Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 1245 1246 1247 1248 1249 ... 1308 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 objectief 26 juni 2023 20:43
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 26 juni 2023 20:28:

    [...]
    De 'sociale' groenen en linksen denken alleen aan eigen-woningbezitters (wat deze parlementariërs zelf waarschijnlijk ook zijn).
    Huurders - toch een belangrijk deel van hun kiezers - zitten bij hen in de verdomhoek.
    De sociale groenen en linksen hebben geen invloed, want ze zitten niet in het kabinet en zijn maar ca.10/15% van onze bevolking;
    hoe moeten zij de huurders zonder macht.
    Huurders moeten het 100% zeker niet van Rutte c.s. hebben, want de eigen woningprijzen zijn de afgelopen jaren verdubbeld en de hypotheekrente naar 1%. En de huurders moeten gewoon elk jaar meer betalen.
    NB. misschien heb je verstand van technische dingen, maar economie is duidelijk niet jou ding.
  2. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 26 juni 2023 23:31
    quote:

    objectief schreef op 26 juni 2023 20:43:

    [...]
    De sociale groenen en linksen hebben geen invloed, want ze zitten niet in het kabinet en zijn maar ca.10/15% van onze bevolking;
    hoe moeten zij de huurders zonder macht.
    Huurders moeten het 100% zeker niet van Rutte c.s. hebben, want de eigen woningprijzen zijn de afgelopen jaren verdubbeld en de hypotheekrente naar 1%. En de huurders moeten gewoon elk jaar meer betalen.
    NB. misschien heb je verstand van technische dingen, maar economie is duidelijk niet jou ding.
    Rustig effe, Fred. Ik had het niet over het NL kabinet, maar ging in op onderzoek en uitlatingen van de Groenen in het Europarlement. Ik verwijt hen een eenzijdige kijk op dingen.

    Net als ik linkserige stadsbesturen verwijt dat zij wel oog hebben voor (startende) kopers, maar niet voor jonge of juist oude mensen met middeninkomens die om diverse redenen nog niet of niet meer kopen willen, en van z'n leven geen sociale huurwoning toegewezen zullen krijgen.

    Populistisch links en ook een populistische minister als De Jonge menen te moeten scoren door particuliere en commerciële verhuurders het leven zuur te maken. Ze maken een denkfout. Ze ruïneren de toch al kleine sector van de middenhuren (800-1150 euro, 300-400 voor een studentenkamer).

    Daarmee duperen ze studenten, jonge mensen die willen gaan samenwonen maar nog niet direct een duur huis willen kopen omdat ze eerst willen sparen of elders aan het solliciteren zijn, en al dan niet alleenstaande 60+ers die hun te grote vroegere gezinshuis willen verkopen en daarna liever een geschikt appartement willen huren. Hetgeen ook nog eens de doorstroming bevordert.
    Kortom, ik kan er met mijn verstand niet bij.

    Tenslotte Fred, mijn "verstand van economie" laat ik in het midden, maar van de woningmarkt heb ik wel degelijk verstand.
  3. forum rang 8 GakGak 27 juni 2023 06:31
    luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/...

    ¨Omdat de politiek beloofd heeft dat er geen GPS-kastje komt dat de locatie van het voertuig bijhoudt, geldt de kilometerheffing ook voor rijden in het buitenland.
    Het aantal kilometers wordt waarschijnlijk bijgehouden op basis van de kilometerteller die in elke auto zit, maar er moet nog wel een oplossing gevonden worden voor de fraudegevoeligheid daarvan¨
    .
    De politiek die iets belooft...
    De betekenis van ´waarschijnlijk´...
    Nog te vinden oplossingen...
    Privacy en locatiebepalingen versus fraudegevoeligheid...

    Denkt iemand nog dat deze optie van belastingheffen via rekeningrijden (rekening houdend met wat er allemaal nog onzeker
    is...alles dus) enige kans van slagen heeft?

    Of wordt er nog jarenlang onderzoek gedaan naar dit gedrocht omdat het nu eenmaal past in de klimaatgekte
    en mag dat kapitalen kosten, dat onderzoek terwijl het kansloos is en er in de hele wereld nog geen ideaal of
    passend en goed toepasbaar systeem van rekeningrijden is gevonden....?
  4. forum rang 6 A Mao 27 juni 2023 07:02
    Het is natuurlijk al een dood geboren kindje, dat hele rekening rijden……
    Het gaat namelijk helemaal niets oplossen, alleen dat er weer hele volksstammen BS banen er bij komen.
  5. forum rang 7 Kaviaar 27 juni 2023 07:11
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 26 juni 2023 16:54:

    Te koop, liefst in één koop: 6900 appartementen in heel Nederland

    De Canadese vastgoedreus European Residential Reit (Eres) wil 6900 appartementen in Nederland verkopen. Maatregelen van woonminister Hugo de Jonge om de middenhuur te beteugelen zitten de belegger niet lekker.
    Ton Voermans 26-06-23, 16:01 Laatste update: 16:33

    Eres kondigde vorige week al een nieuwe strategie aan, maar liet in het midden wat die zou betekenen. Het Financieele Dagblad tekent nu uit de mond van Eres-topman Mark Kenney op dat het Nederlandse bezit wordt afgestoten.

    De appartementen en rijtjeshuizen van Eres bevinden zich in heel Nederland, van de Randstad tot in Limburg en Groningen. Eres is een dochteronderneming van het Canadese Capreit dat naar eigen zeggen de grootste huizenbelegger van Canada is met 67.000 woningen. In 2016 stortte Capreit zich op Europa en kocht het in heel het land huizen van andere vastgoedfondsen. Nu heeft het moederbedrijf geld nodig, maar het is lastig om met de huidige rentestanden te lenen. Met de verkoop krijgt Capreit weer een goed gevulde kas voor investeringen op de thuismarkt in Canada.
    1,7 miljard euro

    De 6900 woningen in Nederland zijn samen ongeveer 1,7 miljard euro waard. Als de verkoop doorgaat - er is nog geen belangstelling bekend - wordt het een van de grootste vastgoedtransacties in jaren.

    Topman Kenney zegt dat het belastingklimaat in Nederland minder gunstig is geworden. Zo ging de overdrachtsbelasting voor beleggers van 6 naar 10,4 procent. De fiscus kan bij een deal met een andere belegger zo’n 180 miljoen euro tegemoet zien.

    Of ook huurders of andere particulieren kunnen kopen, is niet bekend. Eres was nog niet bereikbaar voor commentaar. Doorgaans vinden dergelijke grote transacties tussen beleggers onderling plaats.

    Niet alleen de overdrachtsbelasting zit beleggers niet lekker. Vanaf volgend jaar vallen meer vrije sectorhuurwoningen onder de nieuwe huurregulering van minister De Jonge die verhuurders zal verplichten om de huren te verlagen. Eres liet eerder al weten dat ongeveer een kwart van de Nederlandse portefeuille onder die nieuwe regels valt. Ongeveer een derde van het Nederlandse bezit van de Canadese firma bestaat nu al uit sociale huurwoningen.
    Monopoly

    Buitenlandse beleggers op de Nederlandse woningmarkt liggen al een tijd onder een vergrootglas. De fractie van De Groenen in het Europees parlement stelt dat ze mede debet zijn aan de absurde prijsstijgingen op de woningmarkt. ,,Ze spelen Monopoly met onze huizen en ze zijn nog maar net begonnen. Huizen worden gezien als een beleggingsobject om winst mee te maken in plaats van iets om in te wonen”, aldus Europarlementariër Kim van Sparrentak vorig jaar.

    Het onderzoek van De Groenen toonde aan dat in heel Europa met name Amerikaanse beleggers alles kochten wat lucratief leek. Verschillende landen hebben inmiddels maatregelen genomen om beleggers af te remmen en particulieren weer meer kans te geven om een woning te kopen.
    Minister de Jonge met zijn regeltjes, zorgt ervoor dat er koopwoningen bijkomen. Geen huurwoningen. De huurders die het nu huren (6900 appartementen) zullen eruit moeten. Het mirakel van de Jonge lost aan de huurzijde in elk geval niets op. Alleen nog maar meer krapte op de huurmarkt.
  6. forum rang 7 Kaviaar 27 juni 2023 07:14
    En dan komt de Jonge nog met in zeer idiote wet die er hopelijk niet door komt. Anders kunnen gemeenten bepalen dat een woningeigenaar zijn woning niet mag verkopen aan de hoogst biedende. Dat zou lijken op dictatoriale trekken in een “democratisch” land. Het zal de kamerleden niet treffen omdat zij vermoedelijk in een duurder segment wonen.

    Net als dat de nieuwe pensioenwet niet geldt voor kamerleden en ministers! Alleen pas bij 2/3 meerderheid. Zo zie je maar, overheid wil hervormen, drukt het erdoor en blijft zelf buiten schot.

    Het wordt tijd voor een ander kabinet en flink de bezem door het ambtenarenapparaat die ook altijd buiten schot blijven. Dat zie je maar aan de toeslagaffaire. Niemand heeft het gedaan….
    En dan vraagt de overheid zich af waarom er zo weinig vertrouwen is in de overheid. Zelfs Kaag begrijpt dat niet ;- )
  7. forum rang 7 Kaviaar 27 juni 2023 07:23
    quote:

    A Mao schreef op 27 juni 2023 07:02:

    Het is natuurlijk al een dood geboren kindje, dat hele rekening rijden……
    Het gaat namelijk helemaal niets oplossen, alleen dat er weer hele volksstammen BS banen er bij komen.
    Het lijkt China wel te worden. Overal camera’s. Het is te zot voor woorden. De overheid heeft de burger als melk koe. En ze trekt die compleet leeg. Ondertussen blijven we flink geldt weggooien naar Brussel. Zeuro landen zijn daarmee geholpen, maar het heeft geen effect. Het is en blijft een bodemloze put en Brussel wil steeds meer geldt en macht. We moeten geen ja knikkers hebben die braaf instemmen met plannetjes van o.a. Franske en Samson. Tegengas geven, voordat Brussel zich helemaal als een dictator ontpopt.
  8. forum rang 7 Kaviaar 27 juni 2023 07:26
    quote:

    closer schreef op 26 juni 2023 13:30:

    [...]
    Waarom slachtoffers steeds opnieuw moeten aantonen dat ze slachtoffer zijn ontgaat me. En dat misbruik onbestraft blijft is natuurlijk idioot.
    Dat is om de burger moe te maken, zodat die het bijltjesdag erbij neergooit. Traineren heet dat. Dat kunnen ambtenaren als één van de besten.

    Uiteraard met goedkeuring van Mr. Rutte & Co
  9. forum rang 7 rene l 27 juni 2023 11:07
    quote:

    Kaviaar schreef op 27 juni 2023 07:26:

    [...]

    Dat is om de burger moe te maken, zodat die het bijltjesdag erbij neergooit. Traineren heet dat. Dat kunnen ambtenaren als één van de besten.

    Uiteraard met goedkeuring van Mr. Rutte & Co

    Zo is het wel Kaviaar.
    Mr. Rutte & Co zijn de slavendrijvers van de Eurofielen en het WEF.

    Er wordt gewerkt volgens een beproefd systeem, maak de burgers gek, verander de regels continu tijdens het spel, voer een ontmoedigingsbeleid, hef steeds hogere belastingen, en uiteindelijk, de burgers zullen zodanig ontmoedigd worden dat ze opgeven en vervolgens alles voor je doen en ze zullen uit je hand eten.

    Heel vroeger hadden ze op het bedrijf waar ik werkte een bedrijfsleider die ook flink los kon gaan.
    De mensen in de fabriek kwamen ook tegen hem in opstand, ze zeiden dan, als je wilt drijven dan ga je maar in het kanaal liggen.
    Of, koop maar een kudde met schapen, en ga er maar mee op de hei zitten.

    De boeren gaan donderdag weer los en trekken massaal richting Den Haag.
    Hun zijn het helemaal beu, verplicht onteigenen, verplichte bedrijfssluiting, de boeren hun werk ontnemen, ze hun veestapel afpakken, en hun land.
    Knettergek, kijk alleen al hoeveel werkgelegenheid 1 boer biedt.
    Alles voor het hogere doel.

    Vanmiddag is er ook een akkefietje in de gemeente Epe, de burgers zijn laaiend, er zal een ware volksopstand ontstaan, de burgers zijn het helemaal beu.
    Ja, er is daar een vakantiepark waar vele jonge gezinnen in een vakantiewoning wonen omdat er voor hun geen woningen beschikbaar zijn.
    Het is tot op heden een gedoogconstructie.

    Maar nu, de burgerbobo daar wil ze er na de zomervakantie uitflikkeren, ze mogen het lekker zelf uitzoeken.
    Want ja, er moet geleverd worden, al deze vakantiewoningen moeten beschikbaar komen voor de gelukszoekers uit Afrika, de spreidwet, leveringsplicht, en onze eigen mensen worden als uitschot behandeld en hebben het nakijken, ze worden afgeserveerd als 2e rangsburgers.

    En je leest het ook, straks rekeningrijden, de normale burger wordt de dupe, want je, de upper-class in Nederland die zich wel een dure stekkerbak kan veroorloven moet niet zo hard in de portemonnee getroffen worden.

    Het gaat helemaal uit de klauwen lopen, net als het afgelopen weekend toen velen en waaronder ook gezinnen met jonge kinderen een dagje van het zwembad wilden genieten.
    Tja, zo'n 15 gastjes met het inmiddels bekende signalement hebben flink huisgehouden.
    Vrouwen en meiden zijn lastig gevallen op de voor hun bekende manier.
    Ze zijn flink slaags geraakt.
    En wat heeft de politie gedaan, ze hebben ze met zachte hand het zwembad uitgezet, en dat was het.
    Ik hoorde het wel van de mensen, nee, naar het zwembad gaan we niet meer, we voelden ons daar namelijk onveilig.

    Nergens ben je straks meer veilig.
    De totale afbraak en teloorgang van het ooit zo mooie Nederland voltrekt zich in een steeds hogere versnelling.
  10. forum rang 9 josti5 27 juni 2023 11:22
    quote:

    rene l schreef op 27 juni 2023 11:07:

    [...]

    (...)

    En je leest het ook, straks rekeningrijden, de normale burger wordt de dupe, want je, de upper-class in Nederland die zich wel een dure stekkerbak kan veroorloven moet niet zo hard in de portemonnee getroffen worden.

    Het gaat helemaal uit de klauwen lopen, net als het afgelopen weekend toen velen en waaronder ook gezinnen met jonge kinderen een dagje van het zwembad wilden genieten.
    Tja, zo'n 15 gastjes met het inmiddels bekende signalement hebben flink huisgehouden.
    Vrouwen en meiden zijn lastig gevallen op de voor hun bekende manier.
    Ze zijn flink slaags geraakt.
    En wat heeft de politie gedaan, ze hebben ze met zachte hand het zwembad uitgezet, en dat was het.
    Ik hoorde het wel van de mensen, nee, naar het zwembad gaan we niet meer, we voelden ons daar namelijk onveilig.

    Nergens ben je straks meer veilig.
    De totale afbraak en teloorgang van het ooit zo mooie Nederland voltrekt zich in een steeds hogere versnelling.
    De kosten van al die zakelijke leasebakken worden óók nog eens doorberekend aan de klant, dus als de kosten voor rekeningrijden hoger uitvallen dan de huidige regeling, kunnen wij onze lol op.

    Wat die zwembaden betreft: als je voor een kind al 6,60 euro moet neertellen om binnen te mogen, zijn die zwembaden binnenkort alleen voor de elite.

    Krijg trouwens net bericht van de ANWB: kosten voor de Visa Gold Card gaan van 38,50 naar 46,95, oftewel 22% erbij.
  11. forum rang 7 ffff 27 juni 2023 13:43
    En toch Rene....Er zijn lichtpuntjes: Mitsotakis is gelukkig herkozen in Griekenland. Dat grote verbazing in de media heeft het afschuwelijke drama op de Middellandse Zee nu ook weer niet zo'n invloed dat kiezers het harde beleid van Mitsotakis niet meer willen ondersteunen.
    En geen huisvesting voor de eigen bevolking. Wat lees ik afgelopen drie kwartier weer een hoop in de KK in diverse draden.
    Als Europa nu eens gewoon begint met een grens....een grens te laten zijn, met keiharde douaniers, die hun werk doen: Wie geen pas heeft om over die grens te komen: Eruit ! En die flauwe excuses van doodsbedreigingen, die verkoop je maar elders. En de hoogste uitkeringslanden uitzoeken. Zo slim zijn ze wel.

    John, Een klein woordje van troost bij de verhoging van bijdrage ANWB...Ik gaf mijn luxe BMW een extra goede servicebeurt omdat ik niet in het buitenland met panne wil staan......Kosten: 2200 Euro.....Inclusief BTW !!!!!. Zoals altijd: Alles is betrekkelijk.......

    Peter
  12. forum rang 9 josti5 27 juni 2023 15:19
    quote:

    ffff schreef op 27 juni 2023 13:43:

    (...)

    John, Een klein woordje van troost bij de verhoging van bijdrage ANWB...Ik gaf mijn luxe BMW een extra goede servicebeurt omdat ik niet in het buitenland met panne wil staan......Kosten: 2200 Euro.....Inclusief BTW !!!!!. Zoals altijd: Alles is betrekkelijk.......

    Peter
    Haha Peter: baas boven baas :-)

    Maar je begrijpt mijn boodschap vást wel: de graaiflatie grijpt overal om zich heen, en inderdaad: de één is wat meer de pineut, dan de ander...

    Overigens; gisteren is bij ons een nieuwe HR-ketel (gas, want dat blijft, in afwachting van waterstof) geplaatst: drie jaar geleden dezelfde bij de buren voor 1500 euro, bij ons nu 3000.
  13. forum rang 7 rene l 27 juni 2023 15:40
    quote:

    josti5 schreef op 27 juni 2023 15:19:

    [...]

    Overigens; gisteren is bij ons een nieuwe HR-ketel (gas, want dat blijft, in afwachting van waterstof) geplaatst: drie jaar geleden dezelfde bij de buren voor 1500 euro, bij ons nu 3000.

    John, ik vind dit een absurd bedrag.

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd na het volgende:

    Welk merk en type ketel hebben jullie gekregen.
    Zijn er nog bepaalde andere zaken vervangen, bijv. de rookgasdoorvoer.
    Hoeveel monteurs heb je over de vloer gehad en hoe lang zijn ze bezig geweest.

    Ik hoor het namelijk ook van anderen, installateurs geven tegenwoordig meestal alleen nog all-in prijzen af die niet meer realistisch zijn.
    Het lijkt wel een soort van kartelvorming.
  14. forum rang 9 josti5 27 juni 2023 16:55
    quote:

    rene l schreef op 27 juni 2023 15:40:

    [...]

    John, ik vind dit een absurd bedrag.

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd na het volgende:

    Welk merk en type ketel hebben jullie gekregen.
    Zijn er nog bepaalde andere zaken vervangen, bijv. de rookgasdoorvoer.
    Hoeveel monteurs heb je over de vloer gehad en hoe lang zijn ze bezig geweest.

    Ik hoor het namelijk ook van anderen, installateurs geven tegenwoordig meestal alleen nog all-in prijzen af die niet meer realistisch zijn.
    Het lijkt wel een soort van kartelvorming.
    Het is een Intergas Xtreme 30CW-4ketel met A-label pomp, met hybride optie, rene.
    En vanwege een nieuwe wet, ingegaan 1-1-22, moest er ook een nieuwe rookgasdoorvoer en luchtdoorvoer komen.
    Evenals een slimme thermostaat.
    Waarbij natuurlijk ook afvoer oude ketel.

    Het is een klein familiebedrijf, waar wij al jaren klant zijn.

    Exact: 2986,76.

    De zoon is in z'n eentje ongeveer 4 uur bezig geweest, en pa is een uurtje komen helpen bij de rookgasdoorvoer (van 1 naar 4-hoog).
  15. forum rang 7 A3aan 27 juni 2023 17:21
    Ik heb twee kachels, een 45 jaar oude heteluchtkachel BRINK - type B23. Dat ding wil niet kapot. Het is wel een erg groot apparaat, zo'n 1,50 bij 70 bij 50. Als tweede kachel een NEFIT Topline voor de vloerverwarming en warmwatervoorziening. Uiteraard op gas. De Nefitkachel is zo'n 8/9 jaar oud en gaat hopelijk nog een aantal jaren mee. Ik gok er nog steeds op dat gaskachels gewoon verkocht blijven worden. Gewoon omdat men alles op elektriciteit niet aan kan de komende 10 jaren. Alles gewoon nog met de hand instellen, niks geen slimme thermostaat. Gewoon met de hand instellen op 1,2,3,4,5 of meer met de handknop, dus gewoon op gevoel. De Nefit gebruiken we overigens als hoofdkachel. De Brink kachel staat bijna nooit aan, hooguit als de Nefit tijdelijk uit zou vallen.
  16. forum rang 7 Succes 27 juni 2023 17:42
    quote:

    josti5 schreef op 27 juni 2023 16:55:

    [...]

    Het is een Intergas Xtreme 30CW-4ketel met A-label pomp, met hybride optie, rene.
    En vanwege een nieuwe wet, ingegaan 1-1-22, moest er ook een nieuwe rookgasdoorvoer en luchtdoorvoer komen.
    Evenals een slimme thermostaat.
    Waarbij natuurlijk ook afvoer oude ketel.

    Het is een klein familiebedrijf, waar wij al jaren klant zijn.

    Exact: 2986,76.

    De zoon is in z'n eentje ongeveer 4 uur bezig geweest, en pa is een uurtje komen helpen bij de rookgasdoorvoer (van 1 naar 4-hoog).
    Da's een goeie ... best getest in 2022!

    Ook goed voor de lokale economie, maar ik had toch even verder gekeken ...

    All-in
    www.feenstra.com/shop/cv-ketels/inter...

    cvketelcollectief.consumentenbond.nl/...
  17. forum rang 7 Succes 27 juni 2023 18:47
    Gelukkig zijn koopwoning gevrijwaard gebleven.

    Was ook een heel vreemd voorstel ...
    De overheid die gaat bepalen aan wie je wat mag gaan verkopen ... dat is vragen om problemen en is/was ook totaal niet over nagedacht (door H. de Jong)?

    Een leraar vandaag, kan wellicht morgen wel minister zijn ... ;-D
    Moet hij zijn huis dan weer gaan verkopen?

    ----------

    NOS Teletekst 111

    teletekst-data.nos.nl/webplus?p=111

    Verkoop bestaand huis blijft vrij
    Gemeenten mogen de helft van alle
    huurwoningen en nieuwe koopwoningen aan
    eigen inwoners of mensen met cruciale
    beroepen gunnen.Minister De Jonge wilde
    dit ook laten gelden voor bestaande
    koopwoningen tot 335.000 euro,maar de
    VVD en D66 staken hier een stokje voor;
    het zou de bezitsvrijheid aantasten.

    De nieuwe wet moet mensen helpen die
    moeite hebben om een betaalbaar huis te
    vinden in de (eigen) gemeente.

    Het gaat om starters,ouderen die willen
    verhuizen naar een kleiner huis en om
    mensen die in beroepsgroepen werken die
    nodig zijn in de gemeente,zoals leraren
    of politieagenten.
  18. forum rang 8 GakGak 27 juni 2023 19:24
    Ok, deugmensen en brave ´o´ burgers, niets staat jullie in de weg om gewoon de tol te betalen en de vignetten te kopen in het buitenland en ook nog eens de km heffing aan onze gulzige overheid over te maken.

    Happy holidays.
26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 1245 1246 1247 1248 1249 ... 1308 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.432
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.925
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.422
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.084
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.761
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.339
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.773
Alfen 12 16.444
Allfunds Group 3 1.210
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 336
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.337
AMG 965 125.808
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.137
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.622
Arcelor Mittal 2.024 318.637
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.280
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.694
ASML 1.762 77.007
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.653
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht