Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 1182 1183 1184 1185 1186 ... 1308 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 hirshi 22 mei 2023 17:51
    quote:

    het zwaard schreef op 22 mei 2023 17:36:

    ffff,

    Merci voor de kennisgeving. Ik volg Japan eigenlijk totaal niet en kan er dus niets over kwijt, over zeggen. Zal er nu zeker in de toekomst wat beter op letten. Jij koopt NN, ik ben dan weer druk met Ageas, om diverse redenen ( Actief in China maar ook fiscaal iets aantrekkelijker binnen een Belgische onderneming).

    Heb ook Ageas in mijn Pf, maar begrijp niet dat Ageas fiscaal aantrekkelijker kan zijn voor iemand die in Luxemburg woont. Wat betreft Ageas in China.
    De aandelen van Chinese verzekeraars genoteerd op de beurs van Hongkong outperformen ruimschoots de bredere Hang Seng-index. Nieuwe verzekeringscontracten en stabiele marges leidden al tot prima kwartaalresultaten, o.a. bij het bij ons bekende Ping An. De Chinese verzekeringssector is op de beurs terug ‘hot’. Dat is indirect ook goed nieuws voor het Belgische Ageas, dat relatief omvangrijke activiteiten in China ontplooit. Vorig jaar leed de beurskoers van Ageas nog onder de negatieve connotatie met China, en de terug­lopende inkomsten uit die regio. De beleggersfocus lag bovendien op de geopolitieke gevaren en corona. De risicoperceptie nam duidelijk toe. Maar zulke zaken hebben de neiging om om de zoveel tijd weer te keren. Geniet China weer een positieve bijklank, dan zal dat om dezelfde reden ook weer beleggers naar Ageas lokken.
    Technisch is NN een verkoop.
  2. forum rang 7 ffff 22 mei 2023 21:12
    Hans,

    Je posting over de DRIP had ik uiteraard gelezen, maar gaf niet de informatie die ik zocht. Die kwam , heel attent van Rene en die had het dan nog wel van Saxo. Precies die twee cijfers die ik zocht.

    DZR,
    Mijn Zwitserse bank is NIET duur, maar die val ik niet zomaar lastig. Ik probeer altijd eerst zelf iets uit te zoeken voordat ik bankmedewerkers lastig val. Vandaar ook mijn e-mailtje naar Investor relations van SBM....Maar die hadden een dagje vakantie en wellicht morgen of overmorgen antwoord. De service van Rene was daarmee vergeleken weer zo snel als vroeger Overtoom.......

    Het zwaard,

    Je hebt goed nagedacht, maar ik zal het je uitleggen: Het is fiscaal aantrekkelijker BINNEN een Belgische NV. en daarom binnen die Belgische NV, waarvan ik groot-aandeelhouder ben, toch net iets liever Ageas dan NN. Dat ik in Luxemburg woon heeft dus voor die Belgische NV geen enkele betekenis.

    Peter
  3. forum rang 7 leek2018 23 mei 2023 07:08
    quote:

    JP Samosa schreef op 22 mei 2023 15:43:

    Hugo deJonge , hij is fit, energiek en blijft optimistisch. Ik mag ‘m wel.
    Helaas zit hij met tegenstand van eindeloze procedures, Vollebroek,stikstof,d66,de rechter, en andere chagrijnen .
    Daarom lukt het niet
    In Nederland lukt op elk terrein niets meer. En dat kan je de regering eigenlijk niet verwijten. De 2e kamer heeft allerlei regels (wetten ed) bedacht om de vele minderheidsgroepen op elk terrein in Nederland te pemperen. Als er een plantje verdwijnt lijkt dat de leverbaarheid van onze kinderen negatief te beïnvloeden. Vraag me wel eens af hoe de wereld er uit zou zien, als de dinio's niet zo plotseling het loodje legden. Moet toch een behoorlijke impact hebben gehad op de biodervisiteit van de planeet.
  4. forum rang 10 voda 23 mei 2023 07:53
    ’Woningzoeker de klos door bouwdip’
    Is er nog hoop voor bouwplannen De Jonge? Woningbouw een ’giftige cocktail’
    Door VALENTIJN BARTELS EN YTEKE DE JONG

    Updated 3 min geleden
    19 min geleden
    in BINNENLAND

    AMSTERDAM - Woningzoekers zijn de komende jaren de klos omdat de bouwplannen van woonminister Hugo de Jonge forse vertraging oplopen. „De enige oplossing is het zoeken naar veel bouwlocaties.”

    Het afgelopen kwartaal bleek het aantal bouwvergunningen al met 28 procent te zijn gedaald, maar maandag stelde de minister dat ook volgend jaar sprake zal zijn van een bouwdip in plaats van de gewenste 100.000 woningen extra per jaar. De bouw valt volgens de minister terug als gevolg van hogere bouwkosten en hogere rente, terwijl de vraag door migratie groter is dan verwacht.

    „De wachttijd voor woningen zal verder oplopen door het terugvallen van de nieuwbouw en de hoge migratiecijfers. Je ziet dit de laatste twee jaar al gebeuren. Het woningtekort ligt nu op zo’n 350.000 woningen en dat zal vermoedelijk oplopen naar 400.000 tot 500.000 woningen. Het enige wat je kunt doen is alternatieven zoeken als woningen splitsen, samenwonen of migratie terugdringen”, zo is de verwachting van hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer van de TU Delft.

    BEKIJK OOK:
    Donkere wolken boven woningbouwambities kabinet: ’Dip in productie’

    ’Woondeals’
    Minister De Jonge heeft net ’woondeals’ voor de bouw van zo’n 900.000 woningen afgesproken met veel provincies, maar het probleem is dat deze plannen nog van de grond moeten komen. „Er is geen knop die je zomaar kunt omzetten. Het duurt een aantal jaar voordat een woning kan worden opgeleverd. Dus als je veel wilt bouwen, moet je veel meer plannen maken dan wat je precies nodig denkt te hebben. Want er sneuvelen altijd plannen, vanwege bijvoorbeeld eisen van gemeenten of bezwaren van omwonenden”, zegt directeur Taco van Hoek van het Economisch Instituut van de Bouw (EIB). Ontwikkelaarskoepel Neprom luidde onlangs al de alarmbel en zegt nu in een reactie dat men geen verbetering ziet in het aantal vergunningen tot en met 2025. „Hopelijk is er daarna sprake van herstel, als de inflatie tenminste opgelost wordt.”

    BEKIJK OOK:
    Nieuwbouw valt sterk terug: 28% minder bouwvergunningen

    De architecten verwachten een daling van 48 procent in hun opdrachten, zo werd maandag bekend. „De bouwvrijstelling voor stikstof is gesneuveld, waardoor het aantal bouwvergunningen is gedaald. Ook kunnen kopers door de hogere rente minder hypotheek krijgen, wat zijn weerslag weer heeft op de animo voor nieuwbouw. Voor alles wat je doet op de woningmarkt moet je een lange adem hebben”, zegt bouweconoom Maurice van Sante van ING. Hij wijst erop dat in de huidige markt kopers liever een bestaande woning kopen, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. „De minister moet inzetten op grotere locaties, het optoppen van bestaande woningen en het ontwikkelen van binnen-en buitenstedelijke locaties”, zegt Van Sante.

    ’Optoppen’
    De Jonge benadrukte maandag zelf ook dat buitenstedelijke locaties onmisbaar zijn om voldoende te kunnen bouwen. Met ’optoppen’ - verhogen van bestaande bouw - denkt hij uiteindelijk zo’n 100.000 woningen extra te kunnen realiseren. De minister roept provincies en gemeenten bovendien op om met alternatieve locaties te komen en tempo te maken met vergunnen. De bewindsman vertelde eerder zelf knopen door te willen hakken over locaties, als provincies en gemeenten te lang treuzelen.

    BEKIJK OOK:
    ’Kant-en-klaar woning geen oplossing wooncrisis’

    Het komt echter voor dat gemeenten of provincies andere plannen hebben met woningbouwlocaties. Een uitbreiding in een weiland ten oosten van Alkmaar wordt bijvoorbeeld tegengehouden vanwege zwaardere ’landschapseisen’ van de provincie Noord-Holland. „Het is voor de minister zaak om veel ballen in de lucht te brengen. Nu koerst hij op binnenstedelijke, complexe locaties, waarvan het pas na 2030 realistisch is dat er gebouwd kan worden. Terwijl De Jonge ook kan inzetten op grote buitenstedelijke locaties en misschien wel vooral in elk dorp of stad te gaan voor een straatje erbij. Een klein project is vaak makkelijker en sneller te realiseren dan een groot project”, zegt Van Hoek.

    Woningcorporaties
    Een groot deel van de 900.000 woningen moet door woningcorporaties gebouwd worden, die verantwoordelijk zijn voor de sociale huur. Per jaar zouden zij 30.000 woningen toe moeten voegen, maar een woordvoerder van corporatiekoepel Aedes meldt dat dit de komende jaren niet lukt. „Er moeten voldoende bouwlocaties beschikbaar komen tegen realistische sociale grondprijzen. Daarin hebben gemeenten een rol, maar ook projectontwikkelaars en investeerders kunnen hun verantwoordelijkheid nemen in het realiseren van een goede mix van sociale woningen, middenhuur en koop.”

    BEKIJK OOK:
    Belegger brandt zich niet aan woningbouw

    ’Giftige cocktail’
    Bouwend Nederland spreekt van een ’giftige cocktail’ naar aanleiding van de aankondiging van de minister en pleit voor meer doorstroming op de woningmarkt. „Het is niet uit te leggen dat we in een tijd van een oplopend woningtekort en achterstallig onderhoud aan onze infrastructuur een krimp tegemoet zien”, zegt voorman Arno Visser. Hij roept de rijksoverheid, provincies, gemeenten en corporaties op te kijken naar alternatieve, buitenstedelijke locaties waar volgens hem betaalbare woningen gebouwd kunnen worden. Ook zou een verruiming van de financiering meer kopers kunnen helpen aan een woning. „Starters beginnen veelal in een bestaande woning. Geef deze starters tot slot meer mogelijkheid bij het kopen van een nieuwbouwwoning door het maximale bedrag dat ze kunnen lenen te verhogen”.

    www.telegraaf.nl/nieuws/1280498005/is...
  5. [verwijderd] 23 mei 2023 07:59
    Volledig met Bouwend Nederland eens. Geef starters (ongeacht leeftijd m.i.) een veel hogere hypotheek. Nu kan bijv. een alleenstaande met bijv. 25.000 - 35.000 euro jaar salaris "maar" 125.000 euro hypotheek krijgen. En ga ook niet vastklemmen op een vast contract, ook uitzendwerkers mogen net zoveel lenen. Verdubbel of verdriedubbel dit bedrag, de waarde blijft wel in de woning zitten !! Bied een laag rentepercentage aan. De regels zijn veel te streng en daardoor krijg je al dit soort problemen. Het ergste vind ik nog dat mensen er geen hoop uit putten. In elk normaal en gerespecteerd land zou iedereen een woning moeten kunnen kopen.
  6. forum rang 9 objectief 23 mei 2023 08:07
    quote:

    voda schreef op 23 mei 2023 07:53:

    ’Woningzoeker de klos door bouwdip’
    Is er nog hoop voor bouwplannen De Jonge? Woningbouw een ’giftige cocktail’
    Door VALENTIJN BARTELS EN YTEKE DE JONG

    BEKIJK OOK:
    Nieuwbouw valt sterk terug: 28% minder bouwvergunningen

    Hoeveel huishoudens in Nederland hebben een eigen woning, waarschijnlijk ca. 65%.
    Die hebben enkel baat bij het feit dat er weinig gebouwd wordt, want daardoor blijven de huizenprijzen ondanks de hogere rente redelijk bij peil.
    Het probleem ligt bij bouwend Nederland zelf, er zijn te weinig mensen om te bouwen, dus moeten ze een goedkopere manier van bouwen uitzoeken.
  7. forum rang 6 A Mao 23 mei 2023 08:27
    Tuurlijk joh,
    Bouwend Nederland is het probleem, ze willen geen geld verdienen en bouwen natuurlijk zo duur mogelijk…..om zo min mogelijk te verdienen..
    Wat dom van ze,
  8. forum rang 9 objectief 23 mei 2023 08:30
    quote:

    A Mao schreef op 23 mei 2023 08:27:

    Tuurlijk joh,
    Bouwend Nederland is het probleem, ze willen geen geld verdienen en bouwen natuurlijk zo duur mogelijk…..om zo min mogelijk te verdienen..
    Wat dom van ze,
    Ja, ondernemers klagen altijd, dat hoort erbij. Maar zelf de oplossing aandragen/bedenken zou een alternatief zijn.
  9. forum rang 7 leek2018 23 mei 2023 08:36
    quote:

    Geldzaken schreef op 23 mei 2023 07:59:

    Volledig met Bouwend Nederland eens. Geef starters (ongeacht leeftijd m.i.) een veel hogere hypotheek. Nu kan bijv. een alleenstaande met bijv. 25.000 - 35.000 euro jaar salaris "maar" 125.000 euro hypotheek krijgen. En ga ook niet vastklemmen op een vast contract, ook uitzendwerkers mogen net zoveel lenen. Verdubbel of verdriedubbel dit bedrag, de waarde blijft wel in de woning zitten !! Bied een laag rentepercentage aan. De regels zijn veel te streng en daardoor krijg je al dit soort problemen. Het ergste vind ik nog dat mensen er geen hoop uit putten. In elk normaal en gerespecteerd land zou iedereen een woning moeten kunnen kopen.
    Het probleem is dat elke regeling om starters meer kans te geven prijsverhogend uitpakt. En daar schiet je dus niets mee op. Door de grote (onnatuurlijke) instroom van buitenlanders moet er totaal anders tegen de huisvestiging aangekeken worden.
  10. forum rang 6 A Mao 23 mei 2023 08:54
    quote:

    objectief schreef op 23 mei 2023 08:30:

    [...]

    Ja, ondernemers klagen altijd, dat hoort erbij. Maar zelf de oplossing aandragen/bedenken zou een alternatief zijn.
    Ik lees het al, nooit zeker een bouwvergunning hoeven aan te vragen?.
  11. forum rang 8 het zwaard 23 mei 2023 10:26
    ffff ,

    Bedoel je nu dat jij je Ageas aandelen op naam hebt gekocht. In België is dit een manier om de effecten taks te vermijden.
    Nadeel is dan weer als je ze terug wil verkopen, vermits ze op de rekening staan van het bedrijf, en zodus moet de bank en het bedrijf hier eerst op de hoogte van worden gesteld, en bijgevolg de verkoop minder snel kan gebeuren. Ik veronderstel dan ook dat je Ageas " voor het leven" hebt gekocht :-)

    HIshi,

    Aan T/A hecht ik geen waarde aan, enkel amusement waarde :-) Ik ben ook geen K/T belegger .
  12. forum rang 8 GakGak 23 mei 2023 10:40
    quote:

    objectief schreef op 23 mei 2023 08:30:

    [...]

    Ja, ondernemers klagen altijd, dat hoort erbij. Maar zelf de oplossing aandragen/bedenken zou een alternatief zijn.
    .
    Net als altijd klagen over kritiek op D66/de overheid in het algemeen en blind zijn voor de enorme
    blunders en gebrek aan visie en handelen plus het aanjagen van de vertrouwenscrisis.
  13. forum rang 8 GakGak 23 mei 2023 10:42
    ¨Na druk van onder meer CDA, PvdA en GL in de Eerste Kamer, zegt minister Schouten (Pensioenen) toe de deadline voor de transitie op te schuiven naar begin 2028¨
    .
    Minister met visie of minister van uitstel en gebrek aan inzicht ?
  14. forum rang 8 GakGak 23 mei 2023 10:49
    Pieter Omtzigt
    @PieterOmtzigt
    Vorige week zijn nieuwe stukken naar buiten gekomen waaruit blijkt dat de regering al veel langer wist dat het mis was met de toeslagen. Morgen debatteren wij erover met de min mister president en vanavond praat ik erover bij
    @Nieuwsuur
    .
    Nieuws van gisteren, maar ook van alledag.
    Overheid weet en wist veel en verdoezelt nog veel meer om alle onwil en onkunde onder het Haagse tapijt
    te schoffelen.

    Geen concrete herinneringen aan...
  15. forum rang 8 GakGak 23 mei 2023 10:59
    ’Nederland kan veel sneller aan kleine kerncentrales’
    .
    Met de nadruk op ´kan´ want de besluiteloosheid en gebrek aan daadkracht plus de verdeeldheid over
    alle prioriteiten tussen de coalitie partijen...

    En de GroenLinkshoek maar roepen...het duurt veel meer dan tien jaar tot eventuele kerncentrales er zijn.

    ja, duh...
  16. forum rang 9 objectief 23 mei 2023 11:06
    quote:

    GakGak schreef op 23 mei 2023 10:59:

    En de GroenLinkshoek maar roepen...het duurt veel meer dan tien jaar tot eventuele kerncentrales er zijn.

    Ja, 10 jaar lijkt me weinig dat is al nodig om een woning te bouwen.
    De energievoorziening door die centrales is ook maar enkele procenten. Energie besparen...is de enige juiste weg.
  17. forum rang 7 rene l 23 mei 2023 11:15
    quote:

    A Mao schreef op 23 mei 2023 08:54:

    [...]

    Ik lees het al, nooit zeker een bouwvergunning hoeven aan te vragen?.

    Dat is tegenwoordig al een hele klus.
    Ik hoor het ook wel van mensen die een stuk grond willen kopen om er een woning op te gaan bouwen.
    Het is ongekend met welke voorschriften je allemaal te maken krijgt, en waar het huis aan moet voldoen op het gebied van gender klimaatneutrale regelgeving.
    Alleen al dit soort fratsen maakt een nieuwbouwwoning schreeuwend duur.

    Kijk ook eens naar de grondprijzen, de materiaalkosten, het arbeidsloon, en de recent fors opgelopen hypotheekrente.
    Het is een optelsom van dit alles, de tot voorheen extreem lage hypotheekrente heeft de huizenprijzen tot extreme hoogte laten stijgen, de kosten van bouwmaterialen zijn ook in rap tempo flink uit de klauwen gelopen, en heb het nog maar niet over de arbeidskosten.
    Het één is het gevolg van alles, lonen worden juist verhoogd omdat alles duurder wordt, en hierdoor is zeker een nieuwbouwwoning onbetaalbaar geworden.
    En niet alleen dat, voedsel wordt ook steeds onbetaalbaarder en de enige bank die nog een flinke nieuwe aanwas van klanten krijgt is de voedselbank.

    Gisteravond ook nog zo'n gevalletje op tv, een nog redelijk jonge Amsterdammer van ergens in de 30 had zich een paar jaar terug ingeschreven voor een normale tussenwoning in een nieuwbouwproject.
    De woning zou gebouwd gaan worden voor ongeveer 5 ton, best al wel een heel hoog bedrag maar hij zou het met zijn salaris en de toenmalige lage hypotheekrente wel kunnen trekken.
    Maar nu 2 jaar later, het project boekte voortgang, maar de prijs van de woning was inmiddels gestegen tot 7 ton.
    En de hypotheekrente is inmiddels verdubbeld.

    Hij kon dit niet meer trekken, net als vele andere gegadigden die zich ingeschreven hadden, het project is dus nu een stille dood gestorven.

    Bij ons in de regio zie ik hetzelfde, projecten komen zeer moeizaam van de grond, heel veel regels, kijk alleen al eens naar de prijs van een onzinnige warmtepomp.
    Want ja, gas, dat mag niet meer, dat is inmiddels besmet en besmeurd door D66 en Groen Links.
    Nota bene een zeer schone brandstof, inmiddels weer extreem goedkoop, en in overvloed verkrijgbaar.

    Waar gaat dit in vredesnaam toch naar toe, het gaat nergens meer over, vraag het maar aan Robbie die inmiddels vele miljoenen door het putje gespoeld heeft.

    De huizenmarkt bij ons kraakt ook aan alle kanten, voor de jonge generatie is er werkelijk geen enkele betaalbare sociale huurwoning meer te verkrijgen, werkelijk het is een grote schande, geen toekomst meer voor onze eigen jeugd, wachtlijsten van inmiddels tot ruim boven de 10 jaar.
    En ja, al die gelukszoekers krijgen wel voorrang, ze zijn namelijk verworden tot statushouder, en ja, dan heb je rechten, je krijgt dan als eerste het recht op een vrijkomende huurwoning.
    Ik snap het niet, ik zou zeggen, eerlijk is eerlijk, jullie dienen je gewoon in te schrijven en dan kunnen jullie achteraan sluiten in de rij.
    En als dit jullie niet bevalt, er is altijd nog een andere optie, ga gewoon huiswaarts, ons land is namelijk al stampvol.

    En Hugo, deze man kan het allemaal niet meer behappen, had je z'n gezicht gisteravond op tv moeten zien, het sprak boekdelen, hij is het overzicht kwijt voor zover hij dit ooit gehad heeft, geen verstand van zaken, laat staan van de materie, onmacht op zijn gezicht, hij is overduidelijk toe aan vakantie.
    Ons hele land barst uit haar voegen, het is niet meer te behappen.

    En al die personeelstekorten, zou je zo'n gelukszoeker uit Afrika op kunnen leiden tot een bekwame bouwvakker die hard gaat werken en niet te beroerd is om wanneer het moet wat uurtjes over wil werken omdat de klus af moet, vraag het maar niet aan mij, maar ik denk wel dat ik het antwoord weet.
    In mijn jonge jaren was het namelijk normaal dat je minimaal 40 uur in de week werkte en 25 vakantiedagen per jaar had.
    Niemand zeurde daarover.

    Net als Mark Rutte, hij zat gisteravond aan tafel bij die gasten van Vandaag Inside.
    Heel treffend vroeg Gerard Jolink die daar ook was aan Rutte, hebben ze bij u soms een pick-up naald geinjecteerd.
    Veel frustraties van hem over het functioneren van het Rammelkabinet, Gerard hield het verder netjes, hij is zeker niet gek, maar hij gaf wel duidelijk aan wat er dient te gebeuren, einde oefening voor de zittende garde.

    Na een paar zomerse dagen is het vandaag weer brak weer met flinke windstoten, het lijkt er wel op of de zomer al weer voorbij is en dat we in de herfst zitten.

    www.youtube.com/watch?v=asfwADW1xL4
26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 1182 1183 1184 1185 1186 ... 1308 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.853
AB InBev 2 5.309
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.115
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.041
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.626
Aedifica 2 834
Aegon 3.257 320.339
AFC Ajax 537 7.027
Affimed NV 2 5.779
ageas 5.843 109.785
Agfa-Gevaert 13 1.897
Ahold 3.536 74.015
Air France - KLM 1.024 34.393
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 13 17.336
Allfunds Group 3 1.236
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 341
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.772
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.505
AMG 965 126.600
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.202
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.628
Arcelor Mittal 2.024 318.771
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.186
Aroundtown SA 1 186
Arrowhead Research 5 9.312
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.771
ASML 1.762 77.658
ASR Nederland 18 4.162
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 340
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.804
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 mei

    1. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (Jap)
    2. Investeringen maart (NL)
    3. Consumentenvertrouwen mei (NL)
    4. Ackermans & Van Haaren Q1-cijfers
    5. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (Dld)
    6. Ahold Delhaize - beleggersdag
    7. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (eurozone)
    8. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (VK)
    9. Aalberts - jaarvergadering
    10. Turkse centrale bank - rentebesluit
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht