Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.883 Posts
Pagina: «« 1 ... 1402 1403 1404 1405 1406 ... 3195 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Succes 13 oktober 2022 16:05
    quote:

    theo1 schreef op 13 oktober 2022 15:52:

    [...]

    Volgens mij heb ik dat gisteren gelezen, ik meende op dit forum maar dat weet ik niet meer zeker, kan ook op de NRC site zijn geweest want die heb ik gisteren ook gelezen. In hetzelfde artikel reageerde Von der Leyen met een betaalschema: 3 miljard vrij snel en de rest iets later. Maar nee, ik heb geen link paraat. Sorry. En excuses als het niet waar is.

    Het is niet mijn intentie een negatieve stemming neer te zetten. Ik ben misschien wel een beetje ongeduldig. Het enige wat ik wil is meer en sneller.
    Die 1 miljard betreft alleen de maand mei.

    ...

    ,,Van een in mei door Brussel beloofd steunpakket van 9 miljard euro is nog maar 1 miljard uitbetaald."
    De Verenigde Staten betaalden tussen begin augustus en begin oktober 4,5 miljard dollar aan financiële hulp voor Oekraïne. Dit zegt onderzoeker Christoph Trebesch van het Institut für Weltwirtschaft (IFW) in Kiel.

    Het IFW houdt de toonaangevende Ukraine Support Tracker bij, waarvan de laatste cijfers dinsdag worden gepubliceerd. Terwijl de Amerikanen verreweg de meeste militaire hulp bieden, hebben de EU en haar lidstaten meer begrotingssteun toegezegd aan de regering van Oekraïne: bijna 16 miljard euro, waarvan 12,3 miljard van de EU komt. De VS hebben bijna 15 miljard toegezegd.

    De Amerikanen blijken sneller van betalen. Zij hebben 57 procent van de toegezegde hulp uitgekeerd, terwijl de EU slechts 29 procent overmaakte.

    ..

    www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...
  2. forum rang 7 plusmin 13 oktober 2022 16:08
    quote:

    theo1 schreef op 13 oktober 2022 15:52:

    [...]

    Volgens mij heb ik dat gisteren gelezen, ik meende op dit forum maar dat weet ik niet meer zeker, kan ook op de NRC site zijn geweest want die heb ik gisteren ook gelezen. In hetzelfde artikel reageerde Von der Leyen met een betaalschema: 3 miljard vrij snel en de rest iets later. Maar nee, ik heb geen link paraat. Sorry. En excuses als het niet waar is.

    Het is niet mijn intentie een negatieve stemming neer te zetten. Ik ben misschien wel een beetje ongeduldig. Het enige wat ik wil is meer en sneller.
    Vooral geen sorry zeggen!
    LS heeft er nogal een handje van anderen ergens van te beschuldigen terwijl hij het zelf ook gewoon doet.
    U had het inderdaad hier op het forum gelezen, LS blijkbaar niet.

    Alstu;

    benbelegger
    11 oktober 2022 22:49
    auteur info
    Uit het ND:

    Meeste geld voor Oekraïne komt van VS: Europese Unie zegt wel steun toe maar betaalt nauwelijks

    De financiële steun van Europa aan Oekraïne blijft achter bij die van de Verenigde Staten. De kloof is de afgelopen maanden alleen maar groter geworden, doordat de EU langzaam is met het uitbetalen van de hulp die zij heeft toegezegd.

    Van het in mei door Brussel beloofde steunpakket van 9 miljard euro is nog maar 1 miljard uitbetaald. De Verenigde Staten betaalden tussen begin augustus en begin oktober 4,5 miljard dollar aan financiële hulp voor Oekraïne. Dit zegt onderzoeker Christoph Trebesch van het Institut für Weltwirtschaft (IFW) in Kiel.

    Het IFW houdt de toonaangevende Ukraine Support Tracker bij, waarvan de laatste cijfers vandaag worden gepubliceerd. Terwijl de Amerikanen verreweg de meeste militaire hulp bieden, hebben de EU en haar lidstaten meer begrotingssteun toegezegd aan de regering van Oekraïne: bijna 16 miljard euro, waarvan 12,3 miljard van de EU komt. De VS hebben bijna 15 miljard toegezegd.

    De Amerikanen blijken sneller van betalen. Zij hebben 57 procent van de toegezegde hulp uitgekeerd, terwijl de EU slechts 29 procent overmaakte.

    Vorige week nog klaagde Oekraïne over het tempo waarin de EU haar toezeggingen nakomt. De Oekraïense economie is ingestort. De regering is aangewezen op buitenlandse hulp om de publieke sector overeind te houden. ‘Onze minister van Financiën staat onder extreme druk, omdat hij geld moet sturen naar het leger, de pensioenfondsen. Een of twee weken vertraging is simpelweg niet acceptabel’, zei Oleg Ustenko, economisch adviseur van president Zelensky, vorige week tegen de nieuwssite Politico.

    Dat de EU van de beloofde 9 miljard nog maar 1 miljard heeft uitbetaald, getuigt van ‘gebrek aan politieke wil’, zegt onderzoeker Trebesch. ‘Tijdens de coronacrisis werden wel tientallen miljarden uitgegeven. Er is minder vastbeslotenheid bij de Europeanen dan bij de Amerikanen.’

    In een reactie laat de Europese Commissie weten dat het resterende geld snel zal komen. Medio oktober zal 2 miljard worden overgemaakt, niet lang daarna 3 miljard. Over de voorwaarden voor uitbetaling van de laatste 3 miljard uit het steunpakket wordt nog onderhandeld door de lidstaten. De Commissie ‘heeft de ambitie’ om dit geld nog dit jaar uit te betalen. Volgens Brusselse bronnen werkt de Commissie daarnaast aan een nieuwe regeling, die de Oekraïense regering volgend jaar een voorspelbaar bedrag per maand moet garanderen.

    Frankrijk
    Van de EU-lidstaten levert Polen de meeste militaire steun aan Oekraïne (1,8 miljard euro), gevolgd door Duitsland (1,2 miljard). Opvallend is de lage score van Frankrijk (200 miljoen), de militair sterkste lidstaat van de EU. Na afloop van de informele EU-top in Praag kondigde president Macron de vorming aan van een fonds van 100 miljoen euro voor wapens voor Oekraïne. Ook gaat Frankrijk meer Caesar-houwitzers leveren. De militaire steun van de EU-lidstaten blijft ver achter bij die van het Verenigd Koninkrijk (3,7 miljard) en vooral de VS (27,6 miljard).

    Uitgedrukt in percentage van het bruto binnenlands product levert Letland de grootste inspanning met 1 procent van het bbp. De VS zitten op 0,25 procent, Nederland op 0,19 procent.
    .
  3. forum rang 7 plusmin 13 oktober 2022 16:10
    quote:

    Succes schreef op 13 oktober 2022 16:05:

    [...]

    Die 1 miljard betreft alleen de maand mei.

    Nee, er is in mei 9 miljard toegezegd en tot op heden slechts 1 miljard van uitbetaald.

    uit uw eigen Volkskrant artikel:

    "Van een in mei door Brussel beloofd steunpakket van 9 miljard euro is nog maar 1 miljard uitbetaald."
  4. forum rang 8 het zwaard 13 oktober 2022 16:50
    Door Rusland aangestelde gouverneur Cherson roept bewoners op te vluchten
    Vladimir Saldo, de gouverneur van Cherson die door Moskou in het zadel is geholpen, heeft vandaag inwoners van zijn provincie opgeroepen te evacueren. De redenen zijn de aanhoudende gevechten tussen Rusland en de oprukkende Oekraïense legertroepen.

    Het Britse ministerie van Defensie berichtte donderdagochtend al over een mogelijke evacuatie van mensen uit Cherson door pro-Russische autoriteiten. "Ze hebben in de afgelopen dagen waarschijnlijk opdracht gegeven voor de evacuatie van sommige burgers. Waarschijnlijk anticiperen ze dat de gevechten zich uitbreiden naar de stad Cherson", aldus Defensie.

    Saldo deed zijn oproep in een video die hij verspreidde via berichtendienst Telegram. Ook vroeg hij om hulp uit Moskou, om burgers die weg willen te helpen met transport naar Rusland. Vorige maand werden in vier Oekraïense provincies, waaronder Cherson, uiterst omstreden referenda gehouden. Naar aanleiding van de uitslag, die door het Westen wordt afgedaan als schijn, heeft Rusland de provincies geannexeerd.
  5. forum rang 8 het zwaard 13 oktober 2022 16:56
    EU maakt nog eens 3,5 miljard euro vrij voor opvang vluchtelingen
    De lidstaten van de Europese Unie krijgen nog eens 3,5 miljard euro ter beschikking voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Met het geld kunnen de overheden de eerste opvang en huisvesting financieren, alsook maatregelen om de toegang van de vluchtelingen tot gezondheidszorg en de arbeidsmarkt te begeleiden.

    Om vers geld te vinden voor de opvang van vluchtelingen, had de Europese Commissie eind juni een aantal aanpassingen aan de begrotingsregels gesuggereerd. Zo stelde ze onder meer voor om dit en volgend jaar 3,5 miljard euro uit de cohesiebudgetten voor te financieren, zodat de lidstaten sneller over extra cash zouden beschikken.

    De lidstaten en het Europees Parlement raakten het al snel eens om dit zogenaamde FAST-CARE-voorstel snel en zonder amendementen goed te keuren. De volksvertegenwoordigers deden dat eerder deze maand in Straatsburg, de lidstaten donderdag op een bijeenkomst van de ministers van Justitie in Luxemburg.

    In april had de EU ook al eens 3,5 miljard euro vrijgemaakt voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Het ging toen om voorschotten uit REACT-EU, een onderdeel van het Europese coronaherstelplan dat bedoeld is voor het economische herstel van de regio's en eveneens deel uitmaakt van de cohesiebudgetten.

    Dankzij de activering van de richtlijn over tijdelijke bescherming kunnen Oekraïense vluchtelingen in de EU quasi automatisch genieten van een recht op verblijf en meteen toegang krijgen tot de zorg en de arbeidsmarkt. Momenteel genieten 4,2 miljoen vluchtelingen van dit statuut.
  6. forum rang 8 het zwaard 13 oktober 2022 17:00
    Russische autoriteiten grijpen daklozen vast aan voedselbanken om ze in te lijven bij leger

    De gedeeltelijke militaire mobilisatie die door Poetin is afgekondigd, loopt niet van een leien dakje. Het zet de Russische autoriteiten ertoe aan om mannen uit de meest kwetsbare groepen naar het Oekraïense front te sturen. Dat melden ‘The Moscow Times’ en ‘Mediazona’.
  7. forum rang 5 theo1 13 oktober 2022 17:02
    quote:

    plusmin schreef op 13 oktober 2022 16:08:

    [...]

    Vooral geen sorry zeggen!
    LS heeft er nogal een handje van anderen ergens van te beschuldigen terwijl hij het zelf ook gewoon doet.
    U had het inderdaad hier op het forum gelezen, LS blijkbaar niet.

    Alstu;

    benbelegger
    11 oktober 2022 22:49
    auteur info
    Uit het ND:

    [..]
    .
    Ja bedankt, dat was hem. Heeft dus in het ND en de volkskrant gestaan.
  8. a.voordedorst 13 oktober 2022 17:05
    quote:

    het zwaard schreef op 13 oktober 2022 17:00:

    Russische autoriteiten grijpen daklozen vast aan voedselbanken om ze in te lijven bij leger

    De gedeeltelijke militaire mobilisatie die door Poetin is afgekondigd, loopt niet van een leien dakje. Het zet de Russische autoriteiten ertoe aan om mannen uit de meest kwetsbare groepen naar het Oekraïense front te sturen. Dat melden ‘The Moscow Times’ en ‘Mediazona’.
    Kunnen ze goed gebruiken om de veerpontjes te beschermen als dat lukt.
  9. forum rang 7 plusmin 13 oktober 2022 17:15
    quote:

    theo1 schreef op 13 oktober 2022 17:02:

    [...]

    Ja bedankt, dat was hem. Heeft dus in het ND en de volkskrant gestaan.
    En op het forum :)
  10. forum rang 7 plusmin 13 oktober 2022 17:19
    quote:

    luchtschip schreef op 13 oktober 2022 13:55:

    [...]

    Heb jij ook een link voor de bewering dat : Van de 9 miljard (van heel Europa) steun voor Oekraïne is nog maar een lullige 1 miljard daadwerkelijk betaald.

    Lijkt mij dat je bewust of onbewust een negatieve sfeer neerzet zonder onderbouwing, maar zie graag een link waar je jouw kritiek mee kunt rechtvaardigen
    [...]
    L.S.
    Als je een volgende keer iemand om een link of bron vraag zou het je sieren te wachten tot je die bron gekregen hebt, ipv direct al start met verkapte beledigingen uiten of iemand betichten.

    Als het over anderen gaat weet je het allemaal zo goed maar als het over jezelf gaat verdwijn je als sneeuw voor de zon aan de horizon.
    Niet de ballen om een foutje of ongelijk toe te geven lijkt het. Maar iemand (valselijk) betichten heb je weinig moeite mee?
    Dát zet pas een negatieve sfeer neer!

    100.000 posts betekent niet dat je altijd gelijk hebt! Integendeel zelfs, liever kwaliteit dan kwantiteit.
    En jij bent van die laatste lijkt het.
  11. forum rang 5 seance 13 oktober 2022 17:32
    quote:

    luchtschip schreef op 13 oktober 2022 12:58:

    Information appeared on the network that Russian soldiers mobilized near Kherson killed the commander who prevented them from surrendering, – the media report.

    They were transferred to one of the hottest areas of the front without training, equipment and with the order to stand until the end. They tried to negotiate with their commander about leaving, minimal training and receiving equipment.

    The commander refused, as a result he was killed and the Armed Forces surrendered.

    twitter.com/Flash_news_ua/status/1580...
    kijk dat moet massaal gedaan worden; afschieten die commandanten en soortgelijk tuig.
  12. forum rang 7 plusmin 13 oktober 2022 17:36
    quote:

    matad schreef op 13 oktober 2022 14:18:

    [...]

    Luchtschip.
    Het is bekend dat je tot het uiterste steun verleend aan Oekraïne en alles goedpraat en soms goed draait. Van mij mag je omdat ik je zeer waardeer en ik dat meeneem. Jij bent immers net zo min een heilige als ik.
    Maar als je nu eens goed naar de grafiekjes kijkt die jij plaatst over de bedoelde steun dan lig je toch krom van het lachen als je de steun van de West Europeesche landen bekijkt t.o.v. de VS.
    Het enige westerse land dat zich de ogen uit de kop moet schamen is Frankrijk (of is het Frankarm?).
    Uit dat artikel van de Volkskrant;

    "Van de EU-lidstaten levert Polen de meeste militaire steun aan Oekraïne (1,8 miljard euro), gevolgd door Duitsland (1,2 miljard). Opvallend is de lage score van Frankrijk (200 miljoen), de militair sterkste lidstaat van de EU. Na afloop van de informele EU-top in Praag kondigde president Macron de vorming aan van een fonds van 100 miljoen euro voor wapens voor Oekraïne. Ook gaat Frankrijk meer geavanceerde Caesar-houwitzers leveren. De militaire steun van de EU-lidstaten blijft ver achter bij die van het Verenigd Koninkrijk (3,7 miljard) en vooral de VS (27,6 miljard)."

    In verhouding levert de VS verreweg de meeste steun, zowel financieel als materieel.
    Maar al die steun is voor de USA een spotgoedkope manier om een aartsvijand indirect aan te vallen, een echte confrontatie zou vele malen duurder uitpakken.
    Er zijn voormalige Oostblok landen die zeer veel materieel leveren, en dat is mooi! Maar dat wilde ze toch al vervangen door superieur westers materieel, dit blijkt een win-win situatie met alleen maar verliezers in Oekraïne.

    Ipv de steun per land vergelijken met het BBP zou een vergelijking met de defensiebudget wellicht een eerlijker beeld geven!
    Ook dat pakt voor Frankrijk niet gunstig uit ben ik bang maar dan blijkt ook dat de VS er anders voorstaat in zo'n grafiek.

    Macron is geen fluit waard, die likte ploertins hielen nog terwijl de bommen vielen.
  13. forum rang 8 het zwaard 13 oktober 2022 17:40
    EU-buitenlandchef: 'Russisch leger wordt van de kaart geveegd als het kernwapen inzet'
    "Poetin zegt dat hij niet bluft met de nucleaire dreigementen. Hij moet dan wel begrijpen dat de landen die Oekraïne steunen, de EU en haar lidstaten, de Verenigde Staten en de NAVO, ook niet bluffen. Elke nucleaire aanval tegen Oekraïne zal leiden tot een reactie. Geen nucleaire reactie, maar een militaire reactie die zo krachtig zou zijn dat het Russische leger weggevaagd zou worden", verklaarde Borrell.

    Dat heeft Josep Borrell, de hoge vertegenwoordiger van het Europees buitenlands beleid, gezegd op de hoofdzetel van de NAVO in Brussel. Het is de eerste keer dat de Europese Unie zo krachtig dreigt met de gevolgen van een eventuele inzet van een kernwapen door Rusland. Ook de Verenigde Staten lieten al verstaan dat ze "alle Russische doelen" in Oekraïne meteen zouden vernietigen als Moskou een kernwapen inzet.

    Borrell kondigde in Brussel ook aan dat de Europese Unie volgende week een nieuwe financiering zal goedkeuren, die de militaire steun aan Oekraïne optrekt tot meer dan 3 miljard euro sinds het begin van de Russische invasie.

    "Ik kom de leden van de NAVO op de hoogte brengen dat we - ik hoop volgende week maandag in Luxemburg - een nieuwe tranche van onze militaire steun aan de Oekraïense strijdkrachten zullen goedkeuren", aldus Borrell. Maandag vergaderen de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU-landen in Luxemburg.

    Volgens Europese bronnen gaat het om een tranche van 500 miljoen euro. Sinds het begin van de Russische invasie in Oekraïne heeft de EU al 2,5 miljard euro toegekend aan de lidstaten voor de financiering van wapenleveringen aan Oekraïne. Het geld komt uit de Europese Vredesfaciliteit, een fonds van 5,7 miljard euro.

    Eerder op de dag had Borrell in een tussenkomst in het Europacollege in Brugge de Russische president Vladimir Poetin in scherpe bewoordingen gewaarschuwd voor een nucleaire aanval op Oekraïne.
  14. forum rang 7 plusmin 13 oktober 2022 17:49
    quote:

    het zwaard schreef op 13 oktober 2022 17:40:

    EU-buitenlandchef: 'Russisch leger wordt van de kaart geveegd als het kernwapen inzet'
    "Poetin zegt dat hij niet bluft met de nucleaire dreigementen. Hij moet dan wel begrijpen dat de landen die Oekraïne steunen, de EU en haar lidstaten, de Verenigde Staten en de NAVO, ook niet bluffen. Elke nucleaire aanval tegen Oekraïne zal leiden tot een reactie. Geen nucleaire reactie, maar een militaire reactie die zo krachtig zou zijn dat het Russische leger weggevaagd zou worden", verklaarde Borrell.

    Dat heeft Josep Borrell, de hoge vertegenwoordiger van het Europees buitenlands beleid, gezegd op de hoofdzetel van de NAVO in Brussel. Het is de eerste keer dat de Europese Unie zo krachtig dreigt met de gevolgen van een eventuele inzet van een kernwapen door Rusland. Ook de Verenigde Staten lieten al verstaan dat ze "alle Russische doelen" in Oekraïne meteen zouden vernietigen als Moskou een kernwapen inzet.

    Borrell kondigde in Brussel ook aan dat de Europese Unie volgende week een nieuwe financiering zal goedkeuren, die de militaire steun aan Oekraïne optrekt tot meer dan 3 miljard euro sinds het begin van de Russische invasie.

    "Ik kom de leden van de NAVO op de hoogte brengen dat we - ik hoop volgende week maandag in Luxemburg - een nieuwe tranche van onze militaire steun aan de Oekraïense strijdkrachten zullen goedkeuren", aldus Borrell. Maandag vergaderen de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU-landen in Luxemburg.

    Volgens Europese bronnen gaat het om een tranche van 500 miljoen euro. Sinds het begin van de Russische invasie in Oekraïne heeft de EU al 2,5 miljard euro toegekend aan de lidstaten voor de financiering van wapenleveringen aan Oekraïne. Het geld komt uit de Europese Vredesfaciliteit, een fonds van 5,7 miljard euro.

    Eerder op de dag had Borrell in een tussenkomst in het Europacollege in Brugge de Russische president Vladimir Poetin in scherpe bewoordingen gewaarschuwd voor een nucleaire aanval op Oekraïne.
    Dat is een duidelijke boodschap richting het kremlin.

    Het zou fijn zijn in het vervolg de link naar de bron erbij te vermelden?
  15. forum rang 8 het zwaard 13 oktober 2022 17:53
    Er rest voor de Russen nog enkel wat te dreigen. Niets meer, niets minder. Is het niet met de gas stop leveringen, hun atoomwapens, nu weer met de graanuitvoer. Wie geloofd die bende nog hier op dit forum ?

    Rusland dreigt met intrekken steun voor graandeal

    Rusland is erop voorbereid om de verlenging van de graandeal tegen te houden, als niet aan de Russische eisen wordt voldaan. Dat heeft Moskou in een brief aan secretaris-generaal Antonio Guterres van de Verenigde Naties geschreven, zo meldt de Russische VN-ambassadeur in Genève Gennady Gatilov aan persbureau Reuters.

    Het graanakkoord werd in juli gesloten tussen Oekraïne, Rusland, Turkije en de Verenigde Staten om een einde te maken aan de Russische blokkade van de Oekraïense graanexport en zo een wereldwijde voedselcrisis in de kiem te smoren. Volgens de VN is het akkoord een succes. In november moet de deal worden verlengd en komend weekend overleggen de VN daarover.

    Rusland heeft al meerdere malen geklaagd over de implementatie van het graanakkoord. Moskou zegt nog steeds problemen te hebben bij de export van kunstmest en voedsel, terwijl daar in het akkoord wel garanties voor zijn gegeven.

    In de brief aan de VN, die niet is vrijgegeven, staat volgens Gatilov een lijst aan klachten. Als niet aan de Russische wensen wordt tegemoetgekomen, zal Moskou de deal "op een andere manier moeten gaan bekijken". Daarbij sluit hij niet uit dat Rusland de deal zal beëindigen.
  16. forum rang 8 Freemoneyforever 13 oktober 2022 18:05
    quote:

    Succes schreef op 13 oktober 2022 17:36:

    NATO to deliver counter-drone equipment to #Ukraine, “with hundreds of drone jammers which can help render ineffective Russian & Iranian-made drones,” says @jensstoltenberg
    twitter.com/rehannajb/status/15805691...
    Illegale drone jammers eenvoudig te koop via Chinees handelsplatform
    www.dronewatch.nl/2021/03/26/illegale...
  17. forum rang 5 theo1 13 oktober 2022 18:45
    quote:

    plusmin schreef op 13 oktober 2022 17:36:

    [...]

    "Van de EU-lidstaten levert Polen de meeste militaire steun aan Oekraïne (1,8 miljard euro), gevolgd door Duitsland (1,2 miljard). Opvallend is de lage score van Frankrijk (200 miljoen), de militair sterkste lidstaat van de EU. Na afloop van de informele EU-top in Praag kondigde president Macron de vorming aan van een fonds van 100 miljoen euro voor wapens voor Oekraïne. Ook gaat Frankrijk meer geavanceerde Caesar-houwitzers leveren. De militaire steun van de EU-lidstaten blijft ver achter bij die van het Verenigd Koninkrijk (3,7 miljard) en vooral de VS (27,6 miljard)."
    [...]
    Macron is geen fluit waard, die likte ploertins hielen nog terwijl de bommen vielen.
    De Fransen komen de laatste tijd een heel klein beetje in beweging. Een paar extra Caesars en nog wat spul. Tot voor kort hadden ze maar net iets meer houwitsers geleverd dan Nederland. Ze hebben mijn posting van een week of zo geleden kennelijk gelezen ;-) of ze hebben van Biden een vergelijkbare preek gekregen. Maar het blijft schandalig.

    In de aanloop van WO1 waren Frankrijk en Rusland bondgenoten. Zouden ze in Frankrijk al hebben gehoord dat tsaar Nicolaas ten val is gekomen?

    Macron... breek me de bek niet open over die vent.
63.883 Posts
Pagina: «« 1 ... 1402 1403 1404 1405 1406 ... 3195 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.845
AB InBev 2 5.292
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.562
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.997
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.556
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.162
AFC Ajax 537 7.020
Affimed NV 2 5.767
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.865
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.365
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.775
Alfen 12 16.642
Allfunds Group 3 1.223
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.768
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.412
AMG 965 126.265
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.176
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.721
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.152
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.291
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.735
ASML 1.762 77.235
ASR Nederland 18 4.133
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.695
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht