schrijver noemt alles op wat Trump tot stand heeft gebracht in het mondiale termijn.

    Goed, dit artikel.
    Een welkom tegenwicht voor alle negatieve artikelen, die men dag in dag uit kan lezen en die in de wereld worden gebracht door de welbekende linksdraaiende "elite", die zich terecht bedreigd voelt.

    Het is voor het vrije westen
  9. forum rang 10 rationeel 20 oktober 2020 20:29
    ad Kneepkens

    De Nederlanders worden geheel geïndoctrineerd door alles wat links is! Op scholen, universiteiten, enz. De media, T.V. kranten, artikelen met halve waarheden, enz. In de tweede kamer, ons parlement GL, P.v.d.A., S.P., D66, ook door deze personen zijn vaak
    dingen beweren die niet kloppen. Trump is vaak een botte boer, zegt en doet dingen die hij beter niet had moeten doen of zeggen! Het is zeer moeilijk om te begrijpen waarom hij zo is, maar een ding is zeker alles wat hij heeft gezegd heeft hij dan ook waar gemaakt en uitgevoerd! Dus laat hem maar de tweede keer dit ook doen, geen oorlog!

70.805 Posts
Pagina: «« 1 ... 2235 2236 2237 2238 2239 ... 3541 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.325
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.355
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.770
Alfen 12 16.269
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 334
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.253
AMG 965 125.695
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.900
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht