Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.802 Posts
Pagina: «« 1 ... 2939 2940 2941 2942 2943 ... 3541 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 4 februari 2022 20:03

    Steve Schmidt laat hel los op de 'leugenaars en gekken' van de GOP achter de 'zuivering' van het RNC
    Tom Boggioni
    04 februari 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/steve-schmidt-265656...

    Even nadat de RNC aankondigde dat Rep. Liz Cheney (R-WY) en Adam Kinzinger (R-IL) officieel waren afgekeurd, nam de voormalige Republikeinse partij campagne consultant Steve Schmidt het op Twitter op om de GOP te bekritiseren voor het in de ban raken van "samenzweringstheoretici, leugenaars, leugenaars, en ontluikende fascisten."

    Met Republikeinen die hun eigen eten met een ongekende due van een gebrek aan trouw aan 2020 presidentiële campagne verliezer Donald Trump, Schmidt woedde op de partij die hij wegliep door te schrijven: "Zuiveringen zijn altijd onderdeel van een autocratisch project waar de macht is geworteld in een cultus van persoonlijkheid en gunst wordt uitgedeeld als een beloning voor gehoorzaamheid," om zijn acht-tweet diatribe te beginnen.

    "De Republikeinse Partij is een georganiseerde samenzwering geworden om de politieke macht te grijpen tegen schijnbaar elke prijs. Dit gebeurt allemaal op klaarlichte dag en toch is de partij die dit doet op weg om de tussentijdse verkiezingen beslissend te winnen en de controle over het Huis van Afgevaardigden over te nemen," waarschuwde hij.

    Later schreef hij: "De RNC verklaarde de moorddadige 1/6 opstand vandaag tot een vreedzame burgerbeweging. We hebben allemaal gezien wat er gebeurde. We zagen het geweld en hebben het geschreeuw van het geweld en de chaos gehoord," voordat hij eraan toevoegde: "De boodschap die de RNC vandaag uitzendt is dat er geen ruimte is voor afwijkende meningen of waarheid in de zaak van het grijpen van de macht. Ze maken duidelijk dat er straf en vergelding zal zijn voor de vrije denkers en waarheidsvertellers."

    "Wat er in Amerika gebeurt is duidelijk. Het extremisme is echt. De intimidaties van geweld zijn echt. De samenzweringstheorieën zijn echt. De Propaganda is echt. De honderdduizenden onnodige doden door verkeerde informatie en hebzucht zijn echt. Het is allemaal echt," vervolgde hij voordat hij botweg waarschuwde: "Tijd om wakker te worden."
  2. forum rang 8 het zwaard 4 februari 2022 20:40
    Republikeinen bestempelen bestorming Capitool als “legitiem politiek discours” en censureren twee Congresleden voor betrokkenheid bij onderzoekscommissie
    De nationale commissie van de Amerikaanse Republikeinse partij heeft gestemd voor het formeel censureren van partijleden Liz Cheney en Adam Kinzinger. Dat schrijft CNN. De twee kwamen binnen de partij onder vuur te liggen omdat ze als enige Republikeinen deel uitmaken van de onderzoekscommissie naar de bestorming van het Capitool op 6 januari vorig jaar. De Republikeinse Partij beschouwt die aanval op het Capitool en de gebeurtenissen die daartoe hebben geleid, officieel ook als een “legitiem politiek discours”.

    04-02-22, 20:33 Bron: New York Times
    Door parlementsleden te censureren schort de partij alle steun op voor Liz Cheney - dochter van de voormalige vicepresident Dick Cheney - en Adam Kinzinger vanwege hun gedrag, "dat destructief was voor het instituut van het Huis van Afgevaardigden, de Republikeinse partij en onze Republiek", klonk het in een aanbeveling van een panel van de RNC die NBC News kon inkijken. De 168 leden van de RNC moesten ook stemmen over de tekst.
  3. forum rang 10 luchtschip 4 februari 2022 21:20


    Republican National Committee's voorzitster Ronna McDaniel verwijt het House Select 6th January Committee dat het bezig is met het vervolgen van gewone burgers die betrokken waren in een legitieme politieke discussie : legitimate political discourse

    www.businessinsider.com/rnc-ronna-mcd...

    Republikeinse House vertegenwoordigster, liz Cheney, die vice voorzitster is van het House Select 6th January Committee :

    This was January 6th.
    This is not “legitimate political discourse.”

    video 0:31 minuut

    twitter.com/RepLizCheney/status/14896...
  4. forum rang 10 luchtschip 4 februari 2022 22:38


    Trump gaat zelf maar een poll houden om de mening van zijn aanhang te peilen

    Verstuurt deze e mail :

    van ; DonaldJTrump.com

    Do not share this.
    It's just for you.
    Text "SAVE" to 88022

    pbs.twimg.com/media/FKxts3TXEAAlLRn?f...

    We are trusting you with information that should not be shared

    Your unique poll link expires in 30 minutes. Don't wait.


    Please take our confidential Trump Poll immediately to President Trump can review your response

    Confidential Trump Poll

    Poll ID : 202245

    Deadline : immediately

    Take poll now

    Thank you,

    Team Trump

    pbs.twimg.com/media/FKxts3ZXEAULcUD?f...

    Question of the poll :

    Should the people from januari 6 be pardoned ?

    Click your answer :

    >>Yes
    >>I don't know
    >>No

    pbs.twimg.com/media/FKxts3YXoAQ0xPw?f...

    De leider van een coup, gaat vragen of hij de deelnemers aan die coup een pardon moet geven

    Noemt de betrokken personen de "mensen van 6 januari"

  5. enwatnu 4 februari 2022 22:51
    Democrats PANIC Over CNN Scandal Exposes Media Collusion With Democrat Party, Staff GLOAT Over Bias
    35.192 weergaven • 4 feb. 2022 • Democrats PANIC Over CNN Scandal Exposes Media Collusion With Democrat Party, CNN ADMIT Pro Dem Bias. Members of the January 6th committee are devastated over Jeff Zucker's ouster.

    Staffers at CNN admit that they have a left wing bias and worry that without Zucker they will become Fox news lite.

    Meanwhile the new boss at CNN is expected to purge the left wing bias in media and Democrats know it. The Collusion has been exposed and Republicans are pushing back

    Trump may indeed run in 2024 and now he might actually have CNN at his back.

    www.youtube.com/watch?v=kzaPmeDFyHo&a...
  6. forum rang 9 gnocchi. 4 februari 2022 23:20
    Mike Pence ontdekt dat Donald Trump toast is en komt eindelijk tegen Trump uit
    Bill Palmer: 4:33 pm EST 4 februari, 2022.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/mike-pe...

    De afgelopen week hebben we allemaal vernomen dat meerdere hooggeplaatste leden van Mike Pence's vice-presidentiële staf een coöperatieve getuigenis hebben afgelegd voor de 6 januari commissie. We hebben dit om twee redenen als belangrijk aangemerkt. Ten eerste betekent het dat de commissie nu het verhaal van Pence heeft, of Pence nu ooit besluit om te getuigen of niet. Ten tweede zou het spookbeeld van deze getuigen die uiteindelijk in openbare hoorzittingen zouden getuigen, een enorme druk op Pence uitoefenen om ook tegen Trump te getuigen.

    Het lijkt erop dat Mike Pence nu heeft uitgevonden in welke richting de spreekwoordelijke wind waait, en hij probeert nu laattijdig in een opportunistische richting te gaan. Na een jaar lang te hebben geweigerd zich uit te spreken tegen Donald Trump met betrekking tot 6 januari, gaf Pence een toespraak voor de uiterst rechtse Federalist Society en verklaarde dat "Trump fout zit." Pence legde verder uit dat het voor hem niet mogelijk zou zijn geweest om de verkiezing ten gunste van Trump ongedaan te maken. Opmerkelijk was het applaus van de extreemrechtse Republikeinse menigte - wat suggereert dat zij ook begrijpen dat Trump toast is.

    Mike Pence verdient bijna nul credit voor dit - waar is hij het afgelopen jaar geweest? - maar dit is niettemin een cruciale ontwikkeling. Het betekent dat Pence heeft geconcludeerd dat Trump niet alleen ten onder gaat voor 6 januari, maar ook dat de meest politiek voordelige positie voor een Republikeinse presidentskandidaat om in de toekomst in te nemen is dat Trump fout zat door zelfs maar te proberen om de 6 januari coup te plegen.

    Pence wil zich duidelijk kandidaat stellen voor de Republikeinse presidentsverkiezingen in 2024, en hij begint zich vast te pinnen op het standpunt dat Trump ten val moet komen voor het welzijn van de partij. Dit betekent dat Pence denkt dat deze positie hem de beste kansen zal geven om in 2024 te winnen. In werkelijkheid heeft Pence geen schijn van kans in 2024, welk standpunt hij ook inneemt. Maar Pence is het soort slang dat meestal weet welke kant de wind uiteindelijk op zal waaien. Nu is het afwachten of hij dit gebruikt als een eerste stap om uiteindelijk te getuigen voor de 6 januari-commissie. Zelfs als hij weigert, weet de commissie al van alles wat er die dag tussen Pence en Trump is voorgevallen, dankzij de ondergeschikten van Pence.
  7. forum rang 10 luchtschip 4 februari 2022 23:26
    quote:

    gnocchi. schreef op 4 februari 2022 19:55:

    Documenten onthullen dat Clarence Thomas contact heeft gehad met Ron DeSantis "over verschillende dingen"
    4 februari 2022
    Todd Neikirk.

    Link Engels.
    hillreporter.com/documents-reveal-tha...

    De intrede van Clarence Thomas in de Verenigde Staten begon met controverse. De rechter werd in 1991 bevestigd ondanks beweringen van voortdurende seksuele intimidatie door ondergeschikte Anita Hill. De volgende 30 jaar heeft Thomas in de bank gewerkt en conservatieve doelen gesteund.

    Thomas is echter opnieuw in opspraak gekomen, vooral door toedoen van zijn vrouw Ginni. In een brief die onlangs in handen kwam van Politico en American Oversight, merkte Ginni Thomas op dat haar man contact heeft gehad met Florida gouverneur Ron DeSantis over een aantal kwesties.

    In een e-mail aan het team van DeSantis schreef Ginni Thomas: "Gov. DeSantis zal mij wel kennen, aangezien ik hem jaren geleden heb ge-video-interviewd voor een Leader Series met de Daily Caller toen hij in het Congres diende, hem heb gezien op een staatsdiner in het Witte Huis van Trump en mijn man de laatste tijd ook contact heeft gehad over verschillende kwesties."

    Waarover de twee mannen spraken werd niet onthuld. Het feit dat een hooggeplaatste Republikein regelmatig heeft gesproken met een rechter van het Hooggerechtshof is verontrustend.

    In een verklaring aan Politico reageerde Helen Aguirre Ferré, de uitvoerend directeur van de Republikeinse Partij van Florida: "Ik kan niet spreken over privégesprekken die gouverneur DeSantis al dan niet met iemand heeft gehad, maar zowel hij als rechter Thomas geloven in de scheiding der machten en verdedigen de individuele vrijheid, de wet en de grondwet zoals die is geschreven."

    citaat

    Het feit dat een hooggeplaatste Republikein regelmatig heeft gesproken met een rechter van het Hooggerechtshof is verontrustend.

    einde citaat

    It's one of the "unwritten rules" that Thomas is breaking here.

    It's unprecedented, and no one in power really knows how to discipline him for it. Or they support him doing it.

    zie tweede tweet

    twitter.com/kinzer_james/status/14897...

    en de commentaren hierop :

    The last years have shown that our entire system is a weak tissue of unwritten rules and ‘gentlemen’s agreements’ that presume honorable intent and can’t withstand unscrupulous assault.

    Exactly. The founders ( Founding Fathers ) assumed good men with ethics would run things. Or others would insist they resign. Now we have a party that doesn't believe the law applies to them.

  8. forum rang 9 gnocchi. 5 februari 2022 01:52

    Nieuw bewijs toont aan dat Trump en Jim Jordan langdurig telefoongesprek hadden op 6 jan.
    Sky Palma
    04 februari 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-and-jim-jordan...

    De commissie van het Huis die de rel op het Capitool onderzoekt, heeft bewijs verkregen dat nieuwe details laat zien over het telefoongesprek van toenmalig president Donald Trump met Ohio GOP Rep. Jim Jordan op 6 jan. 2021.

    "Twee bronnen die de gespreksverslagen hebben bekeken, vertellen CNN dat Trump op de ochtend van 6 januari 10 minuten lang met Jordan sprak aan de telefoon in de woning van het Witte Huis," meldt CNN. "Die middag ging Jordan naar de House floor om bezwaar te maken tegen de certificering van de verkiezingscollegewinst van president Joe Biden, en pro-Trump supporters vielen het Amerikaanse Capitool aan. Een belangrijke focus van het onderzoek van de commissie is geweest op de aanloop naar de opstand en de talloze manieren waarop Trump en zijn bondgenoten, waaronder die in het Congres, probeerden de verkiezingsuitslag ongedaan te maken. De nieuwe details over het telefoongesprek in de ochtend komen op het moment dat de commissie bespreekt of ze verder moet gaan met een dagvaarding voor Jordan nadat hij weigerde vrijwillig te verschijnen voor een interview."

    Volgens CNN is Jordan "inconsistent" geweest in zijn antwoorden over het gesprek. "Ik heb die dag een aantal keer met de president gesproken, maar ik kan me de tijden niet herinneren", heeft Jordan gezegd.

    "Eén vermelding in de Witte Huis-verslagen toont een verzoek van Trump om Jordan aan de telefoon te krijgen vanuit de woning van het Witte Huis op de ochtend van 6 januari. Een tweede vermelding laat zien dat de duur van het gesprek 10 minuten was," meldt CNN. "Deze gespreksverslagen behoren tot de documenten die de Nationale Archieven hebben overhandigd aan het House select committee dat de rel onderzoekt, nadat Trump vorige maand zijn poging bij het Hooggerechtshof verloor om ze geheim te houden. De verslagen zijn van cruciaal belang geweest voor de onderzoekers van het congres, omdat ze proberen een volledig verhaal op te bouwen van wat er die dag is gebeurd, en de gespreksverslagen helpen om dat begrip te verdiepen."

    Lees het volledige verslag op CNN.

    edition.cnn.com/2022/02/04/politics/j...
  9. forum rang 9 gnocchi. 5 februari 2022 02:21
    quote:

    luchtschip schreef op 5 februari 2022 00:02:

    here's the clip of Pence saying "Trump was wrong" to insist he could've overturned the election -- a notion he describes as "un-American"

    video 0:27 minuut

    zie tweede tweet

    twitter.com/atrupar/status/1489706723...
    Pence zegt dat Trump "ongelijk" heeft over omverwerpen verkiezingen 2020
    Erin Doherty

    Voormalig vicepresident Mike Pence spreekt op de National Press Club op 30 november 2021 in Washington, DC. Foto: Drew Angerer/Getty Images

    Voormalig vicepresident Mike Pence zei vrijdag dat voormalig president Trump "ongelijk" heeft als hij beweert dat Pence tijdens de verkiezingscertificering de uitslag van de verkiezingen van 2020 ongedaan had kunnen maken.

    Rijdend op het nieuws: "Ik hoorde deze week dat president Trump zei dat ik het recht had om de verkiezing ongedaan te maken. President Trump heeft het mis. Ik had niet het recht om de verkiezing ongedaan te maken," zei Pence terwijl hij sprak op een conferentie die werd gehost door de Federalist Society in Florida.

    "Het presidentschap behoort toe aan het Amerikaanse volk en het Amerikaanse volk alleen," zei Pence.
    "Eerlijk gezegd is er bijna geen idee on-Amerikaanser dan het idee dat één persoon de Amerikaanse president zou kunnen kiezen," voegde hij eraan toe.

    Lees verder.
    www.axios.com/pence-trump-2020-electi...
  10. forum rang 9 gnocchi. 5 februari 2022 08:47
    Hier smullen de MAGA'S van. Net een ordinaire buurt ruzie. Hij zei dit en dat maar zelf deed hij zus en zo bla bla.

    Trump reageert op Pence in losgeslagen verklaring: 'Ik had gelijk en iedereen weet het!'
    John Wright
    04 februari 2022.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-2656563...

    Voormalig president Donald Trump heeft vrijdagavond een verklaring uitgegeven waarin hij reageert op voormalig vicepresident Mike Pence, die hem eerder op de dag voor het eerst publiekelijk berispte over 6 januari.

    In een toespraak voor de Federalist Society, zei Pence: "Deze week zei president Trump dat ik het recht had om 'de verkiezingen ongedaan te maken'. President Trump heeft het mis. Ik had niet het recht om de verkiezing ongedaan te maken. Het presidentschap behoort toe aan het Amerikaanse volk en aan het Amerikaanse volk alleen, en eerlijk gezegd is er geen idee on-Amerikaanser dan het idee dat één persoon de Amerikaanse president zou kunnen kiezen."

    In een verklaring die ruim zes uur later door zijn Save America PAC werd uitgegeven, zei Trump: "Zag net de verklaring van Mike Pence over het feit dat hij geen enkel recht had om iets te doen met betrekking tot de telling van de kiesmannen, anders dan een automatische lopende band te zijn voor de oude kraai Mitch McConnell om Biden zo snel mogelijk tot president verkozen te krijgen."

    "Nou, de positie van de vicepresident is geen automatische transportband als er duidelijke tekenen van kiezersfraude of onregelmatigheden zijn," voegde Trump eraan toe. "Daarom werken de Democraten en RINO's koortsachtig samen om juist de wet te veranderen die Mike Pence en zijn onwetende adviseurs op 6 januari gebruikten om te zeggen dat hij geen keus had. De reden dat ze het willen veranderen is dat ze nu zeggen dat ze niet willen dat de vice-president het recht heeft om een eerlijke stemming te garanderen. Met andere woorden, ik had gelijk en iedereen weet het. Als er sprake is van fraude of grootschalige onregelmatigheden, zou het gepast zijn geweest om die stemmingen terug te sturen naar de wetgevende instanties om het uit te zoeken. De Dems en RINO's willen dat meteen afpakken. Een grote kans verloren, maar niet voor altijd, in de tussentijd gaat ons land naar de klote!"
  11. forum rang 8 closer 5 februari 2022 10:27
    We hebben het er al wel eens over gehad en het heeft lang geduurd, maar de Republikeinen werken nu toch wel hard aan hun eigen ondergang. Mogelijk slepen ze het land er in mee.
  12. forum rang 9 gnocchi. 5 februari 2022 11:18
    Ja ze vreten elkaar op. Het is te hopen dat het comité achter de schermen de grote aanstichters van deze regering die banen hebben als burgemeester tot gouverneurs enz vleugellam kunnen maken, zo dat ze nooit meer zo'n soort ambt kunnen uitoefenen. Natuurlijk is Donald bloedje link, maar zijn aanhangers die hem in het zadel houden zijn gevaarlijker. Dat zijn over het algemeen mislukkingen die weten dat ze een enorme macht hebben of krijgen als Donald president zou zijn. Ze hoeven alleen maar zijn enorme achterste te kussen. Het zijn allemaal narcisten.
  13. forum rang 9 gnocchi. 5 februari 2022 13:00
    Feds verkrijgen stilletjes e-mail- en telefoongegevens van Bannon-advocaat - aanleiding tot beschuldigingen van 'spionage'
    John Wright
    04 februari 2022.

    Link Engels.

    www.rawstory.com/steve-bannon-2656564...

    twitter.com/RawStory/status/148982041...

    De advocaten van Steve Bannon huilen vals nadat federale aanklagers stilletjes e-mail- en telefoongegevens hebben verkregen die aan een van hen toebehoren.

    De gegevens kunnen verband houden met Bannon's bewering dat hij handelde op juridisch advies toen hij een dagvaarding negeerde van de House Select Committee die de Capitoolopstand onderzoekt, volgens rapporten.

    Aanklagers begonnen naar verluidt met het verkrijgen van de gegevens een week nadat het ministerie van Justitie Bannon in november had aangeklaagd wegens minachting voor het negeren van de dagvaarding.

    In een vrijdag ingediend verzoekschrift noemden de advocaten van Bannon de acties van de aanklagers "schandalig en ongepast gedrag van de overheid". Ze zeiden dat advocaten van het ministerie van Justitie hen vorige maand 790 documenten hebben verstrekt.

    "De ondergetekende raadslieden waren geschokt om te leren, bij het inzien van deze documenten, dat bijna alle documenten pogingen van de regering weerspiegelden om telefoongegevens en e-mailgegevens te verkrijgen van de persoonlijke en professionele accounts van de raadsman van de verdediging, Robert J. Costello, Esquire," schreef het juridische team van Bannon. "Nergens in de productie van de regering was een kopie van een gerechtelijk bevel dat de acties van de regering machtigde, noch was er een kopie van een dagvaarding voor de records, noch was er zelfs een aanvraag voor een gerechtelijk bevel of voor toestemming van het ministerie van Justitie voor dagvaardingen bedoeld om de persoonlijke en professionele telefoon- en e-mailgegevens van de verdedigingsraadsman te verkrijgen."

    Volgens de Daily Beast: "Dit soort spionagetactieken zal zeker tot publieke bezorgdheid leiden, omdat aanklagers gewoonlijk niet de eigen advocaat van een doelwit bespioneren."

    "Het ministerie van Justitie leek te hebben erkend dat het zich bezighield met dat toezicht in een brief die het schreef aan (Bannon's) juridische team op 7 januari van dit jaar, toen het zei dat Costello 'een getuige is van het gedrag dat in de aanklacht wordt aangeklaagd,' ogenschijnlijk omdat hij Bannon had geadviseerd niet met de commissie te praten," meldt de Daily Beast. "In de brief aan Bannon's juridische team, laat federale aanklager Amanda R. Vaughn weten dat het ministerie van Justitie ook een andere advocaat die Bannon advies gaf, Adam Katz, als getuige beschouwt."

    Volgens Politico, "werden veel van Costello's e-mail logs op 7 december aan de aanklagers verstrekt onder de auspiciën van een zogenaamde 2703 order, die niet altijd kennisgeving aan de klant vereist."

    "Bannon's advocaten zeggen dat de gegevens die aanklagers hebben opgevraagd bij Costello's providers gegevens bevatten met betrekking tot Mr. Costello's e-mails voor ten minste vier verschillende e-mailaccounts met verschillende carriers en telefoongegevens voor ten minste vier verschillende telefoonnummers, waaronder van zijn persoonlijke huistelefoon, de vaste lijn van zijn advocatenkantoor en van zijn persoonlijke mobiele telefoon," meldt Politico.

    Het indienen door Bannon's advocaten onthulde ook dat hij "inderdaad zijn zaak gebruikt als een visexpeditie naar het Witte Huis van Biden en het ministerie van Justitie - een tactiek die erop gericht is om het onderzoek te vergiftigen en tegelijkertijd extra media-aandacht te genereren," meldt de Daily Beast.

    "Zijn advocaten zijn op zoek naar alle documenten op het hoofdkantoor van het ministerie van Justitie en het Witte Huis die een politiek gedreven complot zouden aantonen om Bannon zelf schade toe te brengen," aldus de site. "Zijn advocaten vroegen om alle documenten die 'verwijzen naar het tot voorbeeld stellen van Mr. Bannon, hem straffen, in de hoop het gedrag van andere potentiële getuigen voor de Select Committee te beïnvloeden of te beïnvloeden, of woorden van gelijke strekking en effect.'"
  14. forum rang 9 gnocchi. 5 februari 2022 14:37
    WATCH: Jon Karl noemt Pence's berisping van Trump een 'buitengewoon moment'
    5 februari 2022
    Todd Neikirk.

    Link Engels.
    hillreporter.com/watch-jon-karl-calls...

    Mike Pence en Donald Trump zijn niet voor niets bij elkaar gezet. Pence hielp de evangelische steun van Trump te versterken. En via Trump kreeg Pence politieke macht.

    En voor die macht was de voormalige vicepresident bereid om mee te gaan met zo'n beetje alles wat Trump deed of zei. Maar Pence kreeg nooit dezelfde loyaliteit die hij aan zijn voormalige baas toonde. Deze week viel Trump zijn voormalige running mate opnieuw aan en zei dat hij de verkiezingen ongedaan had kunnen maken. Dit leidde tot een reactie van Pence op de beweringen in wat Jon Karl een buitengewoon moment noemde.

    De ABC-verslaggever vertelde Nicolle Wallace: "Gewoon eindelijk naar buiten komen en het zeggen - 'Donald Trump is verkeerd' - van de loyale vice-president, de meest loyale persoon aan Donald Trump in die hele administratie tot de dag van 6 januari, het is een buitengewoon moment."

    Karl vervolgde:

    "Ik denk dat een grote vraag die boven dit alles hangt is, of Pence zelf uiteindelijk meewerkt met deze commissie? Ik betwijfel het eigenlijk. Ik denk niet dat het zover zal komen dat we Pence zelf zullen zien getuigen. Misschien hebben ze zijn getuigenis niet nodig, nadat je zijn woorden van vandaag hebt gezien. Ik bedoel dat het duidelijk is wat zijn standpunt is en het is duidelijk onder welke druk hij stond door Donald Trump."
70.802 Posts
Pagina: «« 1 ... 2939 2940 2941 2942 2943 ... 3541 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.323
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.355
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.269
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.253
AMG 965 125.691
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.676
ASML 1.762 76.899
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht