Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Pieter Kort - Exit Onno

427 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 22 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 juli 2005 12:00
    quote:

    EP Paradox schreef:

    Schouterman,

    Alhoewel ik mijn alias in het verdachtenbankje begrijp (ik was/ben het 100% met Onno eens mbt Reesink en heb dit nooit onder stoelen of banken gestoken) kan ik hier met een gerust geweten verklaren dat ik de heer Leon Hillen niet ben, ook geen vriend of familielid of kantoorgenoot van hem ben en hem zelfs nooit in levende lijve heb ontmoet.
    Ik heb ook wel eens stevig met Onno in de clinch gelegen, enkele jaren geleden toen hij Antonov in zijn Flop-5 opnam en ik zijn motivatie hierbij wel sensationeel maar niet serieus onderbouwd vond. Intussen ben ik minder enthousiast over Antonov (al is bedrog hier nog niet bewezen).
    Wat betreft Onno: ik vind het een goede trader met een neus voor kansjes, maar zoals hij zelf op zijn site meldt, tot nu toe te ijdel om correct te handelen mbt zijn postings.

    Ik hoop wel dat IEX de aliassen van Onno bekendmaakt om zo verdere verdenkingen tegen wie dan ook te voorkomen.
    EP Paradox,
    Ik heb jouw naam alleen genoemd omdat deze van alle gesuggereerde nicknames degene was die ik het meeste tegenkom. Ik vind het goed dat iex de "besmeurde" nicknames bekend heeft gemaakt, om zo onschuldigen van alle blaam te zuiveren. Of het "logisch" was om jouw postings in verband te brengen met Onno kan ik niet beoordelen, maar het is in ieder geval goed dat er nu duidelijkheid is.

    IEX; bedankt voor de duidelijkheid.
  2. [verwijderd] 15 juli 2005 13:29
    Zonde!! Ik heb met veel plezier de stukjes van Onno gelezen. Deze zijn ook zeker meerdere malen voor mij persoonlijk interresant gebleken. Toch sta ik volledig achter IEX als het om de beslissing gaat. Het verwijzen naar zijn bedrijfje en zichzelf ophemelen vind ik totaal geen probleem, maar de manier waarop hij zijn kritiek op andere uitte is gewoon ontoelaatbaar! Onno zal ik zeker missen, maar gelukkig Biedt IEX zoveel meer dat ik naar allewaarschijnlijkheid Onno niet lang zal herinneren.

    IEX keep up the good Working!

    Wim
  3. [verwijderd] 15 juli 2005 13:32
    Volledig gelijk heb je...
    Onno is gewoon geweldig en ik heb erg veel profijt en plezier beleefd aan zijn waardevolle tips...eindelijk iemand die kan scoren en nou gooien jullie 'm eruit... erg jammer :(
  4. [verwijderd] 15 juli 2005 14:02
    Skylauf? Uh, 3e post in 5 jaar.

    Hoeveel oude ongebruike aliassen, waarmee heer Hillen ondanks zijn daden wordt opgehemeld (of zichzelf blijft opehemelen), liggen er nog bij IEX op de plank.

    Worden na het verwijderen van de 9 allemaal nieuwe in gebruik genomen en begint het spel van voor af aan?
  5. [verwijderd] 15 juli 2005 14:08
    Op geen stijl wordt nu geschreven dat het verdwijnen van Onno zou samenvallen met het verschijnen van een foutief Versatel persbericht ????????
  6. Blokkendoos 15 juli 2005 14:09
    quote:

    zentoz schreef:

    Skylauf? Uh, 3e post in 5 jaar.

    Hoeveel oude ongebruike aliassen, waarmee heer Hillen ondanks zijn daden wordt opgehemeld (of zichzelf blijft opehemelen), liggen er nog bij IEX op de plank.

    Worden na het verwijderen van de 9 allemaal nieuwe in gebruik genomen en begint het spel van voor af aan?
    Volgens mij heb je wel een gebruikersnaam nodig om in te loggen. Alleen zo kun je de fora van IEX lezen.
    Dus ook al post iemand niet veel of niets, dat wil niet zeggen dat de gebruikersnaam 'ongebruikt' is.
  7. Ortega 15 juli 2005 14:38
    quote:

    Wanna play? schreef:

    Op geen stijl wordt nu geschreven dat het verdwijnen van Onno zou samenvallen met het verschijnen van een foutief Versatel persbericht ????????
    Dit neemt groteske vormen aan dan.
  8. [verwijderd] 15 juli 2005 14:53
    teleurgesteld guusje_h......?

    dergelijke postings vall onder smaad....je mag v geluk spreken dat ik gn zin heb mijn tijd in dit soort flauwekul te steken

    dag guusje
  9. [verwijderd] 15 juli 2005 15:15
    quote:

    Ortega schreef:

    [quote=Wanna play?]
    Op geen stijl wordt nu geschreven dat het verdwijnen van Onno zou samenvallen met het verschijnen van een foutief Versatel persbericht ????????
    [/quote]

    Dit neemt groteske vormen aan dan.
    Quote van de Geenstijl site:
    "UPDATE 2: Volgens forumleden van IEX is het ontslag van Leon niet geheel toevallig: Want juist gisteren verscheen er een fake persbericht over Versatel. En laat Versatel nu net het stokpaardje en financieel belang van sluwe Leon zijn..."

    Ik heb hier ff gezocht maar kan verder niemand vinden die dit beweert.
  10. [verwijderd] 15 juli 2005 15:36
    ZENTOZ,over die Marijke heb je wel gelijk.Zou me trouwens niet verbazen als Leon Hillen een Indische jongen is:Een vrouw of meisje heeft TINKA'S zei men in Indie,heeft grillen dus.Past in het beeld van die grappenmaker:een beetje Jules Croiset,een beetje Schwietert.Maar al is de tinka nog zo snel Kingie achterhaalt haar wel!Selamat sore,Ton
  11. [verwijderd] 15 juli 2005 15:37
    Beste lezers,

    Nadat ze eerder deze maand Michael Kraland aan de dijk hebben gezet, was het gisteren de beurt aan Onno, oftewel Leon Hillen. Pieter de Kort houdt opruiming?

    IEX

    De afgelopen jaren was IEX een begrip in beleggend Nederland. Met een goede marketingmachine werd deze site naar grote hoogte gestuwd. Maar het bolwerk staat nu op barsten. Normaal gesproken ben ik niet iemand die andermans leed zou bespreken. Maar IEX is een uitzondering.

    Hautain

    Ik werk met heel veel analisten/columnisten en site-eigenaren samen. Dat is ook de opzet van deze site. Er zijn nu zo'n 50 personen die een bijdrage leveren aan BeursPlaza.com. Maar met IEX kwam niemand door een deur. Zij hebben namelijk de insteek dat er in beleggend Nederland maar 1 site bestaat, en dat is IEX. De rest is voetvolk. Het is dan ook niet geoorloofd op IEX om ook maar 1 andere site te vernoemen. Want die bestaan niet. Iedereen die op hun Forum een andere site noemt, wordt direct verwijderd. Dit noem ik vooroorlogse praktijken.

    Onno

    Maar de leden van IEX zelf werden niet in de gaten gehouden. Zij ondersteunden namelijk de visie dat IEX zo succesvol was. En zo kon Onno met gemak op het IEX forum onder vele verschillende namen zijn eigen columns van repliek voorzien. Hoe goed ze waren, hoe voortreffelijk Onno het weer had gezien, etc. En elke keer onder een andere naam. IEX greep niet in omdat deze reacties natuurlijk precies in de lijn van IEX pasten.

    Pieter de Kort (hoofdredacteur IEX) schrijft vandaag:

    En nu? Het is alleen niet des IEX om dit soort zaken onder het tapijt te vegen. Dat is niet eerlijk ten opzichte van onszelf en u. Hoe nu verder? De bijdragen van Onno moet u missen. Wat krijgt u daarvoor terug? Ik kan u in ieder geval vertellen dat er diverse kandidaat-columnisten staan te trappelen aan het begin van de hindernisbaan die tot de voorpagina leidt.

    Nou ik vind het typisch des IEX. Ondanks alle misere gewoon vertellen dat ze genoeg vervanging hebben. En maar succes blijven uitstralen.

    Nieuwsbrief

    IEX meldt altijd dat ze de grootste nieuwsbrief hebben en hebben lange tijd het idee gegeven dat ze 225.000 leden hadden. Dit hebben ze onlangs maar verwijderd omdat het echt niet meer aannemelijk was. Ik kan u melden dat het er 70.000 zijn. Maar meer dan 50 % is alleen geabonneerd omdat je anders geen koersen ziet en niet op het forum komt.

    Is er ook een zonnige kant?

    Ja zeker, ik als rasoptimist hoop dat deze ontwikkelingen bij IEX eindelijk zullen lijden tot een beter relatie met hun collega's, dat ze hun hautaine houding eens wat inboeten en in de toekomst gewoon gaan doen tegen de andere financiele sites ( welke andere sites, zou IEX zeggen). Maar dat kan wel eens veranderen in de toekomst.

    Ruud Hoefnagels
  12. [verwijderd] 15 juli 2005 15:42
    Even wat leuke quotes van Onno's/Leon's verschillende aliassen opgespeurd...volgens mij werd hij veel gepest vroeger:

    Hillen is vooral een excellent stockpicker die bijzonder goed is ingevoerd in de Nederlandse markt. Een vakman, maar ook een genot om te lezen.

    De klasse van een man als Leon Hillen, of ie nu voor Vermogensvisie schrijft of IEX ("onno"), druipt er weer af.

    Ben altijd al "fan" van onno geweest, en snap niet de zure reacties van sommigen hier.
    Wees blij dat een scherpe geest als onno hier nog schrijft, want neem van mij aan dat de hele NL financiele wereld hem volgt.

    Aanbeveling van mij!
    Een van de beste columnisten hier. Heldere visie.

    Je lijkt wel jaloers of gefrustreerd dat je zelf niet op de voorpagina mag schrijven. Beetje vervelend. Get a life man!

    Voor mij en denk vele anderen is Onno een van de beste (zo niet DE beste) columnisten van IEX.

    Om daar zoveel kritiek op te hebben... beetje vreemd en lijkt wel of je een geheime agenda er op na houdt.

    Zie vandaag ineens drie stukken over Spyker op de voorpagina staan, waarvan eigenlijk alleen die van Onno de moeite echt waard is.

    Goed verhaal van de beste, of in ieder geval meest leuke columnist die iex rijk is.

    Wat ik in hem waardeer is dat hij FA en TA combineert en daarmee zijn keuzes maakt, plus dat hij ook een goede visie op beurs, AEX, economie in het algemeen heeft. Een beetje een alleskunner

    IEX-forumsysteem is niet waterdicht waardoor (sommige?) mensen onder meerdere, maar ook onder andermans naam kunnen inloggen. Vooral dat laatste is een kwalijke zaak waar IEX eigenlijk wat aan moet doen.

    Met Corne van Zeijl halen we tevens de met afstand slechtste iex-columnist voor het voetlicht. Gemakkelijk geschreven stukjes, gelardeerd met tabelletjes en grafiekjes die hij uit zijn database haalt, maar informatiegehalte doorgaans laag en zelden blijk gevend van visie.
  13. [verwijderd] 15 juli 2005 17:02
    Ja klopt ja. Ik lees al jaren mee, maar schrijf niet vaak iets. Maar dit moest ik even kwijt. Vind je dat je vaak iets moet schrijven om te mogen schrijven? Lijkt me lastig.

    Groeten
  14. zet 15 juli 2005 17:18
    quote:

    Menno79 schreef:

    Ja klopt ja. Ik lees al jaren mee, maar schrijf niet vaak iets. Maar dit moest ik even kwijt. Vind je dat je vaak iets moet schrijven om te mogen schrijven? Lijkt me lastig.

    Groeten
    Ha Menno,

    Je moet gewoon lekker schrijven als je daar zin in hebt. Soms schrijf ik ook maanden/jaren niets. Spreken is zilver, zwijgen is..

    groet,

    hans
  15. eastwing 15 juli 2005 17:52
    quote:

    Menno79 schreef:

    Ja klopt ja. Ik lees al jaren mee, maar schrijf niet vaak iets. Maar dit moest ik even kwijt. Vind je dat je vaak iets moet schrijven om te mogen schrijven? Lijkt me lastig.

    Groeten
    Nee hoor Z, je moet doen wat je niet laten kunt... Maar dit valt wel op.

    Forum Topic Datum Posting
    Koffiekamer Pieter Kort - Exit Onno
    Redactie IEX.nl - 14-7-05, 17:00
    Menno79
    15-7-05, 17:17
    Koffiekamer Pieter Kort - Exit Onno
    Redactie IEX.nl - 14-7-05, 17:00
    Menno79
    15-7-05, 17:17
    Koffiekamer Jacques Potuijt - 7/7
    Redactie IEX.nl - 7-7-05, 16:43
    Menno79
    7-7-05, 22:14
    Koffiekamer Willem Middelkoop - Korte rente, lange neus
    Redactie IEX.nl - 28-2-05, 14:19
    Menno79
    4-3-05, 11:52
    Koffiekamer Jos Koets - Oude leadje
    Redactie IEX.nl - 11-2-05, 16:19
    Menno79
    13-2-05, 21:03
    Koffiekamer Jos Koets - Oude leadje
    Redactie IEX.nl - 11-2-05, 16:19
    Menno79
    13-2-05, 21:03
    Koffiekamer Redactie IEX.nl - "Ja, 30% gegarandeerd"
    Redactie IEX.nl - 17-6-04, 13:55
    Menno79
    19-6-04, 15:24

  16. [verwijderd] 15 juli 2005 18:05
    Juist binnen op www.bn.nl

    BN: We hebben de CEO van IEX aan de lijn over een uit de hand gelopen studentenprank op hun site.
    Pieter Kort: We hebben melding gedaan bij de AFM over forum misbruik.
    BN: Ik neem aan dat dit vaker voorkomt, jullie checken nu alle medewerkers van IEX?
    Pieter Kort: Nee, we checken geen andere columnisten op meerdere aliassen want dan vallen al onze columnisten door de mand en ik gebruik zelf ook 6 aliassen trouwens.
    BN: Wij danken u voor deze eerlijke uitleg, nu verder met het weerbericht.
    Pieter Kort: &^$#%%&((* Stond de mic al aan !!!!

    "Corruptus In Extremis"

427 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 22 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.426
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.907
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.396
Aedifica 2 831
Aegon 3.257 320.073
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.761
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.337
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.773
Alfen 12 16.419
Allfunds Group 3 1.210
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 336
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.330
AMG 965 125.765
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.521
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.135
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.622
Arcelor Mittal 2.024 318.624
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.280
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.693
ASML 1.762 76.992
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.653
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht