Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.821 Posts
Pagina: «« 1 ... 2664 2665 2666 2667 2668 ... 3542 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Plein777 7 februari 2021 10:07
    quote:

    luchtschip schreef op 7 februari 2021 00:48:

    MyPillow guy Mike Lindell’s big lie special on OAN begins with an epic disclaimer

    OAN (One America News tv station) is altijd de staatstelevisie zender van Trump geweest.
    Echter nu er met rechtszaken wordt gedreigd door Dominion Voting Systems en Smartmatic zijn ze heel voorzichtig geworden.

    Mike Lindell (CEO van MyPillow en sterke Trump supporter) heeft zendtijd gekocht op de zender.
    OAN komt eerst met een enorme disclaimer waarbij zij grote afstand nemen van kritiek op Dominion en Smartmatic.
    De disclaimer staat zwart op wit in beeld en wordt bovendien voorgelezen.

    video 1:31 minuut

    twitter.com/hwinkler4real/status/1358...
    Vroeger werden figuren zoals Lindell op verzoek van de familie thuis in een dwangbuis thuis opgehaald en in een "gekken gesticht" opgesloten.
    Wel amusant van OAN, om eerst geld aan te nemen van Mike Lindell en hem alvast compleet belachelijk te maken voordat hij zijn ziekelijke leugens kan uiten.
  2. forum rang 9 gnocchi. 7 februari 2021 11:08
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/jim-jo...

    Jim Jordan gaat volledig door het lint
    Bocha Blue | 1:01 am EST 7 februari, 2021

    Jim Jordan is nooit de slimste van alle Congresleden geweest. Een fervent Trump aanhanger en promotor van leugens, Congreslid Jordan's favoriete ding om te doen lijkt te zijn het schreeuwen van onsamenhangend als hij probeert om wat voor stompzinnig punt dan ook te maken dat hij op dat moment aan het promoten is.

    Maar nu is zelfs Jordan een beetje te ver gegaan, om het zacht uit te drukken! In een optreden op Fox News, verklaarde Jordan dat het meest serieuze wat er nu in het land gebeurt... wacht even... cancel cultuur!

    Dat klopt mensen. De werkloosheid is uit de hand gelopen. Covid is nog steeds een altijd aanwezig gevaar, vooral nu er nog meer besmettelijke varianten worden ontdekt. Het binnenlands terrorisme probleem is volledig uit de hand gelopen en het Covid vaccinatie proces is veel trager verlopen dan oorspronkelijk verwacht, voornamelijk door de incompetentie van de vorige regering. Maar, in de geest van Jim Jordan. lijkt niets van dat alles er toe te doen. Cultuur annuleren is wat de natie vernietigt.

    Men veronderstelt dat het afschuwelijke congreslid refereert aan de Republikeinse afgelasting cultuur. Maakt niet uit. Wat hij ook bedoelde, Jordan is weer een voorbeeld van hoe ver de Republikeinse partij is gevallen. Misschien als het Congreslid van zijn luie reet zou komen, niet meer op Fox News zou verschijnen en daadwerkelijk het zware werk zou doen om zijn kiezers te helpen, zou hij de volgende keer dat hem die vraag wordt gesteld misschien een ander antwoord hebben.
  3. forum rang 9 gnocchi. 7 februari 2021 11:12
    Link Engels.
    hillreporter.com/josh-hawleys-wife-fi...

    Josh Hawley's vrouw dient strafklacht in over vreedzaam protest
    DOOR Timothy Evans 6 februari, 2021

    Op 4 januari, twee dagen voordat senator Josh Hawley zijn vuist ophief om de dodelijke rel op Capitol Hill te helpen aanwakkeren, was het huis van de Republikein uit Missouri in Noord-Virginia de plaats van een kaarslichtwake door een groep van ongeveer 20 mensen die protesteerden tegen zijn belofte om de stemming van het kiescollege in het Congres op 6 januari aan te vechten. De acties van de demonstranten omvatten onder meer het scanderen met megafoons, het met krijt schrijven van "Trump Lost" op de stoep voor het huis en het achterlaten van een kopie van de grondwet bij de voordeur.

    Hawley, altijd het sneeuwvlokjesslachtoffer, ging tekeer en overdreef - in feite loog - op Twitter dat "Antifa smeerlappen naar ons huis in DC kwamen en mijn vrouw en pasgeboren dochter bedreigden. Ze schreeuwden bedreigingen, vernielden en probeerden onze deur open te beuken."

    De lokale politie werd ter plaatse geroepen, observeerde het gebeuren en adviseerde de groep uiteen te gaan, wat ze ook prompt deden. De hele episode werd opgenomen. Maar nu, na een maand van bezinning, heeft Hawley's vrouw, Erin, een aanklacht ingediend tegen de organisator van het protest, Patrick Young van ShutdownDC. Erin Hawley's aanklacht is een nieuw deel van de fictie die haar man over de gebeurtenis vertelde. Op een bepaald moment in de video opent Erin Hawley de voordeur terwijl ze haar baby vasthoudt en is rustig te zien terwijl ze de groep vraagt om "alsjeblieft op te hoepelen".

    In haar aanklacht schildert Erin Hawley het af als een veel meer sinistere zaak. "De deurbel ging, en van beneden hoorde ik harde geluiden aan de deur: kloppen, stampen, schreeuwen, of een combinatie," schreef de vrouw van de senator in haar verklaring. "Ik ging naar boven om te kijken wat er aan de hand was. ... De demonstranten schreeuwden met megafoons en riepen 'Kom naar buiten, kom naar buiten!' Ik was bang."

    Een plaatselijke magistraat vond dat er voldoende reden was om de organisator van het protest aan te klagen wegens het illegaal demonstreren, maar niet wegens bedreiging of vandalisme, zoals Hawley aanvankelijk beweerde. De senator, aan de andere kant, wordt geconfronteerd met oproepen voor zijn ontslag voor het opheffen van zijn vuist en het helpen aanzetten tot de dodelijke oproer en het vandalisme en de beschadiging van het Capitool. Net als het vreedzame protest voor zijn huis, is ook dat allemaal op video vastgelegd.
  4. forum rang 9 gnocchi. 7 februari 2021 11:23
    Link Engels.
    Wat een hypocriet, Hij studeerde zelf aan de Junípero Serra High School en de Universiteit van Californië, Berkeley, en studeerde af in 1987 met een BA in het Engels.

    Fox's Gutfeld betoogt dat het kwijtschelden van Student Loan Debt "Idioten" zou belonen die de verkeerde graad hebben gekozen
    door Todd Neikirk 6 februari, 2021

    De kosten van een universitaire opleiding zijn tot duizelingwekkende hoogte gestegen. Het gemiddelde loon van de Amerikaanse werknemer is gestagneerd. In feite is de prijs van een universitaire opleiding acht keer zo snel gestegen als de lonen.
    John Lamparski/Getty Images

    Joe Biden heeft beloofd iets te doen om burgers te helpen die worstelen met hun studieschuld. Senatoren als Bernie Sanders en Elizabeth Warren roepen de president op om de studieschuld volledig kwijt te schelden. Dat zou niet juist zijn zegt Fox's Greg Gutfeld die zegt dat het kwijtschelden van de schuld het belonen van idioten zou zijn.

    De Fox vroeg: "Weet je wie de rekening gaat betalen? Jij bent het en je gaat boos zijn omdat je je lening al betaald hebt en je weet stiekem dat de persoon die zijn schuld kwijtgescholden krijgt net zo goed af is als jij daar bent omdat je weet dat veel van hen blanke middenklasse liberalen zullen zijn die rijke ouders hebben die het gemakkelijk konden afbetalen."

    Gutfeld vervolgde:

    "Als u wilt afbetalen sommige iemands schuld, hier is mijn suggestie, als de gemiddelde college lening betaling is 393 dollar, de gemiddelde maandelijkse betaling voor een gebruikte auto is 381 dollar, waarom niet kwijtschelden van de schuld van alle gebruikte auto's, omdat die gebruikte auto zal - de eigenaar zal gebruiken dat veel meer dan veel van deze mensen zijn met behulp van hun college graden, Een pick-up truck in Idaho is veel waardevoller dan een diploma beeldende kunst in Brooklyn en het is veel democratischer om autoleningen kwijt te schelden voor mensen die hun auto's gebruiken dan voor de idioten die diploma's hebben gekozen waar ze niets aan hebben. Mensen moeten niet betalen voor de fouten van anderen."

    Bekijk hieronder een clip van het segment, met dank aan het Fox News netwerk:
  5. Teti 7 februari 2021 15:18
    We gaan nog heel wat beleven de komende jaren met deze demente gek in het Witte Huis.
    Ik heb er nu al zin an.....:)
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 7 februari 2021 15:25
    quote:

    Teti schreef op 7 februari 2021 15:18:

    We gaan nog heel wat beleven de komende jaren met deze demente gek in het Witte Huis.
    Ik heb er nu al zin an.....:)
    Biden doet het bijzonder goed, hij heeft al talloze domme beslissingen van Trump gecorrigeerd.

    Ik ben zeer tevreden met hem.
  7. Teti 7 februari 2021 15:28
    Mooi man
    Je bent zelf ook transgender?
    Dan ziet het er goed voor je uit.
    Al die onzin komt waarschijnlijk ook deze kant op.
    Gefeliciteerd.....
  8. Teti 7 februari 2021 16:01
    I’ve coached and officiated young athletes from all over the country and with every kind of background, and I’ve witnessed the positive outlet and escape that sports provide. The locker rooms were often spaces of safety and security. But now, I, along with so many parents, educators, and athletes, fear Biden’s order and the policies that it allows will only add uncertainty and confusion in a pivotal time for grade school athletes.

    With this order, big government is forcing our schools to make difficult choices: Either let biological males compete in women’s events or potentially face repercussions from the U.S. Department of Education. The order affects nearly every public elementary, middle, and high school in the country. The threat of pulling all federal funds will disgracefully compel districts to submit to the Biden administration’s liberal agenda.

    This order is wrong for so many reasons but especially because it rejects the obvious: There are inherent biological differences between men and women. It’s a scientific fact that biological males, on aggregate, are stronger, can run faster, and can jump higher than their female counterparts. To allow biological males to compete against female athletes will sideline many girls and discourage many more from participating in the first place.

    We’ve already seen this take place. Transgender athletes in Connecticut have dominated girls’ high school track events at the state level, denying biological girls a fair shot at competition. The affected athletes and parents are outraged — and rightfully so. Wasn’t a fair shot for girls what Title IX was all about?

    yellowhammernews.com/secretary-of-lab...
  9. forum rang 9 gnocchi. 7 februari 2021 16:24
    De FBI weet al tientallen jaren van banden tussen blanke supremisten en de politie, maar heeft niets gedaan
    door Ryan Lipton 7 februari, 2021

    De connectie tussen rechtshandhaving en blanke suprematie is nog nooit zo duidelijk geweest. Ten minste 18 van de 100 mensen die werden gearresteerd in de Capitol Hill rellen waren voormalige politieagenten, brandweerlieden, en militairen, volgens de Wall Street Journal.

    De FBI is al tientallen jaren op de hoogte van de banden tussen ordehandhavers en blanke supremacisten, maar heeft nog geen plan of beleid ingevoerd om de slechte ordehandhavers uit te roeien.

    Lees verder.
    Link Engels.
    hillreporter.com/the-fbi-has-known-ab...
  10. forum rang 9 gnocchi. 7 februari 2021 16:26
    Link Engels.
    hillreporter.com/judge-rules-against-...

    Rechter regeert tegen OAN en het netwerk moet Rachel Maddow 250K betalen
    DOOR Todd Neikirk 7 februari 2021

    Fox News is al decennia lang onbetwist de keuze voor conservatief nieuws. In de afgelopen jaren zijn OAN en Newsmax echter naar voren gekomen als concurrenten op de troon.
    Foto door Paul Marotta / Getty Images

    Om Fox uit te dagen, moeten de netwerken van de tegenstander er legitiem uitzien. Bij sommige van de verhalen die OAN uitvoert, kan dat echter behoorlijk moeilijk zijn.

    In 2019 nam Rachel Maddow een uithaal naar de legitimiteit van het netwerk en noemde het een Russische propaganda-outfit. In ruil daarvoor klaagde OAN de gastheer aan, maar een rechter uit San Diego heeft het netwerk bevolen Maddow $ 250.000 te betalen.

    Maddow schreef in juli 2019 een verhaal over een van de bijdragers van OAN die ook voor het Russische mediakanaal Sputnik werkte. Ze vertelde de kijkers dat het netwerk 'letterlijk Russische propaganda is'.

    De rechtszaak die OAN had ingediend, mislukte echter. Law and Crime meldt: "Een federale rechter in Californië heeft Herring Networks, het moederbedrijf van de extreemrechtse conservatieve mediaorganisatie One America News Network (OAN), bevolen om MSNBC en gastheer Rachel Maddow $ 250.000 aan advocaatkosten te betalen als gevolg van een rechtszaak wegens laster. dat vorig jaar werd afgewezen. "

    Het verhaal vervolgt: “De rechtbank berekende dat Maddows team van dure advocaten van het advocatenkantoor Gibson Dunn - inclusief de beroemde First Amendment-advocaat Ted Boutrous Jr. - het recht had om 363,1 uur werk te verzamelen voor een totaalbedrag van $ 247.667,50, plus nog eens $ 10.724. voor uren gefactureerd door paralegals. "
  11. forum rang 9 gnocchi. 7 februari 2021 16:29
    Deze @POTUS
    kijkt de hele dag niet naar kabeltelevisienieuws, twittert niet de hele nacht door beledigingen en andere onzin, en hij steekt onze dollars van de belastingbetaler niet in zijn zak tijdens het golfen in zijn resorts.

    twitter.com/TheDemCoalition/status/13...

    Hij doet gewoon dingen voor het Amerikaanse volk

    www.msnbc.com/morning-joe/watch/biden...
  12. forum rang 9 gnocchi. 7 februari 2021 16:38

    Parkland-overlevende David Hogg geeft het op aan de MyPillow-man
    Bocha Blue | 10:00 am EST February 7, 2021

    Progressieve activist en overlevende van de Parkland schietpartij David Hogg is een bekende strijder voor zaken die iets betekenen. Hogg is een sterke en heldhaftige kerel die ook heeft bewezen een verdomd goede activist en leider te zijn. Nu is hij van plan om op iets anders het voortouw te nemen.

    Hogg heeft aangekondigd dat hij, samen met de tech-ondernemer William LeGate, een nieuw kussenbedrijf gaat beginnen dat gaat concurreren met MyPillow.

    Hogg heeft veel steun gekregen voor zijn nieuwe onderneming sinds hij tweette: "Dit kussengevecht is net heel echt geworden." Dit is geweldig nieuws, en we heten Hogg van harte welkom in de kussenindustrie!

    Dit zijn niet alleen praatjes. Hogg heeft al een naam voor dit bedrijf gekozen en een domein gekocht. Hij en LeGate lijken geen tijd te verspillen en zijn hard aan het werk. Hij heeft via een tweet laten weten dat hij verwacht dat de website binnenkort gelanceerd zal worden.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/news/parkland-su...
  13. forum rang 9 gnocchi. 7 februari 2021 16:41
    Link Engels.
    hillreporter.com/liz-cheney-takes-dow...

    Liz Cheney haalt Trump neer, Republikeinen die hem nog steeds omarmen
    door Timothy Evans 7 februari, 2021

    De laatste dagen waren zwaar voor Wyoming Republikeinse Rep. Liz Cheney. Ze overleefde vorige week een verschroeiende aanval op haar nummer drie leiderschapspositie in de House GOP. Op zaterdag stemden collega-republikeinen in haar thuisstaat om haar af te keuren vanwege haar stem voor het afzetten van Donald Trump.

    Dus hoe begon Cheney haar nieuwe week? Door op Fox News met Chris Wallace te verschijnen en Trump en de Republikeinen die hem nog steeds omhelzen, af te kraken. Het congreslid vertelde Wallace dat ze haar zetel in het Congres niet zal opgeven en zei dat de Republikeinen van Wyoming door Trump zijn voorgelogen over het feit dat de verkiezingen vervalst of gestolen zouden zijn en door degenen die ten onrechte beweerden dat "Antifa of BLM achter de gebeurtenissen hier in het Capitool zaten. Dat is gewoon niet waar."

    Cheney wees ook Rep. Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) krachtig van de hand en zei dat haar opvattingen niet thuishoren in de GOP. "Wij zijn de partij van Lincoln. Wij zijn niet de partij van QAnon, of antisemitisme, of holocaust ontkenners, of blanke suprematie of samenzweringstheorieën. Dat is niet wie we zijn," zei Cheney.

    De republikeinse uit Wyoming weigerde antwoord te geven op Wallace's directe vraag of ze zou stemmen om Trump te veroordelen als ze in de Senaat zou zitten. Ze zei wel dat wat al bekend is over het gedrag van Trump in de aanloop naar en tijdens de poging tot opstand "de ernstigste schending van de ambtseed van welke president dan ook in de geschiedenis van het land" is. Ze voegde eraan toe dat lopende onderzoeken aanvullende details aan het licht zullen brengen, waaronder de vraag of de tweet die Trump tijdens de rellen stuurde en waarin hij toenmalig vicepresident Mike Pence aanviel als "zwak", een "voorbedachte poging was om geweld te bevorderen".

    Ze zei ook dat Republikeinen afstand moeten nemen van de 45e president en legde de schuld voor de rellen van 6 januari bij het Amerikaanse Capitool bij Trump's voeten. "De grootste bedreiging voor onze republiek is een president die zijn eigenbelang boven de grondwet zou stellen, boven het nationale belang. We hebben een situatie waarin president Trump maandenlang beweerde dat de verkiezingen waren gestolen en vervolgens blijkbaar alles in het werk stelde om ze zelf te stelen en dat eindigde met een aanval op het Capitool die dag en waarbij vijf mensen werden gedood.

    "We moeten kunnen zeggen dat we staan voor principes, dat we staan voor idealen. Iemand die een aanval op het Capitool van de Verenigde Staten heeft uitgelokt om het tellen van de kiesmannen te verhinderen, waarbij vijf mensen zijn omgekomen, die weigerde onmiddellijk op te staan toen hem dat werd gevraagd en het geweld te stoppen, dat is iemand die geen rol heeft als leider van onze partij in de toekomst. We moeten ervoor zorgen dat we aan de Amerikaanse kiezers kunnen overbrengen dat wij de partij van de verantwoordelijkheid zijn, dat wij de partij van de waarheid zijn, dat we werkelijk kunnen worden vertrouwd om de uitdagingen aan te gaan waarmee deze natie wordt geconfronteerd, zoals COVID. En dat betekent dat we ons moeten concentreren op inhoud, beleid en kwesties, maar we moeten de voormalige president niet omhelzen.
  14. forum rang 9 gnocchi. 7 februari 2021 17:28
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/iowa-g...

    Gouverneur van Iowa, Kim Reynolds, probeert mensen te doden
    Jesse Green | 11:00 uur EST 7 februari 2021

    Het is je misschien opgevallen dat #CovidKim trending was op Twitter. Wat was hiervoor de reden, vraagt ??u zich misschien af? Welnu, de gouverneur van Iowa, Kim Reynolds, en haar bemiddelaars in de wetgevende macht van Iowa hebben hun geweldige taak voortgezet om de pandemie te beheersen en Iowa veilig te houden.

    Hoe hebben Reynolds en de wetgevende macht op deze uitdagingen gereageerd? Hebben ze serieuze maatregelen genomen om het virus in te dammen? Oh hel nee. Tot op heden zijn al hun maatregelen op zijn best halfslachtig geweest. En ze brachten het grootste deel van de tijd door met het actief saboteren van maatregelen om de pandemie te verminderen. Eind januari keurde de door de GOP gedomineerde wetgevende macht eerst een wetsvoorstel goed dat schooldistricten verplichtte volledig persoonlijk leren aan te bieden, dat Reynolds vrolijk ondertekende. Nu heeft ze besloten om zowat alle pandemische beperkingen hier in Iowa te beëindigen.

    Reynolds 'laatste bestelling maakt een einde aan het beperkte maskermandaat dat deze staat had, verwijderde limieten voor openbare bijeenkomsten en verwijderde capaciteitslimieten op plaatsen zoals bars en restaurants. Hoewel ik uitkijk naar de dagen dat we allemaal veilig kunnen verzamelen en ons geen zorgen hoeven te maken over zaken als maskers, is dit veel te vroeg. Iowa passeerde net 5.000 sterfgevallen door COVID en staat op de 46e van de 50 staten in de distributie van vaccins.

    Iowa is een perfect voorbeeld van wat er gebeurt als een staat een Trumpiaanse regering heeft die niet van plan is mensen te helpen. Trump is misschien weg, maar #CovidKim en de Iowa GOP aanbidden hem en proberen actief president Biden te saboteren. Het is op het punt dat ik actief op zoek ben om uit Iowa te verhuizen, en ik woon hier mijn hele leven. De enige hoop van Iowa is nu dat president Biden en Congressional Democrats op het bord zullen komen, omdat de regering van Iowa niet van plan is dat te doen.
  15. Gijs T 7 februari 2021 17:39
    quote:

    Teti schreef op 7 februari 2021 17:20:

    Deze demente gek POTUS Biden vergalt het sportieve leven van ontelbare meisjes in de USA

    www.adflegal.org/selina-soule-track-a...

    Wat een idioot.

    Teti, idd een bijzonder verhaal.

    Maar uw oneliner is niet conclusive

    In dit hele artikel komt Biden namelijk niet voor.
    Het gaat over studentenkampioenschappen in 2019, waar bij de meisjes twee transgenders meedoen.
    Wat heeft Biden daar mee te maken, en wat had hij dan volgens u moeten doen?
    Iets meer duiding is welkom.

  16. Teti 7 februari 2021 17:49
    Dit is al verder als je denkt.
    Bv in Connecticut
    Het wordt nu over de hele USA uitgerold met dank aan gek Biden.

    Meisjes/vrouwen komen aan de zijlijn te staan van hun eigen sport.
    Ze zijn gewoon kansloos tegenover de transgenders.

    www.washingtonexaminer.com/news/biden...
  17. forum rang 6 gbakl 7 februari 2021 18:26
    quote:

    josti5 schreef op 7 februari 2021 09:53:

    [...]

    Ook jij, jecebe: uitgerangeerd (om maar een Nederlandse term te gebruiken, want Duits mag blijkbaar niet)...
    Ik zal je (even) missen!
    Gelukkig is de gewraakte tekst bewaard gebleven, en in veilige handen.
    .
    ook gij Brutus ?

    moet je nadat trump in de arena gesneuveld is nu al met frustraties terug
    naar de Romeinse tijd?
70.821 Posts
Pagina: «« 1 ... 2664 2665 2666 2667 2668 ... 3542 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.345
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.903
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.372
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.055
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.312
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.326
Allfunds Group 3 1.194
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 335
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.259
AMG 965 125.721
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.520
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.112
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.615
Arcelor Mittal 2.023 318.601
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.270
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.681
ASML 1.762 76.921
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht