Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Flow Traders BMG3602E1084

Laatste koers (eur)

19,390
  • Verschill

    -0,270 -1,37%
  • Volume

    58.679 Gem. (3M) 228,2K
  • Bied

    19,390  
  • Laat

    19,410  
+ Toevoegen aan watchlist

Flow Traders - 2023: (op) weg naar Bermuda

7.785 Posts
Pagina: «« 1 ... 70 71 72 73 74 ... 390 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Daexter 13 maart 2023 22:58
    quote:

    Dr. Moos schreef op 13 maart 2023 20:29:

    [...]

    Ik vind dit een grappige uitspraak die ik al weer even niet gehoord had. Vele "pietjes" hoorde ik dit in 2020/21 zeggen over spac's en andere waardeloze aandelen met de term hodl. Vandaag staan de meeste > -60%. Of failliet zoals voyager en vele andere. Ik betwijfel of 2/3 het overleefd.

    Ook hoorde ik afgelopen jaren veel huizenkopers zeggen dat de prijs niet veel uitmaakt ondat het toch wel stijgt in de toekomst.

    Grappig toch zeker als je kijk naar huizenprijzen of aandelen afgelopen 45 jaar in Japan.

    Verder heeft de zero's laten zien dat de meeste internetbedrijven gewoon omgevallen zijn. Een enkeling zoals Amazon heeft het gered en ja daar is het rendement niet misselijk van.

    Weinige weten hoe een echte crisis eruit ziet en Weinige kennen een beurs die meer dan 5 jaar omlaag gaat. Maar se geschiedenis heeft voorbeelden te over.

    Verder kan ik me de verhalen van wirecard of imtech nog wel herinneren mensen die alles erin hadden gestopt.

    Je heb echt wel ergens gelijk hoor als je spreiding maar goed is en je horizon lang genoeg.

    Ikzelf heb weinig geduld en mn horizon is niet eindeloos.

    Een huis koop je om in te wonen, niet voor het rendement. Het is mooi als je huis wel rendement oplevert, maar je bent een debiel als je je gek laat maken door "de markt" en meer biedt dan dat je zelf hebt uitgerekend wat het huis (jou) waard is, wat dat betreft is er niet veel anders dan met beleggen.

    Spacs heb ik inderdaad ook met verbazing naar gekeken hoeveel domme particulieren daar met open ogen in getuind zijn. Legale oplichting. Niet aan mij besteed.

    Die internetbedrijven waren inderdaad sky high gewaardeerd. Ik was toen nog niet financieel in de markt, volgde de markt wel actief, dus heb misschien makkelijk praten maar nu had je veel vergelijkbare situaties zoals een JET die koersdoelen van 120 euro kreeg toen het op 80 stond, ik dacht toen, ik heb er geen verstand van blijkbaar, ik vind het nog geen 20 euro waard. Ik heb er niets mee gedaan.

    Imtech heb ik inderdaad ook gehad, was onder gewaardeerd maar door een niet functionerende accountant, helaas het bokje. Doe je niks aan, daarom moet je spreiden.
  2. forum rang 8 beleggertje2020 14 maart 2023 01:39
    quote:

    Daexter schreef op 13 maart 2023 22:45:

    [...]

    Nou jij vindt dus dat de beste belegger aller tijden alleen onzin verkondigt.....het is namelijk niet mijn eigen vinding dat risico eigenlijk niet bestaat.

    Uiteraard begint het allemaal bij een grondige analyse van een bedrijf, waar je onderwaardering constateert. Als je analyse klopt, dan komt die onderwaardering vroeg of laat aan het licht en is het dus een kwestie van tijd voordat het zogenaamde risico wegvalt.

    En omdat je zelf altijd een fout kunt maken bij je analyse is het inderdaad onverstandig om alles in 1 of 2 bedrijven te steken.

    Als je dood bent heb je niks meer aan je rendement, dus vanuit dat oogpunt is je risico sowieso nul. Tenzij jij redeneert vanuit het oogpunt van je nageslacht, daar gaat dan sowieso al 20% vanaf. Dus dat risico is inderdaad ook al bekend. Je weet nooit hoe het loopt maar gemiddeld genomen heb ik nog een jaar of 40 te gaan.
    P.s ben nu ook weer bij lange na niet de beste belegger allertijden hoor ha ha ! Als bezitter van alleen aandelen FLOW heb ik tuurlijk wel heel grondig de boel geanalyseerd m.b.t FLOW ! Dat ik niet spreid in aandelen wil niet zeggen dat ik maar op 1 paard wed. Heb ook nog een eigen volledig afbetaald huis , dus in noodgevallen (bijv als FLOW op korte termijn toch zou omvallen om weet ik het wat , totaal tegen mijn verwachting in dan he ! ) kan ik dat eigen huis ook ten gelde maken op een voor mij giga-overwaarde en er toch gewoon in blijven wonen. Als daarnaast de rentes dan veels te laag blijven t.o.v de inflatie door de zachte heelmeesters van de FED/ECB dan wordt ook mijn huis veel meer waard nog dan nu in euro's. Een hoge inflatie , te weinig rente en te weinig bij-bouwen door stikstofproblematiek etc etc zorgt immers voor nog hogere huizenprijzen hier in NL , zeker een zeer degelijk goed geisoleerd huis wat ik heb met relatief laag energieverbruik van gas en elektra . Ik hoef met die aandelen FLOW en z'n dividenden maar 6,5 jaar te overbruggen totaan pensioen . Dus als het bijv goed fout gaat met bijv een FLOW dan hoef ik die zeer hoge overwaarde in mijn eigen huis ook maar max 6,5 jaar aan te spreken. Alleen mijn nalatenschap voor de naasten wordt dan hooguit wat minder . So what ! Tuurlijk zit ik nu alleen in FLOW omdat ik daar nu eenmaal het allermeeste in geloof op korte termijn en middenlange termijn t.o.v andere AEX/AMX fondsen. Het is ook een leuke hobby dat beleggen en er wat mee bezig te zijn.
  3. forum rang 7 €URO-Trader 14 maart 2023 08:16
    waarom koopt men een obligatie met praktisch geen rendement voor langere tijd? In de wetenschap dat de rente omhoog kan vliegen. Graaiers of dan toch die verzwakte zuiderburen staande houden die dreigen om te vallen? Voor Flowtraders breken er gouden tijden aan.
  4. forum rang 7 €URO-Trader 14 maart 2023 08:49
    Bankaandelen staan sowieso te hoog, die krijgen nog heel wat verliesposten te verwerken. Tech, veel te hoog gewaardeerd. Of gaf ik dit gisteren al aan?
  5. boxer2 14 maart 2023 10:26
    Flow heeft de laatste tijd geen eigen aandelen meer ingekocht. Waarom niet ?
    Het zal toch niet zo zijn dat ze het geld nodig hebben omdat er iets fallikant mis is gegaan.?
    Vervelend al die twijfels die dat oplevert.

    Boxer
  6. Fohn2 14 maart 2023 10:29
    wat een aanfluiting weer vandaag. Flow koers doet allang niet meer wat het zou moeten doen bij oplopende vixen.
  7. Bohera 14 maart 2023 10:32
    Elke keer blijkt dat ze bakken met geld verdienen bij grote koers fluctuaties. Een beetje vertrouwen is hier wel op zijn plaats denk ik.
  8. forum rang 8 beleggertje2020 14 maart 2023 10:39
    quote:

    Felix07 schreef op 14 maart 2023 09:40:

    Ik denk dat het geld weer met bakken tegelijk naar binnenstroomt bij Flow - kijk die MOVE index toch eens gaan:
    finance.yahoo.com/quote/%5EMOVE/?gucc...
    Denk het ook ! De move-index staat zelfs nog flink boven die ook al hele grote piek van maart 2020 (corona-crisis) . Zo hoog heeft die index nog niet gestaan ! Desondanks wordt er lang niet altijd meteen op gereageerd middels koersstijgingen FLOW , kijk maar naar 2020! Ook daar kwam de echte grote stijging van FLOW een tijdje na die VIX-piek en Move-index-piek. Ze verdienen nu prima bij FLOW, dus blijf mooi op mijn handen zitten , zeker bij deze zeer lage koers FLOW die m.i zwaar ondergewaardeerd is ( is nu ca net zo zwaar ondergewaardeerd als direct na de corona-regels in 2020 )
  9. Joost_K 14 maart 2023 10:49
    Zouden de medewerkers bij flow traders nu ook weer in tentjes/slaapzakken op de werkvloer zitten?
  10. forum rang 7 €URO-Trader 14 maart 2023 10:53
    Curieus verloop, dat is de beurs. Die spike omhoog komt nog wel, er is al 2 dagen dubbele omzet gedraaid. Waar parkeert Flow hun geld?
  11. forum rang 5 devil80 14 maart 2023 10:56
    quote:

    Gaasp schreef op 14 maart 2023 10:33:

    Ik had ook hogere koersen bij Flow verwacht.
    Misschien moet je eens kijken wat de gehele financiele sector heeft gedaan laatste dagen.
    Flow doet het fantastisch ten opzichte van de andere aandelen.

    Check de beurs aandelen : Euronext, Dt Boerse, CME. Nasdaq
    Check alle broker aandelen : Robinhood, Interactive brokers, FlatexDegiro, Charles Schwab
    Check alle bank aandelen.

    En nog steeds doet Flow het tiental(len) procenten beter dan de gemiddelde financiele sector fonds deze laatste dagen.
7.785 Posts
Pagina: «« 1 ... 70 71 72 73 74 ... 390 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht