Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.823 Posts
Pagina: «« 1 ... 2897 2898 2899 2900 2901 ... 3542 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Amanecer 14 december 2021 09:49
    quote:

    gnocchi. schreef op 13 december 2021 21:37:

    6 jan. PowerPoint onthult dat veel meer Republikeinen meewerkten aan Trumps coupcomplot
    Heather Digby Parton, Salon.

    www.rawstory.com/jan-6-powerpoint-rev...

    Ze hoeven nu alleen nog maar de verzendlijst te achterhalen, om de hoofdrol spelers te achterhalen :-)
  2. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 09:50
    Het 6 januari Comité heeft zojuist het mes gezet tegen Mark Meadows, die nog meer genaaid is dan we dachten
    Bill Palmer | 8:39 pm EST December 13, 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/the-jan...

    Toen het 6 januari Comité vanavond stemde om aan te bevelen dat Mark Meadows strafrechtelijk wordt veracht, deed het meer dan alleen de juridische basis uiteenzetten waarom hij schuldig is aan verachting.

    Het comité van 1/6 gebruikte de verwijzing naar de minachting van Mark Meadows slim om ook de onderliggende misdaden van Meadows uiteen te zetten, van het helpen beramen van een staatsgreep tot de verkiezingsvervalsing die hij in Georgia pleegde. De commissie dringt er duidelijk en openlijk bij het ministerie van Justitie op aan om Meadows niet alleen aan te klagen voor minachting, maar voor al het andere onder de zon.

    Mark Meadows gaat naar de gevangenis. De minachting aanklacht alleen al zal daar uiteindelijk voor zorgen. Op dit moment is de enige vraag welke andere aanklachten hij zou kunnen krijgen naast minachting, en hoe lang hij weggaat. Geen wonder dat Meadows aan het flippen is over het al dan niet meewerken. Hij weet dat hij hoe dan ook genaaid is.

  3. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 09:55

    WATCH: CNN's Jamie Gangel legt uit hoe de sms'jes van Meadows bewijzen dat Fox-anchors leugenaars zijn
    13 december 2021
    Todd Neikirk

    Maandagavond hield de Commissie Huis 1/6 een stemming over het in minachting houden van Mark Meadows. Het meest verbluffende moment van de hoorzitting vond plaats toen Liz Cheney een aantal sms-berichten voorlas die de voormalige stafchef van Trump die dag had ontvangen.
    LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 20: Fox News Channel en radio
    Een aantal van deze teksten werd verzonden door Fox News persoonlijkheden, waaronder; Laura Ingraham, Brian Kilmeade en Sean Hannity. Uit al deze berichten bleek ernstige bezorgdheid van de Fox medewerkers. Volgens CNN's Jamie Gangel, maakten deze berichten leugenaars van de Fox hosts.

    De pundit begon met te zeggen dat dit slechts het begin is van de problemen van Meadows. "Wat we vanavond hebben gehoord is volgens mij slechts een klein aantal van de sms-berichten," zei Gangel. "Ik kreeg van een bekende bron te horen dat er honderden sms'jes zijn... Ik denk dat er nog meer volgen. Dit was nog maar het begin."

    Gangel vervolgde toen: "Dit is een dag van afrekening voor Donald Trump. Want, we houden er niet van om als verslaggevers het woord liegen te gebruiken, maar kijk naar deze Fox News hosts. Ze hebben gelogen. Ze logen op 6 januari. Ze gaan naar de sociale media. Ze gaan de ether in en doen alsof 6 januari geen grote zaak was."

    Bekijk hieronder een fragment van het segment, met dank aan CNN:

    hillreporter.com/watch-cnns-jamie-gan...
  4. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 10:04
    Liz Cheney leest bombrief 6 januari sms'jes voor - inclusief paniekerige berichten van Don Trump Jr.
    Brad Reed
    13 december, 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/mark-meadows-capitol...

    Rep. Liz Cheney (R-WY) las maandag hardop verschillende sms-berichten voor die tijdens de rellen van 6 januari bij het Capitool naar voormalig stafchef van Trump Mark Meadows waren gestuurd -- waaronder paniekerige berichten van Donald Trump Jr.

    Tijdens een hoorzitting van het House Select Committee schetste Cheney vernietigend bewijsmateriaal dat Meadows had overhandigd en waaruit bleek dat meerdere bondgenoten van Trump hem hadden gesmeekt actie te ondernemen om de relschoppers die het Capitool bestormden te doen ophouden, maar dat Trump nog steeds meer dan drie uur niets deed.

    "Donald Trump Jr. smeekte Meadows in een sms-bericht om de toenmalige president te vragen de relschoppers te laten stoppen.

    Cheney merkte op dat Trump Jr. "keer op keer" sms'te in een poging om zijn vader te laten stoppen met de rellen.

    "Hij moet deze sh*t ASAP veroordelen," schreef Trump Jr. in een andere sms. "De tweet van de Capitol Police is niet genoeg."

    En Trump Jr. was lang niet de enige grote naam die Trump smeekte om op te treden.

    "Haal hem alsjeblieft op tv", sms'te Fox News-presentator Brian Kilmeade, die eraan toevoegde dat de rellen "alles vernietigen wat je hebt bereikt."

    Fox News presentatrice Laura Ingraham vertelde Meadows ondertussen dat Trump "zijn nalatenschap aan het vernietigen was" door zich niet uit te spreken over de rellen.
  5. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 10:11
    Juridische experts zetten vraagtekens bij de tijdlijn: De teksten van Fox News en de weigering van Mark Meadows om verder mee te werken met de relcommissie
    Sarah K. Burris

    Het 50-plus pagina's tellende rapport gepubliceerd door de House Select Committee op 6 jan. detailleerde veel van de communicatie verzonden naar voormalig Witte Huis stafchef Mark Meadows, de commissie noemde namen toen ze hem in minachting hielden op maandagavond.

    Bij het voorlezen van een aantal van de documenten en de feiten die aan het licht zijn gekomen in de 9.000 pagina's die Meadows aan de commissie heeft verstrekt, noemden de leden van het Congres iedereen, van Fox News gastheren tot Donald Trump Jr., die de president smeekte om te stoppen met de aanvallen.

    Het zette veel juristen aan het twijfelen over het handelen van het voormalige Republikeinse Congreslid. Bijvoorbeeld: waarom zou Meadows stoppen met meewerken zodra de commissie de metadata van zijn provider had gedagvaard? De sms-berichten waren al aan de commissie overhandigd, maar zoals impeachment-advocaat Daniel Goldman en analist Harry Litman aangaven, waren het de gegevens die Meadows de stuipen op het lijf joegen. Ze vroegen zich af waarom en wat hij zou kunnen verbergen.

    Anderen merkten op dat veel van de informatie die uit het onderzoek van 6 januari kwam, niet beschikbaar was toen Trump voor de tweede keer werd aangeklaagd. Een optimistische analist vroeg zich af of het voor de GOP-senatoren iets had uitgemaakt als die in het verslag waren voorgelezen.

    Politiek analist Bill Kristol merkte op dat Meadows' uitwisseling met Donald Trump Jr. tot de meest veelzeggende sms-berichten behoorde, omdat het bevestigde dat president "Trump wist wat er aan de hand was, en hij weigerde te handelen. Hij was pro-insurrectie."
    ADVERTISEMENT

    Bekijk alle reacties hieronder:

    www.rawstory.com/mark-meadows-texts-j...
  6. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 10:21
    Verbluffende reeks onthullingen': Erin Burnett verbijsterd door sms'jes van Trump-bondgenoten tijdens MAGA-rel
    Matthew Chapman
    13 december 2021

    Op maandag, voordat hij voormalige Trump stafchef Mark Meadows aanbeval te worden verwezen voor criminele minachting van het Congres, leverde Rep. Liz Cheney (R-WY) een reeks bombshell teksten af die door de onthullingen van Meadows waren verkregen en waaruit bleek dat een aantal bondgenoten van Trump, van Donald Trump Jr. tot Sean Hannity, de voormalige president smeekten om in te grijpen en de aanval van 6 januari op het Capitool te stoppen.

    CNN-anker Erin Burnett was geschokt door de nieuwe informatie.

    "Dat was de vrij verbluffende reeks onthullingen daar als we overwegen wat we hoorden ... en we hadden 55 pagina's eerder vandaag," zei Burnett, in gesprek met verslaggever Ryan Nobles. "We dachten dat ze nieuwe informatie naar buiten zouden brengen en dat deden ze. De vice-voorzitter, Liz Cheney, voegde een heleboel nieuwe details toe aan de commissie van 6 januari."

    "Daar is geen twijfel over mogelijk," beaamde Nobles. "En het laat zien hoeveel informatie de Select Committee heeft met betrekking tot Mark Meadows die we nog niet hebben gezien, want het lijkt alsof ze elke dag wel een nieuwe bom aan informatie naar buiten kunnen brengen die direct de rol laat zien die Meadows heeft gespeeld in de gebeurtenissen in de aanloop naar en op 6 januari. En vanavond, onthulden ze een aantal van de meest vernietigende tot nu toe."

    Nobles ging verder om de betekenis van de berichten uit te leggen.

    "Ik denk niet dat er enige twijfel bestaat over de tekstuitwisseling van Donald Trump Jr. aan de stafchef die hem smeekte om zijn vader ervan te overtuigen naar buiten te gaan en een publieke verklaring af te leggen om te proberen het geweld op Capitol Hill de kop in te drukken, en we weten dat de tijdlijn van alles in wezen, de president zelfs een pleidooi van zijn zoon negeert," zei hij. "Dit is allemaal informatie die we niet eerder hadden.

    "Het speelt ook in dit grotere argument dat de commissie maakt over de noodzaak voor Meadows om binnen te komen en vragen te beantwoorden over wat hij wist over 6 januari," vervolgde Nobles. "En verder, over hoe zijn kennis van de gebeurtenissen op geen enkele manier beschermd is onder executive privilege omdat ... hij 6.000 documenten heeft aangeboden, 9.000 pagina's aan informatie, en hij heeft een boek geschreven over het onderwerp waarin hij spreekt over zijn gesprekken met de president in en rond die tijd. En dus moet hij nu deze gaten opvullen door voor de commissie te komen zitten voor een volledige getuigenis."

    Kijk hieronder:
    www.rawstory.com/capitol-riot-texts/?...
  7. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 10:36
    'Is het tijd? Laura Ingraham's eigen broer suggereert dat ze gedagvaard moet worden door commissie 6 jan.
    Bob Brigham
    14 december, 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/laura-ingraham-broth...

    De broer van Fox News persoonlijkheid Laura Ingraham vroeg zich maandagavond hardop af of het misschien tijd is voor haar om te getuigen voor de House Select Committee to Investigate the January 6th Attack on the U.S. Capitol.

    Tijdens een hoorzitting voordat de commissie stemde voor een minachting van het Congres resolutie tegen de voormalige Trump stafchef Mark Meadows, las Rep. Liz Cheney (R-WY) tekstberichten voor die op 6 januari naar Meadow waren gestuurd van Sean Hannity, Laura Ingraham en Brian Kilmeade.

    "Trump moet de mensen in het Capitool vertellen dat ze naar huis moeten gaan. Dit doet ons allemaal pijn. Hij vernietigt zijn nalatenschap," zei Ingraham.

    Ondanks haar privémening probeerde Ingraham op de avond van de aanslag Antifa de schuld te geven tijdens haar nationaal uitgezonden show.

    Haar broer, Curtis Ingraham, suggereerde op Twitter dat het tijd was voor het select committee om zijn zus te ondervragen.
  8. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 11:16
    Don Jr sms: "Hij moet dit zo snel mogelijk veroordelen. De tweet van de politie van de hoofdstad is niet genoeg." Reactie van Meadows: "Ik doe er alles aan. Ik ben het ermee eens." Don Jr sms'te opnieuw: "We hebben een Oval Office-adres nodig. Hij moet nu leiden. Het is te ver gegaan. En uit de hand gelopen" - uit Cheney's opmerkingen.

    Don Jr sms: "Hij moet dit zo snel mogelijk veroordelen. De tweet van de politie van de hoofdstad is niet genoeg." Reactie van Meadows: "Ik doe er alles aan. Ik ben het ermee eens." Don Jr sms'te opnieuw: "We hebben een Oval Office-adres nodig. Hij moet nu leiden. Het is te ver gegaan. En uit de hand gelopen" - uit Cheney's opmerkingen
  9. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 13:57
    Ze mogen Mark Meadows nu wel gaan beschermen tegen aanslagen van Donald aanhangers. Alles is nu heel onverwachts in een stroomversnelling gekomen door zijn fout om documenten vrij te geven. Ik denk dat hij nu nu niet veel keus heeft, om nu te flippen op de ex president, om zelf niet levenslang in de gevangenis te belanden.

    Voormalig FBI-functionaris ontketent op Trump's coup: 'Ik ben voorzichtig geweest - maar dit was een ondermijning van ons leger'
    Sarah K. Burris
    13 december, 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trup-meadows-january...

    Voormalig FBI-functionaris Frank Figliuzzi zei maandag dat, hoewel hij tot nu toe heeft afgezien van het toewijzen van de schuld aan president Donald Trump voor de veiligheidsmislukkingen die zich op 6 januari voordeden, nieuwe rapporten over hoe het Witte Huis de Nationale Garde wilde gebruiken, hem van gedachten hebben doen veranderen.

    "Laat er geen doekjes om winden," zei Figliuzzi tijdens een optreden op MSNBC. "Ik ben afgemeten geweest. Ik ben voorzichtig geweest. Ik ben een man van bewijzen. Maar ik zie nu het bewijs, en dit was een poging om het leger te ondermijnen voor een autoritair doel. Dat is niet goed."

    Het gesprek ging over de verzoeken voor soldaten van de Nationale Garde om politieagenten bij het Amerikaanse Capitool te helpen tijdens de aanval, en over de overtuiging van voormalig stafchef van Trump Mark Meadows dat de Nationale Garde paraat moet zijn om Trump-aanhangers te beschermen.

    "Ik denk dat Amerikanen, die er over het algemeen op ingesteld zijn dat dingen op de juiste manier gaan, het systeem, het proces, de rechtsstaat, misschien de getuigenis van mei hebben verdoezeld en er nu mee op hun hoofd moeten worden geslagen, maar die klap op het hoofd is net gekomen," vervolgde hij. "Laat me u verzekeren. Je kunt niet beide doen. Je kunt niet zeggen, nou, de Garde gaat op afroep de demonstranten beschermen als je ziet dat er geweld aankomt. Je weet dat het eraan komt. Je weet dat er geen tegen-protest gepland is. Je kunt niet beide doen. Je moet het doel beschermen tegen de dreiging. Het doel was het Capitool van de Verenigde Staten en de vreedzame overgang van de macht in een presidentiële verkiezing. Dat is de manier waarop dit werkt. We hebben de waarheid gehoord over waarvoor de Nationale Garde zou worden ingezet, en het is een ondermijning van ons leger."

    Hij legde verder uit dat uit de communicatie van Meadows ook bleek dat hij met Justitie sprak in een wanhopige poging om fraude te vinden, waarbij hij duidelijk maakte dat hij die niet kon vinden.

    "We zaten er bovenop. We zochten ernaar. Het is er niet," zei Figliuzzi. "Daarna zegt hij: nee, nee, nee. Je moet de fraude vinden. Dus we hebben een man die nu in het middelpunt wordt geplaatst van niet alleen de grote leugen maar ook het geweld op 6 januari. Hij wordt een belangrijke speler, geen randspeler."
  10. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 14:06
    'Ze hebben hun publiek voor de gek gehouden' CNN-analist zegt: 'Fox News feedback loop is totaal blootgelegd'
    Bob Brigham
    14 december, 2021

    "Ze logen," merkte hij op.

    "Ze wisten instinctief in real time dat dit een wanhopig moment was, dat het capitool werd aangevallen, ze pleitten bij de president, lieten zien dat ze echt functioneerden als politieke functionarissen, niets dat lijkt op journalisten in die regering. En dus zijn al hun publieke ontkenningen - zowel in het Congres als op TV - allemaal leugens,

    Lees verder.
    www.rawstory.com/trump-fox-insurrection/
  11. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 15:22
    Hoe de 6 januari commissie won
    Bill Palmer | 9:09 am EST 14 december, 2021.

    Link Engels.
    www.belegger.nl/Forum/Topic/1341444/K...

    Het 6 januari Comité heeft een duidelijke overwinning gescoord uit haar interacties met de stafchef van het Witte Huis van Trump, Mark Meadows. Ook al was zijn medewerking tijdelijk, het is veelomvattend en cruciaal gebleken. Het bewijs dat Meadows heeft overhandigd beschuldigt zichzelf, Donald Trump, en anderen.

    Dus hoe zijn we hier gekomen, en waarom zijn we hier niet eerder gekomen? Het blijkt dat deze twee vragen hetzelfde antwoord hebben. De commissie heeft Meadows niet zover gekregen dat hij meewerkte door het vriendelijk te vragen, of door te stampvoeten, of door een "agressieve" zet te doen die de rechter toch nooit zou hebben toegestaan. Dat is niet hoe je wint met dit soort onderzoeken.

    In werkelijkheid heeft de commissie deze overwinning behaald voordat ze zelfs Mark Meadows benaderde. Je weet wel, die driehonderd meewerkende getuigen op lager niveau waar we steeds over horen? De commissie heeft de afgelopen maanden gewerkt met deze getuigen om belastend bewijs te verzamelen tegen de grotere vissen zoals Meadows. Op die manier, toen de commissie naar Meadows ging, had het al genoeg bewijs tegen hem om hem bang te maken om mee te werken - en het werkte.

    In een onderzoek als dit, kun je niet zomaar eerst de grootste vis pakken, tenzij je wilt verliezen. Als je wilt winnen, werk je met de kleine vis om de grote vis te pakken, zodat je de grote vis onder druk kunt zetten om de grootste vis op te geven. Het is de enige manier waarop dit soort onderzoek kan slagen.
  12. forum rang 8 het zwaard 14 december 2021 16:39
    De zeven Democraten en twee Republikeinen in de commissie gingen unaniem akkoord met een rapport om Meadows te vervolgen voor zijn weigering volledig mee te werken aan het onderzoek. Het hele Huis van Afgevaardigden, waar de Democraten in de meerderheid zijn, moet er vervolgens over stemmen.

    De voormalige stafchef zou aanvankelijk verschijnen voor de parlementaire commissie, maar liet via zijn advocaat weten dat niet meer van plan te zijn. De voorzitter en vicevoorzitter van de commissie klaagden dat Meadows wel allerlei relevante informatie verstrekt in een nieuw boek ‘dat hij nu promoot en aan het verkopen is’. Sommige documenten heeft hij wel overhandigd aan de commissie maar van anderen stelt hij dat die beschermd zijn omdat hij voor de president gewerkt heeft.

    Sms-berichten

    De commissie is vooral geïnteresseerd in ‘de tientallen sms’jes’ die hij op de dag van de bestorming van het Capitool zou hebben gekregen. Een daarvan zou afkomstig zijn van Donald Trump Jr., zoon van, die in het bericht erop zou aandringen dat zijn vader zijn aanhangers naar huis stuurt. Er zouden ook berichten zijn van parlementsleden, die niet bij naam worden genoemd, waarin manieren besproken worden om te voorkomen dat de verkiezingsuitslag gecertificeerd werd.

    Meadows, die meer dan zeven jaar lid was van het Huis tot hij in 2020 toetrad tot de Trump-regering, heeft de commissie en de Democratische voorzitter Nancy Pelosi aangeklaagd over de kwestie.

    De parlementaire commissie maakte maandag bekend dat Meadows een dag voor de aanval op het Capitool in een e-mail had geschreven dat de nationale garde paraat zou staan om pro-Trump-demonstranten te beschermen. De e-mail was volgens de commissie een van de zaken waarover zij hem had willen ondervragen.

    Indien het Huis de commissie volgt, wordt Meadows de derde medewerker van de voormalige Republikeinse president die wordt beschuldigd van minachting van het parlement. Het ministerie van Justitie heeft op verzoek van het Huis al soortgelijke aanklachten ingediend tegen de voormalige hoofdstrateeg van Trump, Steve Bannon. Het Huis overweegt ook een soortgelijke actie tegen Jeffrey Clark, voormalig functionaris van het ministerie van Justitie.

    6 januari

    Tijdens een bijeenkomst op 6 januari beweerde Trump opnieuw dat zijn nederlaag het resultaat was van fraude. Hoewel meerdere onderzoeken daar geen bewijs voor vonden, bestormden zijn aanhangers die dag het Capitool waar opdat moment de verkiezingsuitslag gecertificeerd werd.

    Vier mensen stierven op de dag van de rellen, en een politieagent van het Capitool stierf de volgende dag aan verwondingen. Honderden politieagenten raakten gewond tijdens de aanval en vier agenten hebben sindsdien zelfmoord gepleegd.

  13. forum rang 10 luchtschip 14 december 2021 17:47


    Prince Andrew called New York's Child Victims Act 'unconstitutional' in a request to throw out a sex-assault complaint against him

    >>Prince Andrew made a court filing calling the New York Child Victims Act "unconstitutional."

    >>His lawyers said that New York's age of consent is 17, while the Act covers abuse of those under 18.

    >>The filing said that the lack of consent of Virginia Giuffre, his accuser, is therefore "unsettled."

    Prince Andrew's lawyers said a New York law that allowed victims of child sex abuse to sue until they turn 55 years old was "unconstitutional" as they seek to have a sexual-assault lawsuit against him thrown out by a judge.

    The Duke of York cast doubt on whether the New York Child Victims Act was a "reasonable measure to address injustice" in a Monday court filing seen by Insider. Virginia Giuffre, now 38, who is one of the accusers of the late Jeffrey Epstein, used the law to file a sexual-assault claim against Prince Andrew.

    In the filing disputing Giuffre's accusations, Andrew's lawyers said that while the Child Victims Act allowed survivors to sue for abuses they suffered before they were 18 years old, the age of consent in New York is 17.

    "The issue of consent is unsettled with regard to those — like Giuffre — who were between the ages of 17 and 18," the filing said.

    The statute of limitations ( verjaringstermijn ) typically prevents people from suing over child-sexual-abuse allegations once they turn 23. But in 2019, New York lawmakers introduced a "look-back window" in the Child Victims Act that raised the deadline to 55 years of age, giving victims of decades-old abuse two years to file civil claims by August 14, 2021.

    Giuffre filed the lawsuit on August 9, just five days before the window closed.

    She alleges that the royal sexually assaulted her when she was 17 at Epstein's New York mansion and in the London home of Ghislaine Maxwell, a British socialite who is accused of trafficking girls for sex. Epstein died by suicide in jail while awaiting trial.

    Andrew has "absolutely and categorically" denied the claims.

    "These highly subjective determinations are the kind most likely to be hampered by the passage of time, as memories fade, false memories are created, and witnesses die or otherwise become unavailable," the court filing said.

    Virginia Giuffre's lawyer and Prince Andrew did not immediately respond to requests for comment from Insider.

    www.businessinsider.com/prince-andrew...

  14. forum rang 10 luchtschip 14 december 2021 17:55

    Stemming bij House Rules Committee over het feit of Mark Meadows aangegeven moet worden bij het Department of Justice wegens minachting van het Congress wegens het niet verschijnen voor de commissie

    House Rules Committee votes to refer Jan 6 Select Committee report recommending Contempt of Congress finding against Mark Meadows to full US House. (You’ll see it goes straight down party lines)

    video 0:48 minuut

    twitter.com/MacFarlaneNews/status/147...

    Motie is aangenomen

    Deze aanbeveling gaat nu naar het Huis van Afgevaardigden die er over zal stemmen

  15. forum rang 10 luchtschip 14 december 2021 18:14
    Stemfraude ontdekt bij de november 2020 presidentsverkiezing

    3 Trump supporters uit The Villages ( een groot bejaarden complex in Florida ) hebben meer dan 1 keer hun stem uitgebracht

    VOTER FRAUD HAS BEEN DISCOVERED IN FLORIDA !

    Three Trump supporting Republicans from the MAGA Capitol of Florida - The Villages - have just been arrested and charged with voting more than once in the 2020 election.

    video 1:55 minuut

    twitter.com/RonFilipkowski/status/147...
  16. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 18:46
    Ja het is waar! Donald en Kevin McCarthy hadden inderdaad 5 republikeinen in 6 januari Comité kunnen hebben.

    Kevin McCarthy heeft het verknald.
    Bill Palmer 14 december 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/holy-cr...

    Gisteravond hield het 6 januari Comité een primetime hoorzitting, live uitgezonden op meerdere kabelnieuwsnetwerken voor een enorm publiek, met als doel aan te bevelen dat Mark Meadows aangeklaagd zou worden wegens criminele minachting. Dit alles zorgde voor een overtuigende zaak dat Meadows, Donald Trump, en anderen misdaden begingen tegen de Verenigde Staten in verband met 6 januari. Elk lid van de commissie sprak tijdens de hoorzitting, en hoewel ze elk hun eigen mening hadden, waren ze het allemaal eens over de feiten van de zaak. Het was overweldigend verfrissend - en bijna was het niet zo gegaan.

    Het is gemakkelijk om te vergeten dat Kevin McCarthy, de leider van de minderheid in het Huis, maar liefst vijf mensen in deze commissie mocht zetten. Hij hoefde alleen maar vijf republikeinen uit het Huis te kiezen van wie niet werd aangenomen dat ze deel uitmaakten van Trumps 1/6 complot, en hij had ze bevestigd kunnen krijgen. Zelfs nadat Speaker Nancy Pelosi zijn belachelijke kandidaten Jim Jordan en Jim Banks had afgewezen, had McCarthy nog steeds zijn andere drie milquetoast House Republican picks in de commissie kunnen houden. In plaats daarvan trok hij ze allemaal in een woedeaanval terug.

    Het resultaat was dat tijdens de hoorzitting, die gisteravond op grote schaal werd bekeken, geen enkel commissielid probeerde de aandacht af te leiden van de feiten, Donald Trump's voorkeursverhalen te promoten, of te proberen de hele zaak in een scheldpartij te veranderen. Dit is natuurlijk een goede zaak voor Amerika. Maar aangezien de feiten volledig tegen Trump en zijn bondgenoten zijn, blijkt het totale gebrek aan Trump-verdedigers in de commissie een vreselijke zaak voor Trump te zijn.

    Met andere woorden, Kevin McCarthy heeft het helemaal verknald. En als McCarthy inderdaad de bevelen van Trump heeft opgevolgd wat betreft de manier waarop hij met de commissie omging, dan heeft Trump het helemaal verknald. Deze commissie is precies wat Amerika nodig heeft, en het is het slechtste scenario voor Trump en McCarthy.
  17. forum rang 10 luchtschip 14 december 2021 18:51


    Washington D.C. attorney general sues Proud Boys, Oath Keepers over Jan. 6 attack

    twitter.com/lauferlaw/status/14708010...

    Commentaar Andrew Laufer, advocaat :

    Civil action. That’s how the KKK ( Klu Klux Klan ) became bankrupt. Glad DCAG ( Washington DC Attorney General ) is doing it.

    De aanklachten van de Federale Overheid zijn aanklachten voor hun daden.
    Naast een gevangenis straf hebben ze financieel geen last
    Een civiele aanklacht houdt in dat zij financieel aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de aangerichte schade tijdens de bestorming van het Capitol
    Een aanval in hun portemonnee kan wel eens funest zijn voor de groep

  18. forum rang 9 gnocchi. 14 december 2021 18:58

    WATCH: Dem Rep. McGovern roept Fox Network uit voor 'doofstomme stilte' over sms'jes aan Meadows
    14 december 2021
    Todd Neikirk

    hillreporter.com/watch-dem-rep-mcgove...

    Gisteravond, vlak voordat ze de ether ingingen, werd onthuld dat Laura Ingraham en Sean Hannity die dag van de opstand probeerden berichten naar Donald Trump te sturen. In paniekerige berichten hoopten beiden dat Trump zou ingrijpen en de aanslag zou stoppen.

    Natuurlijk gingen Hannity en Ingraham gisteravond de ether in zonder iets te zeggen. Ook Brian Kilmeade, een andere Fox-presentator die Mark Meadows een sms had gestuurd om Trump te laten stoppen en de hele ochtend in de uitzending was, deed dat niet. Het netwerk werd opgeroepen door Dem. Rep. Jim McGovern tijdens de hoorzittingen van vanochtend.

    Het congreslid uit Massachusetts merkte op: "Ik denk dat het opmerkelijk is dat er vanaf het begin van de vergadering op Fox News geen enkele melding is gemaakt van de sms'jes van hun hosts aan Mark Meadows, de sms'jes die mevrouw Cheney gisteravond tijdens de vergadering van de Select Committee heeft voorgelezen. Niet één. En dat ondanks het feit dat een van de gastheren (Brian Kilmeade) die hem sms'te de hele ochtend live in de uitzending was."

    McGovern ging verder:

    "Maar waar ik boos over ben, is dat wat ze sindsdien publiekelijk hebben gezegd, dat wat er die dag gebeurde op de een of andere manier niet de schuld was van Donald Trump en zijn bondgenoten, dat wat er gebeurde echt geen big deal was, dat dit alles wordt overhyped," merkte McGovern op. "Dit zou een goed moment zijn voor deze gastheren om hun platforms te gebruiken om het Amerikaanse volk de waarheid te vertellen, net zoals ze op die verschrikkelijke dag Mark Meadows privé de waarheid sms'ten, dat de passiviteit van de president ons allemaal heeft gekwetst, dat hij meer had moeten doen, dat hij had moeten aandringen om het geweld te stoppen. Maar ik moet zeggen dat hun stilte oorverdovend is."
  19. forum rang 10 luchtschip 14 december 2021 20:27

    Terwijl Mark Meadows, Trumps's White House Chief of Staff, op Fox News uitlegt dat President Trump er van verzekerd wilde zijn dat de mensen die naar het Capitol kwamen, in een veilige omgeving kwamen.
    Dit terwijl er een shot naast hem beelden laat zien van een complete veldslag bij het Capitol op 6 januari

    Video 0:10 minuut

    twitter.com/atrupar/status/1470585033...

    Mark Meadows is op Fox News om een toelichting te geven op het feit dat het Huis hem bij het Department of justice gaat aangeven wegens minachting van het Congress, wegens niet verschijnen op een hoorzitting

70.823 Posts
Pagina: «« 1 ... 2897 2898 2899 2900 2901 ... 3542 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.360
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.904
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.380
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.055
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.981
Air France - KLM 1.024 34.315
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.355
Allfunds Group 3 1.196
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 335
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.260
AMG 965 125.729
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.520
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.116
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.615
Arcelor Mittal 2.023 318.603
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.273
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.683
ASML 1.762 76.934
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.667

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht