Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.799 Posts
Pagina: «« 1 ... 2309 2310 2311 2312 2313 ... 3540 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 closer 2 november 2020 17:48
    Wat we meemaken is het politiek ontwaken van de sneue mens. Het is nog wat pril, ze verwarren de verkiezingen met een footballmatch of met een popconcert. Het zijn hooligans die nog niet begrijpen hoe democratie werkt.
  2. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 17:51
    Halelua.

    David Barton zegt stem op troef omdat God overspel haat

    DOOR Steph Bazzle 2 november 2020

    David Barton, een rechtse politieke activist, roept christenen op om te stemmen op de manier die volgens hem God leidt. Daartoe gelooft hij dat ze Donald Trump moeten steunen, met een geschiedenis van overspel, in plaats van het risico te lopen om iemand te steunen die voor LGBTQ + -rechten is.

    [Foto door Chip Somodevilla / Getty Images]

    Right Wing Watch deelde een clip van David Barton die sprak over zijn religieuze opvattingen over seksuele moraliteit, en wat hij gelooft dat de Bijbel erover zegt.

    Blijkbaar zijn christenen volgens Bartons wereldbeeld verplicht om * op * een echte overspeler als president te stemmen vanwege de bijbelse vermaning * tegen * overspel.

    - Rechtervleugelwacht (@RightWingWatch) 2 november 2020

    Trouwens, de tien geboden zeggen ook "gij zult geen overspel plegen." Wat betekent dat nu? God zegt dat ik seksualiteit wil beperken tot een man en een vrouw binnen het huwelijk. Alles daarbuiten is verkeerd. Of het nu gaat om homoseksualiteit, of het nu seks voor het huwelijk is, of het overspel is, of seks buiten het huwelijk. Seks hoort daar in het huwelijk thuis. Nou, dat zijn LGBTQ-kwesties daar. God heeft daarover een standpunt ingenomen in de Tien Geboden. Ik zal een standpunt moeten innemen dat God daarover inneemt. Het kan me niet schelen wat mijn overtuigingen zijn, ik moet me zorgen maken wat Gods overtuigingen zijn.

    The Way Of Improvement meldde in 2018 dat Barton Trump had uitgeroepen tot mogelijk een van de top vijf presidenten in de geschiedenis.

    Het is niet duidelijk hoe "LGBTQ-kwesties" zouden neerkomen op overspel of seks buiten het huwelijk wanneer LGBTQ-mensen legale huwelijken kunnen aangaan. Een ding dat duidelijk is, is dat er veel christenen zijn die de Bijbel niet interpreteren zoals Barton hier doet. Een ander duidelijk feit is dat de regeringsdocumenten van de Verenigde Staten godsdienstvrijheid omhelzen, niet de bijbelse wet. Tot slot, steunt Barton echt de kandidaat wiens presidentschap tot dusver gedeeltelijk is bepaald door het betalen van een pornoster om rapporten van een buitenechtelijke affaire te verdoezelen?
  3. forum rang 9 josti5 2 november 2020 18:02
    Jongens jongens: stress is zó slecht voor de gezondheid...
    Ik heb oprecht medelijden met de trumphaters!
    Zo wordt, tegen wil en dank, Trump hun (gezondheids)ondergang...
    Tel uit je winst...
  4. forum rang 4 Wadloper 2 november 2020 18:06
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 2 november 2020 16:31:

    [...]
    Ik denk dat de Grote Verrassing wordt dat Biden Trump zal verpletteren als een dikke vlieg onder de vliegenmepper.
    Kom ik woensdagmorgen op terug.
  5. forum rang 4 Wadloper 2 november 2020 18:10
    quote:

    closer schreef op 2 november 2020 17:44:

    Kijk aan, alle Trumpstemmers verzameld op de foto, geen een bleef thuis. Maar het gaat om de kiezers die niet op de foto staan.
    Dat heb je helemaal goed.
    Net als in 2016 zal de silent majority Trump aan een geweldige #LandslideRedVictory helpen.
  6. enwatnu 2 november 2020 18:10
    Joe Biden missed his cue to appear on stage at a rally alongside Barack Obama on Saturday, leaving the former president to call out his name three times before he eventually appeared, jogging across from a nearby school building. He fumbled again at the end of the rally, having to be reminded to put on his face mask - sending him back to the podium to get it. In the end he found it, not at the podium but in his pocket, and then in a bizarre moment he picked up the microphone as if he were about to speak again - before putting it down and leaving the stage. During the rally itself he also slurred his words, telling attendees that it's a right to have 'badakathcare', instead of healthcare.

    www.dailymail.co.uk/ushome/index.html
  7. enwatnu 2 november 2020 18:13
    The Donald's not done for yet: Trump has a SEVEN-point lead in vital swing state of Iowa according to the same late poll that showed he could win the White House in 2016
    A survey for the Des Moines Register puts Donald Trump seven points ahead of opponent Joe Biden
    The same late poll in 2016 was one of the few showing Trump could beat candidate Hilary Clinton
    The survey will worry Democrats who fear Mr Biden faces the same fate as Mrs Clinton, also the strong favourite

    www.dailymail.co.uk/news/article-8904...

  8. forum rang 4 Wadloper 2 november 2020 18:14
    quote:

    enwatnu schreef op 2 november 2020 18:10:

    Joe Biden missed his cue to appear on stage at a rally alongside Barack Obama on Saturday, leaving the former president to call out his name three times before he eventually appeared, jogging across from a nearby school building. He fumbled again at the end of the rally, having to be reminded to put on his face mask - sending him back to the podium to get it. In the end he found it, not at the podium but in his pocket, and then in a bizarre moment he picked up the microphone as if he were about to speak again - before putting it down and leaving the stage. During the rally itself he also slurred his words, telling attendees that it's a right to have 'badakathcare', instead of healthcare.

    www.dailymail.co.uk/ushome/index.html
    The man is bizar, the man is demented , the man is just a Trojan horse for a cameltoo.
  9. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 18:32
    Donald Trump heeft een waanzinnige ineenstorting over Lady Gaga, omdat het allemaal misgaat voor hem

    Bill Palmer | 12:01 uur EST 2 november 2020

    - Donald Trump barricadert zichzelf in het Witte Huis, dreigt Dr. Fauci te ontslaan, fantaseert hardop over het in elkaar slaan van Joe Biden en smelt midden in de nacht neer over Lady Gaga. Dit gaat allemaal net zo slecht gaan voor Trump als we hadden verwacht.

    - Voor de derde keer in een week heeft Donald Trump zijn rally-bezoekers gestrand nadat het evenement voorbij was - dit keer in Georgië - waardoor ze zonder het beloofde retourtransport achterbleven. Gezien de vreselijke pers die de Trump-campagne hiervoor krijgt, kan het niet simpelweg nalatigheid zijn, of ze hadden het inmiddels opgelost. Dit moet een voorbeeld zijn van een Trump die probeert een paar dollar te besparen door opzettelijk zijn eigen mensen in de kou te laten stranden. Hoe blut is deze man?

    - Tweet van de dag, van Mark Warner, vicevoorzitter van de inlichtingencommissie van de Senaat: “Mensen: dit zijn ongebruikelijke verkiezingen. Onze inlichtingengemeenschap heeft gewaarschuwd dat de periode direct voor en na de verkiezingsdag uniek vluchtig zal zijn, en onze tegenstanders zullen proberen hiervan te profiteren. Maak hun werk er niet eenvoudiger op. Het kan even duren voordat de resultaten binnenkomen. Die periode is bijzonder kwetsbaar voor aanvallen door andere landen die desinformatie willen verspreiden en de legitimiteit van ons verkiezingsproces willen ondermijnen. Blijf kalm en wees oordeelkundig over wat u gelooft en online deelt. "
  10. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 18:38
    BEKIJK: McEnany zegt dat links mensen zal sturen om je aan te vallen als hun kandidaten verliezen

    DOOR Todd Neikirk 2 november 2020

    Het afgelopen weekend werd gekenmerkt door video's van Trump-supporters die probeerden hun wil over anderen uit te oefenen. In New York en New Jersey sloten grote caravans grote kruispunten en bruggen af. En in Texas probeerden auto's met Trump-vlaggen een Biden-campagnebus van de weg te laten rijden.

    Donald Trump over Jacob Blake, Kyle Rittenhouse
    Foto door MANDEL NGAN / AFP via Getty Images

    Maar als je iemand bent die alleen Fox News kijkt, heb je dit waarschijnlijk niet gezien. Volgens sommigen op het netwerk zijn het eigenlijk liberalen die mensen aanvallen. Op Fox & Friends van maandag waarschuwde Kayleigh McEnany dat de Democraten dinsdag verliezen, dat "Links" mensen zal sturen om je aan te vallen.

    Gastheer Steve Doocy vroeg: "Wat zegt dat jou over de staat Amerika in 2020 dat als een bepaalde kandidaat wordt gekozen of herkozen, mensen, weet je, in plaats van stemmen om verandering teweeg te brengen, ze zullen proberen? een raam breken? "

    McEnany antwoordde: “Merk op wat die steden gemeen hebben: het zijn allemaal democratische steden. Wat zeggen ze met het instappen en de burgerlijke onrust die ze verwachten? Ze zeggen dat als je niet de door de linker gekozen kandidaat kiest, we de linker naar buiten sturen om je aan te vallen. Dat is zo dicht mogelijk bij afpersing als je kunt krijgen. "

    De perssecretaris vervolgde: "Joe Biden heeft de macht om af te treden tegen de menigte."

    Bekijk een clip van het onderstaande segment, met dank aan het Fox News-netwerk:

    Over Fox & Friends beschuldigt de perssecretaris van het Witte Huis tien 'democratische steden' in de Verenigde Staten ervan te dreigen 'links naar buiten te sturen om je aan te vallen' als 'je niet kiest voor de door links gekozen kandidaat'. Het is absoluut krankzinnig. pic.twitter.com/5SfJg8JQXv

    - Bobby Lewis (@revrrlewis) 2 november 2020
    hillreporter.com/watch-mcenany-says-t...
  11. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 19:11
    Voormalige GOP-verkiezingen smeekt Republikeinen om Donald Trump te verwerpen

    DOOR Brandon Gage 2 november 2020

    Met nog maar één dag te gaan voordat de Amerikanen hun volgende president kiezen, smeekt een voormalige Republikeinse verkiezingsfunctionaris leden van zijn eigen partij om president Donald Trump volmondig af te wijzen.

    Benjamin Ginsburg, die medevoorzitter was van de tweeledige presidentiële commissie van 2013 voor verkiezingsadministratie, schreef maandag in een hoofdartikel van de Washington Post dat Trump "de test van leiderschap niet doorstaan ??heeft" en dat zijn bod voor een tweede termijn "zakt".

    Trumps "enige oplossing was om een ??totale inspanning van miljoenen dollars te lanceren om kiezers het kiesrecht te ontnemen", schrijft Ginsburg, "eerst door staatswetten te blokkeren om het stemmen tijdens de pandemie te vergemakkelijken, en nu, in de laatste fase van de campagne. , door de stembiljetten van individuele kiezers uit te dagen die hem waarschijnlijk niet zullen steunen. "

    Deze tactiek "is zo on-Amerikaans als maar kan", en het plaatst de Republikeinse Partij "aan de verkeerde kant van de demografische veranderingen in dit land die de GOP tot een permanente minderheid dreigen te maken", zegt Ginsburg.

    LEES VERDER.

    hillreporter.com/former-gop-elections...
  12. forum rang 6 gbakl 2 november 2020 19:20
    quote:

    Wadloper schreef op 2 november 2020 16:06:

    Een ding is zeker(humor) :

    Joe Biden will win every state in China.
    .
    waarschijnlijk zet je het er niet voor niks bij.....humor(?), want het is onherkenbaar.
  13. forum rang 9 gnocchi. 2 november 2020 19:24
    De rechter in Nevada blokkeert de poging van Trump om het tellen van stemmen in Las Vegas te stoppen

    Oriana Gonzalez

    Afbeelding van iemand die zijn stembiljet in een stembus plaatst.

    Foto: Melina Mara / The Washington Post via Getty Images

    Een rechter in Nevada verwierp maandag een rechtszaak van de herverkiezingscampagne van president Trump die tot doel had de verwerking van stembiljetten per post in Clark County, waaronder Las Vegas, tijdelijk stop te zetten.

    Waarom het ertoe doet: de Trump-campagne en de Republikeinen hebben ongegronde twijfels geuit over kiezersregistratie en mail-in-stembiljetten in het hele land, met de rechtszaak in het naar democratisch neigende Clark County slechts het nieuwste voorbeeld. De president heeft ongegrond beweerd dat stembiljetten fraude aanmoedigen.

    Details: De beslissing van rechter James Wilson bij de districtsrechtbank van Carson City stelt Clark County in staat om zonder vertraging door te gaan met het tellen en verwerken van de voor de verkiezing ingezonden stembiljetten.

    Achtergrond: De rechtszaak werd vorige week ingediend, 11 dagen voor de verkiezingen.
    De Trump-campagne vroeg om het tellen van de stembiljetten te stoppen, en riep de rechtbank op om "zinvolle" observatie van het proces toe te staan ??en om een ??manier om de stembiljetten aan te vechten, aldus het Las Vegas Review-Journal.
    Het graafschap voerde aan dat het de wet volgde, die vereist dat waarnemers in bepaalde gebieden blijven, en dat er geen problemen waren met het systeem voor handtekeningcontrole.

    Wat ze zeggen: "Er is geen bewijs dat een stem die legaal zou moeten worden geteld, al dan niet zal worden geteld. Er is geen bewijs dat een stem die rechtmatig niet zou moeten worden geteld, is of zal worden geteld", aldus de rechter. schreef in zijn besluit.
    "Er is geen bewijs dat een verkiezingsmedewerker iets heeft gedaan buiten de wet, het beleid of de procedures."
    "Er is geen bewijs dat iets wat de staat of Clark County heeft gedaan de stem van de ene kiezer waardeert boven die van de andere."

    De procureur-generaal van Nevada, Aaron D. Ford, vierde de beslissing van de rechter en zei in een tweet: "Ik ben enorm trots op de procureur-generaal van Nevada voor het beschermen van de veilige verkiezingen in Nevada en onze stemrechten."

    Ga dieper: hoe het Hooggerechtshof omgaat met verkiezingszaken
    www.axios.com/nevada-judge-early-voti...
70.799 Posts
Pagina: «« 1 ... 2309 2310 2311 2312 2313 ... 3540 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.322
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.354
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.267
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.252
AMG 965 125.691
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.676
ASML 1.762 76.899
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht