Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.821 Posts
Pagina: «« 1 ... 2304 2305 2306 2307 2308 ... 3542 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 1 november 2020 22:25
    En zo sukkelen we door naar 3 november.

    De stroman Jason Miller van Donald Trump heeft zojuist iets weggegeven
    Bill Palmer | 16:00 uur EST 1 november 2020

    De campagneadviseur van Donald Trump, Jason Miller, verscheen vanochtend live op de nationale televisie en kondigde aan dat Trump van plan is om op verkiezingsavond de overwinning uit te roepen op basis van het aantal stemmen, en vervolgens de rechtbank te vragen om geen stemmen meer te tellen. Dit maakt veel mensen gek. Maar hier is het ding.

    We wisten al dat dit de strategie was. Als je tien punten verliest, is dit het enige schot dat je nog hebt. Maar nu herinnert het ons eraan dat Jason Miller een all-time verpest is die twee dagen in de Trump-regering heeft geduurd voordat hij ontslag nam te midden van een schandaal. Daarna ging hij aan de slag voor CNN, maar nam opnieuw ontslag te midden van een schandaal. Nu is hij terug bij Trump, want nou ja, niemand die competenter is, wil de baan.

    Miller gaf gewoon domweg de strategie van Trump van tevoren weg, waardoor deze verzwakte. De eerste regel van een geheim kwaadaardig plan is dat je niet van tevoren op tv gaat en je geheime kwaadaardige plan uitspreekt. Hij heeft zojuist de advocaten van Biden verteld hoe en waar ze tegen moesten. Hij opende ook de deur voor Biden om voor de rechtbank een argument te kwader trouw te maken. Als Miller de leiding heeft over Trumps verkiezingsavondberichten, is dat een goede zaak voor ons.
  2. forum rang 9 gnocchi. 1 november 2020 22:41
    Als je op deze manier overweldigend wil winnen?

    BREAKING: Het Hooggerechtshof van Texas heeft zojuist de pogingen van de GOP GEWEIGERD om meer dan 125.000 stembiljetten ongeldig te maken in Harris County.

    Clinton won Harris County met 13% in 2016

    Republikeinen proberen vals te spelen en de Texas SC heeft ze gewoon tegengehouden!

    twitter.com/HKrassenstein/status/1322...
  3. forum rang 9 gnocchi. 1 november 2020 22:56
    Volgens het COVID Tracking Project (CTP) en de staatsgezondheidsafdelingen hebben 18 staten vorige week nieuwe hoogtepunten bereikt voor coronavirusinfecties die op één dag zijn geregistreerd. Negen staten overtroffen de records van de vorige week.

    Waarom het belangrijk is: ziekenhuisopnames stijgen in bijna al deze staten. De groei van het aantal zaken in het hele land overtreft het testen. Nu de verkiezingsdag nadert, is het aantal staten dat elke week COVID-infectierecords breekt, teruggekeerd naar het niveau van deze zomer.

    Records gebroken:
    24 oktober: Oklahoma (1829).
    25 oktober: Alaska (526).
    26 oktober: Geen.
    27 oktober: Pennsylvania (2.751).
    28 oktober: Kansas (3.369).
    29 oktober: Indiana (3.649).
    30 oktober: Illinois (6.943), Maine (103), Minnesota (3.165), Montana (1.063), Nebraska (1.605), New Mexico (1.078), Ohio (3.845), Oregon (600), Rhode Island (562) , South Dakota (1.559), Utah (2.292), West Virginia (524) en Wyoming (521).

    Inzoomen: in Rhode Island waren 20 recente gevallen gekoppeld aan religieuze bijeenkomsten - waarvan er één 200 aanwezigen had, zei de directeur van de gezondheidsafdeling van de staat vrijdag.
    In Kansas City, Mo., zetten patiënten uit landelijke gebieden die zorg nodig hebben stedelijke ziekenhuizen op volle toeren, vertellen gezondheidsfunctionarissen aan een lokaal NPR-station.
    In Billings, Mt., maken gezondheidswerkers zich zorgen over de personeelsbezetting nu het griepseizoen nadert, meldt NBC News van de ICU in het St. Vincent ziekenhuis.
    De ziekenhuizen in Utah "zullen naar verwachting over een week of twee beginnen met het rantsoeneren van de zorg", meldt de Salt Lake Tribune - daarbij verwijzend naar de president van de staatsziekenhuisvereniging.

    Wat ze zeggen: de New Mexico-gouverneur Michelle Lujan Grisham (D) tweette vrijdag dat de staat die dag 13 dodelijke slachtoffers had gemeld, het meeste op één dag. 'We kunnen onszelf niet verdoven', voegde ze eraan toe.
    Regering Mike DeWine (R) van Utah vroeg de bewoners om "een masker te dragen, sociale afstandelijkheid te oefenen, je handen te wassen" bij de aankondiging van de recordbrekende infecties van de staat op vrijdag.
    Maine Gov. Janet Mills (D) heeft deze week de heropening van bars onderbroken en de noodtoestand verlengd tot eind november, daarbij verwijzend naar toenemende gevallen.

    Waar het op neerkomt: staatsgegevens onderstrepen de waarschuwing van NIAID-directeur Anthony Fauci deze week dat de VS "hotspots letterlijk in het hele land ziet".

    Ga dieper: een nieuwe ronde van COVID-stopzettingen treft de VS en Europa

    Noot van de redacteur: dit verhaal is gecorrigeerd om aan te tonen dat New York sinds mei de meeste gevallen registreerde in de week van 26 september 2010, niet het begin van de pandemie. Dit stuk is ook bijgewerkt met COVID Tracking Project-gegevens, naast gegevens van staatsgezondheidsafdelingen.

    www.axios.com/state-coronavirus-infec...
  4. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 01:03
    Foto: Eduardo Munoz Alvarez / Getty Images

    President Trump heeft vertrouwelingen verteld dat hij dinsdagavond de overwinning zal uitroepen als het erop lijkt dat hij "voorloopt", volgens drie bronnen die bekend zijn met zijn persoonlijke opmerkingen. Dat is zelfs als de uitkomst van het Electoral College nog steeds afhangt van een groot aantal ontelbare stemmen in belangrijke staten zoals Pennsylvania.

    Het laatste: Trump sprak zondagavond met verslaggevers en ontkende dat hij voortijdig de overwinning zou uitroepen, voordat hij eraan toevoegde: 'Ik vind het vreselijk als stembiljetten na een verkiezing kunnen worden verzameld. Ik vind het vreselijk als staten mogen tabellen stembiljetten voor een lange periode nadat de verkiezingen voorbij zijn.

    LEES VERDER.

    www.axios.com/trump-claim-election-vi...
  5. Gijs T 2 november 2020 01:09
    In de opening van dit draadje, vier jaar geleden, schreef Cezan

    "Cézan 18 januari 2017 12:19
    Nog 2 nachtjes slapen..dan is het zover.

    Wordt t geen tijd voor a brand new thread over the yet president elect?
    Barst maar los met uw meningen zelfs als die nergens op slaan.
    ;)
    Vind het wel exciting, never a dull moment with this creature"


    Inmiddels zijn we vier jaar verder, twee dagen voor de verkiezingen, en ruim 46.000 posts geplaatst! Idd never al dull moment.

    Wie had dat (buiten Cézan!) kunnen bedenken, dat de situatie zich zo zou hebben ontwikkeld!!

  6. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 01:29
    quote:

    Gijs T schreef op 2 november 2020 01:09:

    In de opening van dit draadje, vier jaar geleden, schreef Cezan

    "Cézan 18 januari 2017 12:19
    Nog 2 nachtjes slapen..dan is het zover.

    Wordt t geen tijd voor a brand new thread over the yet president elect?
    Barst maar los met uw meningen zelfs als die nergens op slaan.
    ;)
    Vind het wel exciting, never a dull moment with this creature"


    Inmiddels zijn we vier jaar verder, twee dagen voor de verkiezingen, en ruim 46.000 posts geplaatst! Idd never al dull moment.

    Wie had dat (buiten Cézan!) kunnen bedenken, dat de situatie zich zo zou hebben ontwikkeld!!

    Ja wel dat was wel te bedenken.
    Vlak voor de verkiezingen kwamen de de medestanders van Donald met het verhaal over de gestolen mails van H,Clinton door de Russen,en maakte de FBI bekend dat te onderzoeken. Clinton werd later na de verkiezing 100% vrij gesproken. Maar koste de kop van Clinton. De hele regering van Donald is ontslagen en ingevuld door criminele ja knikkers. Niks is te min en laag om hun leider in het zadel te houden, ook een rede is dat veel van die lui de bak in kunnen draaien. Dus wie weet wat ze nog uitspoken waar ze misschien mee kunnen winnen.
  7. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 02:00
    Meghan McCain voorspelt massale hysterie van Trump Family als hij verliest
    DOOR Todd Neikirk 2 november 2020

    Het kan moeilijk zijn om te zeggen wat Meghan McCain van Donald Trump en zijn kroost vindt. Als conservatieve stem in The View verdedigt ze regelmatig de president en zijn acties. Maar nogmaals, Donald Trump is behoorlijk vreselijk geweest voor haar familie en vooral voor haar overleden echtgenoot John McCain. Dit leidde ertoe dat haar moeder Joe Biden onderschreef bij de verkiezingen van 2020.
    Foto door Roy Rochlin / Getty Images

    En Meghan McCain weet iets over het verlies van je familie bij presidentsverkiezingen. Ze was 24 jaar oud in 2008 toen haar vader verloor van Barack Obama. Als de familie Trump echter in 2020 verliest, zegt de View-host dat ze niet op dezelfde manier zullen reageren als haar familie.

    McCain ging naar Twitter en schreef: 'Toen mijn vader in '08 verloor, zette hij mijn broers en zussen in een hoek bij elkaar en zei hij: we zijn de gelukkigste mensen ter wereld en we zullen geen medelijden hebben met zelf hebben we geschiedenis geschreven. Hij bedankte toen de geheime dienst en zei dat ze naar huis moesten gaan, naar hun familie. "

    The View-presentator vervolgde: "Ik voorspel het extreme tegenovergestelde: krankzinnig niveau van meltdown, verschuiving van de schuld en absolute woede en hysterie van de Trump-familie als ze verliezen ...."

    Het land heeft binnenkort een antwoord op de vraag van McCain.

    hillreporter.com/meghan-mccain-predic...
  8. forum rang 7 ff_relativeren 2 november 2020 02:03
    quote:

    ff_relativeren schreef op 1 november 2020 20:40:

    Gerenommeerd Polling bedrijf Selzer voorspelt dikke winst voor Donald Trump in Ohio :
    edition.cnn.com/2020/11/01/politics/i... .
    Naast Ohio (zie de quote) ook een blik op andere belangrijke staten. Het wordt voor allebei (Trump en Biden) moeilijk : edition.cnn.com/2020/11/01/politics/e... .
  9. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 08:07
    Donald Trump heeft een waanzinnige ineenstorting nadat de FBI een onderzoek heeft aangekondigd naar zijn misdadigers die de Biden-bus hebben lastiggevallen
    Bill Palmer | 21.43 uur EST 1 november 2020

    Toen de aanhangers van Donald Trump een gewapende karavaan vormden en een Biden-campagnebus van de weg in Texas reden, kwam hij niet uit het niets. Donald Trump jr. Had net klaar met het vertellen van Trump-supporters om "wat plezier te hebben" met de Biden-campagne in McAllen. En kort nadat het gebeurde, tweette Donald Trump een video van het incident, waarin hij zei dat hij er dol op was.

    Nu heeft de FBI aangekondigd dat ze het incident onderzoekt. Er is niets specifieks aangekondigd, maar naar onze mening was dit een binnenlandse terroristische aanslag op verkiezingen in de Verenigde Staten. Het volstaat te zeggen dat Trump het nieuws niet goed oppakt.

    Donald Trump plaatste deze tweet in reactie op het FBI-nieuws: “Naar mijn mening hebben deze patriotten niets verkeerds gedaan. In plaats daarvan zouden de FBI en Justitie de terroristen, anarchisten en agitators van ANTIFA moeten onderzoeken, die rondrennen door onze door de Democraten geleide steden plat te branden en onze mensen pijn te doen! "

    Dat klopt, Trump dringt er nu op aan dat deze gewelddadige terroristen "niets verkeerds" hebben gedaan omdat ze toevallig zijn supporters waren. Maar ze staan ??voor een ruw ontwaken. De leiders van dit busincident zullen waarschijnlijk strafrechtelijk worden aangeklaagd - en als en wanneer Trump verliest, zal hij er niet zijn om hen te beschermen.
  10. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 08:11
    Vergis je niet wat Donald Trump hier doet
    Bill Palmer | 12:09 uur EST 2 november 2020

    Zondagochtend kondigde Trump-surrogaat Jason Miller op televisie aan dat het plan van Donald Trump zou zijn om op verkiezingsavond de overwinning uit te roepen - ongeacht de resultaten - en vervolgens te proberen de rechtbank aan de kant van hem te krijgen. Later op zondag meldde Axios hetzelfde. Dit hoeft niet als een verrassing te komen. Evenmin mag u verkeerd interpreteren wat het betekent.

    Als een van de kwaadaardige plannen van Donald Trump tot nu toe had gewerkt, zou hij niet in deze situatie verkeren. De nepschandalen die hij veroorzaakte, zouden nu de krantenkoppen domineren, alsof ze echt waren. Hij zou gelijk, of voorop staan ??in de peilingen. Hij zou niet in een hoek worden geduwd waar hij weet dat hij op het punt staat te verliezen, en worden teruggebracht tot het moeten smeken om miljoenen stembiljetten die op de een of andere manier ongeldig worden verklaard.

    Het punt is dat Donald Trump op de verkiezingsavond ten onrechte de overwinning moet bekendmaken. Het is zijn enige overgebleven spel. Als hij verliest, gaat hij naar de gevangenis, worden zijn bezittingen in beslag genomen en is zijn leven voorbij - en dat weet hij. Dus hij moet de wanhopige en eerlijk gezegd gênante zet maken om de overwinning uit te roepen, en te hopen dat het hem op de een of andere manier op magische wijze uit het gat haalt waarin hij zit. Dat zal niet gebeuren, want als hij verliest in een klapband, is er geen magische redding voor hem; niets werkt zo kinderlijk simplistisch.

    Verwar Donald Trumps wanhoop dus niet met een of ander kwaadaardig geniaal plan. Dit is een man wiens leven voorbij is en die geen andere keus heeft dan op een wanhopige en beschamende manier de deur uit te gaan. De omstandigheden dwingen hem om op vernederende wijze de geschiedenis in te gaan als de clown die ten onrechte de overwinning verklaarde op weg naar een uitbarsting verlies. Hij zal niet voor altijd herinnerd worden als een slechterik; hij zal herinnerd worden als een zielige grap.

    Wanhopige paniekbewegingen zijn niet hetzelfde als plotseling winnen. Niets werkt zo. Als je de verkiezingsnacht doorbrengt van angst voor het beschamende eindspel van Donald Trump, dan geef je hem alleen maar macht die hij niet heeft. Sta Sterk. We hebben vier jaar gewerkt om op dit punt te komen. We gaan de verkiezingsdag tegemoet in zowat de beste situatie waarin we ons zouden kunnen bevinden: een grote voorsprong, georganiseerd en gemobiliseerd, verenigd en de overwinning bijna in de hand. Dit is niet het moment om ineenkrimpen voor de laatste hapering van een wanhopige stervende man.
  11. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 08:17
    Trump suggereert dat hij Fauci kan ontslaan als hij wordt herkozen tot president

    Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, en president Donald Trump tijdens een briefing in maart over de coronaviruspandemie in Washington, D.C. Foto: Drew Angerer / Getty Images)

    President Trump reageerde zondagavond op gezangen van het publiek tijdens zijn campagnebijeenkomst in Florida om NIAID-directeur Anthony Fauci te ontslaan door te zeggen: "Vertel het aan niemand, maar laat me wachten tot een tijdje na de verkiezingen."

    Waarom het ertoe doet: de opmerkingen van Trump tijdens de Opa-locka-bijeenkomst komen minder dan 48 uur voordat de peilingen sluiten en een dag nadat het Witte Huis een vernietigende reactie heeft gegeven op Fauci's sombere beoordeling van de Amerikaanse aanpak van de coronaviruspandemie.

    Flashback: wat Dr. Fauci gaat komen.

    www.axios.com/
  12. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 08:26
    Mijn collega @Kevinliptakcnn
    die met het WH-pool op reis was, moest zich ook een weg banen door de menigte om dezelfde bijeenkomst te verlaten en zegt dat sommige supporters deden alsof ze hoesten en lachten toen de pers het gebied verliet. Schandelijk.

    twitter.com/Acosta/status/13230996316...
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 november 2020 08:37
    quote:

    gnocchi. schreef op 2 november 2020 08:34:

    @SpeakerPelosi
    heeft zojuist onthuld hoe ze Donald Trump's web van corruptie en leugens gaat ontmantelen.
    twitter.com/DworkinReport/status/1323...
    Voor de fans maakt het niks uit, die stemmen zelfs op hem als hij een moordenaar is.
70.821 Posts
Pagina: «« 1 ... 2304 2305 2306 2307 2308 ... 3542 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.351
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.903
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.373
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.055
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.312
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.330
Allfunds Group 3 1.194
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 335
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.259
AMG 965 125.723
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.520
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.114
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.615
Arcelor Mittal 2.023 318.601
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.273
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.681
ASML 1.762 76.923
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.667

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht