Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

JUST EAT TAKEAWAY NL0012015705

Laatste koers (eur)

14,075
  • Verschill

    -0,125 -0,88%
  • Volume

    300.945 Gem. (3M) 2,4M
  • Bied

    14,070  
  • Laat

    14,085  
+ Toevoegen aan watchlist

Just Eat Takeaway 2023

58.668 Posts
Pagina: «« 1 ... 1512 1513 1514 1515 1516 ... 2934 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Hobby-&-Werk 15 juni 2023 05:47
    quote:

    DeWalt schreef op 14 juni 2023 22:01:

    [...]
    Haha

    In de nieuwe supercycle na de al dan niet langskomende recessiedip zie ik het aandeel wel weer naar 100+ gaan met wat groei.

    200 weet ik nog niet.
    Als JET met drones ga bezorgen misschien /grapje
  2. forum rang 4 Schipper 15 juni 2023 06:12
    quote:

    butterfly schreef op 15 juni 2023 00:08:

    [...]

    Ik doe altijd boodschappen en het is mij al wel opgevallen dat
    een aantal producten in prijs aan het dalen zijn.
    Wat mij nog meer opvalt is dat heel wat schappen steeds
    leeg zijn, vooral op de groente afdeling maar ook andere
    producten die niet leverbaar zijn.
    Winkeliers weten daar ook de oorzaak niet van.
    Dus m.i. is de inflatie steeds dalende maar aangezien
    de benzine prijs eerdaags weer met 17 eurocent gaat
    toenemen zal de inflatie hierdoor weer stijgen.
    Wat de producten in de supermarkten ook weer doet toenemen en weer
    doorberekend wordt aan de consument, dus weer hogere inflatie.
    En met andere woorden, Den-Haag houd de hoge inflatie zelf in stand.
    Wat een onzin. Prijzen zijn veel afhankelijker van de prijs van gas en ruwe olie, dan van de prijs van puur benzine.
  3. forum rang 5 RobS 15 juni 2023 07:57
    Grubhub en JOCO openen officieel Hub voor bezorgers in NYC
    14 JUNI 2023
    Facebook-deelknopTwitter-deelknop
    In april kondigde Grubhub een reeks nieuwe initiatieven aan die tot doel hebben bezorgers te ondersteunen en tegelijkertijd het gebruik van e-bikes veiliger en duurzamer te maken in New York City - met als belangrijk initiatief een formeel partnerschap met het verhuurplatform voor bezorging van e-bikes, JOCO . Deze week hebben we officieel een nieuwe, centraal gelegen co-branded hub onthuld - JOCO Concierge gesponsord door Grubhub - om ons proefprogramma te starten en NYC-bezorgers een plek te bieden om zowel hun e-bikes als zichzelf op te laden.

    Hoewel veel New Yorkers van plan zijn het rustiger aan te doen naarmate de zomer nadert, weten we dat bezorgers net zo hard zullen werken als altijd. We erkennen dat het werk van onze bezorgpartners absoluut cruciaal is om Grubhub te helpen onze gasten te bedienen. Ze helpen ons ervoor te zorgen dat hongerige gasten in de hele stad het eten krijgen dat ze willen, wanneer ze het willen, hoe ze het willen - elke keer weer. Een plek bieden waar onze NYC-bezorgers voor zichzelf en hun apparatuur kunnen zorgen, is een belangrijke stap om te blijven investeren in onze partners en alles wat ze doen voor Grubhub en onze diners.

    Burgemeester Eric Adams helpt bij het openen van JOCO Concierge gesponsord door Grubhub in Soho. (Yuan-afbeeldingen voor Grubhub)
    Vanaf vandaag kunnen Grubhub-motorrijders met actieve JOCO-credits tijdens de piekuren van 12:00-20:00 uur een pitstop maken bij de faciliteit op 259 Bowery in Soho om te profiteren van tal van voorzieningen. Van het verwisselen van batterijen en fietsverhuur tot gratis bezorguitrusting en essentiële voorzieningen zoals toiletfaciliteiten en oplaadstations voor telefoons, de nieuwe Grubhub x JOCO-hub is een one-stop-shop voor alle behoeften van bezorgers en biedt rijders een veilige en naadloze ervaring op het werk . Met de lancering van de JOCO Concierge, gesponsord door Grubhub , willen we bezorgers in één handige hub ondersteunen.

    JOCO conciërge gesponsord door Grubhub (Yuan Images for Grubhub)
    "Als het gaat om onze leveringspartners, is veiligheid natuurlijk absoluut de sleutel, en daarom combineert deze hub van Grubhub en JOCO elementen zoals veilige batterijvervanging met voorzieningen die rijders helpen rusten en opladen", aldus Amy Perlik Healy, vice-president van de regering Relaties bij Grubhub . "Dit is een evoluerende inspanning voor ons, en Grubhub werkt voortdurend samen met belangrijke partners zoals JOCO en stadsleiders om nieuwe manieren te verkennen om bezorgers en gemeenschappen in New York City te ondersteunen."

    JOCO conciërge gesponsord door Grubhub (Yuan Images for Grubhub)
    En vanaf volgende week biedt Grubhub maandelijkse credits aan onze topfietsers die bezorgen in Manhattan, waardoor ze gratis toegang krijgen tot meer dan duizend veiligheidsgecertificeerde JOCO e-bikes. Grubhub-rijders hebben ook toegang tot meer dan 55 extra JOCO-hubs voor continue veilige opslag van e-bikes, batterijwissel en uitrusting voor bezorgers. Momenteel verspreid over Manhattan en Queens met plannen om binnenkort nieuwe locaties toe te voegen, zullen de hubs dienen als de enige rustplaatsen die beschikbaar zijn voor de meer dan 60.000 bezorgers van NYC.

    "We zijn verheugd om met Grubhub samen te werken en de door Grubhub gesponsorde JOCO-conciërge tot leven te brengen", zegt Jonathan Cohen, mede-oprichter van JOCO . “Via deze hub en onze eerste fase van het programma kunnen we Grubhub-bezorgers toegang bieden tot veiligere, duurzamere e-bikes terwijl we ze de unieke kans geven om te profiteren van een state-of-the-art faciliteit met uitrusting en voorzieningen. We zijn verheugd om dit samen met onze andere hubs in New York te lanceren en kijken ernaar uit om uit te breiden naar alle stadsdelen om bezorgers in heel New York te blijven voorzien.”

    De samenwerking van Grubhub met JOCO is slechts een onderdeel van ons bredere E-Bike Lifecycle-veiligheidsprogramma. Bovendien helpt een subsidie ??van $ 100.000 van het Grubhub Community Fund de brandveiligheidscampagne van de FDNY Foundation te ondersteunen, die educatieve middelen omvat over het veilig omgaan met lithium-ionbatterijen. De veiligheid van onze chauffeurs is belangrijk voor ons, en we blijven samenwerken met NYC-leiders, de FDNY en onze branchepartners om bezorgers en het bredere publiek gezamenlijk te informeren over veilig gebruik van e-bikes.
  4. knutselsmurf 15 juni 2023 08:10
    Waarom staat dit artikel niet in de newsroom van JET? Lijkt mij een mooie ontwikkeling die je graag aan de aandeelhouders wilt melden.
  5. forum rang 6 Happy 15 juni 2023 08:11
    Zonder meteen optimistisch of negatief te worden. Met koersdoelen te gooien e.d.

    Maar ik vind de hele vibe rondom JET de laatste dagen verbeteren. Puur een onderbuik gevoel.
  6. forum rang 8 Pedro Ines Kuilen 15 juni 2023 08:29
    Amerikaanse centrale bank die pauzeert tijdelijk de verhogingen! IK geloof (gisteren ben ik voor de eerste keer in een Italiaanse kathedraal geweest) dat dit weleens goed kan uitpakken voor de koers van JET en daarom verwacht ik dat JET vandaag gaat stijgen!
  7. [verwijderd] 15 juni 2023 08:31
    quote:

    Pedro Ines Kuilen schreef op 15 juni 2023 08:29:

    Amerikaanse centrale bank die pauzeert tijdelijk de verhogingen! IK geloof (gisteren ben ik voor de eerste keer in een Italiaanse kathedraal geweest) dat dit weleens goed kan uitpakken voor de koers van JET en daarom verwacht ik dat JET vandaag gaat stijgen!
    www.youtube.com/watch?v=17kkL6JTdxw
  8. forum rang 6 keffertje 15 juni 2023 08:36
    quote:

    Happy schreef op 15 juni 2023 08:11:

    Zonder meteen optimistisch of negatief te worden. Met koersdoelen te gooien e.d.

    Maar ik vind de hele vibe rondom JET de laatste dagen verbeteren. Puur een onderbuik gevoel.
    Hoewel ik zelf niet zo geloof in technische analyse (waarvan ook wetenschappelijk afdoende is aangetoond dat het geen toegevoegde waarde heeft) kun je natuurlijk zelf met het blote oog vaststellen dat - na een aantal beroerde dagen waarop het al time low werd getest - er toch weer 'koopjesjagers' in de markt komen, die zorgen voor een nieuwe (tijdelijke?) bodem.

    Zoals ik hier al eerder postte lijkt de koers een speelbal van allerlei sentimenten en denk ik dat we ons moeten focussen op de waarde (if any) van het aandeel, dat kan worden berekend op basis van de contante waarde van de verwachte toekomstige kasstromen. Aangezien wij die informatie/verwachtingen niet zelf hebben, moeten we ons verlaten op de informatie van het bedrijf (outlookverhoging is sterk) en aandeleninkoopprogramma geeft een signaal over hun perceptie ten aanzien van de (onder)waardering, de werkelijke resultaten in het tweede kwartaal (is de afnemende orderintake gestut), de verdere operationele verwachtingen (nog steeds kasstroompositief midden 2024) en allerlei events waarop ze zelf enige invloed hebben (verkoop onderdelen) of juist niet (eliminatie van de fee caps).

    Dat er verschillend wordt gedacht over de toekomstkansen van het bedrijf (niet alleen op dit forum, maar ook door analisten, die in principe dezelfde modellen gebruiken maar door de invoer van andere parameters tot afwijkende uitkomsten komen) is wel overduidelijk.

    Time will tell en ik ben het met voorgaande posters eens dat het dagelijks roepen van (dezelfde, vaak niet onderbouwde) verwachtingen weinig toegevoegde waarde heeft, dus dat zal ik dan zelf ook niet (meer) doen.
  9. forum rang 6 Happy 15 juni 2023 08:42
    @Keffertje

    Je hebt technische analyse, fundamentele analyse en de perceptie.

    De laatste van de 3 benoemde ik.
    Deze vind ik positiever geworden.
  10. forum rang 6 pakman 15 juni 2023 08:43
    quote:

    knutselsmurf schreef op 15 juni 2023 08:10:

    Waarom staat dit artikel niet in de newsroom van JET? Lijkt mij een mooie ontwikkeling die je graag aan de aandeelhouders wilt melden.
    denk ik ook want dat zal wel een pr Knaken kosten of denk je JOCO ze gratis levert , zie er iets staan v 100.000 sub...Mooi verpakt weer waarbij ik denk dat bij al die zogenaamde deals Ama/Hotels er geld van JET op de tafel gelegd moet worden
  11. Fermín Romero de Torres 15 juni 2023 08:44
    quote:

    Pedro Ines Kuilen schreef op 15 juni 2023 08:29:

    IK geloof (gisteren ben ik voor de eerste keer in een Italiaanse kathedraal geweest) dat dit weleens goed kan uitpakken voor de koers van JET…
    Naar de kerk en geloven. Een voorbeeldig man ben je. Voor mij is het geloof de grootste leugen uit de geschiedenis. Zie jij een parallel tussen jezelf en het geloof Pik? Hup Jet.
  12. robvld 15 juni 2023 08:46
    quote:

    Fermín Romero de Torres schreef op 15 juni 2023 08:44:

    [...]Naar de kerk en geloven. Een voorbeeldig man ben je. Voor mij is het geloof de grootste leugen uit de geschiedenis. Zie jij een parallel tussen jezelf en het geloof Pik? Hup Jet.
    hij heeft zich paar dagen terug nog de jezus van JET genoemd. dus ja
  13. Vitabarius 15 juni 2023 08:49
    quote:

    pakman schreef op 15 juni 2023 08:43:

    [...]

    denk ik ook want dat zal wel een pr Knaken kosten of denk je JOCO ze gratis levert , zie er iets staan v 100.000 sub...Mooi verpakt weer waarbij ik denk dat bij al die zogenaamde deals Ama/Hotels er geld van JET op de tafel gelegd moet worden
    Denk jij dat het enigszins mogelijk is dat JET iets doet en dat jij dan niet negatief uitlegt?
  14. forum rang 6 Happy 15 juni 2023 08:53
    quote:

    Vitabarius schreef op 15 juni 2023 08:49:

    [...]
    Denk jij dat het enigszins mogelijk is dat JET iets doet en dat jij dan niet negatief uitlegt?
    De oude Packman at alleen maar. De nieuwe gooit de in jaren opgebouwde shit er uit.
  15. forum rang 4 inbetween 15 juni 2023 09:03
    quote:

    Beurs goeroee schreef op 15 juni 2023 08:57:

    Hoeveel zal Jitse Rood vandaag weer zakken..Gaan we de 12 weer zien?
    Je vraag is al beantwoord: ja.
  16. forum rang 4 Schipper 15 juni 2023 09:06
    quote:

    inbetween schreef op 15 juni 2023 09:03:

    [...]Je vraag is al beantwoord: ja.
    Op een normale JET dag stuitert de koers al op en neer tussen de -3% en +3% dus niet heel nuttige vraag en antwoord :)
  17. forum rang 6 pakman 15 juni 2023 09:20
    Should Your Restaurant Be on Grubhub?
    Here's what you need to know to decide if Grubhub is right for your restaurant.
    03 - 2023,

    ..
    if you think getting your restaurant on Grubhub will pull you out of a slump or replace other marketing and promotional avenues, you will likely be disappointed. The best course of action is to sign up at the lowest level of service, work independently to promote your business, and perform a cost-benefit analysis after a few months.

    www.business.com/articles/is-grubhub-...
58.668 Posts
Pagina: «« 1 ... 1512 1513 1514 1515 1516 ... 2934 »» | Laatste |Omhoog ↑

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht