Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.821 Posts
Pagina: «« 1 ... 2662 2663 2664 2665 2666 ... 3542 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 09:05
    Link Engels.
    hillreporter.com/donald-trump-funnele...

    Donald Trump heeft miljoenen aan campagnefondsen naar de Trump-organisatie geleid na verkiezingsverlies
    DOOR Brandon Gage 5 februari 2021

    Voormalig president Donald Trump heeft miljoenen dollars aan fondsen verschoven van zijn herverkiezingscampagne in 2020 naar de Trump-organisatie na zijn aardverschuivende verlies voor president Joe Biden, meldde Forbes vrijdag.
    Fotograaf: Elijah Nouvelage / Bloomberg via Getty Images

    De campagne `` heeft naar schatting $ 2,8 miljoen aan donorgeld naar de Trump-organisatie verplaatst - inclusief minstens $ 81.000 sinds Trump de verkiezingen verloor '', meldde Dan Alexander, een hoofdredacteur bij Forbes en een expert in het ontcijferen van Trumps vage financiën.

    'Bovendien,' vervolgde Alexander, 'heeft een van de gezamenlijke fondsenwervingscommissies van de campagne, die geld inzamelt in samenwerking met de Republikeinse Partij, van 20 januari 2017 tot 31 december 2020 ongeveer $ 4,3 miljoen aan donorgeld naar de zaken van Trump overgebracht - waarvan minstens $ 331.000 na de verkiezingen. "

    Alexander merkte op dat alle transacties werden gerapporteerd aan de federale kiescommissie. Maar nu de politieke toekomst van Trump in gevaar wordt gebracht door een dreigend tweede beschuldigingsproces, is de optiek van het overhevelen van politieke donaties om zijn bedrijfskas te vullen op zijn zachtst gezegd slecht.

    Bijvoorbeeld:

    Twee dagen na de verkiezingen, op 5 november, betaalde de gezamenlijke fondsenwervingscommissie $ 11.000 aan het hotelimperium van Trump. Een week later - nadat de Associated Press, Fox News en andere grote mediakanalen de race voor Joe Biden al hadden aangekondigd - stak dezelfde commissie nog eens $ 294.000 in Trumps hotelbedrijf om ruimte te huren, catering te bestellen en te betalen voor accommodatie. De campagne zorgde voor extra verandering: $ 110 dat was gereserveerd voor hertelling op 16 november, nog eens $ 220 de volgende dag en $ 189 meer de dag erna.

    Op 19 november betaalde de campagne $ 31.000 voor vliegreizen aan een bedrijf genaamd DT Endeavour LLC. Vijf dagen later betaalde de gezamenlijke fondsenwervingscommissie dezelfde entiteit $ 39.000. Forbes heeft die betalingen niet meegerekend in het totale geld dat naar het rijk van Trump verhuist, aangezien het niet 100% duidelijk is dat de voormalige president eigenaar is van DT Endeavour LLC. Er zijn echter sterke aanwijzingen dat hij dat wel doet. De federale aanmeldingen vermelden het adres voor de DT Endeavour LLC als Trump Tower op de ene plek en Mar-a-Lago op een andere. Trump heeft ook een luchtvaartbedrijf met een bijna identieke naam, DT Endeavour I LLC.

    Of Trump nu wel of geen eigenaar is van DT Endeavour LLC, hij heeft zeker de controle over verschillende andere bedrijven die geld uit de campagne inzamelen. Op 20 november betaalde een van de gezamenlijke fondsenwervingscommissies van Trump $ 20.000 aan zijn hoteloutfit.

    En toen, eind november, “betaalde de campagne $ 3.000 aan huur aan Trump Restaurants LLC, die de voormalige president ronduit bezit. Dat bedrijf lijkt te zijn aangesloten op een souvenirstand in de kelder van Trump Tower, ”schreef Alexander. “Minder dan een week daarna betaalde de campagne $ 3.000 aan huur aan Trump Restaurants LLC, die de voormalige president ronduit bezit. Dat bedrijf lijkt te zijn aangesloten op een souvenirstand in de kelder van Trump Tower. "

    Op 1 december leverde de campagne van Trump nog eens $ 38.000 op aan Trump Tower International LLC, de entiteit via welke de ex-president zijn aandeel in zijn overgewaardeerde, verouderde vlaggenschip New York City-wolkenkrabber, 725 Fifth Avenue, bezit.

    "Twee weken later stuurde de campagne nog eens $ 3.000 naar Trump Restaurants LLC en $ 38.000 meer voor Trump Tower Commercial LLC", schreef Alexander. Dus "de betalingen na de selectie van de campagne en de gezamenlijke fondsenwervingscommissie bedragen $ 413.000 - of $ 484.000 als je het geld meetelt dat naar DT Endeavour LLC is gestroomd."

    Leuk weetje: Trump Tower is 58 verdiepingen hoog, maar Trump bracht het op de markt als 68 verdiepingen om de verkoop te stimuleren. De 6e t / m 13e verdieping bestaan ??ook niet.

    In oktober berekende Forbes dat Trump meer dan een miljard dollar aan leningen had verzameld die hij persoonlijk had gegarandeerd. De enorme schulden van 14 eigendommen bedragen in totaal $ 1,16 miljard, waarvan Trump voor het einde van dit decennium forse rekeningen zal ontvangen.

    Alexander schat het nettowaarde van Trump op ongeveer $ 2,5 miljard, gezien de waarde van zijn activa ($ 3,66 miljard) minus zijn verplichtingen ($ 1,16 miljard).

  2. forum rang 6 gbakl 6 februari 2021 10:01
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 5 februari 2021 14:45:

    FD
    In Amerika
    13:47
    Republikeinen vrezen richtingenstrijd tussen gekken en conservatieven

    De aloude conservatieve Republikeinen zien met lede ogen toe hoe hun partij gekaapt wordt door complotfantasten.

    Originele link van het artikel: fd.nl/net-binnen
    .
    triest te moeten vaststellen dat je partij voor de helft bestaat uit gekken.
    waarschijnlijk een kleinere minderheid want ze maken het meeste lawaai
    en vallen erg op.

    ongeveer zoals op dit forum.
  3. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 11:36
    Link Engels.
    www.washingtonpost.com/media/2021/02/...

    Fox News heeft 'Lou Dobbs Tonight', promotor van Trumps valse verkiezingsfraudeclaims, laten vallen
    Lou Dobbs gebruikte zijn programma vaak om ongegronde claims van kiezersfraude te promoten. (Kathy Willens / Associated Press)

    Door
    Elahe Izadi en
    Sarah Ellison
    6 februari 2021 om 3:11 uur GMT + 1

    Dit verhaal is bijgewerkt.

    Fox Business heeft "Lou Dobbs Tonight" geannuleerd, een dag nadat de gastheer was genoemd in een rechtszaak wegens laster van meerdere miljarden dollars tegen het netwerk en het moederbedrijf.

    Dobbs, 75, was een van de meest fervente pro-Trump-stemmen in de ether. Hij had invloed op het beleid van Trump - met name op het gebied van handel en immigratie - en promootte eind vorig jaar onophoudelijk de valse beweringen van de voormalige president over verkiezingsfraude. Zijn nachtelijke programma, waarvan een persoon uit de buurt van Dobbs zei dat het vrijdag zijn laatste aflevering uitzond, was verreweg het hoogst gewaardeerde op Fox Business.

    Het nieuws werd voor het eerst gemeld door de Los Angeles Times en bevestigd door een woordvoerder van Fox. Het is onwaarschijnlijk dat Dobbs terugkeert naar de lucht, hoewel hij volgens de Times nog steeds een contract heeft met Fox News Media.

    Verkiezingstechnologiebedrijf Smartmatic heeft donderdag een rechtszaak wegens laster van $ 2,7 miljard aangespannen tegen Fox News, het moederbedrijf Fox Corp. en verschillende on-air commentatoren, waaronder Dobbs.

    Het netwerk zei echter dat de annulering van Dobbs al in de maak was.

    "Zoals we in oktober al zeiden, overweegt Fox News Media regelmatig programmeerwijzigingen en zijn er plannen om na de verkiezingen nieuwe formaten te lanceren, ook voor Fox Business - dit maakt deel uit van die geplande veranderingen", aldus een woordvoerder van Fox News Media. in een e-mail. “Een nieuwe 17.00 uur programma zal in de nabije toekomst worden aangekondigd. "

    Op vrijdagavond via sms bereikt, vertelde Dobbs aan The Washington Post: "Bedankt, maar ik heb op dit moment geen commentaar."

    De bijna 300 pagina's tellende klacht van Smartmatic beweert dat het netwerk en hosts zoals Dobbs de toekomstige inkomsten van het bedrijf hebben 'gedecimeerd' door het ten onrechte te beschuldigen van het helpen manipuleren van de verkiezingen ten gunste van de toenmalige Democratische presidentskandidaat Joe Biden.

    Het citeerde verschillende voorbeelden van Dobbs die ongegronde claims van kiezersfraude promootte, waaronder een aflevering van 12 november waarin Rudolph W. Giuliani, de persoonlijke advocaat van voormalig president Donald Trump, beweerde dat Smartmatic was opgericht door Venezolanen die dicht bij de voormalige dictator Hugo Chávez stonden 'om verkiezingen vast te stellen. . " Dobbs bedankte Giuliani omdat hij ‘op de zaak’ was, waarvan de gastheer zei dat ‘op bepaalde plaatsen het gevoel heeft dat het verborgen is’.

    Een medewerker van Fox Business zei dat werknemers verrast waren door de annulering en veronderstelden dat het verband hield met de rechtszaak. De persoon sprak op voorwaarde van anonimiteit omdat ze niet bevoegd waren om in het openbaar te spreken. Het netwerk heeft geen wijzigingen aangekondigd in de shows van twee andere hosts die in de klacht worden genoemd: Maria Bartiromo en Jeanine Pirro.

    Dobbs begon zijn carrière bij de lokale televisie, trad bij de oprichting in 1980 bij CNN en werd een van de sterren van het netwerk, vooral bekend door het hosten van 'Moneyline met Lou Dobbs'. Te midden van berichten over botsingen met netwerkbestuurders, verliet hij CNN in 1999 om de astronomienieuwswebsite Space.com te starten.

    Hij keerde uiteindelijk terug naar CNN, maar vertrok weer in 2009 toen harde opvattingen over immigratie een groter deel van zijn persoonlijkheid werden. Hij was een vroege voorstander van de 'birther'-samenzweringstheorie, die ten onrechte beweerde dat president Barack Obama niet in de Verenigde Staten was geboren en dus niet in aanmerking kwam voor de rol.

    Dobbs kwam in 2010 terecht bij Fox Business en werd in de loop der jaren onmisbare tv voor Trump.

    De twee mannen spraken regelmatig, soms dagelijks, meldde The Post in 2019, en Dobbs 'opvattingen over immigratie waren van invloed op het beleid van de president. Hij behoorde tot een cohort van Fox-persoonlijkheden die een soort schaduwkabinet voor Trump werden. Tijdens een jaarlijkse bijeenkomst met de Raad van Economische Adviseurs in 2019 belde Trump Dobbs om hem te raadplegen, tot grote verbazing van de aanwezigen.

    Zelfs voordat hij begon met het uiten van claims op verkiezingsfraude, was Dobbs een betrouwbare cheerleader voor de herverkiezingsinspanningen van Trump. Een vriend van Dobbs vertelde The Post in 2019 dat de presentator wist dat zijn programma was veranderd in 'Trump 2020 TV', maar 'het kan me niet schelen. Hij is aan het einde van zijn carrière en hij gaat doen wat hij wil doen. "

    Trump reageerde vrijdagavond op het nieuws van de annulering in een verklaring: “Lou Dobbs is en was geweldig. Niemand houdt meer van Amerika dan Lou. Hij had een grote en loyale aanhang die nauwlettend in de gaten zal houden voor zijn volgende zet, en dat geldt ook voor mij. "

    Het vertrek van Dobbs uit de lucht komt als Fox worstelt met een identiteitscrisis na het vertrek van Trump uit zijn kantoor. Trump verhoogde het netwerk tijdens zijn presidentschap door de gastheren van het netwerk te noemen en regelmatig te programmeren vanaf zijn Twitter-account, en tijdens kabinetsvergaderingen.

    Fox News heeft al verschillende andere belangrijke programmeerwijzigingen aangebracht sinds de verkiezingen: het heeft Martha MacCallum haar reguliere 19.00 uur niet meer host. nieuwsshow en verving haar door een wisselende cast van opinieleiders, waaronder Fox Business-presentator Bartiromo, Fox & Friends-presentator Brian Kilmeade en voormalig congreslid Trey Gowdy (R-S.C.). Het netwerk heeft ook twee belangrijke leden van de beslissingsbalie van de verkiezingsnacht overboord gegooid: politiek redacteur Chris Stirewalt en een senior vice-president en hoofdredacteur van Washington, Bill Sammon.

    Vorige maand kondigde Fox aan dat het Larry Kudlow, voormalig directeur van de National Economic Council, had ingehuurd om een ??dagelijkse show over Fox Business te hosten. Voordat hij bij de Trump-administratie kwam, organiseerde Kudlow een show op Fox Business-rivaal CNBC.

    "Lou Dobbs Tonight" trok in 2020 gemiddeld 305.000 kijkers per dag. Vanaf maandag is het netwerk van plan om een ??tussentijdse show genaamd "Fox Business Tonight" uit te zenden met een wisselend paar gastheren: Jackie DeAngelis en David Asman.

    Jeremy Barr en Josh Dawsey hebben bijgedragen aan dit rapport.
  4. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 11:43
    De CEO van MyPillow heeft een film uitgebracht waarin samenzweringen voor verkiezingsfraude worden gepusht, YouTube en Vimeo hebben het verwijderd
    Mike Lindell, CEO van MyPillow, kan gewoon geen grote online video vinden
    Door Matt Binder
    12 uur geleden

    Net nadat hij meerdere Twitter-verboden heeft ontvangen, test Mike Lindell, CEO van MyPillow, nu de grenzen van andere online platforms.

    Op vrijdag bracht Lindell een nieuwe documentaire uit met de titel "Absolute Proof", die beweert "absoluut bewijs" te leveren van massale fraude bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

    Voor alle duidelijkheid: de film van Lindell biedt absoluut geen bewijs van massale fraude bij de verkiezingen van 2020. In plaats daarvan werpt het dezelfde vermoeide leugens en samenzweringstheorieën op die president Trump en zijn prominente aanhangers, zoals Rudy Giuliani en Sidney Powell, maandenlang hebben aangedrongen in hun verschillende niet-succesvolle juridische uitdagingen.

    Wat de film van Lindell echter heeft bewezen, is hoe serieus de grote sociale mediaplatforms hun best doen om verkeerde informatie over de verkiezingsresultaten te bestrijden, nu drie maanden na de verkiezingsdag.

    De CEO van MyPillow heeft de film oorspronkelijk naar Vimeo geüpload en de videospeler op zijn officiële website ingesloten. Ongeveer een uur nadat de film openbaar was gemaakt, verwijderde Vimeo "Absolute Proof" van zijn platform.

    Lees verder.
    Link Engels.
    mashable.com/article/mypillow-ceo-mik...
  5. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 11:47
    twitter.com/grantstern/status/1357918...

    Een rechter laat een van de vermeende Capitooloproerkraaiers op een "werkgerelateerde borgtocht" naar Mexico gaan

    Een federale rechter heeft het verzoek van Jenny Cudd ingewilligd om het land enkele dagen te verlaten nadat ze was gearresteerd voor de bestorming van het Capitool.

    Link Engels.
    www.buzzfeednews.com/article/zoetillm...
  6. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 11:54
    ??
    Rudy Giuliani klaagde over een disclaimer voor zijn radio-optreden: "... we zijn in Amerika, we zijn niet in Oost-Duitsland."

    Vlag van Rusland
    Het land dat hij bedoelde was Rusland ... maar een Trumpster kon dat niet zeggen, dus koos hij een land dat niet meer bestaat.

    twitter.com/AliAdair22/status/1357908...
  7. jecebe 6 februari 2021 12:31
    quote:

    gnocchi. schreef op 6 februari 2021 11:50:

    "De woorden" gnocchi "en" Intelligence "hebben niets te maken met elkaar in dezelfde zin ... Ik denk niet dat iemand er enige twijfel over heeft dat dit iemand is die onze geheimen aan de best betaalde bieder zou verkopen. "

  8. forum rang 5 Ed Verbeek 6 februari 2021 12:39
    quote:

    jecebe schreef op 6 februari 2021 12:31:

    [...]
    Je citeert onjuist, jecebe.
    Maar ja, Trump-aanhangsels kunnen niet anders dan de waarheid verdraaien.
    In trouwe navolging van hun Grote Leider.
    :-)
  9. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 12:46
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/louie-g...

    Louie Gohmert kreeg net een klap in zijn portemonnee
    Bill Palmer | 12:19 am EST 6 februari, 2021

    Louie Gohmert is van de oude stempel in de zin dat hij onsamenhangend gestoord was toen het nog niet trendy was voor Republikeinen in het Huis om onsamenhangend gestoord te zijn. Gohmert is altijd al een paar knikkers te weinig geweest voor een hoofdzaak, en nu is hij officieel ook te weinig in de portemonnee.

    Louie Gohmert en een andere Republikeinse stroman genaamd Andrew Clyde probeerden zich vandaag een weg te banen door de metaaldetectoren van het Huis, en omdat ze betrapt werden, kregen ze volgens CNN een boete van $5.000. Dit is opmerkelijk omdat het gewoon niet betalen van deze boetes geen optie is. Als ze het niet ophoesten, wordt het van hun loon afgetrokken. Dus Gohmert en Gohmert Junior zijn nu inderdaad elk vijfduizend dollar lichter in de portemonnee.

    Als ze deze stunt nog eens proberen, zal de boete de volgende keer stijgen tot 10.000 dollar, en dan nog eens 10.00 dollar per incident. Dus als de tweeling Gohmert elke dag de metaaldetectors blijft ontwijken, kunnen ze binnen een paar weken hun hele jaarsalaris wegvegen.
  10. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 12:51
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/fact-ch...

    Feitencheck: Nee, de New Yorkse strafzaak tegen Donald Trump is niet "dood"
    Bill Palmer | 5:48 pm EST 5 februari, 2021

    Eerder vandaag publiceerde de Associated Press een artikel waarvan de kop verklaart dat de federale strafzaak van de SDNY tegen Donald Trump in het Stormy Daniels - Michael Cohen schandaal "dood" is. Deze kop heeft onmiddellijk geleid tot de wijdverspreide indruk dat Trump niet wordt vervolgd voor dit schandaal, en dat hij in feite vrijuit zal gaan. Maar dat is onjuist, en zelfs het artikel van de AP zelf geeft dat in de achttiende alinea schoorvoetend toe.

    Meer dan een jaar geleden werd alom gemeld dat de Feds bij de SDNY deze zaak hadden laten vallen, waardoor de staat New York groen licht kreeg om met de zaak door te gaan. Sindsdien heeft de openbare aanklager van Manhattan een uitgebreid gedocumenteerd onderzoek ingesteld naar de financiën van Trump, waarbij ook het Daniels-Cohen-schandaal aan de orde is gekomen. Dit is de officier van justitie die de beroemde belastingaangifte van Trump heeft gedagvaard, wat heeft geleid tot een uitspraak van het Hooggerechtshof over deze zaak, ter bevordering van deze zaak.

    Deze zaak is nog springlevend, breidt zich uit en komt in een stroomversnelling. Op 15 januari meldde de Guardian dat het openbaar ministerie van Manhattan net opnieuw een ontmoeting had gehad met Michael Cohen, ter bevordering van deze zaak. Op 21 januari meldde de New York Daily News dat het OM van plan is om Cohen te blijven ontmoeten in deze zaak.

    Het kan niet duidelijker zijn dat Donald Trump's Daniels-Cohen schandaal actief wordt onderzocht en vervolgd. Het wordt alleen, zoals al enige tijd het geval is, op het niveau van de staat vervolgd, en niet op federaal niveau. In de achttiende, negentiende en twintigste alinea's van het foutieve artikel van Associated Press wordt dit in detail erkend. Maar wanneer een kop een verkeerde indruk wekt, en de eerste zeventien alinea's van dat artikel die verkeerde indruk versterken, zullen maar weinig lezers het tot de achttiende alinea redden.

    Dit AP-artikel lijkt te passen in de klassieke media-trofee van het construeren van een misleidende doemkop en inleiding rond een stuk informatie dat niet in de context past, met de specifieke bedoeling om het publiek te shockeren en boos te maken zodat het artikel wordt gedeeld, terwijl het zichzelf indekt door in de laatste alinea's stilletjes te erkennen dat het hele geval een non-verhaal is. De AP zou deze kop moeten herzien om hem eerlijk te maken, en de strafzaak van de openbare aanklager van Manhattan boven de vouw van het artikel moeten vermelden.
  11. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 13:08
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/matt-g...

    Matt Gaetz smelt
    Bocha Blue | 22:30 uur EST 5 februari 2021

    Het Congreslid van het Huis van Afgevaardigden en de verlegenheid van de GOP, Matt Gaetz heeft het de laatste tijd druk gehad. Als u denkt dat u, door het druk te hebben, hard moet werken om het Amerikaanse volk te helpen, u zich helaas vergist.

    In plaats daarvan lijkt Gaetz te proberen Marjorie Taylor Greene na te bootsen als het meest irritante lid van het Amerikaanse Congres. Gaetz houdt het druk op Twitter en twittert Twitter-opmerkingen van onder meer Lauren Boebert en Kimberly Guilfoyle. En voor het geval dat niet genoeg is, kan men de gigantische omvang en extreem griezelige profielfoto van hem met de tweemaal beschuldigde Trump niet missen.

    Maar Gaetz ging echt verder dan zijn waanzin, toen hij deze schoonheid over Greene tweette: "Gisteren maakten Democraten van @repmtg een van de machtigste Republikeinen in het congres."

    Werkelijk? Ze deden? Dat is nieuws voor ons. Toen ik het laatst wist, schreef Greene geschiedenis door slechts enkele weken na haar toetreding tot het Congres van al haar commissietaken te worden afgewezen. Ze is nu niets meer dan een luidruchtig en arrogant congreslid in naam. Ze zal geen rekeningen schrijven. Ze krijgt geen commissieopdrachten. Ze is in alle opzichten een paria.

    Maar in de geest van Gaetz, die zeker niet de plek is waar je wilt zijn, komt dat neer op succes. Deze tweet toont het niveau van zijn onwetendheid. Hij wordt nu in een tempo beoordeeld dat te snel is, zelfs voor mijzelf om bij te houden. We wensen Matt veel succes bij zijn voortdurende zoektocht naar irrelevantie.
  12. jecebe 6 februari 2021 14:04
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 6 februari 2021 12:39:

    [...]

    Je citeert onjuist, jecebe.
    Maar ja, Trump-aanhangsels kunnen niet anders dan de waarheid verdraaien.
    In trouwe navolging van hun Grote Leider.
    :-)
    Ik heb al eerder vermeld, ik heb geen leider die ik volg, behoudens mijn eigen intuitie.

    De eenzijdige indoctrinatie op deze draadjes en in de massa media doen mij wel denken aan duitsland anno 1930- 1945

    Neem eens de tijd om op youtupe de documentaire The Coming War on China te bekijken.
    Je leert dan zoveel meer dan het geleuter over trump en biden.
  13. forum rang 10 luchtschip 6 februari 2021 15:12
    quote:

    jecebe schreef op 6 februari 2021 14:04:

    [...]

    Ik heb al eerder vermeld, ik heb geen leider die ik volg, behoudens mijn eigen intuitie.

    De eenzijdige indoctrinatie op deze draadjes en in de massa media doen mij wel denken aan duitsland anno 1930- 1945

    Neem eens de tijd om op youtupe de documentaire The Coming War on China te bekijken.
    Je leert dan zoveel meer dan het geleuter over trump en biden.
    Inderdaad, het gedrag van Trump en zijn Cult volgers doet sterk denken aan een beweging in het verleden, waar wij korte metten mee moeten maken.

    Symbolischer kan niet dan met deze daadkrachtige boodschap van de gisteren overleden acteur Christopher Plummer, in zijn rol van Captain von Trapp in The Sound of Music :

    video 0:04 minuut

    twitter.com/DaniZ34/status/1357881300...

  14. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 15:14
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/preside...

    President Biden trekt het kleed onder Donald Trump vandaan
    Bill Palmer | 11:30 pm EST 5 februari, 2021

    Een Amerikaanse presidentiële traditie die nooit intrinsiek zinvol is geweest, maar tot nu toe altijd relatief onschuldig leek, is de traditie van het geven van geheime inlichtingen briefings aan voormalige Amerikaanse presidenten. Nu de beroepscrimineel en psychotische verrader Donald Trump een voormalige president van de VS is, moet de traditie natuurlijk opnieuw worden geëvalueerd.

    Toen een verslaggever president Joe Biden vandaag vroeg of Trump dergelijke briefings zou moeten krijgen, zei Biden: "Ik denk van niet." Toen Biden om nadere uitleg werd gevraagd, zei hij: "Vanwege zijn grillige gedrag dat niets met de opstand te maken heeft."

    Dit is het perfecte antwoord. Biden geeft een duidelijk signaal aan de Amerikaanse inlichtingendiensten dat ze de briefings van Trump onmiddellijk moeten stopzetten, en hij maakt ook duidelijk dat dit moet gebeuren ongeacht of Trump veroordeeld wordt voor het aanzetten tot oproer in zijn impeachment proces of in een onvermijdelijk strafproces. Dit betekent dat Trump gewoon zal worden afgesneden.

    Dit is om een paar redenen van vitaal belang. Ten eerste verkeert Trump in een instortende financiële positie en ligt hij in bed met iedereen, van Rusland tot Saudi-Arabië, dus hij is een risico om Amerikaanse geheimen te verkopen voor geld. Ten tweede, nu Trump een binnenlandse terroristische aanval op de Verenigde Staten heeft gelanceerd, brengt de zet van Biden onmiddellijke gevolgen tegen Trump, zelfs terwijl we allemaal wachten op zijn onvermijdelijke arrestatie.
  15. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 15:19
    De regering-Biden zal naar verwachting de last-minute versoepeling van de Amerikaanse sancties tegen de Israëlische miljardair Dan Gertler door de regering-Trump ongedaan maken wegens vermeende corrupte mijnbouw- en olieovereenkomsten in de Democratische Republiek Congo,@business
    rapporten.

    twitter.com/ICIJorg/status/1357780034...

    www.bloomberg.com/news/articles/2021-...
  16. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 15:52
    Link Engels.
    hillreporter.com/trump-utilizes-gab-a...

    Trump gebruikt Gab, een website die wordt beschreven als een toevluchtsoord voor witte supremisten, om eerste bericht op sociale media te plaatsen sinds Twitterverbod
    door Todd Neikirk 6 februari, 2021

    Donald Trump was een van de vroegste adopters van Twitter en de social media site hielp hem naar het Witte Huis te stuwen. Hij werd echter van de site verbannen na de Capitoolopstand van begin januari.

    De voormalige president heeft naar verluidt met dat verbod geworsteld. Een verhaal van Business Insider beweerde dat Trump beledigingen heeft opgeschreven en zijn assistenten heeft gevraagd om ze voor hem uit te tweeten.

    De schoonzoon van de ex-president, Jared Kushner, heeft hem tijdelijk overgehaald om geen lid te worden van Parler of Gab naar aanleiding van het Twitterverbod. Dat duurde echter maar zo lang, want Trump gebruikte Gab gisteravond om te twitteren over zijn impeachment proces.

    Trump postte een brief over het dreigende proces. De brief luidde als volgt: "Wij zijn in het bezit van uw laatste public relations stunt. Uw brief bevestigt alleen maar wat iedereen al weet: u kunt uw beschuldigingen tegen de 45e president van de Verenigde Staten, die nu een privé-burger is, niet bewijzen."

    De missive, van Trump advocaten David Schoen en Bruce Castor Jr., vervolgde: "Het gebruik van onze grondwet om een vermeende impeachment procedure in te stellen is veel te serieus om te proberen dit soort spelletjes te spelen."

    Het gebruik van Gab om deze boodschap te sturen zal zeker enkele wenkbrauwen doen fronsen. De website is beschreven als een toevluchtsoord voor White Supremacists. Voordat hij de Tree of Life Synagoge beschoot, had Robert Bowers de site vaak gebruikt om haatdragende berichten te plaatsen.
  17. forum rang 9 gnocchi. 6 februari 2021 16:23
    Boebert nam enorme kilometervergoedingen en betaalde vervolgens belastingaanslagen
    Door Timothy Evans 6 februari, 2021

    Wat een toeval. De gewapende Republikeinse Republikeinse Republikein Lauren Boebert van Colorado liet haar campagne haar meer dan 21.000 dollar terugbetalen voor kilometers in 2020 en restaurant-eigenaar Lauren Boebert was in staat om minder dan twee weken voor de verkiezingen van afgelopen november bijna 20.000 dollar af te betalen aan belastingaanslagen van de staat.

    Lees verder.
    Link Engels.
    hillreporter.com/boebert-took-huge-mi...
  18. forum rang 6 gbakl 6 februari 2021 18:41
    In 1861, Lincoln said in his inaugural address: 'When the people shall grow weary of their constitutional right to amend their government, they shall exert their revolutionary right to dismember and overthrow that government.'

    So, how do you overthrow or dismember, your government peacefully?

    In this country, we do it every four years.
    .......................................

    and so it happened.
  19. forum rang 10 luchtschip 6 februari 2021 21:05

    Op basis van smart phones locatie signalen is duidelijk te zien dat eerst een menigte bij Trump's speech aanwezig was en daarna massaal optrok naar het Capitol.

    Using a trove of leaked smartphone location data, @cwarzel and @stuartathompson identified some of the Capitol rioters.

    In this time-lapse animation, smartphones moved from Trump’s rally to the Capitol.

    video 0:13 minuut

    twitter.com/TheRickWilson/status/1358...
70.821 Posts
Pagina: «« 1 ... 2662 2663 2664 2665 2666 ... 3542 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.343
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.903
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.372
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.055
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.312
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.326
Allfunds Group 3 1.194
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 335
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.259
AMG 965 125.721
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.520
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.112
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.615
Arcelor Mittal 2.023 318.601
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.270
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.681
ASML 1.762 76.921
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht