Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

64.003 Posts
Pagina: «« 1 ... 552 553 554 555 556 ... 3201 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Chiddix 7 april 2022 11:29
    Uit Marioepol komen tegenstrijdige berichten. Het centrum zou in handen zijn gevallen van Russische troepen maar Kiev ontkent het.
    De verdedigers in Marioepol zouden zich nog bevinden in gebieden van de haven en in ondergrondse tunnels. Ze voeren een uitzichtloze strijd maar mogen zich niet overgeven van.......? Lijken wel Japanners in WO2.
  2. forum rang 8 closer 7 april 2022 11:32
    quote:

    Chiddix schreef op 7 april 2022 11:29:

    Uit Marioepol komen tegenstrijdige berichten. Het centrum zou in handen zijn gevallen van Russische troepen maar Kiev ontkent het.
    De verdedigers in Marioepol zouden zich nog bevinden in gebieden van de haven en in ondergrondse tunnels. Ze voeren een uitzichtloze strijd maar mogen zich niet overgeven van.......?
    Wat denk je, Klaus Schwab natuurlijk, wie anders?
  3. forum rang 5 theo1 7 april 2022 12:00
    edition.cnn.com/2022/04/06/business/r...

    De sancties werken. De autoverkopen (en productie) is volledig ingestort. Min 64% in maart alleen. Het zou me verbazen als er in april een cijfer gepubliceerd zou gaan worden, want dat zal nog slechter zijn. Avtovaz (de Lada fabriek) heeft de verplichte zomervakantie naar voren gehaald naar april, en daarna een vierdaagse werkweek ingevoerd. Als er dan nog iets te werken valt. Als er geen personenauto's meer worden geproduceerd, dan zal de productie van legertrucks en tanks ook wel niet meer veel voorstellen. Dus al het legermateriaal is onvervangbaar geworden. Weg is weg.
    Suiker is ook al een tijdje op de bon en meer producten zullen volgen.

    Wat me opviel is dat toen de Russen naar Kiev toegingen, er een file van 42km stond en het drie weken duurde voor ze er waren. Toen ze weer weggingen, was het hele gebied binnen een week ontruimd, zonder een spoor van verkeerschaos. Dat kan ik op twee manieren verklaren:
    1- toen ze kwamen waren ze heel slecht in logistiek en liep alles hopeloos vast. Toen ze gingen waren ze heel goed in logistiek en liep alles gesmeerd.
    2- er ging heel veel meer naar binnen dan er weer uit kwam.
    Moet je raden wat me de waarschijnlijkste verklaring lijkt. Er wordt nu best wel gemakkelijk gedaan over die troepen terughalen, nieuwe spullen en hup weer naar het front, maar je hebt het hier over mensen die drie weken in de kou en met te weinig rantsoenen in de file hebben gestaan en daarna zwaar in elkaar gebeukt zijn. De straten van Bucha waren niet alleen bezaaid met lijken, maar ook met wrakken van legermaterieel. Dat idee van van twee battle groups één maken, dat suggereert al dat ongeveer de helft weg is toch? Als het al niet meer is, want wie zegt dat die nieuwe battle group op volle sterkte is? Ze hebben ongelooflijk veel materieel verloren. Waar moet vervanging vandaan komen? Poetin is ook weer niet Hans Klok. Die soldaten moeten wel totaal gedemoraliseerd zijn. Die moeten minstens twee weken bijkomen voor ze weer inzetbaar zijn. Zelfs de nazi's lieten verslagen eenheden uitrusten. Omdat als je dat niet doet, ze direct wéér verslagen worden.

    Er wordt naar mijn idee ook wat gemakkelijk gedaan over dat omsingelingsplan. Dat is typisch weer een plan dat er op papier goed uitziet, maar dat in het echt wel wat lastiger uitvoerbaar is. Voor wie het nog niet heeft gehoord: het is het idee dat de Russen bij Charkov naar het zuidwesten en vanuit de Krim naar het noorden zouden uitbreken. Ze moeten elkaar dan ergens bij Dnjepropetrovsk tegenkomen. Daarmee is het zuidoosten van Oekraïne dan ingesloten. Het is heel wat ambitieuzer dan alles wat de Russen tot nu toe hebben gedaan en wat ze tot nu toe hebben gedaan is over het algemeen ook niet echt een succes geweest. Stel dat de tanks doorbreken bij Charkov (dat is al een hele aanname). Dat creëert dan ineens weer een hele lange, superkwetsbare bevoorradingslijn. De Oekraïners kunnen weer los gaan op trucks vernietigen. En als de trucks kapot zijn, staan de tanks stil. En stilstaande tanks zijn dode tanks. Die worden 1 voor 1 afgeschoten.

    Als je het goed wil doen, moeten de tanks meteen gevolgd worden door een hoop infanterie die de bevoorradingslijn gaat beschermen. Maar daar hebben ze te weinig infanterie voor. Dus dat kan gewoon niet. Dus heb je weer trucks die onbeschermd door vijandig gebied rijden. Onvervangbare trucks.

    Ik verwacht trouwens wel degelijk een offensief in de Donbass. Maar dat zie ik dan meer als een Ardennenoffensief dan als een superomsingeling als in de eerste fase van Barbarossa. Nog één keer alles bij elkaar schrapen en nog één ultieme poging. Ik geef ze weinig kans. Misschien veroveren ze een paar dorpen, maar wat voor waarde zit daar in? Het is maar de vraag of ze die op termijn vast kunnen houden.

    Het Russische leger is groot, maar ook niet onuitputtelijk. Ze hebben volgen oryx nu al 452 tanks verloren. Ter vergelijking: het Franse leger heeft 3 tankdivisies en die hebben 60 tanks per stuk. Dat is 180 in totaal. Stel dat ze over het hele leger 300 tanks van alle soorten hebben, dan hebben de Russen nu al 150% van alle Franse tanks verloren. Gedocumenteerde verliezen. Er kunnen wel dubbels tussen zitten, maar ook niet iedere verloren tank wordt gefotografeerd. Het zullen in totaal eerder (veel) meer dan minder zijn. Daarnaast nog eens 454 infantry fighting vehicles. Voor leken zoals ik; dat is een soort kruising tussen een tank en een troepentransportvoertuig. Dat is allemaal heel erg veel. Hoeveel inzetbare voorraad hebben ze nog? En hoeveel daarvan is echt oude zooi? In de verlieslijst is nieuwer materiaal oververtegenwoordigd. Dus alle versterkingen zijn gemiddeld ouder dan wat er al was. De kwaliteit gaan alleen maar achteruit.

    Personele verliezen zijn moeilijker te tellen, maar het moeten er véél zijn. Alleen bij Kiev al. Doden, maar ook zwaar gewonden vechten niet meer. In Oekraïne vecht alleen het beroepsleger, aangevuld met wat huurlingen. Het moet intussen toch wel significant gaan worden.

    Wil niet zeggen dat het niet langere tijd kan gaan duren. Als de Russen zich gaan ingraven en puur defensief gaan opstellen in de gebieden die ze al bezetten, dan wordt het lastiger om ze daar weg te krijgen en is het ook gemakkelijker vol te houden. Maar dan is de vraag hoe lang Rusland dit economisch kan volhouden.

    In 1917 leek de positie van keizer Wilhelm onaantastbaar en was het Duitse leger onverslagen. In 1918 was keizer Wilhelm weg, was er revolutie in Berlijn en stond het front op instorten. Er was nog geen meter Duits gebied bezet, maar de toestand was hopeloos. Je kan een oorlog verliezen zonder dat er vijandige legers naar je hoofdstad oprukken. En een verloren oorlog kan heel veel veranderen.
  4. forum rang 5 theo1 7 april 2022 12:04
    quote:

    gokker schreef op 7 april 2022 11:36:

    Dat rechts-extreme partijen achter Putin staan is geen lokaal Nederlands fenomeen. Hier een analyse van de situatie in Italië:

    www.politico.eu/article/italy-russia-...
    In Portugal zijn het de communisten (ja, die zijn er daar nog). Er zit niet heel veel verschil tussen communisten en fascisten. Mussolini was een communist totdat hij uit de partij werd gezet omdat hij ook nationalist was. Dat mocht toen niet van Moskou; Moskou zat toen nog op de lijn van de wereldrevolutie.
  5. forum rang 8 closer 7 april 2022 12:10
    quote:

    theo1 schreef op 7 april 2022 12:00:

    Voor leken zoals ik
    Je klinkt niet als een leek, hoor...

    "Wil niet zeggen dat het niet langere tijd kan gaan duren. Als de Russen zich gaan ingraven en puur defensief gaan opstellen in de gebieden die ze al bezetten, dan wordt het lastiger om ze daar weg te krijgen en is het ook gemakkelijker vol te houden."
    Dat lijkt op de aanpak die ze al sinds 2014 toepassen.
  6. forum rang 10 luchtschip 7 april 2022 12:17
    Oryxpioenkop houdt de meldingen bij van legermateriaal dat vernietigd is

    Hier een grafiek met Russische en oekrainse verliezen

    #Russia`n and #Ukraine equipment loses in this war.

    All of these loses are confirmed loses so these are minimum loses. Real numbers are bigger.

    pbs.twimg.com/media/FPusfckX0AEMvn4?f...

    List of confirmed loses:

    www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-...

    twitter.com/eskelinen_antti/status/15...
  7. forum rang 6 de tuinman 7 april 2022 12:30
    quote:

    Chiddix schreef op 7 april 2022 11:29:

    Uit Marioepol komen tegenstrijdige berichten. Het centrum zou in handen zijn gevallen van Russische troepen maar Kiev ontkent het.
    De verdedigers in Marioepol zouden zich nog bevinden in gebieden van de haven en in ondergrondse tunnels. Ze voeren een uitzichtloze strijd maar mogen zich niet overgeven van.......? Lijken wel Japanners in WO2.
    Putin? Is overgeven nog wel een optie?
  8. forum rang 10 luchtschip 7 april 2022 12:34
    RT ( voorheen Russia Today TV en nu verbannen in de US en Europa ) heeft een film op zijn site gezet met beelden van het Russische leger dat een door de Russen aangelegd ponton oversteekt in de rivier Seversky Donets in Oost Oekraine

    Duidelijk te zien is dat er een paar tanks in het water liggen
    niet echt een promotie voor de kwaliteiten van het Russische leger

    video 0:38 minuut

    zie 2de tweet

    twitter.com/666_mancer/status/1511954...

    foto's van d tanks in het water uit deze video

    pbs.twimg.com/media/FPuKGkOWQAEYrBO?f...

    pbs.twimg.com/media/FPuKGksXsAEI5nB?f...

    pbs.twimg.com/media/FPuKGkMWYAYnClH?f...

    pbs.twimg.com/media/FPuKGkxXMAI6XOn?f...
  9. forum rang 6 benbelegger 7 april 2022 12:39
    Uit het ND:

    Vladimir Zjirinovski, Ruslands bekendste en meest nationalistische parlementariër, overleden

    Vladimir Zjirinovski prees Hitler, pleitte voor de vernietiging van het Westen en voorspelde de invasie van Oekraïne. Woensdag werd zijn dood bekendgemaakt door de voorzitter van het Russische parlement.

    Vladimir Zjirinovski voorspelde twee maanden voor de Russische invasie van Oekraïne dat die zou beginnen op 22 februari om 4 uur ’s nachts. Hij zat er slechts 48 uur naast.

    De bekendste parlementariër van Rusland zei op 27 december 2021 al dat er een oorlogsjaar aankwam. ‘Het wordt geen vreedzaam jaar’, schreeuwde hij vanaf het spreekgestoelte in het parlement. ‘Het wordt het jaar waarin Rusland weer een groots land wordt!’

    Ach, grinnikten zijn collega’s vergoelijkend, het was ‘Zjirik’ maar.

    Maar ja, wie nam Vladimir Zjirinovski serieus? Hij had al zoveel gezegd in drie decennia in de Doema. Dat Rusland grote ventilatoren moest bouwen om kernafval de Baltische landen in te blazen. Dat Parijs platgebrand, Berlijn bestormd en Istanbul gebombardeerd moest worden. En dat een in Rusland neergestorte meteoriet het werk was van de Amerikanen.

    Toch waren zijn voorspellingen over de besluitvorming van president Poetin soms accurater dan van wie ook.

    ultranationalistisch
    Op papier was Zjirinovski de fractieleider van een democratisch gekozen oppositiepartij. In werkelijkheid was zijn Liberaal-Democratische Partij een ultranationalistische organisatie, opgericht door de KGB en onder Poetin applaudisserend voor het beleid van de president. Zjirinovski was het gezicht van Ruslands nep-oppositie en daarmee van Ruslands fictieve democratie.

    Bij het begin van zijn politieke loopbaan, aan het einde van de Sovjet-Unie, werd hij door Amerikaanse inlichtingendiensten en Russische politici aangemerkt als een agent van de KGB. Zjirinovski heeft dat nooit bevestigd, maar was openlijk voorstander van de couppoging door KGB’ers in 1991 en riep meermaals op tot de heroprichting van de beruchte geheime dienst die miljoenen burgers opsloot en executeerde tijdens het communisme.

    historische missie
    Tot schrik van westerse regeringen won hij in 1993 met zijn partij de allereerste parlementsverkiezingen van Rusland.

    In de campagne had hij opgeroepen tot de verovering van delen van Europa en Centraal-Azië om ‘Ruslands grootse historische missie’ te volbrengen. Hij noemde Adolf Hitler ‘niet zo slecht’ en beschuldigde Joden ervan zelf de Holocaust te hebben uitgelokt. Een journalist kwam er later achter dat Zjirinovski’s eigen vader joods was. De in Kazachstan geboren Zjirinovski ontkende dat eerst, bevestigde het later in een autobiografie, maar schreef zichzelf te blijven zien als een etnische Rus en bleef antisemitische uitspraken doen.

    Voor de meeste Russen was Zjirinovski een clown die voor levendigheid kon zorgen in een parlement waarvan de voorzitter in 2005 al zei dat het ‘geen podium voor politieke strijd’ was. Zjirinovski gooide met glazen, gaf zijn speeches tierend en schold tegenstanders de huid vol. Zijn uitbarstingen zaten vol racisme, seksisme en doodsverwensingen en waren vooral gericht tegen het Westen. Hij zette zijn assistenten er ooit toe aan om een zwangere journalist aan te randen, en ook Condoleezza Rice, voormalig Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken, moest maar eens ‘’s nachts in een barak opgevrolijkt worden door een van onze divisies’.

    Ach, grinnikten zijn collega-parlementariërs vergoelijkend, het was ‘Zjirik’ maar.

    gewenning
    Ook een aanzienlijk deel van de Russische bevolking genoot van zijn tirades. Voor veel Russen verwoordde Zjirinovski diepe frustratie over de ineenstorting van de Sovjet-Unie en de verloren status als wereldmacht. Zjirinovski deed mee aan alle Russische presidentsverkiezingen, behalve die van 2004, en eindigde drie keer als derde.

    Mede door gewenning aan Zjirinovski was er onder Russen nauwelijks beroering over de opkomst van Donald Trump in de VS. Ook om diens uitspraken werd gelachen in Rusland.

    Voor Poetin kwam Zjirinovski goed van pas. Vergeleken met Zjirinovski leek de president een zeer gematigde nationalist.

    Bovendien hield Zjirinovski zich netjes aan de regel waar alle partijen zich aan moeten houden als ze mee willen doen aan verkiezingen: instemmen met Poetins beleid. De nep-oppositiepolitici laten ook regelmatig proefballonnetjes op voor het Kremlin.

    Zjirinovski maakte geen geheim van zijn loyaliteit aan Poetin. ‘Hoe moet de president het land leiden als kiezers op mensen kunnen stemmen die niet bij het Kremlin horen’, zei hij in 2020. Poetin reikte verscheidene hoge onderscheidingen aan hem uit.

    coronavirus
    Zjirinovski’s dood werd woensdag bekendgemaakt door de voorzitter van de Doema. Hij overleed op 75-jarige leeftijd aan de gevolgen van een besmetting met het coronavirus, een virus dat volgens hem gebruikt werd in een biologische oorlog tegen Rusland. Naar eigen zeggen had Zjirinovski zich acht keer laten vaccineren met drie verschillende Russische vaccins. Geen van de vaccins is erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie.

    Voor een standbeeld had Zjirinovski voor zijn dood zelf al gezorgd. In 2016 onthulde hij een bronzen, drie meter hoog beeld van zichzelf voor het hoofdkwartier van zijn partij in Moskou.

    Tijdens de ceremonie klonk ‘God, behoed de tsaar’, het volkslied van het vroegere Russische Rijk.
  10. forum rang 10 luchtschip 7 april 2022 12:40
    Russian army setting up towed artillery in the broad daylight, to an open field, within range of Ukrainian artillery, while being observed by Ukrainian FO:s

    Russian forces, while attempting to set their artillery pieces, were overwhelmed by Ukrainian artillery fire in Kherson Oblast.

    video 2:19 minuut

    twitter.com/pmakela1/status/151195831...
  11. forum rang 10 luchtschip 7 april 2022 12:44
    The Bucha Massacre

    Ukraine war: Revealed, The Butcher of Bucha

    twitter.com/IlvesToomas/status/151194...

    Russian army commander who 'organised mass rape and murder' in Bucha is unmasked as God-fearing Lieutenant Colonel recently blessed by Orthodox church - hours after Zelensky shocked the UN with horrifying images and demanded Nuremberg-style trials

    >>Lieutenant Colonel Azatbek Omurbekov is commander of the 64th Separate Motorised Rifle Brigade

    >>He and his men stand accused of committing war crimes in Bucha, a town on the outskirts of Kyiv

    >>Omurbekov was blessed by the Russian Orthodox Church just weeks before the Russian invasion

    >>Volodymr Zelensky has accused Moscow of 'genocide' and demanded Nuremberg-style trials

    lees verder
    www.dailymail.co.uk/news/article-1068...
  12. forum rang 10 luchtschip 7 april 2022 12:57
    Het postkantoor van Wit Rusland is gehackt
    Alle paspoortnamen van de Russische soldaten die gestolen spullen naar huis sturen zijn daardoor bekend

    passport data (NOT home addresses) of the russian occupants that acted in Butcha. data from UKR intelligence

    Klik op een blauw stukje en links komt de paspoort naam en plaats waar het pakket is heengezonden

    www.google.com/maps/d/viewer?fbclid=I...

    We know where you are. Passport data of the Russian 64th motorized rifle brigade, the butchers of Bucha, on Google maps. Thanks to Estonian geeks.

    twitter.com/EerikNKross/status/151182...

    If you don't like clicking links , here is the picture in fuller form: the largest amount of parcels went to Rubtsovsk, near the Kazakstan border

    pbs.twimg.com/media/FPpk61hXwAIVBnU?f...

    the map of russian marauders. belarusian and russian independent journalists @mediazona_by create a map tracing parcels with russian loot from ukraine. this is classified as a war crime by international law, too.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 7 april 2022 13:07
    Secretary of State Blinken says Putin's troops are on a 'deliberate campaign to rape, kill and torture' in Bucha and UN Ambassador says reports of Russians being sent to 'filtration camps' are 'chilling'

    Secretary of State Antony Blinken pulled no punches after the horrific accounts that came out of Bucha, Ukraine, claiming Tuesday that Russia was on a 'deliberate campaign to kill, to torture, to rape.'

    'As this Russian tide is receding from parts of Ukraine, the world is seeing the death and destruction left in its wake,' he told reporters as he flew to Brussels. 'What we've seen in Bucha is not the random act of a rogue unit. It's a deliberate campaign to kill, to torture, to rape, to commit atrocities. The reports are more than credible. The evidence is there for the world to see.'

    At the same time U.S. Ambassador to the UN Linda Thomas-Greenfield noted that Ukrainians were being taken to 'filtration camps' in Russia. Russian federal security agents are now taking away passports, IDs and cell phones so Ukrainians cannot escape and ripping apart families, she said.

    'I do not need to spell out what these so-called filtration camps are reminiscent of. It's chilling and we cannot look away. Every day we see more and more how little Russia respects human rights.'

    Blinken said that the U.S. is working with other nations to gather evidence to help the Ukrainian prosecutor general and the UN Human Rights Council in investigations.
  14. forum rang 8 closer 7 april 2022 13:08
    quote:

    luchtschip schreef op 7 april 2022 12:57:

    Het postkantoor van Wit Rusland is gehackt
    Alle paspoortnamen van de Russische soldaten die gestolen spullen naar huis sturen zijn daardoor bekend

    passport data (NOT home addresses) of the russian occupants that acted in Butcha. data from UKR intelligence

    Klik op een blauw stukje en links komt de paspoort naam en plaats waar het pakket is heengezonden

    www.google.com/maps/d/viewer?fbclid=I...

    We know where you are. Passport data of the Russian 64th motorized rifle brigade, the butchers of Bucha, on Google maps. Thanks to Estonian geeks.

    twitter.com/EerikNKross/status/151182...

    If you don't like clicking links , here is the picture in fuller form: the largest amount of parcels went to Rubtsovsk, near the Kazakstan border

    pbs.twimg.com/media/FPpk61hXwAIVBnU?f...

    the map of russian marauders. belarusian and russian independent journalists @mediazona_by create a map tracing parcels with russian loot from ukraine. this is classified as a war crime by international law, too.
    Uit de reacties: twitter.com/FlemishAmerican/status/15...
    Surprised not to see comments on how few are from Moscow or St. Petersburg. Russian propaganda survives in part because the horrors are not being experienced by citizens of their largest cities.
  15. forum rang 10 luchtschip 7 april 2022 13:10
    quote:

    luchtschip schreef op 7 april 2022 12:57:

    Het postkantoor van Wit Rusland is gehackt
    Alle paspoortnamen van de Russische soldaten die gestolen spullen naar huis sturen zijn daardoor bekend

    passport data (NOT home addresses) of the russian occupants that acted in Butcha. data from UKR intelligence

    Klik op een blauw stukje en links komt de paspoort naam en plaats waar het pakket is heengezonden

    www.google.com/maps/d/viewer?fbclid=I...

    We know where you are. Passport data of the Russian 64th motorized rifle brigade, the butchers of Bucha, on Google maps. Thanks to Estonian geeks.

    twitter.com/EerikNKross/status/151182...

    If you don't like clicking links , here is the picture in fuller form: the largest amount of parcels went to Rubtsovsk, near the Kazakstan border

    pbs.twimg.com/media/FPpk61hXwAIVBnU?f...

    the map of russian marauders. belarusian and russian independent journalists @mediazona_by create a map tracing parcels with russian loot from ukraine. this is classified as a war crime by international law, too.
    Rusland gebruikt zijn oorlogen ook als een soort van genocide op zijn eigen ethnische minderheden
    juist die worden naar het front gestuurd en komen te overlijden
    Hierdoor blijven ethnische Russen in de meerderheid om de politieke rust te bewaren in het land

    Dit deed Stalin al en nu ook Putin

    Overduidelijk te zien is dat de post adressen in landelijke afgelegen gebieden liggen en hier veel adressen aan de grens met Kazachstan
  16. forum rang 10 luchtschip 7 april 2022 13:15
    Hoe wordt het volk in Rusland een totaal ander beeld gegeven in de media

    One paragraph, in one Russian paper, can say a lot about how the authorities here create an alternative reality around what’s happening in Ukraine.

    BBC video met ondertiteling 2:10 minuut

    twitter.com/BBCSteveR/status/15119665...
  17. kwekkel 7 april 2022 13:17
    quote:

    luchtschip schreef op 7 april 2022 13:10:

    [...]

    Rusland gebruikt zijn oorlogen ook als een soort van genocide op zijn eigen
    juist die worden naar het front gestuurd en komen te overlijden
    Hierdoor blijven ethnische Russen in de meerderheid om de politieke rust te bewaren in het land

    Dit deed Stalin al en nu ook Putin

    Overduidelijk te zien is dat de post adressen in landelijke afgelegen gebieden liggen en hier veel adressen aan de grens met Kazachstan
    Met die "ethnische minderheden" hoef je geen medelijden te hebben. Ze zitten aan het front en zijn dus verantwoordelijk voor de misdaden die daar gepleegd zijn.
  18. forum rang 6 matad 7 april 2022 13:23
    quote:

    josti5 schreef op 7 april 2022 11:15:

    Teletekst:

    NOS Teletekst 126

    "Russische krijgsgevangenen gedood"


    Oekraïense militairen hebben mogelijk
    Russische krijgsgevangenen gedood.In
    een video die maandag online is gezet
    en door The New York Times is
    onderzocht,is te zien dat een man met
    Oekraïense insignes een veronderstelde
    Russische militair doodschiet.

    Bij het slachtoffer liggen nog zeker
    drie lichamen in Russische uniformen en
    er staat een Russisch militair voertuig
    op de weg.Van een van de doden zijn de
    handen op de rug gebonden.

    De krant heeft vastgesteld dat de video
    is gemaakt in het dorp Dmytrivka,vlak
    bij Kiev.Het doden van krijgsgevangenen
    is een oorlogsmisdaad.
    Blijft natuurlijk afschuwelijk en beslist onjuist. Zit wel ingebakken bij het oorlogvoeren. Vergeet a.u.b niet dat dit een zeer klein percentage doden is als je de totale slachtoffers bekijkt door de Russen gemaakt. Ik zou ook niet instaan voor mijn eigen als ik alle wreedheden in ogenschouw neem die door de Russen en of hun aanhangers worden gepleegd. Ik weet een ding zeker. Zou ik tegenover Poetin komen te staan dan schoot ik hem meteen dood.
64.003 Posts
Pagina: «« 1 ... 552 553 554 555 556 ... 3201 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.297
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.909
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.024
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.581
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.287
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.775
ageas 5.843 109.782
Agfa-Gevaert 13 1.888
Ahold 3.536 74.014
Air France - KLM 1.024 34.377
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 12 16.817
Allfunds Group 3 1.228
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 340
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.771
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.452
AMG 965 126.432
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.526
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.181
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.746
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.175
Aroundtown SA 1 184
Arrowhead Research 5 9.304
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.753
ASML 1.762 77.429
ASR Nederland 18 4.161
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 335
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.767
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 mei

    1. NL werkloosheid april
    2. Aegon Q1-cijfers
    3. Vastned Q1-cijfers
    4. Deutsche Telekom Q1-cijfers
    5. KBC Q1-cijfers
    6. Siemens Q2-cijfers
    7. ArcelorMittal $0,25 ex-dividend
    8. IMCD €2,24 ex-dividend
    9. Shell $0,344 ex-dividend
    10. Unilever €0,4268 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht